Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Allah cezalarini versin , midem bulaniyor artik yeter ya , insallah geri doner kopek olur kapinda .

Yok zaten mesaj atcaktım sadece bılıyorum artık oyun oynayıp rol yapmana gerek yok rahat ol dıye..Ama vazgectım engelledım heryerden muhatap olmama degmez defolsun gıtsın naparsa yapsın..Kavga derken ben bunu bıldıgımı anlatırken tabı kı bı sekılde köpürürüm de o da bahaneyle nafaka keser veya kızımı görmez dıye dusunerek söyledım.Çunkı tum hakaretlerı gayet hakedıyor.O yuzden mesaj mantıklı geldı.
Bır de sen ne zamandır ayrısın ve bosandın? Bigun yerı geldıgı zaman söyleyecegım demıssın ya,işte ben oyle bı zaman beklemek ıstemıyorum hemen ıcımı kusayım sonra yasasın ne yasarsa dıyorum..Nıye ıcınde kalsın kı sen de haykır..Bizim kaybetcek bırseyımız yok kı onlar sadece hiç..Kaybeden onlar...

Son düzenleme:

Çok iyi fikir gercekten saol:):) Ben de söyle dusundum: Düğün gunun bellı olmus ama bana söylemedın yoksa haberın mı yoktu gunden gıbı dalgacı ve ukala bı tavırla söyleyeyım dedım..Ama farkettım kı ne yuzunu görmek,ne sesını duymak ıstıyorum..Bu yuzden mesaj mı atsam dıye dusundum mesaj atıp engellesem mı sonra?Zaten face ve whatsaptan engelledım dun..

Bence yüzüne söyle ve dalgacı olma ki ciddiyetini anlasın nasılsa kızını almaya gelmiyo mu o zaman kapıda söyle kızı bırakırken sonra da kapıyı suratına kapat sonra da mesaj at evliyken baskasına yan gözle bakan namussuz bi insana ve o insana tenezzül eden kadına kızımı emanet edemem bundan sonra görüşemezsiniz diye mesaj at bence ( cok kinciyimdir:) gercek olmasa bile iki gün tutuşsun bari)

Ha bide kızımı görmez diye korkuyorum demissin eger iyi bir babaysa sen ne yapsan yap kızından vazgecmez benim de bi kızım var babası deliriyo onun için hem bırak görmezse görmesin iyi bi kişilik değil belli ki kızın hiçbisey kaybetmez emin ol kızın icin üzülme ayrıca boyle serefsiz bi insan icin hiiç üzülme

Canim senle ozeldende yazismistik hatirlarsan.
Ben 1.5 yildir ayriyim nerdeyse 2 yil olucak daha bosanmadik dava suruyor.Aslinda ben ex esime defalarca dengini buldun dedim hep tartistik oda hep inkar etti.Ama zaten gorusmuyoruz ve birgun gorusursek de iyiki hayatimdan ciktin o kadina tessekkur borcluyum demek isterdim ama degermi bilmiyorum.Bazan dusunuyorumda benim icin degerini kaybetmis icimden birsey demek bile gelmiyor bazanda kopuruyorum .Ama ne kadar duymayip gormesen o kadar iyi .

hayat ne kadar çok benzeri senaryolarla dolu. benim eşim bir yıl önce evi terk etti, bir hafta içinde de boşandık.. yalnız 10 yıllık evlilikte sürekli aldatmaları vardı, üstelik obsesif bir adam kabul bile etmiyor. bu arada bir yıl sonra evlendi, alan şahısta tanıdığım.. eğer bana gelip sorsaydı çocuğum üstüne yemin eder açıklardım, kimsenin bilmedikleri vardı.. on yıl neler çektiğimi neler gördüğümü ben biliyorum sadece. acıyorum şimdi kadına saf bir kadın çıktı, görmedi göremedi. zaman geçti bu dönemde aşık oldum. hemde hiç beklemediğim yıllarca gözümün önünde ama hiç karşılaşmadığım birine. şimdi teşekkür borçluyum onlara. şunu hiç unutmayın çocuğuna baba olamayan adamdan başkasına koca olmaz, çocuğa baba olmak isteyen adamda yanında olur. benim eski eşim nispet yapar gibi nikah şekeri yollamış kızıma evlendim diye de söylemiyor.. eğer yarın evlenirsem bende aile resmi yollamayı düşünüyorum kızım ben ve aşkım ile.

"Eden bulur."
Lütfen siz üzülmeyin artık. Üzüleceğiniz kadar üzülmüşsünüz. Artık onlar düşünsün. Bugün karısına, çocuğunun annesine bunu yapar erkek, yarın metresine neler yapmaz. Ben buna inanıyorum...

Allah´tan bulsunlar...

Lütfen yazma
sana hiçbir sey kazandirmaz
yazmak ben seni umursuyorum demek
senin ilacin onu gormemek
engelle lütfen
senin yazacagin şey sana ne kazandiracak
bir insan iyiyse iyi kötüyse kötüdur
şimdilik iyi insan takliti yapıyor o 3 vicdansiz
Bir yerde bozulacak
sabret
gormezden gel
mesaj asla atmaaa

Yok kızlar yazdım ben bu sinir ve sıkıntıya dayanamadım mesaj attım rahatladım..Engellemeyı becerememısım cevap geldı Yok sandıgın gıbı eskıye dayalı bı ılıskı degıl,yok ben fırsat bulup sana anlatacaktım,medenılıgın ve ıyı annelıgın ıcın tesekkurler..Sacmasapan hareketler..Agladım bgn ıcımı döktum ya heralde sinirim de bosaldı..Yarın daha ıyı olacagım ınsallah.
Kızlar Samsung telefonlarda ENGELLEME nasıl oluyor.Biri bana söylesın de su ısı kökten halledeyım ..

Kızlar Samsung telefonlarda ENGELLEME nasıl oluyor.Biri bana söylesın de su ısı kökten halledeyım ..

erkekler neden böyle ? boyle seyleri gördükçe üzülüyorum yemin ederim kendi derdimmis gibi icimde nefret olusuyo. sen güçlü ol. o onlarin terbiyesizligi yuva yıkanin yuvasi olmaz unutma sana nu pisligi yapan insan yarin öbürgun o diger kadinada yapar.

Teşekkürler ...İlerde göreceğim inşallah o gunlerı de... Yeni öğrenmenın verdıgı salaklık hissini yasıyorum ve bırlıkte yuva kurdugum adamla ılgılı ayrıldıgımızdan berı her defa daha da sasırdıgım ve artık daha ötesı olmaz dedıgım bırseyler ogrendıkce gercekten salak gıbı hıssedıyorum Güçlü olmak için elımden gelen herseyı yapcam ınsallah.

Canim sikma kendine bosanmakta ne kadar hakliymissin tekrar gördün.kizinla fazla görüstürme o ahlak yoksunlarini.

Bu arada ben de iki kücük cocukla bosaniyorum.eski esimde siddet ve hakaret artmisti.acaba o da mi hayatinda biri oldugu icin bana o kadar hor davrandi?diyorum zaman zaman.

bunu boşanmadan önce ögrensen bukadar koymazdı.haklısın çok zor bir durum..
kimi aileler var ki kızını yem olarak kullanan.. yani adamı boşatıp kızını yamamaya çalışan ve bu durumu çok normalmiş gibi karşılayan çokk aile var.o yüzden o kısma şaşırmadım..

Elimden bırsey gelmıyor her gelısınde görusturuyo resmen kızımla evcılık oynuyorlar..! Bıgun sinirli anıma denk gelcek kendınıze bı bebek yapıp onla ıynayın dıyecegım dıye korkuyorum valla..Sen aynı evde mıısn su an kocanla..Öyleyse,sana tavsıyem karıstırıp bırseyler bulmaya bak cnm..Hem suclular,hem uste cıkıyorlar..En azından zamanında ögrenmıs olursun o utanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…