Aldatıldığınızı ogrenmek ister misiniz ?

Sasirdim konuyu görünce.
Kizlar bu hic bozuntuya vermeyip abla falan diyordu hala bende defalarca söyledim olgun adam seviyorum ben falan diye.
Bu artik birşey demeyince yanlis kişiyi ekledik sandik kuzenim bakmis bir daha isim bu.
Şöyle ki en basta kuzeninin engellediğikkişi de bu
Ya çok iyi oynuyor amcam bbozuntuya vermiyor ya da baskasini ekledik bosuna konuşuyoruz.

Zaten sakin ve uysal olanından korkacaksın.
Kuzeniniz annesine söylesin. Ne demek boşanmak gibi ihtimalleri yok.
Bunun üzerine evli mi kalınır adam sapık!

Benim bu konuda bir tecrübem var .Kısaca anlatayım .Kocamın bir arkadaşı karısını sürekli aldatıyordu .Vekaletle istanbulda görev yapıyordu burada bir ev tutmuştu . Karısını bir değil bir kaç kişi ile aldattığını bizzat kocamdan duydum ve ben de aynı semtte olduğumuz için bir kaç kez şahit oldum yolda gördüm ama adam beni farketmedi allahtan .(Kadın Trakya tarafında çalışan bir kadın eşi yani o da benim arkadaşım)Bu adamın halleri iyice çığırından çıkmaya başladı .Karısı ile bazen bize gelir kalırlardı .İstanbula geldiğinde bekar evinde kalamayacağı için bizde kalırlardı karı koca ve çocukları (Adam iki arkadaşı ile kalırdı)Kadına olmadık zulüm yapardı yok ben esmer kadın istiyorum yok şöyle istiyorum .Kendimi zor tutardım .En sonunda kocama dedim ki bir daha bunlar bize gelmesin çünkü katlanamıyordum kadına yaptıklarına .Her neyse uzatmayayım .Bir gün işyerindeyken kocam aradı l.... trafik kazasında ölmüş dedi .Çocuk da yoğun bakımda .Ben kriz geçirdim 38 yaşında vefat etti.Çocukları 20 gün yoğun bakımdan sonra kurtuldu .Caddede karşıdan karşıya geçerken anayolda olmuş kaza .Ben o dönem kadına çıtlatsammı diye düşünürdüm ama kararsız kalmıştım .İyiki de dememişim .Çünkü karşıdan karşıya geçerken acaba benim söylediklerime mi daldı dalgınlaştı da öldü diye vicdan azabından kurtulamazdım .

anlamadım kadın mı öldü adam mı?

Ben aldatılmaktan çok . Aldatılıp bilmemekten korkarım .

Eminim bayanda bunu bilmek ister ki en doğal hakkı. Artı çocukları için bile çok kötü bir durum...utanç verici ...

Çok ama çok zot allah yardımcınız olsun...

Kizlar biz yanlis kişiyieklemisiz.
Amcamin telefonuna bbaktik ki isim ayni ama profil fotosu olan biri.
Bizim ki farklı.
Ara ara yok bulamiyoruz amcami.
E-mail adresini de öğrendik ama bulamiyoruz

Biri fikir verebilir mi ?
Gerçek hesabi nerden bulabiliriz ?
İsimle aratiyoruz cikmiyor.
E-mailini öğrendik..

Yanlış hatırlamıyorsam Facebook'ta link kısmında yazdığında isim cıkıyor yani mesela adı Ahmet Yılmaz diyelim www.facebook.com/ ahmetyilmaz95 Diye cıkıyor yukarıda her Ahmet Yılmaz ın kullanıcı adı farklı oluyor link e bak bilgisayardan. Kuzenin bir gun caktırmadan bakmaya calıssın bilgisayardan. Öğrenip kendi cihazınızdan link i o sekilde girerseniz direkt karşınıza cıkar profil.
Eğer öyle degilse de amcanızın profili acıkken onun kullandığı bilgisayardan veya baska bir aletten kendi profilinize poke gonderin (bilmiyorum hala var mı öyle bir sey) o sekilde bulabilirsiniz

Bu 30 yaş üstü kızı yaşında kızlara sarkan adamlardan nefret ediyorum. Sadece karısını aldatsa tamam gene, şerefsiz der geçersin. De "liseli" nedir ya? Bildiğin ahlaksızlık, sübyancı herif.
Yaptığınız konuşmaların ekran görüntüsünü alıp kaydedin.
Böyleleri en çok çevresinden çekinir, itibar kaybetmekten korkar.
O nedenle en büyük ceza yedi sülaleye rezil etmektir.

tabiki bilmesi lazım kadının ama boşanma ihtimalleri yoksa da daha mı kötü olur acaba kadın için bunu öğrenmek

İsim ayni evet.
Ama biz şundan o sandik kuzenim o ismi görünce kendi facesinden engellemiş.
Biz arattik bu ismi x diyelim

Birkaç x cikti hepsinin foto farklı bitek bu xin foto yok.
Bu mu acaba dedik kuzenim kendi facesinden engeli kaldirdi bakti o sonra yine engellemeye calisti engellenmedi demek ki bu dedik..
e şimdiye kadar görmediniz mi o kişinin profil resmiyle amcanızınkinin farklı olduğunu. isim mi aynı da o sandınız anlamadım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…