- 12 Kasım 2010
- 2.875
- 16.554
- 39
Valla arkadaşım biz ne desek sen anlamak istemeyeceksin. Seninle beraberken başkasının koynuna giren adamla ilgili o kadar güven dolu cümleler kurman bile çok ironik; eminim o kadının kocasıda aynı şeyi söylüyordur eşi için. Hani diyorsun ya acaba bile demedi diye ee sende demiyorsun arkadaşım. Ben bu zihniyeti eşine yansıttıysan eşinin karakteri ortadayken yapmıştır büyük ihtimalle diyorum. Bunu da mesleki tecrübe dayanarak söylüyorum sende aldatmadı diyorsun. Ben hala aynı fikirdeyim güya aşık olduğu kadını başka bir erkeğe söz vermiş bir kadınla aldatan adamda en az o kadın kadar ahlaksızdır, sonrasında da şeytana uydum diye savunma yapıp, tüm suçu karşısındaki kadına atıp yaptığının sorumluluğunundan kurtulmaya çalıştığından dolayı da karaktersizdir ve tekrar yapar. Kimse o kadın için aman ne ahlaklı kadın demedi. Sadece kocanda onunla aynı bir farkı yok diyoruz biz. Ama sen kocanla devam etmek için tüm öfkeni o kadına yöneltmişsin bu çok sağlıklı bir düşünce değil ve ciddi anlamda insana zarar verir.