aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

Üniversitede 2 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim tüm msjlari silmiş amma taslaklarda 1 tane msj gördüm sesizce numarayı aldım aradım bi kız dedim ben mehmetin sevgilisiyim sen kimsin sana msj atmos mehmetin kuzeniyle görüşüyorum dedi kız bana aaa öylemi pardon cnm yaa ben msj görünce mehmetten şüphelendim kusura bakma dedim görüşelim bal tanışalım dedim olur dedi hadi öptüm cnm diyip teli kapattık 2 gün sonra arkadaşım sevgilimi sarışın bi kızla kafe de görmüş bi foto attı bana bir baktim o aradigim kiz şok olmustum erkekler tarafindan kandirilmak degilde kizin beni kandırması çok zoruma gitmişti anlaşmışlar kabul etmiş bi kaç gün takılmayı aklıma geldikçe sinirleniyorum bak

Ben hamileyken baslamis megerse.. Telefon da sifreler msjlasirken gülmeler yüzüme bakmamalar.. Dogum yaptıktan 4 ay sonra öğrendim oda instagram sifresini tesadüf ögrendim.. Kadın msj atiyor buna buda bana diyorki arkadasımın sevgilisi bnm instagramımdan yazısıyolar bende süoelendim kizi sahte hesap tan ekledim resimler gezmeler neler neler bana vermediği değerler çok aşağılık bi şekilde.. Sonrası pismanlar öxür dilemeler sadece 2 ay sürdü..

Ben görüştüğüm kişinin evli olduğunu eşi ihanetini farkedip beni arayınca anlamıştım. 18 yaşımdayım '' 2 senedir eşimden ayrıyım kızım var annesinde'' dedi. Ben saf hemen inandım. Tam sevgili değiliz görüşüyoruz tanımaya çalışıyorum. Bi sabah telefonum çaldı arıyor. Alo diyorum ses yok sadece bir kız çocuğu sesi. Ben daha anlamıyorum konuşsun diye bekliyorum. Sonra sonra kadın siz kimsiniz? dedi. O an şimşekler çaktı beynim durdu eveledim geveledim hızlıca bir bahane uydurdum. Doğrumu söylüyorum yanlış mı bilemedi o da şokta kapattık telefonu. Sonradan o aradı gerçekleri söyledi eşiyle ayrılma falan hep yalanmış tabi. Yüzsüz yüzsüz ''kızım var ayrılamam beni böyle kabul edersen dedi. en iyisini yaparsın eşine çocuğuna sahip çık beni de bir daha arama dedim. Geçmişimden keşke hiç yaşamasaydım dediğim zamanlardı.

sahsen öyle bi durum geldi basima süfekli cevrimici olmalar telefonla ugrasamlaar sifre ilgisizlik illaki kadin bi sekilde hissediyoe sevgiliykene belki uzaktasiniz anlamaniz zor olabilir ama evliykene salak olan insan bile anlar cünkü erkekler bu konuda beceriksiz cok fazla saklayaniyormlar bi sekilde acigi yakalanuyir ben esimi 4 defa ayni kisiyle konusurkene yakaldim

Ben soğuk davranışlarından anlamıştım.

Suphelerle basliyor. Eve gec gelmeler, ayna karsisinda daha cok vakit gecirmeler, giyim tarzinda degisiklik, muzik tarzinin bile degismesi... ilgisizlik, uzaklik... telefona sifreker kiyma, tuvalete bile telefinla gitme...
Sonra sosyal medyadan o aldattigi kisinin esinin her paylastigini begenmesi..
Esinin o kisiyi taniyorsan eger supheleri azaltmak icin o kisiyi sana kotulemesi...
Bu durum bir sure devam ediyor. Sonra karsi taraf bunun birsekilde ortaya cikmasi icin cabalamaya basliyor. Daha fazla boyle surduremeyecegi icin senin aradan cekilmen gerektigini dusunuyor...Senin gozune bazi seyleri sokmaya calisiyor ki bosa adami diye. Iste o zaman ogreniyorsun. Ondan once supheler hep inkar ediliyor, hatta kiskanclik hastasi olarak suclaniyorsun.
Harika tespitler 👍

Esimle flort donemi cilginca ask yasarken (ben oyle saniyordum)askimiz bi donem sekteye ugradi.Birden ayriliklar anlamsiz kavgalar cikiyordu.Bir ayrilip bir baristigimiz donem bir mekana gitmistik arkadas grubuyla hic adetim olmadigi halde teline bakayim dedim yeni barismistik adimi ne diye kaydetti merak ediodum msjlara da bakayim dedim ve o ann askim ozledim ama.Ben lannnnnnn diye cigliklar atip benimkine yumrukla giristim icecegini ustune döktum beni sakinlestirenlere de arada vurmusum.Kizin nosunu aldim aradim aaaa resmi gordum benim musterim cici guzel bir kizz ve en ilginci nisanli bu kiz🙄Esime o zaman sevgilimdi tabi yazio yazio niyeti baska bir seymis nisanlisi askerde olunca yavrum yanginlardaymis meger benimki de iyilik yapmak istemis.Bana sevgilin seni seviyor biz sadece bikac kez gorustuk ama sonra pesimi birakmadi dedi.Dedim al bu da sana yedek olsun kapattim.Esimin savunmasi da elemanim benim telden yazisiyordu oldu tabi ben kizla konustum diyene kadar.Aksam o pesimi birakmiyor diyen kiz parkta salya sumuk ben sana asik oldum benimle evlen diye sevgilime yalvariyordu esimin verdigi cevap ilk gunden koynuma giren bu denli tecrubeli birini es diye alamam olmus o an bana bunlari yetistiren arkadasi bile utanmis.Kim neyi hak etti bilmiyorum ben 1 yil affetmedim bunu kadermis evlendik ama

Eve geç gelmeye başlar.
Düzensiz uyur uyanır.
Eve geldiginde dısarı cıkmak için bahane arar.
Bu zamana kdr olmayan arkadaşlarıyla planlar yapar.
Telefonu saklar.
Geceleri msjlar gelir.
Cüzdanında fişler faturalar ekstreler kabarık kartlar yüksek.
Daha bir çok şey.

Esimle flort donemi cilginca ask yasarken (ben oyle saniyordum)askimiz bi donem sekteye ugradi.Birden ayriliklar anlamsiz kavgalar cikiyordu.Bir ayrilip bir baristigimiz donem bir mekana gitmistik arkadas grubuyla hic adetim olmadigi halde teline bakayim dedim yeni barismistik adimi ne diye kaydetti merak ediodum msjlara da bakayim dedim ve o ann askim ozledim ama.Ben lannnnnnn diye cigliklar atip benimkine yumrukla giristim icecegini ustune döktum beni sakinlestirenlere de arada vurmusum.Kizin nosunu aldim aradim aaaa resmi gordum benim musterim cici guzel bir kizz ve en ilginci nisanli bu kiz🙄Esime o zaman sevgilimdi tabi yazio yazio niyeti baska bir seymis nisanlisi askerde olunca yavrum yanginlardaymis meger benimki de iyilik yapmak istemis.Bana sevgilin seni seviyor biz sadece bikac kez gorustuk ama sonra pesimi birakmadi dedi.Dedim al bu da sana yedek olsun kapattim.Esimin savunmasi da elemanim benim telden yazisiyordu oldu tabi ben kizla konustum diyene kadar.Aksam o pesimi birakmiyor diyen kiz parkta salya sumuk ben sana asik oldum benimle evlen diye sevgilime yalvariyordu esimin verdigi cevap ilk gunden koynuma giren bu denli tecrubeli birini es diye alamam olmus o an bana bunlari yetistiren arkadasi bile utanmis.Kim neyi hak etti bilmiyorum ben 1 yil affetmedim bunu kadermis evlendik ama
Neden? Her şey bu kadar çirkince ortaya dökülmüşken neden evlendiniz? Erkek nüfusu mu sıfırlandı?

Neden? Her şey bu kadar çirkince ortaya dökülmüşken neden evlendiniz? Erkek nüfusu mu sıfırlandı?
Demiiiiii?Hayir dunyada baskasi mi yoktu?Kendine bu kotuluk neden?Ne guzel dövüp sovup gecmissin neden alip tekrar bagrina bastin...Bilmiyorum babami kaybedince galiba siginacak liman aradim o da vazgecmiyordu benden tuttum elini iste

Ben bu adamla birlikte oldugu kadına, Ilk günden koynuma giren kız dedigi için evlenmezdim.
Hadi yaptım bir salaklık, affettim, seviyordum desem, bu söylediğine istinaden insan yerine koymazdım.
Kız gazozuna ilac koymus sanırım.
Densiz.

Ben bu adamla birlikte oldugu kadına, Ilk günden koynuma giren kız dedigi için evlenmezdim.
Hadi yaptım bir salaklık, affettim, seviyordum desem, bu söylediğine istinaden insan yerine koymazdım.
Kız gazozuna ilac koymus sanırım.
Densiz.
Gercekten miden bulandi ettigi laftan. Kendisinin yaptigi pisligi görmüyor da kiza b.k atiyor.

Büyük cesaret böyle biriyle evlenmek. Peki şimdi nasıl hissediyorsun? Her telefona baktığında biriyle mi yazışıyor, her konuştuğunda kiminle konuşuyor, ne bileyim işi uzadığında birinin mi yanında diye bu düşünceler insanı paronayak eder. O senin elinden hayatın boyunca huzuru almış. Umarım düzelmiştirde ilerde seni pişman etmez.

Hiç yaşamadım. Telefonunu kurcalamam, takip etmem ama mutlaka bir yerde anlaşılıyordur ya.
Kadın hissediyor..
Nasıl ortaya çıkacağına gelince. O şüphe bir defa geldi mi;

Telefon şifresi gizleme.
Mesajlar konusunda bir anda hasıl olan temizlik hevesi.
Bakımlılık, imaj değişikliği hali.
Eşe iyi davranış veya eşe ezici üslubla davranış.
Sosyal medyada aktif olma gibi..

Bunlardan yola çıkıp kurcalanmayan telefon da kurcalanır..

X