aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

erkek arkadaşımdı , konsere gidecekti arkadaşlarıyla . Erkek arkadaşımın başka düşmanı bana mesaj attı seninki kankasıyla konserlerde fink atıyorlar diye. Şüphe ile devam edemezdm. Ayrıldık , delirdi inkar etti , sonra gitti kankasıyla evlenmişti :KK53: nolduu inkarlar dicektimmm de banane
Ama evlenmiş. Gidip evleniyor, ne kadar sinir bozucu. Farklı bitmesini istemiştim paragrafın. 😊

Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Biz evlendikten sonra eşimin eski eşi kanserim diye bu salağı kandırdı. Eşim bu olaydan sonra evde hiç yoktan tartışma çıkardı. Sonra da evi terk etti. Eski eşi ufak bir operasyon geçirmiş. Bu salak da altını bile temizlemiş. Bana bunları kayinpederim anlattı. Sağolsun kayınpederim hep yanımda oldu.

Swarmdan ordan burdan milleti eklerdi ama sorsan aaa aldatmak mi o neler neler yapıyo insanlar diyordu. Basta inkar edip aklimla dalga geçmeye calisiyodu akilsiz yallah koydum tekmeyi
:sampiyon:

Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Biz evlendikten sonra eşimin eski eşi kanserim diye bu salağı kandırdı. Eşim bu olaydan sonra evde hiç yoktan tartışma çıkardı. Sonra da evi terk etti. Eski eşi ufak bir operasyon geçirmiş. Bu salak da altını bile temizlemiş. Bana bunları kayinpederim anlattı. Sağolsun kayınpederim hep yanımda oldu.
Cok uzuldum arkadaşım peki eşiniz eskı esiylemı yasıyor suan ayrıldınız mı acaba

Tabi bu durum bana patladı yine bu adam bana iftira atarak benden tazminat istiyor.
Aynı evde yasadıklarına dair bir kanıt falan yok mu acaba yada yanayana olan resımlerı🙄 Allah kolaylık versin cok zor umarım davanız biter de kurtulursunuz bir an once cocuk var mı acba

Aynı evde yasadıklarına dair bir kanıt falan yok mu acaba yada yanayana olan resımlerı🙄 Allah kolaylık versin cok zor umarım davanız biter de kurtulursunuz bir an once cocuk var mı acba
Çok şükür çocuğum yok. Ama delillerim var. Hts kayıtları otel kayıtları hepsi mevcut

Unv okuyodum aldatildigimda ve bi sevgilim vardi 1-2 saatlik mesafede cok cool bi cocuktu tabi disardan bakinca havali kizlara pas vermeyen biriydii bende sari saclarim belime kadar her zaman balik etliydim Etrafimda insanlar vardi ama gonul istee bazen b*ka konuyo bigun bu sahisla aramiz limoniydi tabi o benim bulundugum sehire defalarca geldi gitti dedim simdide ben gideyim kalktim gittim kiz arkadaslarimlaa aksam beraberdik arkadaslarim gezdiler tozdular benide bu karaktersiz aldi sorunlarimizi sabaha kadar konustuk sabah oldu bunun telefonu calmaya basladi bende kiz arkadaslarimla konusuyorum bi gozumde onun ustunde sudan cikmis balik gibi nasil cirpiniyo supheleniyorum ama yok yaa diyorum neyse yanindan ayrildim ben bulundugum sehire geldim uyudum uyurken aramis geri dondum telefon meskul aradi beni yuzsuzlugun ne oldugunu o gun anladim dedim hayirdir kimle konusuyosun cevap uzun hikaye oldu dedim anlat bakalim zamanim var kizin biri inst.da yazip duruyodu yanina gelicem diye bende sallamadim cikmis gelmis sabah arayanda oydu basimdan nasil savabilirim dedim ben seni ulasilmaz saniyodum ama sen bildigin asalak ciktin neyse agla sizlaa uyuyakaldim telefon aramalariyla uyandim bizimki kizlar beraber bir guzel canli yayin yapiyo kizla askimlar canimlar arkadaslarim beni ariyo eniste bi kiza askim diyo diyee bende bi hışım gittim gecenin korunde bulundugu sehre dedim cik gel suratina tukurucem aldigi tektasi firlattim yuzune 1 ay gecti gecmedi kizin parmaginda yuzuk fotografini gordum bilekleri sargili cocugun isin kotusu arkadasimin kuzeni cikti kiz 🤷🏻‍♀️ Ah ettim hirs yaptim kilo verdim kiz sarisindi kilosu bana gore zayifti ben yillar icinde kilo almistim 22 kilo verdim o hirsla 2.5 ayda falan esim cikti karsima evlendim hamileyim hatta o surede hep yanimda oldu hazmedemedim cunku sevdigimden degil salak yerine konulamamdan dolayiydii o hallerim haa ne mi oldu ayi gibi sismis ve aldatilmis bir adam suan 😂😂 ilahi adalet cok sukur ♥️

Tahmin edebiliyorum. Rabbim sabır versin. Size ve ailenize de mutluluk huzur versin. Siz affettiniz ve güçlüsünüz. Kim bilir belki Eşiniz duzelmistir inşallah

Ayrıldınız mı?
Evet cnm ayrıldık 1 yıl uğraştım düzelsin diye kadınlada konuştum iki evladım var yuvanın yıkılmasından en çok onlar etkilenir yazık herkes kendi keyfinde dedim merhamet vicdan yok insanlarda.keyif verici madde gibi elim kopmadı çok uğraştım üstüne hakaretler yedim ben uğraştıkça yuva için o bunu benim için uğraşıyo gibi kendini ulaşılmaz görüp egosu kabardı.duymadığım hakaret kalmadı adamın içinden yatan bir canavar çıktı.brnim en çok canımı yakan hamileyken bunu yapmaya başlaması.evde çok yanlız gecelerim oldu hep işteyim aıkıntı var diyip gelemiyorum diyip kandırdı bende aptal gibi çok güvenirdim aklıma hiçbişey gelmezdi uyanık olmak lazımmış.yapcak adam kafesede koysanız o kafesi kırar yine gider yapar.kanında varsa.bilrmiyorum zor günler geçirdim maddi manevi 2 çocukla.allahından bulsunlar ne diyim.hep eş kişisinede dedim sen beni ve çocukları 250 gr lık zevke değiştirdin diye.çokta zoruna giderdi söylediğim laf ama hakediyodu.öylede yaptı.

Direk önünüze servis geliyor sıcak sıcak. Boşandığım exin normalde hiç ellemediğim telefonu resmen gözüme batmış içimden bir ses baaaaak baaaaak demişti bana. Ve yine o ses nokta atışıyla kızla mesajlaşmasını okutmuştu. Bir sosyal ağdan. Yani bir sürü sosyal ağ var. Mesaj kutusu var. Mail kutusu var. Ben gidip direk o mesaja tıkladım. Nasıl yaptım bilmiyorum. Sonradan düşününce kendimden korkmuştum. :-)

Ben de uni.de biriyle gorusuyordum. Uni. 1. Sinifiz lise sondan beri sevgiliyiz. O istanbul uni.de okuyodu. Baya uzaktik ama ayni bolumden arkadasim vardi. Tabi ben fotograf paylastigim icin tanimis benim ex manitayi. Kiz beni aradi seninki kampuste bi kizla elele geziyor diye. O gunun gecesi bi merakla bindim otobuse 12 saat yol gittim. 18 yasinda anadan babadan habersiz ne isim varsa 😂 Soylemedim de ona geldigimi. Kampusun kapisinda pusu kurdum. Baktim tin tin elele geliyorlar. Dikildim karsisina. Adam sok. Kizi aldim yanindan usulca kafeye goturdum. O bana fotolari gosterdi ben ona. Gulduk kizla hangimiz aldatilmis olduk simdi falan derken ben daha onceydim ya benim aldatildigima karar kildik 😂 ikimizde tekmeyi bastik tabi. 😂
Arsiz bu adamlar ya biri neyine yetmiyor 🤦‍♀️

Ben de uni.de biriyle gorusuyordum. Uni. 1. Sinifiz lise sondan beri sevgiliyiz. O istanbul uni.de okuyodu. Baya uzaktik ama ayni bolumden arkadasim vardi. Tabi ben fotograf paylastigim icin tanimis benim ex manitayi. Kiz beni aradi seninki kampuste bi kizla elele geziyor diye. O gunun gecesi bi merakla bindim otobuse 12 saat yol gittim. 18 yasinda anadan babadan habersiz ne isim varsa 😂 Soylemedim de ona geldigimi. Kampusun kapisinda pusu kurdum. Baktim tin tin elele geliyorlar. Dikildim karsisina. Adam sok. Kizi aldim yanindan usulca kafeye goturdum. O bana fotolari gosterdi ben ona. Gulduk kizla hangimiz aldatilmis olduk simdi falan derken ben daha onceydim ya benim aldatildigima karar kildik 😂 ikimizde tekmeyi bastik tabi. 😂
Arsiz bu adamlar ya biri neyine yetmiyor 🤦‍♀️

İki kız da harikasınız. 👍Yine de sorun etmeyen, devam eden, beni tercih etti diyen kızlar oluyor malesef.

Bence bir erkekle kadinin bunu yapmasi bir degil yaa hem de bir kisi de degil.Biz kadinlar erkek milletine gore hem yaradilis hem de duygusal yonden bir degilizz.Zaten diom ya cok caresiz zamanimda el uzatti tuttum ama dersen icin rahat mi hayir hic de olmayacak
Sen bu kafayla daha çok aldatılırsın

X