aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

ayyyy ben de rüyamda 2 kişiyle aldattığını görmüştüm gercek çıktı. Mal başka isimle facebook açmış kızla da ilişki yapmış bulamam sandı ama buldum. Arayıp ana avrat söverken ben değilimmmm o beee ikizim o hesaptaki dedi 😁 gercekten ikizi vardı ama benim onları çok net ayırabildiğimi hesaba katmıyordu 😂😂😂

5 Yıllık kocam.evlendiğimizden beri masanın üstünde duran telefon bi anda koltukta dibinde durmaya başladı :) ilk işkillenmemdi sonrada araştırmaya başladım önce msj silmeyi unuttu whatsab web sayesinde konuşma içerigi geldi daha sonrada. savunması çok güzeldi ama hiç bişi yapmadım sen çok çabuk yakaladın demişti. :kızgın::kızgın:
ölümüne inkar ediyolar ama hep şimdi boşanıyoruz sayfalarca konuşma dökümü çıktı operatörden hala ben seni hiç aldatmadım diye mesaj atıyor.
canım kocam türkiyenin gidişatını sosyo ekonomik durumunu konuşmuş kadınla o kadar :kızgın::kızgın:
ama şuna inanıyorum Allah önümüze çıkartıyor gösteriyor gerçek yüzlerini çok şükür

ALLAH önümüze çıkartıyor ve kesinlikle kadınlar hissediyor canım. Ben mi bir mesajla öğrenmiştim. Benim yanıma gelirken üstün zekalı sevgilim o kadına uygun bir dille yalan söylemeyince yakalanmışti. Ama ondan daha üstün zekalı ben yalvar yakan binlerce yeminine kanmıştım. O kadında buna takıntılı kadın olmuştu. Adam! hem aldatıyor hem de aldattığını kadına sahip çıkamayan karakter yoksunu idi.

Bana babasının yanına çalışmaya gittiğini söylemişti ben de o gün izinliydim onun da haberi yoktu çünkü iznim değişmişti dedim kızlarla alışveriş yapıp yemek yeriz neyse biz çarşı da gezerken kaldırım da kendisi ve kızla burun buruna gelmiştim ben ve arkadaşlarım baka kaldı ardından seslendim ama ışık hızıyla ortadan kayboldu sonradan aramalar mesajlar vs iş işten geçmişti tabi ayrıldık.

ALLAH önümüze çıkartıyor ve kesinlikle kadınlar hissediyor canım. Ben mi bir mesajla öğrenmiştim. Benim yanıma gelirken üstün zekalı sevgilim o kadına uygun bir dille yalan söylemeyince yakalanmışti. Ama ondan daha üstün zekalı ben yalvar yakan binlerce yeminine kanmıştım. O kadında buna takıntılı kadın olmuştu. Adam! hem aldatıyor hem de aldattığını kadına sahip çıkamayan karakter yoksunu idi.

Hep kadın takintilidir zaten. Kendileri sütten çıkma ak kasiktir.

O kadın olduğunu nasıl öğrendiniz peki 😕
Rüyamı Sabah ezanı okunmak üzereydi o saatlerde gördüm uyandım sanki dünyam başıma yıkılmıştı Dilim tutulmuş gibiydi
İnanmak istemedim en başta
Sonra beyefendinin instagramına girdim aynı kadınla takipleşiyorlar bi kaç hafta geçti
Bana istek attı o kadın ben sevgilisiyim dedi
Ne istiyosun fln dedi
Anladımki Dünya hayatı Sadece imtihanmış
Hatta itiraf etti konuşmuşlar
Ben çok saf sevdim hemde çokk

Sevgiliydik, instagram şifresini istedim, vermemekte çok diretti, insan gibi bir kerede verse zaten kurcalamayacaktım, kendisi içime kurt düşürdü, kavga dövüş naz niyaz aldım bi şekilde, tabii kendini zeki sanan arkadaş arama geçmişini kızlarla olan tüm mesajları vs silmiş, ama Anadolu çocuğu yer mi? Erkek arkadaşlarıyla olan mesajlarını okudum ben de, teknoloji özürlüsü, kıza atacağı mesajı arkadaşına atmış, sonra üstüne olayı kendi bi güzel açıklamış üstüne iğrenç muhabbetler bile çevirmişler, başta biraz dansözlük yapmaya çalıştı,kıvırdı, inkar etti falan baktı yemiyorum, hata yaptım bida olmayacak, çok başlardaydı, şu an sadece sen varsın, hep de sen olcaksın, dedi, bu Anadolu çocuğu da yedi :kızgın:. Bi kaç ay daha geçti tam olarak aldatma diyemesekte sadakatsiz davranışı yüzünden ayrılmıştım önceden de vukuatı olduğu için , ayrıldıktan sonra1 hafta daha instagram şifresini değiştirmemişti, yine mesajlarından geçen aylar içinde yediğim diğer boynuzları da öğrendim. Şimdi ben ve boynuzlarım mutlu mesut yaşıyoruz, ara ara törpüleyip cilalıyorum güzel gözüküyorlar :halay:

Son düzenleme:
Rüyamı Sabah ezanı okunmak üzereydi o saatlerde gördüm uyandım sanki dünyam başıma yıkılmıştı Dilim tutulmuş gibiydi
İnanmak istemedim en başta
Sonra beyefendinin instagramına girdim aynı kadınla takipleşiyorlar bi kaç hafta geçti
Bana istek attı o kadın ben sevgilisiyim dedi
Ne istiyosun fln dedi
Anladımki Dünya hayatı Sadece imtihanmış
Hatta itiraf etti konuşmuşlar
Ben çok saf sevdim hemde çokk
Trajik yani gerçekten ben de çok seviyordum o zaman onun 2 gün izni vardı bir günü biz beraberken diğer gün babamın yanındayım diye diyip kızla bulusuyormus o gün biz karşılaştık ya ertesi gün bunlar kızla ayrılıyor Allahın işi ya kız beni aradı onun da haberi yokmuş bana yalvarirken ona hiç birşey demeden terketmis. Yani gerçekler rüyayla mesajla ve ya benim ki gibi kanlı canı ortaya çıkıyor üzülmeni anlıyorum ben de çok üzülmüştüm günlerce ağlamıştım ama geçti gitti hepsi.

Benim eski eşim telefonunda şifre yoktu hatta telefonu hep ortadaydi. Akşam 19.00 da evde olurdu. Bana çok ilgiliydi hatta bana birsey olsa eşim mahvolur derdim. Ama iş yerinde başka bir tlf hattı ve tlf nu varmış. İnternetten bulduklariyle oradan iletişim kuruyor mus. Ve gündüz saatleri otelde görüşmeler falan. Bunu da iş yerine gittiğimde bilgisayarda bir mail yazacaktım tesadüf resimler yazışmalari gördüm öyle öğrendim. Arkadaşım Osman yazısmis dedi de yemezeler tabiki.

Trajik yani gerçekten ben de çok seviyordum o zaman onun 2 gün izni vardı bir günü biz beraberken diğer gün babamın yanındayım diye diyip kızla bulusuyormus o gün biz karşılaştık ya ertesi gün bunlar kızla ayrılıyor Allahın işi ya kız beni aradı onun da haberi yokmuş bana yalvarirken ona hiç birşey demeden terketmis. Yani gerçekler rüyayla mesajla ve ya benim ki gibi kanlı canı ortaya çıkıyor üzülmeni anlıyorum ben de çok üzülmüştüm günlerce ağlamıştım ama geçti gitti hepsi.
Aynen Kuzum çok haklısın ama bende hala geçmedi hep aklıma gelir hatta o kadının bana yazdıgı küfürler hala duruyor kayıtlı

erkekler çok ilginç ya, hem eşlerini aldatıyorlar, hem de diğer kadına ben eşimi seviyorum ayrılmayacağım diyorlar. Arkadaşım hostes, evli bir hostla beraber oluyor, evli olduğunu da sonradan öğreniyor. Karısı hamileymiş, diğer kız da hamile kalmıştı. Esas oğlan ben eşimi seviyorum, diyip kızı bıraktı.

Bir de uzak mesafe ilişkim vardı. Gençken 15 16 yaşlarım da üniversiteye giden bi manitamdı😂 bir gün bana bir fotoğraf göndermişti tabi benim gözler o zamanlar radar gibiydi mübarek haha 😅 gözünde güneş gözlüğü vardı ve bir kız yansıması hani şu dudak büzen tayfa var ya heh o cinsten işte ☺ dudak büzüp öpücük atıyor gibi gözükmekteydi ben de o kız kim demiştim hangi kız dedi gözlüğünde ki kız dedim kem küm etti ben de dedim bulurum onu buldum da facebook da mesaj atacağım ona dedim engelledi beni böyle de bir absürt olay yaşamıştım 😩

Bir de uzak mesafe ilişkim vardı gençken 15 16 yaşlarım da üniversiteye giden bi manitam vardı😂 bir gün bana bir fotoğraf göndermişti tabi benim gözler o zamanlar radar gibiydi mübarek haha 😅 gözünde güneş gözlüğü vardı ve bir kız yansıması hani şu dudak büzen tayfa var ya hem o cinsten işte ☺ dudak büzüp öpücük atıyor gibi gözükmekteydi ben de o kız kim demiştim hangi kız dedi gözlüğünde ki kız dedim kem küm dedim bulurum onu buldum da facebook da mesaj atacağım ona dedim engelledi beni böyle de bir absürt olay yaşamıştım 😩

X