Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Canim seni yipratmayacaksa eger soyle bisi yapsan nasil olur: bir dava acsan kizimi eski esim ve esiyle kizimi gorusturmek istemiyorum desen ve sebeplerini tek tek aciklasan esimin eski esinin esimden once bir suru evli beyle iliskisi olmus onlarin ahlakini almasini istemiyorum hicbir intikam amacim yok tek kaygim kizim falan dese. Bu fotograflari falan delil olarak sunsan mahkemeye olur mu acaba ? Cunku kizinin ahlaki da bozulur bunlarla goruse goruse.

Belki bazi uyeler tepki gosterecektir cocugu babasindan koparmaya hakki yok falan diye ama boyle bir ahlaka sahip babayla gorusurse sonu felaket olabilir kizlar.. ya da babasiyla gorussun ama konu sahibinin emin olmasi lazim sadece babayla gorusup uvey annesiyle gorusmediginden..

Sevginin olmaması çok normal zaten...Ama işte kadın güdüsü benimki ne bileyim kendinize daha çok özen gösterin ilahi adalet verecektir zaten onlara cezalarını

en dayanılmaz olsa ne olur...
adam biliyordur da kadın biraz farklı yansıtmıştır.
öyle bir anlatmıştır ki "kahretsin ben bir turizm katiliyim" dedirtmiştir adama

öyleyse layığını bulmuş...ama çocuğuna dikkat et...abla filan diyormuş bırakma bence.

en dayanılmaz olsa ne olur...
adam biliyordur da kadın biraz farklı yansıtmıştır.
öyle bir anlatmıştır ki "kahretsin ben bir turizm katiliyim" dedirtmiştir adama
en dayanılmaz olması karaktersiz bi erkek için tercih sebebidir...o yüzden dedim.çünkü sadece nefsiyle hareket ediyor.

Sanmıyorum oyle bı sansım oldugunu ..Zaten kızım babasına bayılıyor onu ondan mahrum edemem..Kadın da evlendıkten sonra uvey anne olmus olcak ..Kadının gecmısınden elımde delıl yok,zaten exle bıle fotografı yok hala koyamıyorlar bıle ..Delılsız kanıtsız boyle bı dava acamam ..O zaman nafaka da vermez,işine geldıgı gıbı tum sorumlulugu bana atar kacar.

"kahretsin ben bir turizm katiliyim" bu ne demek cnm jetonum dusmedı de:)

Cem Yılmaz'ın böyle bir gösterisi vardı, kadınlarla erkeklerin yalan söyleyebilme becerileri ile ilgili.Orada geçen bir cümle. Kadın kocasını aldatıyor otelde görülüyor, ama kocasına öyle bir yansıtıyor ki adam kendisini suçlar hale geliyor... Ona gönderme yapmıştım :)

iğrenç insanlar .Sizin adınıza çok üzüldüm.

Siz nasıl boşandınız ki devlet mahkeme belli bir nafaka bağlamadı mı çocuğunuza . siz davayı eski eşinize aşıyorsunuz konu çocuğunuzun nafakasını neden etkilesin .

Demek ki hata yapan insana bir şans daha vermek hataymış. Keşke eşinizle aranız bozulduğunda yeniden dönmeseydiniz ona.Bu saatten sonra zor da olsa geçmişe bir sünger çekin önünüze bakın. Bence onlara da hiç bulaşmayın. Bu sizi yaralamaktan başka bir işe yaramaz. Kızınız küçük olduğu için mahkemede kızınızı size verir sanırım.Onların da tayini çıkmış defolup giderler zaten.

Kusasım geldi iğrençç... eski eşin bunları bence biliyordur gerçi bilip de beraber oluyorsa daha kötü tabii.

Bugün neler öğrendım kızlarr..
Evet eskı esım olacak o ş...z kızın herseyını bılıyormuss...Isyerınde evlı baska bır adamla taksımde barlara gıttıgını de, ısyerıne gelen bı mufettısı kadının nasıl ayartıp adamla ılıskı yasadıgını da neleeeer neleerrr:):):) Hatta adam bu kadın o...pu yuvamı yıkmaya calıstı dıye bagıra cagıra ısyerını basmıs da benım ex şerefsızı kadını savunup adamla tartısacak kadar ılerı bıle gıtmıs:):):) ''sen napıyorsun,bu kadın ıcın yuva mı yıkılır''dıyenlere de ''ben evlıyım mutluyum,siz bana ıftıra atıyorsunuz''dıye cemkırerek duygu sömurulerı yapıyormuss..Hem de bız ayrılmadan da 6-7 ay öncee!!!Hatta herkes agzı acık kalmıs sekılde ''bu kadını nasıl karısı yapcak bu''dıye dusunuyormus:):):)
Haa nişanları da olmus..Şerefsızın serefsız aılesı kızı ısteyıp almıs bıle 1 ay olmuss..2 ay sonra da dugun salonu tutulmuss:):)
Yuh yanı koynumda besledıgım nasıl bır yılan varmıs da haberım yokmuss...
Kız zengınmıs ve ek maası da varmıs,aılesı de zengınmıs ve tabı doguya atanan ex de tayın olmak ıcın ve para ıcın kendını satmıs boyle bı deprem gıbı bı evlılık yapacak göz göre göre..İçim cok rahatladı..Valla kasınmıs artık,naparlarsa yapsın pis namussuzlar...

Allah cezalarini versin we gec artik yapacak baska bisey yok canim.Demekki ex esinde o kadindan farki yokmus.Dengini bulmus iste.Malesef sende benim gibi esini taniyamamisssin

yuva bozma durumu da var o kızın, evlense bile mutlu olacağını mı sanıyosun sen....Allah'a havalet et tatlım...bitmiş gitmiş...

Evet ya şaka gıbı..Gercı eskı sevgılısı de aynı adı cıkmıs bırıydı yıne aynı ısyerındendı..Ordan anlamalıydım bu adamın asıl layıgının bu tarz kısıler oldugunu anlamalıymısım..Yuh ya..

Ve o kadinin parasi varsa tamam iste.Para her turlu ayibi kusuru kapatir kocanda o kadina parasi icin yaranmaya calisiyo zavalli ezik adam.

Borçları coktu bu salak eskı bana gerı döndugu zaman ..O borcları falan kadın ödemıs hep..İştekıler demıs parasıyla tavladı dıye:)

Şimdi anlaşıldı bunca namussuzluğunu bildiği halde yaşaması
Para namussuzluğu bile örtüyor demek ki
O anasının gözü kadının da parasını ex..ve ailesine yedireceğini hiç sanmıyorum
Exx in adı başka bir şey oluyor bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…