- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz! Bu bir gercek!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Canim pislik pisligi bulurBazıları kızları kandırarak evlenıyor da benım ex koca olan serefsız kızla bırbırını ne oldugunu bılerek kabullenenlerden bu yuzden herkes hak ettıgını yasasın ınsallah..
Yuva yıkanın yuvası mı olurmuş. Adi insanlar.. insanların hayatını alt üst etmek ne kolay böyle. Eden bulur canım sen sakın sıkma canını böyle ikiyüzlü bi adamdan kurtulmuşsun ne mutlu. Önünde kocaman bir ömür var. Eline çekirdeğini alıp kenardan onların kokuşan hayatlarını izleyeceğin, mutsuzluklarına şahit olacağın günler de gelecek emin ol.
Canim pislik pisligi bulur
Ikiside ayni ayar ayni kalite
O kurduklari yuvacikta insallah hic huzur mutluluk bulamasinlar
Canim pislik pisligi bulur
Ikiside ayni ayar ayni kalite
O kurduklari yuvacikta insallah hic huzur mutluluk bulamasinlar
Canim iyi haklisinda boyle insanlara mutluluk dileyecek kadar genis degilim kendi yasadiklarimda aklima gelince boyleleri beter olsun diyorum.Baskasinin hayatini yikip bundan zevk alan insanlar var.O yikintilarin uzerine mutluluk bina etmeye calismak dogru degil.Olmazda zaten.Keske diyorum hani duygularimiza hukmedebilme dugmesi olsa da ac kapat hemen isteyince unutsak.Ama yok.Yine de beddua etmeyin..kimin ne yaşadığını bilemeyiz . Hiç tanımadığınız insanlar hakkında konuşuyoruz..
Konu sahibi sana da bol bol sabır diliyorum inşallah içindeki nefret pişmanlık kırgınlıklar biran önce biter yüklerinden kurtulursun..bu duygular bitmeden sırtında binlerce ton taşırsın sana hayatın getireceği mucizeleri kaçırırsın.. en iyisi serbest bırakman..zaten her şey bitmiş.
Çok zor bir durum canım seni çok iyi anlıyorum ama sabret her kara günün bir aydınlığı vardır.Herşey den önemlisi bu dünyanın öbür tarafı da sen kurtulduğuna bak daha fazla seni oyalaya bilirdi ozaman ne olucaktı herkes sana acıyarak bakıcaktı yazık bişiden haberi yok diye boşver üzülme demiycem bunlar normal süreçler üzülmezsen bence sıkıntı vardır ama biraz da iyi yönlerini düşünKızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Canim iyi haklisinda boyle insanlara mutluluk dileyecek kadar genis degilim kendi yasadiklarimda aklima gelince boyleleri beter olsun diyorum.Baskasinin hayatini yikip bundan zevk alan insanlar var.O yikintilarin uzerine mutluluk bina etmeye calismak dogru degil.Olmazda zaten.Keske diyorum hani duygularimiza hukmedebilme dugmesi olsa da ac kapat hemen isteyince unutsak.Ama yok.
Canim iyi haklisinda boyle insanlara mutluluk dileyecek kadar genis degilim kendi yasadiklarimda aklima gelince boyleleri beter olsun diyorum.Baskasinin hayatini yikip bundan zevk alan insanlar var.O yikintilarin uzerine mutluluk bina etmeye calismak dogru degil.Olmazda zaten.Keske diyorum hani duygularimiza hukmedebilme dugmesi olsa da ac kapat hemen isteyince unutsak.Ama yok.
Çok zor bir durum canım seni çok iyi anlıyorum ama sabret her kara günün bir aydınlığı vardır.Herşey den önemlisi bu dünyanın öbür tarafı da sen kurtulduğuna bak daha fazla seni oyalaya bilirdi ozaman ne olucaktı herkes sana acıyarak bakıcaktı yazık bişiden haberi yok diye boşver üzülme demiycem bunlar normal süreçler üzülmezsen bence sıkıntı vardır ama biraz da iyi yönlerini düşün
geçmiş olsun, yaşananlar silinmez tabi de, unutup ileriye bakmak en iyisi.yoksa mutlu olamazsınz. herkes yaptığıyla bir gün yüzleşirBennn.....ayni ben.......seviyorum oluyorum deyip bosandiktan.6ay sonra bile benim kafami yiyen adam bosanmadan 3 ay once beni aldatmis.6ay boyuncada kopkoppp kisin.ortasinda bodrumlarda cluplerde kopkop......memlekette kopkopp,..kadinlar kizlarla alemler......... bide bana vicdan yaptimak icin.kendini acindirmalar........belliymis ki.bn saf salak anlamadim. Evlilik bile eski nisanlisina inatmis taslar simdi oturdu bende.....allaha havale ettim ben....bnm doktugum.gozyaslari ayaklarina tas olsun takilsinlar omur boyu hakkimi yediler iftira attilar ailecek..... boyle insanlar.demekki cokmus......yazik... ne hale geldi ortam yaaa...kime guvencez biz??
Beni yanlis anlama ama sanki hala ask kirintilari var icinde yoksa bu durumu fazla takmazdin. Amaan kurtuldum ne halleri varsa gorsun derdin. Kizin konusunda tamamen haklisin dikkat ette esin kizina seni kotu anlatip senden sogutmasin.Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Hiç mi anlamadin cnmKızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Yuzlestim gecmisle tek ofkem kendime inandigim ve firsat verdigim.icin....evet cekilen skintilar daha guzel gunler icin.inaniyorum.hayata daha umutla bakiyorum artik...geçmiş olsun, yaşananlar silinmez tabi de, unutup ileriye bakmak en iyisi.yoksa mutlu olamazsınz. herkes yaptığıyla bir gün yüzleşir