• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

bunu boşanmadan önce ögrensen bukadar koymazdı.haklısın çok zor bir durum..
kimi aileler var ki kızını yem olarak kullanan.. yani adamı boşatıp kızını yamamaya çalışan ve bu durumu çok normalmiş gibi karşılayan çokk aile var.o yüzden o kısma şaşırmadım..

Evet cnm zaten bosandıktan berı gayet memnundum hıc bosandım dıye pısman olmadım yenı hayata alısmak zor da olsa..Ama bunu duydum ıyıce gergın,sinirli hale geldım..Garıp bı duygu..Kızı da yamıyorlar gıbı gelıyor bana da ..Sahsen ben olsam kızımın çeyregı maas alan,yenı bosanan bebeklı adama asla kızımı vermezdım buyuk konusmayayım da 2*2=4..

guclu ol çünkü senin hic bi sucun yok kimse bisi demese bile yuzlerine arkalarindan konusuyolardir emin ol bu hep boyle olmustur

Evet eskıden aynı ısyerınde oldukları ıcın sımdı dugunlerınde oynayacak olanlar bıle vardır..Ama arkalarından da ex kocama ''salak bu kadını nasıl kendıne karısı yaptı '' dıyenler oldugunu cok duydum..Guluyorlardır:)

Elimden bırsey gelmıyor her gelısınde görusturuyo resmen kızımla evcılık oynuyorlar..! Bıgun sinirli anıma denk gelcek kendınıze bı bebek yapıp onla ıynayın dıyecegım dıye korkuyorum valla..Sen aynı evde mıısn su an kocanla..Öyleyse,sana tavsıyem karıstırıp bırseyler bulmaya bak cnm..Hem suclular,hem uste cıkıyorlar..En azından zamanında ögrenmıs olursun o utanır..
Hayir canim ayriyiz 2 ay olacak.telefonunu hergün incelerdim.baska ne yapabilirdim ki?

Allah yardımcın olsun zaten boşanmak çok zor üstüne üstük birde bu olaylar. Ne hakla kızınızı götürüyor yanına o da ayrı bir konu Allah sabır versin:KK43:

Çocugu görme hakkı oldugu ıcın alıp gezdırıyor bı gun o zaman da küçük metresını de yanına getırıyo o fena durum!!!

Canim senle ozeldende yazismistik hatirlarsan.
Ben 1.5 yildir ayriyim nerdeyse 2 yil olucak daha bosanmadik dava suruyor.Aslinda ben ex esime defalarca dengini buldun dedim hep tartistik oda hep inkar etti.Ama zaten gorusmuyoruz ve birgun gorusursek de iyiki hayatimdan ciktin o kadina tessekkur borcluyum demek isterdim ama degermi bilmiyorum.Bazan dusunuyorumda benim icin degerini kaybetmis icimden birsey demek bile gelmiyor bazanda kopuruyorum .Ama ne kadar duymayip gormesen o kadar iyi .
Sizde çocuk var mı

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..

kız belki elinde kalmıştır annesinin ondan veriyodur hemen herkesi kendin gibi düşünme.. evli adamlarla yatıp kalktığına göre zaten böyle bi sorunları yok. eşin boşanmak istiyor muydu ben olsam sırf mutlu olmasın diye eski eşime yeniden yanaşır sonra atarım bi kenara.

kız belki elinde kalmıştır annesinin ondan veriyodur hemen herkesi kendin gibi düşünme.. evli adamlarla yatıp kalktığına göre zaten böyle bi sorunları yok. eşin boşanmak istiyor muydu ben olsam sırf mutlu olmasın diye eski eşime yeniden yanaşır sonra atarım bi kenara.

Yok cnm ne yanasması seytan görsun yuzlerını

Kızlar evlendı eskı kocam ..Dugunune ıkı gun kala ve dugununden ıkı gun sonra kızımla görustu cok sevındım,insallah boyle devam eder..
O gun ınanılmaz kotuydum garıp bı hıs vardı ıcımde koskoca bı bosluk..Sımdı ıyı hıssedıyorum..

Siyah beyaz, inşallah bundan sonraki hayatın çok güzel olur. Değmeyecek bir adamdan kurtuldun, ne diyeyim, kızının babası olsa da. Konularını takip ettim, çok büyük hatalar, çok büyük üzüntüler. Bundan sonra kızınla hep mutlu olursunuz inşallah, o da en azından baba olarak hep kızının yanında olur. En içten dileklerim seninle.

Kızlar evlendı eskı kocam ..Dugunune ıkı gun kala ve dugununden ıkı gun sonra kızımla görustu cok sevındım,insallah boyle devam eder..
O gun ınanılmaz kotuydum garıp bı hıs vardı ıcımde koskoca bı bosluk..Sımdı ıyı hıssedıyorum..

canım çok sevindim.
benim içime senin kızını eşinin hiç ihmal etmeyeceği doğuyor.
hatta kızını çok sevdiği için o kadının arıza çıkabilecğeini bile düşünüyorum.
sen canını sıkma.
rabbim bir kapı kapıyor 100 kapı açıyor gerçekten ; )

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Hic üzülme eninde sonunda onada aynisini yapacak sen hic kafana takma ne haleri varsa görsünler

Saolun kızlar ıcım oyle tuhaf kı anlatılmaz bır duygu,yasamayan anlayamaz sanırım ...Korkularım var, aklıma gelmesını ıstemıyorum bunların..Basıma gelmesını hıc ıstmeıyorum:(:(

Icimden bir ses sizin Güclü bir yapiniz oldugunu söylüyor.Ben olsam herhalde yikilirdim bana yapilanlara karsi...Sizin kiymetinizi bilecek insallah daha iyi insanlar cikacaktir...Önemli olan kizinizinda cok yara almadan yasamasi..

Saolun kızlar ıcım oyle tuhaf kı anlatılmaz bır duygu,yasamayan anlayamaz sanırım ...Korkularım var, aklıma gelmesını ıstemıyorum bunların..Basıma gelmesını hıc ıstmeıyorum:KK43::KK43:

arkadaşım çok üzüldüm...ne yazacağımı da bilemedim...ayrılık ayrı, bu şekilde olması ayrı
umarım çok ama çok mutlu olursun ve "iyi ki beni aldatmış da boşanmışım" diye şükredeceğin harika bir hayatın olur

sana verebileceğim tek tavsiye var
lütfen eski eşini görmek zorunda kalırsan ona surat asma, nefret ediyormuş gibi davranma
iğneleyici sözler söyleyip, laf sokma
yani "hala sana kırgınım, seni düşünüyorum, yaptıkların beni acıtıyor" mesajı verme
sanki artık olanlar umurunda değilmiş, onunla ilgili herşey anlamını yitirmiş, kendi hayatında çok mutluymuşsun gibi davran...hayatına renk gelmiş, neşe gelmiş gibi...

Teşekkurler gercekten ıcımı ferahlattınız bu yazdıklarınızla...
Eskı esıme fazlasıyla sabırlı ve sakın durdugum ıcın zaten her an patlamaktan korkar oldum...
Kolay degıl,boşandıktan 7 ay sonra eskı kocan ,daha önemlısı cocugunun babası evlensın balayına gıtsın..Karman corman bı durum ..Düşürüldüğüm duruma mı ,kızımın gelecegıne mı takayım bılemyıorum..kızımın gulumsemesı suan benı hayata en cok baglayan ve gulduren sey..o mutlu olsun gerısı hıkaye ..

Eğer baba kızını gerçekten çok seviyorsa ve çok ilgiliyse yeni eş bunu sorun bile edebilir. İşte böyle zamanlar, eski eşinizin babalığını test etmek için oldukça ideal bence. Ne insanlar var evlendikten sonra çocuğunu ihmal ediyor. Ben de yaşadım, diğer konunuza da yazmıştım belki hatırlayan olur, benim de babam boşandıktan 2 sene sonra falan evlendi, eşi babamın bize olan ilgisinden hep sorun çıkarırdı. Sonra başka sorunlar da art arda geldi ve ayrıldılar mesela. Babam da birilerinin dolduruşuna gelebilirdi tabi ama ne kendisi onun bunun saçmalıklarına uyup çocuklarını boşlayacak biriydi ne de biz sorun olacak kadar küçüktük, anlatabiliyor muyum? Ama zaman zaman annem onu uyarmak zorunda kaldı özellikle maddi birkaç konuda çünkü annem üzerine düşenin fazlasını yapmıştı. Çocuklar üzerinde maddi, manevi vs sorumluluklar vardır, bilirsiniz. Umarım eski eşiniz kızınızı ihmal etmez ama öte yandan, diğer konuda da söylemiştim, konu sahibine kişisel olarak da söyledim; eski eşinizin yeni eşi bu küçük kızı doldurabilir, çocuğa saçma sapan şeyler söyleyebilir vs. bunlar tehlikeli. Yani tamam, çocuğun kabullenmesi kötü bişey değil ama bunu suistimal de edebilir karşıdaki insan, dikkatli olmak lazım.

Benim annem ve babam arasında aldatma durumu yoktu ama olsaydı bilmiyorum, nefret ederdim herhalde zira bana çok ağır geliyor böyle şeyler.

Back