Sevgiliydik, instagram şifresini istedim, vermemekte çok diretti, insan gibi bir kerede verse zaten kurcalamayacaktım, kendisi içime kurt düşürdü, kavga dövüş naz niyaz aldım bi şekilde, tabii kendini zeki sanan arkadaş arama geçmişini kızlarla olan tüm mesajları vs silmiş, ama Anadolu çocuğu yer mi? Erkek arkadaşlarıyla olan mesajlarını okudum ben de, teknoloji özürlüsü, kıza atacağı mesajı arkadaşına atmış, sonra üstüne olayı kendi bi güzel açıklamış üstüne iğrenç muhabbetler bile çevirmişler, başta biraz dansözlük yapmaya çalıştı,kıvırdı, inkar etti falan baktı yemiyorum, hata yaptım bida olmayacak, çok başlardaydı, şu an sadece sen varsın, hep de sen olcaksın, dedi, bu Anadolu çocuğu da yedi
. Bi kaç ay daha geçti tam olarak aldatma diyemesekte sadakatsiz davranışı yüzünden ayrılmıştım önceden de vukuatı olduğu için , ayrıldıktan sonra1 hafta daha instagram şifresini değiştirmemişti, yine mesajlarından geçen aylar içinde yediğim diğer boynuzları da öğrendim. Şimdi ben ve boynuzlarım mutlu mesut yaşıyoruz, ara ara törpüleyip cilalıyorum güzel gözüküyorlar