Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Bugün neler öğrendım kızlarr..
Evet eskı esım olacak o ş...z kızın herseyını bılıyormuss...Isyerınde evlı baska bır adamla taksımde barlara gıttıgını de, ısyerıne gelen bı mufettısı kadının nasıl ayartıp adamla ılıskı yasadıgını da neleeeer neleerrr:):):) Hatta adam bu kadın o...pu yuvamı yıkmaya calıstı dıye bagıra cagıra ısyerını basmıs da benım ex şerefsızı kadını savunup adamla tartısacak kadar ılerı bıle gıtmıs:):):) ''sen napıyorsun,bu kadın ıcın yuva mı yıkılır''dıyenlere de ''ben evlıyım mutluyum,siz bana ıftıra atıyorsunuz''dıye cemkırerek duygu sömurulerı yapıyormuss..Hem de bız ayrılmadan da 6-7 ay öncee!!!Hatta herkes agzı acık kalmıs sekılde ''bu kadını nasıl karısı yapcak bu''dıye dusunuyormus:):):)
Haa nişanları da olmus..Şerefsızın serefsız aılesı kızı ısteyıp almıs bıle 1 ay olmuss..2 ay sonra da dugun salonu tutulmuss:):)
Yuh yanı koynumda besledıgım nasıl bır yılan varmıs da haberım yokmuss...
Kız zengınmıs ve ek maası da varmıs,aılesı de zengınmıs ve tabı doguya atanan ex de tayın olmak ıcın ve PARA ıcın kendını satmıs boyle bı deprem gıbı bı evlılık yapacak göz göre göre..İçim cok rahatladı..Valla kasınmıs artık,naparlarsa yapsın pis namussuzlar...

En çok kızdıgım boşandıktan 3 ay sonra koşa koşa kızı istemeye gıden ex kocamın aılesı..Kızımı bıle görmeden gıtmısler!! Baska sehırde yasıyorlar..Ve hıc arayıp sormuyorlar bıle..
Merak ettiğim de 2 ay sonra düğün,düğünden 5 ay sonra tayin şansı var..Ex koca dogudayken kadın o evde kalacaksa döndugunde genelev gıbı olur degıl mı:)

Borçları coktu bu salak eskı bana gerı döndugu zaman ..O borcları falan kadın ödemıs hep..İştekıler demıs parasıyla tavladı dıye:)

Merak etme kocan onu sorun etmez ,gormezden gelir hatta belki hosuna bile gider adamin
Zaten oyle bir kadinla yasamayi goze aliyorsa herseyi kabullenmis demektir
Gozuyle gorse bile sesini cikarmaz
Adam kendini asmis o konuda ,onlarinki ask degil menfaat ilskisi

Ne.zor.bir.durum.siz.de.inadina mutlu okun inadina yasayin hayati doya doya kızınzn o.kadnla.görüşmesi hoş olmamıS evladinizi uzak tutun insanin zoruna gider o pislik.belliki kendini sevdirmeye meyilli

Kızım ufak oldugu ıcın anlamıyor gayet sıcak davranıyo ıkı seker verseler..Kadın bıle dıyemeyecegım ahlaksız metres de buyuk ıhtımal evlenene kadar kızımı sevıyor-mus gıbı yapıp kullanıyor..Insallah görusturmez ama bunu nasıl dıyebılırım bılmyıorum.

Kızlar sızce ben artık ex ese herseyı bıldıgımı ve salak olmadıgımı anlatsam mı?Nasıl anlatsam ne önerırsınız?Bu sekılde ıcım ıcımı yıyor..Susup salak taklıdı yapmak zor gelıyo..Nasılsa umrunda degılız,bı sekılde söylesem de rol yapmayı bıraksa mı ne dusunuyorsunuz,önerınız var mı???

..... Bana fıkır verecek yok mu kızlarr.....

Bu adam benı gercekten kudurtacak kızlar..Facebookuna metresıyle fotografını herkese acık olarak koymus serefsızz..
Asla muhatap olmayacagım !!!

cok uzuldum inan insallah mutlu olursun..birde cocugun gozunun onunde yapmasi cok ayip.. smdi cocuk ilerde akli erince napicak nasil kabullencek smdiki gibi kandirabilicekmi gercekleri ogrennce alaha havele et cnm hicde ugrasma ne bi kaf ne bi soz onlarn daha vok hoslrina gider emin ol. Ama susup sesiz kalirsan esinin kafasnda soru isareti emin ol olucktir. Ki zaten boyle bi iliski ne kdr saglikli olur ??? Kiz zaten norml biri olsa bunu asla kabl etmezdi eski esinde buna izj vermezdi. Sana yapilani o kizda yasiyblr yada esin demekki baya ayrn gonullurki bu kdr koly olbiliyor hersey. Insan gecmesini bu kdr koly unutabiliyor.ama allahin sevdigi kuluymusunki kurtulmusn unutmaya calis keyfini bozmalarina ixin verme unutmaki senden hic biri onemli degil. Cocugun icin mutlu olmak zorundasin en onemlisi hayata tuunma nedenin cnku o senin birz zaman alivktir ama inan dahada mutlu olucksjn insallah

Aynen ben de dayanamıyorum patlayacagım sankı..Sadece mesaj mı atsam kavga yapmamak ıcın ...
Canim neyin kavgasini ediceksin.Adam sanane derse zaten bosandik derse napicaksin?Hem evliyken degil sonradan basladi diycek ,sen ustune vardikca seni sucluycak senin yuzunden yaptim diycek yani boyle adamlar hep kendini aklar.Hani bildigini belli etsende hic bi sekilde umurunda olmadiginida goster .Ben olsam tam dengini bulmussun derdim.

Canim kendini hic uzme malesef bu hayatin kanunu bu. bence bi gun al karsina canim sana cok tesekkur ediyorum de . O niye diyecektir . O zaman da " evliyken bile bu rezilligi yapan bir insan oldugun icin bana bosandigimdan dolayi hic vicdan azabi yasatmadigin icin , aksine senin gibi karaktersiz bi insanla kizimi ayni evde buyutmuycegim icin seviniyorum" dersin yani ben olsam boyle yapardim.

Aynen duygularima tercuman olmussunuz.Bu sozleri biraz degisik sekilde ben ex esime gun gelirse soylemeyi dusunuyorum.Ama ben ona degil metresine tesekkur edicem kac senelik evli oldugum ve taniyamadigim adami onun sayesinde gercek yuzunu gordugum icin .Gozumde buyutup sevdigim ,guvendigim adamin aslinda nasil bir adi ve srfs biri oldugunu gormeme yardimci oldugu icin .Bazi insanlar iyi gorunur ama ellerine firsat gecince tamamen degisip icindeki pislikleri disa vururlar .
Siyahbeyaz malesef senin kocanda boyle ,benimkide ve burda okudugum onlarca kadinda ayni
Kurtulduguna sevin birak onu Allah indan bulsun ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…