- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.461
Gulshenim, . Malzemeler herkezden bir şeyler toplayarak yaptim;
.1 pakket yağ ( eritilmiş olanlardan) 3 kaşık pudra şekeri 1 cay bardagi şeker 1 yumurta 1 paket kabartma tozu ve vanilya 1 y. Kaşık sirke Aldığı kadarda un ( bence 2,5 s. Bardagi) . Herşey den kulanmişim degilmi
Tat ve şekil iyidide, Hamur toparlanmadi bir türlü. .bu yüzden cok yoruldum. Bu malzemelerin icinde yanlış bir şey olduki, toparlanmadi, acaba ne
Artik yapa bilirsem, hafta sonuda yapacagim:)
Ablamlarimin doğum günleri, bu yüzden 2 hafta içinde süper şeyler keşfedip yapmam gerekiyor,
Hem kocamda cok sever
Kızlar ya telefondan cok zor oluyoperim sen nasıl yetısıyordun bıze ya... Sızınle konusamıyorum cok uzgunum. Cuma gunu gelmedı gıttı bu hafta bana ... Of ... Gülşenm cokmu yoruldun kıyamam ya. Pericik kurabıyenı denıycem. Bızde dun aksam kocamla kek yaptık kocam yedı baya. Cok komuktık ama kocam cıprıcıyla kakoyu cırptıgı ıcın yuzumuz gozumuz kakaoydu :) pamukum annrndrn takvıye tarıflerı bende isterm faceden msj olarak at ucumuzede:) esmer naptıkı haberı olan var mı ?
Kizlar bu tarifide ilk yapacağım listeler içinde:)) telefonumda böyle yemek dosyası yapmışdim, akkima geldi! Sizinle de paylşayim dedim:)))
Belki hoşunuza giderEki Görüntüle 664031
annem bunun böreğini ve şerbetli tatlısıını yapor tatlısı harika oluoyr :)) ama kurabiyesini ilkkez duydum:)
bu arada yazdığım tarifler içinde balparmak tatlısı vardı mutlaka denemelisin. 2 komusumuz daha denemiş dün bayılmışlar :)) dün amcamlarda bizdeydi yengemde yapmış pek tutturammış o ama yinede onlarda bayılmışlar:) demekki gerçekten tutturması kolay :)
Ben senin verdiğin tarifleri zaten telefonuma geçirdim canim, denenmiş tarifleri kezinliklr saklar denerim:)(
Ya ben nerden bileyim, diyer arkadaşın tarifinde sirke vardıarti kendimde limon kabuğunu rendeledim, onu yazmayi unuttum
Bu tarif kezin cok saglam kizkar;
1.paket un,
1 paket yag,
1 cay bardağı pudra şekeri,
1 vanilya ve 1 kabartma tozu
1 .5 su bardagi şeker
2 yumurta
kız deli sirkeyle hamur ne alaka Allahım:)))) belkide ondan tutmadı.. limon rendeside genelde keklerde kullanılır canım:) yaa şebetli tatlılıarın şerbetlerinde :) kurabiyede pek uygun olmaz. :)
bu arada bu tarifin ne tarifi ? :) kurabiyemi perim? 1 paket un çok fazla değil mi ?
Biraz önce konuştukk asla istemiyor benii yaaa
Ben bugün çarşıda sizinkilerle baş edemem diye çarşı işini yarna erteliyelim dedim diyorr sizz beni orda bırakıp gittiniz diyorr ben birşey yapmadım % 50 suç senin %50 ailenin diyorr ..
Bana güvenmiyorr
sen benim sevgimi öldürdün diyorr
canım çok yanıyorr yaa dayanamıyorumm artıkkkk
Esmercim üzülme ya bu dengesiz adam icin ya!
Asil o seni yari yolda burakan!
Sirf çarşıda Sizinkiler gitti diye, ayrilmayi karar vermişse,
Sen yatip kalkıp sükretmelisin Allaha,
Çünkü en ufak olayda böyle gözü kara biri, seni boşaya bilirdi!
Ayrica eminim aileside doldurmuşdur.
Bence sen ne kadar arar, yüz verirsen bu okadar a.ar!
Lütfen artik arama, senin icin bitiyse benim icide tamamen bitmiştir de ve bekle.
Ama bununla evlensen bile, sorunlu bir evliligin olur canim..
Aci cekiyor, onu çok istiyorsun ama buna inanki sana erkek cok varhint kumaşi degil.
Kendine biraz deyer ver! Ve bundan sonra ailen görücü geldiğinde daha dikat etsin canin beni
Ben seni terketmedim sadece 1 gün istedim diyorr ..
Annen hemen bize bir daha gelmeyin , kızımı vermem demişş ..
Canım o kadar çok yanıyor ki biliyorum bu iş burda bitmicek ben aramazsam o arayacıak ama zaman geçecek aradan ! Pişman olup dönecek bu hep olmuştur ve yine olacak ..
Ama beklemek ve hiç aramamasıı
Bu beni kahrediyorr .. Ki benim suçum ne ? Sadece aileme karşı gelemeyişim !
Canım yanıyorr ..
Bugünde annem git ahmeti istiyorsan onunla evlen artık seni çekemiyorum defol dedii ,, ki hiç birşey demedim aileme !
Her iki taraftanda tek DARBE YİYEN ALÇALAN HOR GÖRÜLEN BEN OLDUM ! ben ki hiç kimse üzülsün istemedim ama hiç kimse beni düşünmedi ve hala düşünmüyor !
Ailem dahil hepsini ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın !
Bana bu acıyı yaşatanlar onlar çünkü ..
Ben hep tama deyip sustukça hep onlar benim üzerime geldilerr hepp bozmak istedilerrr
fıstıklarımmm benim bitanelerim meleklerim perilerimmm dogunallarımmm
ya ben işyerinde vakit geçmio diye üye olmuştum buraya
hani yeni şeyler öğrenirim faydalı olur diye arkadaş nazar değdi yaa
popomu yere koyuosam şanslıyım artık o derece sürekli yeni organizasyon yeni teklifler
yemekler falan ağlıcam(((
bugün mehter takımı konseri vardı yemek verdik pilav günü etkinliği vardı 400 kişilik
yani yine koşturmaca
kız emine beder in programı gibi olmuş hergün bi tarif
hafta sonu bakıcam yazdıklarınıza denicem bi tanesini yazarım buraya
esmerim biçim biçim üzülmekte kırılmakta haklısın ama şuan umursamıomuş gibi davranmakta fayda var gibi
ağır dur ona karşı çünkü garip bi tavır var nişanlında
yani sonuçta ailenin hatalarını sana yüklemiş çok ilginç
siz birbirinizi seven sizsiniz tanıyan bilen
kendinize destek çıkacak olanda öyle
ama hemen dağıldınız siz tuhaflık burda işte
evlenince nolcaktı merak ediorum evlendikten sonra hep sevdiğiniz memnun olduğunuz şeyler olmuo malesef
sabır daha şimdiden yok gibi
herşeyin hayırlısı bebeğim benim sabret bakalım neler olacak
rabbim senin için en hayırlısı neyse onu versin emi
Bebeyin artik şu marifetlerini ve tariflerini bizimlede paylaşsan:)))
Bak ben ne yapsam nerdeyse sizinle herşeyimi paylaşmak iatiyorum, şuan firinda kekimin pişmesini bekliyorum
Üstüne birde sos hazırladım, aşkim seviyor diye ortadan ayrip dilimleyecegim Muzları dizip üstünü kapatıp sonunu dökecegim
§uan beyefendi oyun oynuyor:) düki kurabiyeleride almış yanina, himmm himm yapiyor
Tam 9 puancik verdi, yani 10 d3gil
Başim hafif döndü artik:)
Kizlar biraz yorulunca yayildim,
Aklima burda dertli gelinler varya, kv'deleri ile yaşayip, işten gücden cok yorulduklarini yaziyorlar,
Valka aklima geldi birden halime şükrettim
Istediğim zaman kalk, istediğin zanan yayil ohhh
Gülşhenim sana kolay gelsin bebişim:))
Kendini yorma ve cici bak
Ingaaaaa
Neyse bir daha kullanmam
Banada öğle geldi canim ya:26:
Ama cok emin görünüyordu
Bu arada komşum harika bir kek yapardi, tadi öğle böyle degildi.
Onun tarifinide almayi istiyorum
ohhhh erkeklerin keyfine gıcık oluorum hee((
bebeğim tamam akşam gidim eve spesyal tariflerimi yazim sana
mesela benimde sevdiğim bi ıslak kek tarifim var onu yazim ve hatta akşam pilim bitmezse yapim
ay allah yardım etsin öyle gelinlere yaa kıyamam ben onlara çok zor valla
ne zaman ne istersen onu yapamazsın düşünsene
rabbim herkese sabır versin valla
ben bu sabah tocama küstüm beni gıcık etti
saçım bi türlü şekil almadı gıcık oldum bende hiç konuşmadım evde de durağa yürürkende
allahım hadi ben sinirliyim sana noluyo adam
sus pus oldu okadar rahatki
demek ben konuşmasam öyle mal gibi yaşayıp gitcez adamın umrunda dil
ben de küstüm ona(((
günaydın güşşenimmmaayhh alemsiniz kızz saçınla basın dertte seninde yaaaaaa :)))))))))))))
sen konusmayınca adamda konumamış nevar korkmuştur siniirini benden çıkarır diye
Vallah haklısın canim, gerci benim ki biraz uzak durmazsida işime gekiyor,ohhhh erkeklerin keyfine gıcık oluorum hee((
bebeğim tamam akşam gidim eve spesyal tariflerimi yazim sana
mesela benimde sevdiğim bi ıslak kek tarifim var onu yazim ve hatta akşam pilim bitmezse yapim
ay allah yardım etsin öyle gelinlere yaa kıyamam ben onlara çok zor valla
ne zaman ne istersen onu yapamazsın düşünsene
rabbim herkese sabır versin valla
ben bu sabah tocama küstüm beni gıcık etti
saçım bi türlü şekil almadı gıcık oldum bende hiç konuşmadım evde de durağa yürürkende
allahım hadi ben sinirliyim sana noluyo adam
sus pus oldu okadar rahatki
demek ben konuşmasam öyle mal gibi yaşayıp gitcez adamın umrunda dil
ben de küstüm ona(((
Vallah haklısın canim, gerci benim ki biraz uzak durmazsida işime gekiyor,
Çünkü her ayrıntı için ayri kap ve kaşık, bucak kukaniyor..
Ehh nasilsa onları yikayacak olan benim
Hafta sonu hamur yapmadan vazgeçtim, demezmi..
Hafta sonu birlikde kurabiye yapariz karicigim diye, bende olmaz diyemiyorum, tamam canim diye kısık bir ses ciki verdi ağzımdan
Gulshenim, vallah zavalilarin cani çıkıyor,
Belki kendi cahiliklerinden kendi secimleride olsa, cok aciyorum,
Hem köle hemde Düşünsenize misafir gibi hisseder insan kendini.
Benim kuzenim de türkiyeden almaya'ya gelin gelecek kv'desinin evine.
Neymiş kiz önce yabancı ülkeye alışılmış, bahane işte
Kuzen dedinde, dogunal sen 1 hafta kuzenin getirmeyi düşünüyordun,
Kafasini dagitsin diye ne oldu?
Gulshenim bizde ne olsa, surat aziyoruz adamlara.
Ama keşke bir ne oldu falan iki lafla keyfini getirseymiş, neyse belji oda ters tarafiyls kalkdi ve öğle denk geldi:26:
Ama valla bende ayni ruh haki vardi,
Gözümü acdim yarim yamalak,
Gittim çamaşır lari topladim.
Bulaşık makineyi boşaltım. .
Aşkıma gidecegim sira beş kariş suratla s.s ve öptüm oda niye bu yüz ifadesiyle vedalaşiyorsun ki dedi,
Bende kapidan çıkarken dayanamadim, suçlu duygusuna kapılıp tekrar gitim yanina ve tekrar öptüm
Ama herşeyi 100'de 90'ni kendim yapiyorum artik ondanmi bilniyorum.
Zaten sabah normalde cik huysuz olurdum..
Yavaş yavaş o eski huy yine geliyor.
Seninde keyfin inşallah aksama kadar tekrar gelirde,
Aşkınla barişirsin!
Melekcim senin şu ic çamaşırı ne oldu?
Düğünde az kaldi, ne var ne yok?
destan yazmısssın kız maşallaahh:)))) yarın gidicem canım kadınla tartıştık biraz tamam bi küçüğü varmş dedi bende cmrtesi gidip alıcam üzerine para istersede kadınada dalacam orda
güşşenimmmmo saç şekline bende hep özenmişimdir ama yapcak bişey yok
dogunal bugün akşam gider herhalde facede görürsem bi soruyum