aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

Sen bu kafayla daha çok aldatılırsın
Allahima sukur aldigim karardan cok memnunum canim.Ben affettim o da hakkini verdi.Kiz yoksa bosanayim miii?Adres ver coluk cocuk toplayip geliom sana.Senin kafa bana aldatilirsam yol sunar kafanin imkanlarindan faydalanmaliyim 😁

İki kız da harikasınız. 👍Yine de sorun etmeyen, devam eden, beni tercih etti diyen kızlar oluyor malesef.
Mide meselesi. Buyuk konusmak istemem ama aldatilmak affedilemez. Bunun bende affi yok.
Evliyim simdi 1 cocugum var. Deli gbi asigim esime de. Ama aldattigini ogrendigim an asla devam etmem onunla.

Dun bir askerle evli olan kullanicinin komsu kiziyla aldatilmasini okudum. Oncesinde bu kizla sevgiliymis zaten ayrilinca diger hanimla evlenmis cocuklari olmus. Cok uzuldum, etkilendim. Adam komsu kizinin cazibesine yenilmis. Kullaniciyi dik durusundan dolayi takdir ettim.

Eskiyi deseleseydi belki o kizla ayni apartmanda oturmayacakti. Eskiyi kurcalamak lazimmis demek ki.

Allahima sukur aldigim karardan cok memnunum canim.Ben affettim o da hakkini verdi.Kiz yoksa bosanayim miii?Adres ver coluk cocuk toplayip geliom sana.Senin kafa bana aldatilirsam yol sunar kafanin imkanlarindan faydalanmaliyim 😁
Ben her zaman kadınlardan yanayım,ne eşinin sana yaptığını ne de diğer kıza söylediği şeyi bir kadın olarak sindiremedim.Dilerim eşin hatasını anlamıştır bir daha seni hiç üzmez çok mutlu bir yuvan olur,inan ki buraya yazanlar senin kötülüğünü istemiyor,bir kere hayal kırıklığına uğramışsın zaten,en azından şu erkekle kadının yapması aynı değil kafa yapısından çık da eşin senin şu sözlerini bir daha bir şey yapacak olursa güvence olarak kulllanmasın.Sana gelip zaten ben erkeğim demesin.

Bir gece saat 3 gibi beni aradı, içebildiği kadar içmiş belli. Aynen şu cümleyi kurdu:
"Seni ne kadar çok sevdiğimi kanıtlayayım mı? Şu an çok güzel bir kadının yatağından kalktım, ona dokunmadım. Aklıma sen geldin, dedim ki o kız beni seviyor yapmayayım."
Kanımın damarlarımdan akış hızını duydum sanırım o an.
Salak herif.
Allahım hayatımda neden hiç normal bir erkek olmadı benim ya. :olamaz::işsiz:
yuh ama o kadının yatağına girene kadar aklına gelmemişsin bi de utanmadan diyo mu bunu. romantik mi sanmış kendini umarım ağzını ddağıtıp bırakmışsındır ıssız ve arsız adamı orada.

Dun bir askerle evli olan kullanicinin komsu kiziyla aldatilmasini okudum. Oncesinde bu kizla sevgiliymis zaten ayrilinca diger hanimla evlenmis cocuklari olmus. Cok uzuldum, etkilendim. Adam komsu kizinin cazibesine yenilmis. Kullaniciyi dik durusundan dolayi takdir ettim.

Eskiyi deseleseydi belki o kizla ayni apartmanda oturmayacakti. Eskiyi kurcalamak lazimmis demek ki.
Ben o konuyu acildiginda okumustum. Ama ayrıntısını daha sonra yasananlari takip etmemistim
Dün bende tekrar konu hortladugi icin baktim ve gelişmeleri okudum ogrendim. Inan bende hala kendime gelemedim
.o kadincagiza uzuntumden..

yuh ama o kadının yatağına girene kadar aklına gelmemişsin bi de utanmadan diyo mu bunu. romantik mi sanmış kendini umarım ağzını ddağıtıp bırakmışsındır ıssız ve arsız adamı orada.
Öperler öyle romantizmi. Anında kapının önüne koydum salağı.
Sabah tam ayılınca idrak etti.
:sinirli:

Ben o konuyu acildiginda okumustum. Ama ayrıntısını daha sonra yasananlari takip etmemistim
Dün bende tekrar konu hortladugi icin baktim ve gelişmeleri okudum ogrendim. Inan bende hala kendime gelemedim
.o kadincagiza uzuntumden..
Efsane oldu Matruj. Hamileydim o zaman. Ne ağlamıştım.
O adamin ve kadinin pismanliklar icinde kivranmasini cok isterim.

Çok tuhaf geldi. Ben gece gündüz dua etsem dualarım kabul olmaz. Ne güzel kabul olmuş, karşınıza çıkmış.
Bende dua ederek öğrendim ama düşünüyorum keşke hiç öğrenmesem ve eşim dediğim insan bu işleri bi şekilde bıraksaymış düzelseymiş de ben bir dönem aldatıldığımla kalıp psikolojik olarak çökmeseymişim.... boşa geçen 5 yıl ve 10 aylık bebeğimle çıkmaza girmeseymişim. Aynaya bakamıyorum sürekli uyumak istiyorum bazen oğlum olmasa bu adama neler yapardım diyorum . Anne olmasam o adamı annesiyle vururdum diyorum. Ben hiçbir şey yapmadım tertemiz bir eş oldum ama eş seçtiğim insan ....

Eski telefonu evde bıraktı yeniyi kullanmaya başladı.. şeytan işte bi bakayım dedim 😲😲
Feceboktan gördüm mesajları.. bi süre takipte kaldım mesaj geldikçe o evde yokken baktım sonra telefonu yerine koydum .. 'taki akli başına gelip telefondaki tüm şeyleri silene kadar ..

Bende dua ederek öğrendim ama düşünüyorum keşke hiç öğrenmesem ve eşim dediğim insan bu işleri bi şekilde bıraksaymış düzelseymiş de ben bir dönem aldatıldığımla kalıp psikolojik olarak çökmeseymişim.... boşa geçen 5 yıl ve 10 aylık bebeğimle çıkmaza girmeseymişim. Aynaya bakamıyorum sürekli uyumak istiyorum bazen oğlum olmasa bu adama neler yapardım diyorum . Anne olmasam o adamı annesiyle vururdum diyorum. Ben hiçbir şey yapmadım tertemiz bir eş oldum ama eş seçtiğim insan ....

Cnm çok üzüldüm.bende senin gibi çok sonradan öğrendim.gözümün içine baka baka 2 yıl oynamış üstelik hamileydim çocuk doğdu bide iş arkadaşım diye içimize kadar soktu doğumuma geldi arsız.bildiğiniz karı koca olmuşlar beni bile kabullenmiş karı.bu kadar lanet bir dünyadayız.bende senin gibiydi çöktüm sürekli kendimi sorgular oldum neden brn acaba neden niye bana bunu yaptı biz severek evlendik diye.bi dünya sorular.adamın umrunda değil.inanki değil biz yapı olarak duygusalız anneliğimiz bi yandan çok hassasız.bizim öldük bittik dediğimiz şeyler onlara aman ne olcakki abartıyosun oluyo.bende bi zaman senin givi diyodum keşke öğrenmeseymişim en azından belli etmeden yalandanda olsa beni seviyo görünüyodu çekiniyo görünüyodu ilgili götünüyodu, ne zaman öğrendim benden kötüsü olmadı çünkü kabullenmedim gururum ağır bastı.o durumu kabullendirmeye çalıştı bana.ben zorladıkça hakaretler küfürler kavgalar inanamazsınız etmediği duymadığım laf kalmadı hergün paikolojik olarak beni bitiriyodu özellikle sanki hasta etmek için verem etmek için uğraşıyodu kendinden soğutmak için sevgilimi hamile bıraktım demleri sen onun tırnağı olamazsınlar neler neler ölseydim daha iyiymiş dediğim zamanlar oldu ama boşuna krndimi paralamışım 3 sene toplamda öğrenmemle birlikte hayatımı mahvetti.şuanda ne değişti hiçbişey vazgeçmiyolar sürekli kandırdı yok çoktan bitti paranoyak olmuşsun sen nerden uyduruyosun sen hasta olmuşsun gibi itamlar.devam ettirdiğini defalarca şahit olmama rağmen telefondan yazışmalardan yok diyo.bu defa akıl oyunları yapıyo yok öyle bişey ben öyle bişey demedim sana yazmadım etmedim oysaki dedi yaptı yazdı.yani bana kafayı yemişim izlenimi vermeye çalıştı.baktımki bana huzuruma sağlığıma zarar veriyo düzelmiyo çocuğuma rağmen dolayısıyla kovdum.şimdi insnılmaz mutluyum.mutlu olmayı gülmeyi özlemişim resmen.kimse için deymez bu hayata bi kere geldik.buda benim sınavımdı diyorum olsun sağlıkla sınanmıyımda böyle sınanıyım.defoldu gitti

Hayır öyle düşünmeyin. Aldatmak karakterle alakalı bir durum. Sonradan bırakmazdı. Öğrenmeseniz de düşündüğünüz gibi olmazdı. Kendinizi bir an önce toparlamaya bakın. Kendinize yeni bir düzen kurun. Ahlaksız bir adam için kendinizi bu kadar üzmeyin.

Yıllardır düzenli olmasa da mutlaka foruma girip başlıklara bakarım. Çok üzücü hikayeler okudum burda, kadının ne kadar güçlü olduğunu okudum.
Ancak bu aldatma hikayelerini okuduğumda eski bir yaram kaşınıyor resmen. Aşmış olsam da, üstünden çok zaman geçse de. O kandırılmışlık hissi insana şöyle bir dokunup uzaklaşıyor. Geride kalmış, üzüntüsünü bile hatırlamadığınız bir şey ama yine de tamamen gitmiş değil.
Şu son günlerde üst üste okuyunca aklıma çok sık geldiğini fark ettim.
Çok zor bir durum yaşayanlara Allah yardım etsin.

ayyyy ben de rüyamda 2 kişiyle aldattığını görmüştüm gercek çıktı. Mal başka isimle facebook açmış kızla da ilişki yapmış bulamam sandı ama buldum. Arayıp ana avrat söverken ben değilimmmm o beee ikizim o hesaptaki dedi 😁 gercekten ikizi vardı ama benim onları çok net ayırabildiğimi hesaba katmıyordu 😂😂😂
Vaayy bu da iiymiş

Bana kızın kendisi mesaj atmıştı, sabah 7,5 civarıydı, hiç uyanmayan ben içime doğmuş gibi uyanıp mesajı okumuştum, yağmurlu da bir gündü, kız çağırdı beni merkezde biryere, gittim konuştum, kızın adı hala aklımda, aradık telefonla ve kızla da sevgili olup beni aldatmasına rağmen kıza düşman kesildi döverim seni öldürürüm geliyorum kafanı koparcam gerizekalı hasta gibi küfürler yağdırdı bana açıklama yaptı, kız bana seni seviyor bile dedi, Ona çok aşıktım koklayarak öperdim, herkesin bir yarası var işte

Bir kere aldatıldım yıllar önceydi. Çocukluk işte. Çift - çift bir film gecesi yapalım dedik ama çok fena grip olmuşum, yattığım yerden ortama ayak uydurmaya çalışıyorum. Yakın arkadaşım benimle ilgileniyor hastayım diye. Sevgiliside sevgilimle ilgileniyormuş haberimiz yok.

O gün işkillenmiştim zaten. Bir hafta sonra sevgilimden başka bir nedenden dolayı ayrıldım akşamına yakın arkadaşım aldatılıyorum galiba diye geldi oturduk dertleştik. İçime kurt düştü benimkini bir arayayım dedim. Müzik seslerinden zar zor konuştuk konserdeymiş. İyi tamam dedim. Stalk zamanı gelmişti. Snapchat diye bir uygulama popülerdi o zamanlar. Arkadaşımdanda bendende bakıyoruz benimki bir şey paylaşmamış. Kızın ise hesabını bulamıyoruz. Benimkinin snapchat şifresi aklıma geldi birde oradan bakalım dedim. Kız başka snap hesabı açmış çoktan ekleşmişler, bir sürü konser snapi atmış benimkiyle. Konsere birlikte gittiklerini öğrenince dumura uğradık tabi. O öyle değil böyle yapılır diyerekten arkadaşımla aynanın karşısına geçtik el ele tutuşup samimi pozlar çekildik tarih falanda kondurduk, bunlarıda benimkinin hesabından snap attık. Arkadaşları görmüş benimkine ekran görüntüsü atmış, o da bana yollayıp “çocukluk arkadaşım dediğin kişi çocukluk aşkınmış anlaşılan hayırlı olsun” yazmıştı yüzsüz gibi. Kızın son snapinde ihanetle alakalı bir şarkı vardı. Bende, “yaa deme öyle bak üzüldüm şimdi, eğer aşkımın aşkıyla hala konserdeysen son snapindeki şarkı bizden size gelsin öpüldünüz” diye karşılık verdim. O gün bugündür tüm sosyal mecralardan engelliyor hala daha.

Kendine bekar olarak sahte face hesabı sahte Instagram sahte swarm açmış.ordaki bir kızla konuşmaya baslamslar.kiz iskillenmis evli olduğunu gerçek hesabından anlamis.bana ulaştı tüm mesajlasmalari yolladı.

X