• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı 1 Yıl Sonra Öğrendim..:(:(

Toplu olarak boyle cevap verebılıyorum bılmedıgımden:
Olayı yeni öğrenmek bana koyan şey ..Ve kızımızın olması ,yanı devamlı her türlü bir iletişimde olmak zorunda olmamız beni geriyor..Umarım asla yanyana gelmek zorunda kalmayız.İkisi de Allah'ından bulsunlar.
Çocuk olmasa zaten takılmaz bu durum zaten ıletısım gerekmıyor.Ama cocuk da olunca hos olmuyor.Evlensınler görsunler evlılıgı cocuk oyuncagı ve bı galıbıyet sanıyorlar ,ınsallah bedellerını oderler.Mutsuzlugumu gören yok zaten bıldıgımı bılen de yok.

Gecmis ollsun. Umarim cok kisa surede sindirir ve atlatirsin. Her zman guclu dimdik karsilarinda dur. yuva yikanin yuvasi omazmis cokta uzun surecegini sanmiyorum. Sana yasattiklarinin daa beterini yasarar insallah gonlunu ferah tut.

Bekar kız dediysem 30 yasında ve metreslık dahıl bırsuru saglıksız ılıskı yasamıs herkesle yatmıs bı kadın dıyelım..Yanı evlenıp bosanandan bı farkı yok..İkisi de genıs namus kavramına sahıp iki namussuz birbirini bulmus...Kızın benım exten once de ıkı defa metres oldugunu ve adamların bunu bırakıp karılarına döndugunu duydum..O zaman daha ıyı anladım benım ex ın ne kadar salak oldugunu..

Kusasım geldi iğrençç... eski eşin bunları bence biliyordur gerçi bilip de beraber oluyorsa daha kötü tabii.

Olayı yeni öğrenmek bana koyan şey ..Ve kızımızın olması ,yanı devamlı her türlü bir iletişimde olmak zorunda olmamız beni geriyor..Umarım asla yanyana gelmek zorunda kalmayız.İkisi de Allah'ından bulsunlar.
Çocuk olmasa zaten takılmaz bu durum zaten ıletısım gerekmıyor.Ama cocuk da olunca hos olmuyor.Evlensınler görsunler evlılıgı cocuk oyuncagı ve bı galıbıyet sanıyorlar ,ınsallah bedellerını oderler.Mutsuzlugumu gören yok zaten bıldıgımı bılen de yok.

Evlenince de bu genişlikle "açık ilişki" yaşarlar maşallah uçsuz bucaksız bir genişlikleri varmış...

şu evli adamlara bakan kadınlar adam boşanıp kendisiyle evlenince ne olacak sanıyorlar acaba yuva yıkanın yuvası olmaz beter olsunlar

Kadın hu işi meslek edinmiş hep evli adamlarla takılmış metres olmuş, adamlar tekmeyi basmış bir süre sonra
en son bir enayi bulup kapağı atmış işte

neden bildiğini bilen yok...öyle ahlaksız yaşayan bi kadınla beraber olmasını yüzüne vurman gerekmiyormu.ben olsam çocuğu asla o kadınla görüştürmezdim.
yani adamda bilmiyormu kadının önceki hayatını...evli adamalarla beraber olduğunu..yoksa neden eşin öyle bi kadını tercih etsinki...bi erkek için çokmu dayanılmaz özellikleri var!!!

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
canim uzulmen normal ama sukret ki uzun surmedi bu sknti, bosandin..
Allah'in izniyle mutlu olmak icin sans tanidin kendine, omrune..
onlar da kendileri dusunsunler akibetlerini..

Siyahbeyaz konularını hatırlıyorum, bir anlam verememişti kimse eşinin tavırlarına, sen kendini suçladın vs vs... eh bazı şeyler çözülmüş ve anlaşılmış olmuştur senin açından. Oluyor bacım böyle şeyler, yakın zamanda sen eğleneceksin evliliklerinde yaşadıklarıyla, sabret gör... İşsizim demişsin, daha önce de yazmıştın, ona biraz daha çok çaba göstersen, o çok önemli. öbürü şahmış, şahbaz olmuş.

Olmuş bitmiş artık o hayatını kurmuş gayet güzel devam ettiriyor,siz de artık önünüze bakın Allaha havale edin o gerisini halleder
Bu saatten sonra sürekli düşünmek sizin psikolojinizi bozar, onlarda mutlu mesut yaşamaya devam eder,o sebepledir ki geçmişe süngeri çekip ileriye yönelik planlar yapın mutlu olmaya çalışın

siyahbeyaz2012 eşinle ilgili duyguların nedir peki yaşanan bunca şeyin ardından o_O?

Benim eşime bi duygum zaten kalmamıstı..Çünki biz öncekı konumdan sonra tekrar deneyıp ayrılmıstık..O denemede ben elımden gelenı yaptıgım ıcın ıcım rahattı bosanmayı da sınavlarımdan dolayı adlı tatılden sonraya bırakmıstım yoksa umrumda degıldı..Hatta bı kere aglamamısımdır bıttıgı ıcın..Zaten bunu ögrenene kadar aklıma bıle gelmıyordu..Ama bunu duyup da bır de fotograflara bak dıyınce arkadasım faceten bakınca bayagı şaşırdım salak gıbı hıssettım kendımı..Bu kadınsal bı durum burdakı herkes bunu duyunca sasırıp bı sarsılır..O yuzden de bu da geçer dıye bakıyorum.Zaten fotograflara bakmayı bıraktım duzeldım ıkı gundur gayet ıyıyım.Allah benı cok sevıyor kı böyle bırınden uzaklastırdı ve o dönem ogrendıgımde yapabılecegım hatalardan da kurtardı..sonra ogrendım.Vardır bı hayır..Ben böyle ınsanları arkadas bıle yapmayan bırıyım bu yuzden de eskı ıle ıletısım kurmamayı dusunuyorum ..Benden uzak,Allah'a yakın olsun.

neden bildiğini bilen yok...öyle ahlaksız yaşayan bi kadınla beraber olmasını yüzüne vurman gerekmiyormu.ben olsam çocuğu asla o kadınla görüştürmezdim.
yani adamda bilmiyormu kadının önceki hayatını...evli adamalarla beraber olduğunu..yoksa neden eşin öyle bi kadını tercih etsinki...bi erkek için çokmu dayanılmaz özellikleri var!!!

Henuz az bı zaman oldu ben ögrenelı ama anlattıgım gıbı ılıskı baslayalı ve herkese kabul ettırelı aylar olmus..Ben ne desem de sanane falan dıyecek..Bugune kadar zaten onunla ılgılenmedıgım ıcın ne yaptıgını da bılmıyordum.Şimdi bunca yıllık bı ılıskı ve oyun varken benım dedıklerım kımın umrunda olur kı cnm?Gerek var mı muhatap olmaya?
Böyle bir kadın ılıskı gecmısını farklı da yansıtmıs olabılır onu bılemem..Zaten benım ex kocamın eskı sevgılısı de bu tarzda bırıydı,yanı genıs bırı hıc kıskanmaz gıyıme karısmaz ..Yanında cıplak gezen eskı sevgılısını de bılıyorum..

Siyahbeyaz konularını hatırlıyorum, bir anlam verememişti kimse eşinin tavırlarına, sen kendini suçladın vs vs... eh bazı şeyler çözülmüş ve anlaşılmış olmuştur senin açından. Oluyor bacım böyle şeyler, yakın zamanda sen eğleneceksin evliliklerinde yaşadıklarıyla, sabret gör... İşsizim demişsin, daha önce de yazmıştın, ona biraz daha çok çaba göstersen, o çok önemli. öbürü şahmış, şahbaz olmuş.

O eskı ayrılıkta olan bırsey degıl bu cnm,ikinci barısmadan ve devamından sonra olan bırsey..O dönem kendımı suclamıstım, ama ıkıncıde nasıl bı oyuncuyla oldugumu bıldıgım ıcın gayet mutlu ayrıldım.İş konusunda da herzaman sanssızım...Yapacak bırsey yok beklemekten baska.

Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Geçmiş olsun öncelikle canım...Çok klasik olacak cümlelerim ama inan hayatın gerçekleri bunlar;öncelikle öyle bir kadından kızını uzak tut derim ben ve bunuda aleni bir şekilde söyle o adama ki dışardan nasıl göründüğünü bilsin bir gün kaldiramayacaktir zaten bu durumu,ne kadar erkekler orası burası oynayan kadınlara bayilsalarda evlendikten sonra kaldiramazlar yasanmisliklarini ve geçmişini...Onlar yiyecekler zaten birbirlerini,ya oda aldatilacak yada bu zihniyette ki kadın evlendigindede rahat durmayacak yani her halukarda sağlıksız bir zemin! Sen böyle pisliklere inat kalbini hoş tut ve sakın gönül kapılarını kapatma Allah eminim sana seni anlayacak kalbini kazanacak tamir edecek birini cikaracaktir karşına

Bir kadının bı erkekten yıyecegı butun kazıkları bu serefsız ex koxamdan yedım ben, o yuzden maalesef erkek sınek bıle görmek ıstemıyorum hayatımda:(:(:( Tum guvenim darmadağın şuan..Hatta gecen bı dızıde demıstı:
Kımseye, sana ıhanet etmesıne ıcın verecek kadar guvenme..
İşte ben tam da bunu yaptım maalesef,kızım ıcın fazlasıyla cömert davrandım..Tavız tavızı dogurdu..Herşey altust oldu.

Bir kadının bı erkekten yıyecegı butun kazıkları bu serefsız ex koxamdan yedım ben, o yuzden maalesef erkek sınek bıle görmek ıstemıyorum hayatımda:KK43::KK43::KK43: Tum guvenim darmadağın şuan..Hatta gecen bı dızıde demıstı:
Kımseye, sana ıhanet etmesıne ıcın verecek kadar guvenme..
İşte ben tam da bunu yaptım maalesef,kızım ıcın fazlasıyla cömert davrandım..Tavız tavızı dogurdu..Herşey altust oldu.
Suan için erken elbette kalbin iyice soğuyacak bir gün yaşadığın herseye uzaktan bakacaksin ve ömrünü heba ettiğin şeylere daha çok üzüleceksin yasadiklarina değil...Her şeyden önce silkelen derim ben,elbette çok acı ve hazmedilemeyecek kadar hemde ama herseyden önce kendin için buna değmez mi?

Suan için erken elbette kalbin iyice soğuyacak bir gün yaşadığın herseye uzaktan bakacaksin ve ömrünü heba ettiğin şeylere daha çok üzüleceksin yasadiklarina değil...Her şeyden önce silkelen derim ben,elbette çok acı ve hazmedilemeyecek kadar hemde ama herseyden önce kendin için buna değmez mi?
Zaten geçen hafta öğrenmıstım,bu hafta cok daha ıyıyım ...Ara ara bı fılm veya dızıde yasak ask mesrulastıran sahnelerde aklıma gelıyo bı sövuyorum,sonra gecıyor..
Ikı gun oldu bı fılm ızledım..Bakıs acımı degıstırdım..Bı de 4 gun once kontorum bıttı facebooktan bakmadım fotograflarına ve kendılıgınden gecmeye basladı..Ikı gundur cok ıyı hıssedıyorum.Merak etmeyın oturup aglamadım sadece bı şoka gırdım taze ogrenınce ama ıkı gundur şükür huzurluyum.Çunkı adamı gram sevmıyorum bıle.

Back