- 13 Eylül 2008
- 655
- 40
- 318
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Sevginin olmaması çok normal zaten...Ama işte kadın güdüsü benimki ne bileyim kendinize daha çok özen gösterin ilahi adalet verecektir zaten onlara cezalarınıZaten geçen hafta öğrenmıstım,bu hafta cok daha ıyıyım ...Ara ara bı fılm veya dızıde yasak ask mesrulastıran sahnelerde aklıma gelıyo bı sövuyorum,sonra gecıyor..
Ikı gun oldu bı fılm ızledım..Bakıs acımı degıstırdım..Bı de 4 gun once kontorum bıttı facebooktan bakmadım fotograflarına ve kendılıgınden gecmeye basladı..Ikı gundur cok ıyı hıssedıyorum.Merak etmeyın oturup aglamadım sadece bı şoka gırdım taze ogrenınce ama ıkı gundur şükür huzurluyum.Çunkı adamı gram sevmıyorum bıle.
neden bildiğini bilen yok...öyle ahlaksız yaşayan bi kadınla beraber olmasını yüzüne vurman gerekmiyormu.ben olsam çocuğu asla o kadınla görüştürmezdim.
yani adamda bilmiyormu kadının önceki hayatını...evli adamalarla beraber olduğunu..yoksa neden eşin öyle bi kadını tercih etsinki...bi erkek için çokmu dayanılmaz özellikleri var!!!
öyleyse layığını bulmuş...ama çocuğuna dikkat et...abla filan diyormuş bırakma bence.Henuz az bı zaman oldu ben ögrenelı ama anlattıgım gıbı ılıskı baslayalı ve herkese kabul ettırelı aylar olmus..Ben ne desem de sanane falan dıyecek..Bugune kadar zaten onunla ılgılenmedıgım ıcın ne yaptıgını da bılmıyordum.Şimdi bunca yıllık bı ılıskı ve oyun varken benım dedıklerım kımın umrunda olur kı cnm?Gerek var mı muhatap olmaya?
Böyle bir kadın ılıskı gecmısını farklı da yansıtmıs olabılır onu bılemem..Zaten benım ex kocamın eskı sevgılısı de bu tarzda bırıydı,yanı genıs bırı hıc kıskanmaz gıyıme karısmaz ..Yanında cıplak gezen eskı sevgılısını de bılıyorum..
en dayanılmaz olması karaktersiz bi erkek için tercih sebebidir...o yüzden dedim.çünkü sadece nefsiyle hareket ediyor.en dayanılmaz olsa ne olur...
adam biliyordur da kadın biraz farklı yansıtmıştır.
öyle bir anlatmıştır ki "kahretsin ben bir turizm katiliyim" dedirtmiştir adama
Sanmıyorum oyle bı sansım oldugunu ..Zaten kızım babasına bayılıyor onu ondan mahrum edemem..Kadın da evlendıkten sonra uvey anne olmus olcak ..Kadının gecmısınden elımde delıl yok,zaten exle bıle fotografı yok hala koyamıyorlar bıle ..Delılsız kanıtsız boyle bı dava acamam ..O zaman nafaka da vermez,işine geldıgı gıbı tum sorumlulugu bana atar kacar.Canim seni yipratmayacaksa eger soyle bisi yapsan nasil olur: bir dava acsan kizimi eski esim ve esiyle kizimi gorusturmek istemiyorum desen ve sebeplerini tek tek aciklasan esimin eski esinin esimden once bir suru evli beyle iliskisi olmus onlarin ahlakini almasini istemiyorum hicbir intikam amacim yok tek kaygim kizim falan dese. Bu fotograflari falan delil olarak sunsan mahkemeye olur mu acaba ? Cunku kizinin ahlaki da bozulur bunlarla goruse goruse.Belki bazi uyeler tepki gosterecektir cocugu babasindan koparmaya hakki yok falan diye ama boyle bir ahlaka sahip babayla gorusurse sonu felaket olabilir kizlar.. ya da babasiyla gorussun ama konu sahibinin emin olmasi lazim sadece babayla gorusup uvey annesiyle gorusmediginden..
en dayanılmaz olsa ne olur...
adam biliyordur da kadın biraz farklı yansıtmıştır.
öyle bir anlatmıştır ki "kahretsin ben bir turizm katiliyim" dedirtmiştir adama
"kahretsin ben bir turizm katiliyim" bu ne demek cnm jetonum dusmedı de:)
Aynen canim arkadasi karisinin benim eski kocamla oldugunu biliyor.Etrafta oyle kotu laflar dolasiyorki inan nefessiz kaliyorum bazan.Beynim uyusuyor saglikli dusunemiyorum.Kocamin o iki kari kocayla ilskisi var zaten onlar es degistiren gurup yapan ciftlermis .Her turlu ahlaksizlik var yani.Biran once dava bitse cocuklarimi alip burdan gitmek ve bu pislikleri unutmak istiyorum.
Sanmıyorum oyle bı sansım oldugunu ..Zaten kızım babasına bayılıyor onu ondan mahrum edemem..Kadın da evlendıkten sonra uvey anne olmus olcak ..Kadının gecmısınden elımde delıl yok,zaten exle bıle fotografı yok hala koyamıyorlar bıle ..Delılsız kanıtsız boyle bı dava acamam ..O zaman nafaka da vermez,işine geldıgı gıbı tum sorumlulugu bana atar kacar.
Siz nasıl boşandınız ki devlet mahkeme belli bir nafaka bağlamadı mı çocuğunuza . siz davayı eski eşinize aşıyorsunuz konu çocuğunuzun nafakasını neden etkilesin .
Kusasım geldi iğrençç... eski eşin bunları bence biliyordur gerçi bilip de beraber oluyorsa daha kötü tabii.
yuva bozma durumu da var o kızın, evlense bile mutlu olacağını mı sanıyosun sen....Allah'a havalet et tatlım...bitmiş gitmiş...Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Ve o kadinin parasi varsa tamam iste.Para her turlu ayibi kusuru kapatir kocanda o kadina parasi icin yaranmaya calisiyo zavalli ezik adam.
Bugün neler öğrendım kızlarr..
Evet eskı esım olacak o ş...z kızın herseyını bılıyormuss...Isyerınde evlı baska bır adamla taksımde barlara gıttıgını de, ısyerıne gelen bı mufettısı kadının nasıl ayartıp adamla ılıskı yasadıgını da neleeeer neleerrr:):):) Hatta adam bu kadın o...pu yuvamı yıkmaya calıstı dıye bagıra cagıra ısyerını basmıs da benım ex şerefsızı kadını savunup adamla tartısacak kadar ılerı bıle gıtmıs:):):) ''sen napıyorsun,bu kadın ıcın yuva mı yıkılır''dıyenlere de ''ben evlıyım mutluyum,siz bana ıftıra atıyorsunuz''dıye cemkırerek duygu sömurulerı yapıyormuss..Hem de bız ayrılmadan da 6-7 ay öncee!!!Hatta herkes agzı acık kalmıs sekılde ''bu kadını nasıl karısı yapcak bu''dıye dusunuyormus:):):)
Haa nişanları da olmus..Şerefsızın serefsız aılesı kızı ısteyıp almıs bıle 1 ay olmuss..2 ay sonra da dugun salonu tutulmuss:):)
Yuh yanı koynumda besledıgım nasıl bır yılan varmıs da haberım yokmuss...
Kız zengınmıs ve ek maası da varmıs,aılesı de zengınmıs ve tabı doguya atanan ex de tayın olmak ıcın ve para ıcın kendını satmıs boyle bı deprem gıbı bı evlılık yapacak göz göre göre..İçim cok rahatladı..Valla kasınmıs artık,naparlarsa yapsın pis namussuzlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?