aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

Anlayisin icin tsk ederim canim.Annem zaten yoktu babam 2 aya yakin yogum bakimda kaldi o kapida yattim kalktim.Babam öldu.Eski nisanlim babasiyla kapima geldi evlenecekmisizzzz normalde o kapiya gelmeye yurekleri olmazdi.Akrabalar aa dayinin oglu yillardir seviyor seni olabilir benceler.Kardesim nisanli ee sen ne zamanlar.Ben sukrediyorum o pazar gunu telim caldi esim aradi evlenme teklifi etti diye.Guvenim yarim galiba hep oyle olacak ama icimde olabilecek tek kisi oydu

Şimdi anladım.. Hiç sevmediğiniz biriyle evlenmektense sevdiğiniz fakat kırgın olduğunuz kişiyi seçmişsiniz. Böyle bir seçim yapmak zorunda kalmadım. Bunları anlatmasaydınız da asla anlamazdım. İnşallah eşiniz sizi üzmez, güveninizi yeniden kazanır. Hep mutlu olun, Allah sabır versin.. 😞

Arkadasim inan bende senin gibi olsun isterdim ama burasi turkiye.Ayrica kizimda var oglumda bende kizlarimin erkek cocuklarindan ayristirilan bir dunyada ulkede buyumesini istemezdim ama toplumumuz belli.Benim dogrum hata yapilabilir ama bir kadinin edepsizce o hatayi yapmasi beyniyle bir yerinin yer degistirmis karsi cinsimizle bir tutulamaz bizim nefsimiz daha saglam ya da olmali.

Namus sadece kadına özgü birşey se yusufun sakındığı neydi? diye bir söz var... malesef türkiyedeyiz deyip sıyrılmak olmaz,değişmeye değiştirmeye de çabalamak gerekiyor.

Esimle flort donemi cilginca ask yasarken (ben oyle saniyordum)askimiz bi donem sekteye ugradi.Birden ayriliklar anlamsiz kavgalar cikiyordu.Bir ayrilip bir baristigimiz donem bir mekana gitmistik arkadas grubuyla hic adetim olmadigi halde teline bakayim dedim yeni barismistik adimi ne diye kaydetti merak ediodum msjlara da bakayim dedim ve o ann askim ozledim ama.Ben lannnnnnn diye cigliklar atip benimkine yumrukla giristim icecegini ustune döktum beni sakinlestirenlere de arada vurmusum.Kizin nosunu aldim aradim aaaa resmi gordum benim musterim cici guzel bir kizz ve en ilginci nisanli bu kiz🙄Esime o zaman sevgilimdi tabi yazio yazio niyeti baska bir seymis nisanlisi askerde olunca yavrum yanginlardaymis meger benimki de iyilik yapmak istemis.Bana sevgilin seni seviyor biz sadece bikac kez gorustuk ama sonra pesimi birakmadi dedi.Dedim al bu da sana yedek olsun kapattim.Esimin savunmasi da elemanim benim telden yazisiyordu oldu tabi ben kizla konustum diyene kadar.Aksam o pesimi birakmiyor diyen kiz parkta salya sumuk ben sana asik oldum benimle evlen diye sevgilime yalvariyordu esimin verdigi cevap ilk gunden koynuma giren bu denli tecrubeli birini es diye alamam olmus o an bana bunlari yetistiren arkadasi bile utanmis.Kim neyi hak etti bilmiyorum ben 1 yil affetmedim bunu kadermis evlendik ama

Allah pişman etmesin ama iyi cesaret sizinki arkadaşım..

Ona neler saydim tabi yazsam burda ban yerim evet kadina da hak degil ama sadece bir kere diye yalvaran kadini da bisey yapip kenara atmak bence hak.

Bu mesajlarınızı okumadan ilk mesajınıza cevap yazmıştım, Allah pişman etmesin ama iyi cesaret diye.

Şimdi madem hemcinsinize bu muameleyi hal görüyorsunuz; o zaman sizin de her şeyi apaçık görüp yine de evlendiğiniz kişinin sizi tekrar tekrar aldatması da size hak, ne diyelim 🤷🏻‍♀️

Aynen dedigin gibi paranoyak oldum bir gun pesinden mi gitsem diye ciktim evden psikologa gittim simdi duzeldi bosanma arefesinde girisim sayilayabilecek harici bir seyini gormedim ama gorursem bitti pamuk ipliginde bu mesele o da biliyor.

Hıhı evet, kesin öyledir. Bir defa yapan hep yapar bunu siz bilin; bi kere affeden hep affeder bunu o zaten biliyor.

Arkadasim inan bende senin gibi olsun isterdim ama burasi turkiye.Ayrica kizimda var oglumda bende kizlarimin erkek cocuklarindan ayristirilan bir dunyada ulkede buyumesini istemezdim ama toplumumuz belli.Benim dogrum hata yapilabilir ama bir kadinin edepsizce o hatayi yapmasi beyniyle bir yerinin yer degistirmis karsi cinsimizle bir tutulamaz bizim nefsimiz daha saglam ya da olmali.
Hay bunlari okumaz olaydım 😳😔

Ben 1 kere aldatildim bildiğim kadarıyla. (Esim degil) 20 yasindaydim ozaman. Sevgilim subaydi. Aramiz cok iyiydi bir cuma gunu işyerinin düzenlediği yemeğe katildi. O yemekten sonra degistigini hissettim. Mesela facebook sifresini değiştirmiş hemen. Neyse buldum girdim ozel msjlarimizi silmezdi onlari silmis,benimle alakali herseyi kaldirmis. Bildirmlerine baktim bir kiz bunun butun resimlerini begenmis,buda o kizin.. aradim hemen ne oluyor bunlar neden şifreni degistirdin bana ait seyleri sildi H kim diye. Inkar etti arkadasim dedi aramizda birseu yok kuruntu yapma seni aldattigim felan da yook dedi.. Tabi ayrildik yinede bu olanlar uzerine. Beyfendi biz ayrildikdan 1 hafta sonra o kizla iliskisi var yapti ve 3 sene çıktılar... ilk ve en aci deneyimdi :KK70:

Bu mesajlarınızı okumadan ilk mesajınıza cevap yazmıştım, Allah pişman etmesin ama iyi cesaret diye.

Şimdi madem hemcinsinize bu muameleyi hal görüyorsunuz; o zaman sizin de her şeyi apaçık görüp yine de evlendiğiniz kişinin sizi tekrar tekrar aldatması da size hak, ne diyelim 🤷🏻‍♀️
Ne demek muameleyi hak goruyorum o kendini beni bile bile kullandirip attiriyorsa ben onun icin ne yapabilirim ve aynen de oyle kendini degersizlestirip birinin onune atarsa ona her sey haktir.Ayrica esimin beni aldatmasi ne alaka...Burda kimseyle kavga etmiyoruz dertlesiyoruz zaten o isin icindeyken de suan ki gibi dusunemiosun

Ona neler saydim tabi yazsam burda ban yerim evet kadina da hak degil ama sadece bir kere diye yalvaran kadini da bisey yapip kenara atmak bence hak.
Arkadaslar ne dememe mi bekliyorsunuzz?Arkadas beni bilmesine ragmen madem flort iliski olmuyor bari bir kez goruselim demis tamam sevgilim ciddi s.refsizlik yapmis ama bu kadin nee onu alip basima mi koymaliyim.Gercekten sinanmadiginiz acidan konusmamaliyiz...

Esimle flort donemi cilginca ask yasarken (ben oyle saniyordum)askimiz bi donem sekteye ugradi.Birden ayriliklar anlamsiz kavgalar cikiyordu.Bir ayrilip bir baristigimiz donem bir mekana gitmistik arkadas grubuyla hic adetim olmadigi halde teline bakayim dedim yeni barismistik adimi ne diye kaydetti merak ediodum msjlara da bakayim dedim ve o ann askim ozledim ama.Ben lannnnnnn diye cigliklar atip benimkine yumrukla giristim icecegini ustune döktum beni sakinlestirenlere de arada vurmusum.Kizin nosunu aldim aradim aaaa resmi gordum benim musterim cici guzel bir kizz ve en ilginci nisanli bu kiz🙄Esime o zaman sevgilimdi tabi yazio yazio niyeti baska bir seymis nisanlisi askerde olunca yavrum yanginlardaymis meger benimki de iyilik yapmak istemis.Bana sevgilin seni seviyor biz sadece bikac kez gorustuk ama sonra pesimi birakmadi dedi.Dedim al bu da sana yedek olsun kapattim.Esimin savunmasi da elemanim benim telden yazisiyordu oldu tabi ben kizla konustum diyene kadar.Aksam o pesimi birakmiyor diyen kiz parkta salya sumuk ben sana asik oldum benimle evlen diye sevgilime yalvariyordu esimin verdigi cevap ilk gunden koynuma giren bu denli tecrubeli birini es diye alamam olmus o an bana bunlari yetistiren arkadasi bile utanmis.Kim neyi hak etti bilmiyorum ben 1 yil affetmedim bunu kadermis evlendik ama

:oha::oha::oha:

Belki de kadın eşinizi bi şey yapıp kenara atmıştır, onu da siz almışsınızdır. Şanslı kızmış, evlenen o olmamış.

Son düzenleme:
Ne demek muameleyi hak goruyorum o kendini beni bile bile kullandirip attiriyorsa ben onun icin ne yapabilirim ve aynen de oyle kendini degersizlestirip birinin onune atarsa ona her sey haktir.Ayrica esimin beni aldatmasi ne alaka...Burda kimseyle kavga etmiyoruz dertlesiyoruz zaten o isin icindeyken de suan ki gibi dusunemiosun

Eşinizin sizi aldatması ne alaka mı? Tam olarak mesele bu zaten. Evliyken aldatmadı amaaa’ya girmeyin hiç, boşanma aşamasına geldiğimizde deneme haricinde bi şeyini görmedim gibi bi şey yazmıştınız tam hatırlamıyorum. Hah işte o da aldatma oluyor.

Kızınıza bunlardan aman ha bahsetmeyin, sizin gibi gereksiz affedici olmasın.

Hayır bir de o kadar normalleştirmişsiniz ki bizim garipsememiz anormal geliyor size.

O kız her paylaşımımı beğeniyordu bende Şüphe duymuştum. Buluşalım dedim dersim var yoğunum dedi bende tamam dedim. Eve bi geldim o kızla sarmaş dolaş sosyal medyada fotolar.
Sordum bu nasıl olur diye.
Ee senden istediğimi alamadım ona gittim benim suçum ne dedi.
Meğer o kızla da paralel bi ilişkisi daha varmış.
Sonuç : hayatımdan bi pislik daha eksildi.

Sevgiliydik, instagram şifresini istedim, vermemekte çok diretti, insan gibi bir kerede verse zaten kurcalamayacaktım, kendisi içime kurt düşürdü, kavga dövüş naz niyaz aldım bi şekilde, tabii kendini zeki sanan arkadaş arama geçmişini kızlarla olan tüm mesajları vs silmiş, ama Anadolu çocuğu yer mi? Erkek arkadaşlarıyla olan mesajlarını okudum ben de, teknoloji özürlüsü, kıza atacağı mesajı arkadaşına atmış, sonra üstüne olayı kendi bi güzel açıklamış üstüne iğrenç muhabbetler bile çevirmişler, başta biraz dansözlük yapmaya çalıştı,kıvırdı, inkar etti falan baktı yemiyorum, hata yaptım bida olmayacak, çok başlardaydı, şu an sadece sen varsın, hep de sen olcaksın, dedi, bu Anadolu çocuğu da yedi :kızgın:. Bi kaç ay daha geçti tam olarak aldatma diyemesekte sadakatsiz davranışı yüzünden ayrılmıştım önceden de vukuatı olduğu için , ayrıldıktan sonra1 hafta daha instagram şifresini değiştirmemişti, yine mesajlarından geçen aylar içinde yediğim diğer boynuzları da öğrendim. Şimdi ben ve boynuzlarım mutlu mesut yaşıyoruz, ara ara törpüleyip cilalıyorum güzel gözüküyorlar :halay:

Gece gece güldürdün valla

Neyin farkında değilsiniz biliyor musunuz; İki insan sevişince kirlenen kişinin kadın olduğunu düşünüyorsunuz. Çünkü size göre namusu bir tek kadın taşır. Sizin bu düşünceleriniz; sevişti diye öldürülen, tecavüzcüsüyle evlendirilen, mini etek giydi diye tecavüzü hak gören, tecavüz edene değil de uğrayana 'kirli' etiketi yapıştıran zihniyeti besliyor. Hepsi bi zincirin halkası gibi. O namus kavramını kadının vajinasından çıkarıp, insanoğlunun zihniyetinde arayabiliyor olsaydık bugün istismar edilmiş hiç bir kadın/çocuk 'namusu kirlendi' demesinler diye susmuş, susturulmuş olmak zorunda kalmayacaktı. Tecavüze uğrayanlar değil, edenler utanacaktı. İşte sizin o küçücük fikriniz birlik olduğunuzda koca bi çığ oluyor ve toplum olarak hepimiz bunun altında kalıyoruz. O yüzden lütfen değişin ! Kendi çocuklarınızın iyiliği için değiştirin bu zihniyeti.

Şüphe bu ya dua etmiştim bir gece Allah ım her neyse çıkar karşıma diye. Ertesi gün konser için bilet yazdırıcam mailine girdim. İş mailinden kendine ve kızın mailine Bi posta göndermiş. Bende ampul yandı hemen. Telefon hattı da benim üzerime kayıtlı üstelik. Döküm aldım hemen sayfalarca konuşmalar. Kızı aradım tanımıyorum dedi ya. Ağır travmaydı vallahi. Hak tecelli ediyor Allah çıkarıyor insanın karşısına. Ve hisler asla yanılmıyor.

Şüphe bu ya dua etmiştim bir gece Allah ım her neyse çıkar karşıma diye. Ertesi gün konser için bilet yazdırıcam mailine girdim. İş mailinden kendine ve kızın mailine Bi posta göndermiş. Bende ampul yandı hemen. Telefon hattı da benim üzerime kayıtlı üstelik. Döküm aldım hemen sayfalarca konuşmalar. Kızı aradım tanımıyorum dedi ya. Ağır travmaydı vallahi. Hak tecelli ediyor Allah çıkarıyor insanın karşısına. Ve hisler asla yanılmıyor.
Çok tuhaf geldi. Ben gece gündüz dua etsem dualarım kabul olmaz. Ne güzel kabul olmuş, karşınıza çıkmış.

X