- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Borçları coktu bu salak eskı bana gerı döndugu zaman ..O borcları falan kadın ödemıs hep..İştekıler demıs parasıyla tavladı dıye:)
Borçları coktu bu salak eskı bana gerı döndugu zaman ..O borcları falan kadın ödemıs hep..İştekıler demıs parasıyla tavladı dıye:)
Merak etme kocan onu sorun etmez ,gormezden gelir hatta belki hosuna bile gider adaminEn çok kızdıgım boşandıktan 3 ay sonra koşa koşa kızı istemeye gıden ex kocamın aılesı..Kızımı bıle görmeden gıtmısler!! Baska sehırde yasıyorlar..Ve hıc arayıp sormuyorlar bıle..
Merak ettiğim de 2 ay sonra düğün,düğünden 5 ay sonra tayin şansı var..Ex koca dogudayken kadın o evde kalacaksa döndugunde genelev gıbı olur degıl mı:)
Kızlar sızce ben artık ex ese herseyı bıldıgımı ve salak olmadıgımı anlatsam mı?Nasıl anlatsam ne önerırsınız?Bu sekılde ıcım ıcımı yıyor..Susup salak taklıdı yapmak zor gelıyo..Nasılsa umrunda degılız,bı sekılde söylesem de rol yapmayı bıraksa mı ne dusunuyorsunuz,önerınız var mı???
yerinde olsam dayanamaz söylerdim heralde
ona bir şey kirasıKadın kendine parayla koca satın almış
Canim neyin kavgasini ediceksin.Adam sanane derse zaten bosandik derse napicaksin?Hem evliyken degil sonradan basladi diycek ,sen ustune vardikca seni sucluycak senin yuzunden yaptim diycek yani boyle adamlar hep kendini aklar.Hani bildigini belli etsende hic bi sekilde umurunda olmadiginida goster .Ben olsam tam dengini bulmussun derdim.Aynen ben de dayanamıyorum patlayacagım sankı..Sadece mesaj mı atsam kavga yapmamak ıcın ...
Canim kendini hic uzme malesef bu hayatin kanunu bu. bence bi gun al karsina canim sana cok tesekkur ediyorum de . O niye diyecektir . O zaman da " evliyken bile bu rezilligi yapan bir insan oldugun icin bana bosandigimdan dolayi hic vicdan azabi yasatmadigin icin , aksine senin gibi karaktersiz bi insanla kizimi ayni evde buyutmuycegim icin seviniyorum" dersin yani ben olsam boyle yapardim.Kızlar sızce ben artık ex ese herseyı bıldıgımı ve salak olmadıgımı anlatsam mı?Nasıl anlatsam ne önerırsınız?Bu sekılde ıcım ıcımı yıyor..Susup salak taklıdı yapmak zor gelıyo..Nasılsa umrunda degılız,bı sekılde söylesem de rol yapmayı bıraksa mı ne dusunuyorsunuz,önerınız var mı???
Aynen duygularima tercuman olmussunuz.Bu sozleri biraz degisik sekilde ben ex esime gun gelirse soylemeyi dusunuyorum.Ama ben ona degil metresine tesekkur edicem kac senelik evli oldugum ve taniyamadigim adami onun sayesinde gercek yuzunu gordugum icin .Gozumde buyutup sevdigim ,guvendigim adamin aslinda nasil bir adi ve srfs biri oldugunu gormeme yardimci oldugu icin .Bazi insanlar iyi gorunur ama ellerine firsat gecince tamamen degisip icindeki pislikleri disa vururlar .Canim kendini hic uzme malesef bu hayatin kanunu bu. bence bi gun al karsina canim sana cok tesekkur ediyorum de . O niye diyecektir . O zaman da " evliyken bile bu rezilligi yapan bir insan oldugun icin bana bosandigimdan dolayi hic vicdan azabi yasatmadigin icin , aksine senin gibi karaktersiz bi insanla kizimi ayni evde buyutmuycegim icin seviniyorum" dersin yani ben olsam boyle yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?