- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Allah cezalarini versin , midem bulaniyor artik yeter ya , insallah geri doner kopek olur kapinda .Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Canim neyin kavgasini ediceksin.Adam sanane derse zaten bosandik derse napicaksin?Hem evliyken degil sonradan basladi diycek ,sen ustune vardikca seni sucluycak senin yuzunden yaptim diycek yani boyle adamlar hep kendini aklar.Hani bildigini belli etsende hic bi sekilde umurunda olmadiginida goster .Ben olsam tam dengini bulmussun derdim.
Canim kendini hic uzme malesef bu hayatin kanunu bu. bence bi gun al karsina canim sana cok tesekkur ediyorum de . O niye diyecektir . O zaman da " evliyken bile bu rezilligi yapan bir insan oldugun icin bana bosandigimdan dolayi hic vicdan azabi yasatmadigin icin , aksine senin gibi karaktersiz bi insanla kizimi ayni evde buyutmuycegim icin seviniyorum" dersin yani ben olsam boyle yapardim.
Allah cezalarini versin , midem bulaniyor artik yeter ya , insallah geri doner kopek olur kapinda .
Bence yüzüne söyle ve dalgacı olma ki ciddiyetini anlasın nasılsa kızını almaya gelmiyo mu o zaman kapıda söyle kızı bırakırken sonra da kapıyı suratına kapat sonra da mesaj at evliyken baskasına yan gözle bakan namussuz bi insana ve o insana tenezzül eden kadına kızımı emanet edemem bundan sonra görüşemezsiniz diye mesaj at bence ( cok kinciyimdir:) gercek olmasa bile iki gün tutuşsun bari)Çok iyi fikir gercekten saol:):) Ben de söyle dusundum: Düğün gunun bellı olmus ama bana söylemedın yoksa haberın mı yoktu gunden gıbı dalgacı ve ukala bı tavırla söyleyeyım dedım..Ama farkettım kı ne yuzunu görmek,ne sesını duymak ıstıyorum..Bu yuzden mesaj mı atsam dıye dusundum mesaj atıp engellesem mı sonra?Zaten face ve whatsaptan engelledım dun..
Canim senle ozeldende yazismistik hatirlarsan.Yok zaten mesaj atcaktım sadece bılıyorum artık oyun oynayıp rol yapmana gerek yok rahat ol dıye..Ama vazgectım engelledım heryerden muhatap olmama degmez defolsun gıtsın naparsa yapsın..Kavga derken ben bunu bıldıgımı anlatırken tabı kı bı sekılde köpürürüm de o da bahaneyle nafaka keser veya kızımı görmez dıye dusunerek söyledım.Çunkı tum hakaretlerı gayet hakedıyor.O yuzden mesaj mantıklı geldı.
Bır de sen ne zamandır ayrısın ve bosandın? Bigun yerı geldıgı zaman söyleyecegım demıssın ya,işte ben oyle bı zaman beklemek ıstemıyorum hemen ıcımı kusayım sonra yasasın ne yasarsa dıyorum..Nıye ıcınde kalsın kı sen de haykır..Bizim kaybetcek bırseyımız yok kı onlar sadece hiç..Kaybeden onlar...
Lütfen yazmaÇok iyi fikir gercekten saol:):) Ben de söyle dusundum: Düğün gunun bellı olmus ama bana söylemedın yoksa haberın mı yoktu gunden gıbı dalgacı ve ukala bı tavırla söyleyeyım dedım..Ama farkettım kı ne yuzunu görmek,ne sesını duymak ıstıyorum..Bu yuzden mesaj mı atsam dıye dusundum mesaj atıp engellesem mı sonra?Zaten face ve whatsaptan engelledım dun..
Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
erkekler neden böyle ? boyle seyleri gördükçe üzülüyorum yemin ederim kendi derdimmis gibi icimde nefret olusuyo. sen güçlü ol. o onlarin terbiyesizligi yuva yıkanin yuvasi olmaz unutma sana nu pisligi yapan insan yarin öbürgun o diger kadinada yapar.
Teşekkürler ...İlerde göreceğim inşallah o gunlerı de... Yeni öğrenmenın verdıgı salaklık hissini yasıyorum ve bırlıkte yuva kurdugum adamla ılgılı ayrıldıgımızdan berı her defa daha da sasırdıgım ve artık daha ötesı olmaz dedıgım bırseyler ogrendıkce gercekten salak gıbı hıssedıyorumGüçlü olmak için elımden gelen herseyı yapcam ınsallah.
Elimden bırsey gelmıyor her gelısınde görusturuyo resmen kızımla evcılık oynuyorlar..! Bıgun sinirli anıma denk gelcek kendınıze bı bebek yapıp onla ıynayın dıyecegım dıye korkuyorum valla..Sen aynı evde mıısn su an kocanla..Öyleyse,sana tavsıyem karıstırıp bırseyler bulmaya bak cnm..Hem suclular,hem uste cıkıyorlar..En azından zamanında ögrenmıs olursun o utanır..Canim sikma kendine bosanmakta ne kadar hakliymissin tekrar gördün.kizinla fazla görüstürme o ahlak yoksunlarini.
Bu arada ben de iki kücük cocukla bosaniyorum.eski esimde siddet ve hakaret artmisti.acaba o da mi hayatinda biri oldugu icin bana o kadar hor davrandi?diyorum zaman zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?