- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.441
günaydın kızlarrr naposunnuuz nereledersiiiniizz:)
perimm ne yaptınnn akşam yapabildinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dünyanın sonu degil, belkide onun gibi rahat olman gerekiyor.Akşam yine mesaj attım konuştuk yokk olmuyorrrr,,
Ailem beni reddetti kimse barışmamızı istemiyor sen onları karşıma almamı bekliyorsun diyorr ..
Bana bu ızdırabı daha çok çektirme dedii ( Telefonunu kapattıı ..
Annemde bu sabah istiyosan kızım ahmeti ara dedii ..
Bu seferde telefonum bozulduu babamın telefonunu kullanıyordum o da açılmıyorr ..
Televizyon izliyorum bu sabah çocuklar duymasın söz muhabbetti dünürler gelip giderr .. Bana herşey yakışıra baktım konsept kız isteme ! evim şahane benim istediğim renkler modellerr !! komşular geldii ne olduu sizee niye olmadıı söz gibisinee !! Okula gitmedim evde bunaldıımmm tamm buraya geldimmm benimki ilişki durumumuzu kaldırmışş .. beni engellemişş ..
ALLAHım çıldırmak üzereyimm .. ll
Normalde hep kornuşan ben artık hiç konuşmuyorumm içimden sadece kendimlee paylaşıyorumm .. Canım yanıyo artık dayanamıyorumm bu kadar yeterrr
Esmercim cok üzüldüm ama ndnse ıcımde en hayrlısının bu oldugu gecıyor. Kızlar artık işyerı bılg dan gıremıyorum telefondan katılmaya calıscam sıze basıma dun neler geldı anlatamam. Cok uzuldum sahtekarlar bılg bloke etmısler vırus sokmuslar para istiyolar . Sok oldum hrmen bılgcı geldı format attı. Bıdaha bılg hıcbıryere gırmem. Patron uzulme yapıyotlar dedı ama cok uzuldum. Allahından buldunlar.... 2 gun dnra nasıpse gıdıcem memleketıme. Ben gıdıcem fır arkadasım ısten cıkmıs ya delı kız. Sız neler yapıosunuz. . Gunaydın kızcelerım bu arada
Hic sorma bebeyim
Dün işden cok erken çıktım ve gittim yemeyimi yaptim
Bir seviniyorumki hic sorma, şansa bak erkende cikdim.
Herşeyi hazırladım, eşim geldi..
Yemekden sonra gitmesi gerekdi, senie annene bırakırım dedi.
Neyse evde herşey hazirladim oysa. .
Annemede kurabiye fallan yapacaktim dedim.
Demezmi, kizim ben daha yeni yaptim, ne gerek var,
Koşa koşa gitti iki çeşit kurabiye fallan getirdi,
Anlatıyorum ya ben kendim yapmak istiyorum,
Yok anlamıyor, eşinle zaman gecir boş ver diyor
Neyse icimden annemi ikna edemiyorum, en iyisi al ama kendin kafana göre yaparsın yine dedim
Bugün yapmayı düşünüyordumd, bugün huremmm var yaaaaa
hay Allaaah talihsizliğinde bukadarı :))) hayrlısı olsun canım yaparsın ne olcak gün mü bitti sanki :=))))
ay şu hürremde ne buluonuz yaa hiç sewmiorum:))) bugün merhamet dizisi var ona bakıcam ben
Aynen meleyim
Heves yaptim ya, icim rahat etmuyor...
Neden kiz, çok hoş filim:))))
O senin dediğin filim yeni başladi galiba, hic hatırlamıyorum:))
bende takıntı yapınca illa yapıcaam böreği çöreği :))))
bilmem perim ay oldum olası swemedim nişanlımın tarafıda onun tutkunudur:))))
evet yeni bşladı 4 5 bölüm oynadı
Kiz senin şu kaş, saç uzatma derdin ne oldu? Bir gelişme varmı?
Yada baden dışında keşfettigin bir şey buldunmu?
ay perim 2 haftayı geçti yaporum :))) nebiliyim kirpiklerimde pek fayda görmedim açıkcası :)))) kaşlarımda da çoookkk az bi fayda gördüm :) sarımsağa başlasam diyorum ama oda kokuo
Gecen bende sarımsaklı shampoo aradım, bulamayınca, yine Bademli aldim.
Original sarimsagida kullanmayı düşünüyorum, güzel olmak için herşeyi deneye bilirim.
Düğünde kadinin biri kaşlarimik çok inceltmişdi, bu yüzdenutekrar orman gibi olmazsını sagladim. Ama saçlarım icin hic bir şey yapamiyorum.
Ne uzuyor nede kalinlaşdira biliyorum
Bu sarımsağı bende cok merak ediyorum; )
Saçlarımı perma ve boya sürüp durduğuna cok pişmanim ya
kaşlarını nasıl orman yaptın kız
Canim pek bir şey yaptim diyemem.
Biliyorsun kaşlarin ne kadar alirsan okadar zamanla kaş azaliyor ve bir şey kalmaz.
Bende 5, 6 aydir zadece odadaki tüyleri ve catalari aliyorum
Zaten modami anlamadim herkez kaşini boyalayip kalinlaşdirmiş:) b yüzden dağınık kaşlarim pek göze çarpıyor ama 5ci ayda artık aldiririm..
anladım canım ay bnmde 3 aydır alınmıo birde badem ve hint yağı sürüyorum geceleri 2 haftadır yoook hala aynı kalemle bazen çok hafif boyuorum bende renk gelsin diye
Esmercim cok üzüldüm ama ndnse ıcımde en hayrlısının bu oldugu gecıyor. Kızlar artık işyerı bılg dan gıremıyorum telefondan katılmaya calıscam sıze basıma dun neler geldı anlatamam. Cok uzuldum sahtekarlar bılg bloke etmısler vırus sokmuslar para istiyolar . Sok oldum hrmen bılgcı geldı format attı. Bıdaha bılg hıcbıryere gırmem. Patron uzulme yapıyotlar dedı ama cok uzuldum. Allahından buldunlar.... 2 gun dnra nasıpse gıdıcem memleketıme. Ben gıdıcem fır arkadasım ısten cıkmıs ya delı kız. Sız neler yapıosunuz. . Gunaydın kızcelerım bu arada
Hic sorma bebeyim
Dün işden cok erken çıktım ve gittim yemeyimi yaptim
Bir seviniyorumki hic sorma, şansa bak erkende cikdim.
Herşeyi hazırladım, eşim geldi..
Yemekden sonra gitmesi gerekdi, senie annene bırakırım dedi.
Neyse evde herşey hazirladim oysa. .
Annemede kurabiye fallan yapacaktim dedim.
Demezmi, kizim ben daha yeni yaptim, ne gerek var,
Koşa koşa gitti iki çeşit kurabiye fallan getirdi,
Anlatıyorum ya ben kendim yapmak istiyorum,
Yok anlamıyor, eşinle zaman gecir boş ver diyor
Neyse icimden annemi ikna edemiyorum, en iyisi al ama kendin kafana göre yaparsın yine dedim
Bugün yapmayı düşünüyordumd, bugün huremmm var yaaaaa
Belki kalem boyasinda kimyasal mate vardir ve bu cildine, tüylerine iyi gelmemiş olabilir.
Bence burak düğüne kadar zadece yağını sür. Birde adet olduğun hafta hic aksatma. Çünkü tüyler tarla gibi oluyor o hafta, tırnaklar cok hızlı uzar fallan.
Bugün kimse yokdu ya
Gulsheni hele bir kere gördüm gibi oldum, sonra kayboldu..
Bu kadar kendinize alıştırdiniz sonra, terkedilmiş gibi hisedirin
Sıkıntıdan patladim resmen:))
Şimdi eve gidiyorum..
Yarin hepinizi burda bekliyorum he!!
Günaydın kk nin fıstıkklaribebeğim geçmiş olsunnn iş bilgisayarından girme dicem o zman çok giremicen eskisi gibi ((
neyse pc ye bişey olmasında elalemin bilgisayarı nasılsa
ahahahahah
ay bu anneler varya çok güldürüo beni hee
kendine yap kız ben öyle yapıorum yarım ölçü yapıyorum az oluyo hemen bitiyo
annelere kalırsak yandık
kuzularımmmm günaydınn
ay bugün çok depresifim noldu bana anlamadım
dün çok yoruldum iş yerinde haşatım çıktı akşam görümcemlere yemeğe gittik
saat 11 i geçiyodu döndüğümüzde ve tabiki dinlenemedim ruh gibiyim bugün
dün aklım hep burdaydı tam masamın başına oturuyorum biri bişey istiyo
çok gıcık oldum ama bugün daha rahat girerim diye düşünüorum
siz naptınız bakalım dogunal eskisi gibi giremez heralde telefonla çok zor ((
meleğim kaşların seyrekse hiç alma benim canım kuzeniminde öyle boyuyo hep zaten azcık
perimmm güsel kurabiye tarifin varsa bana da ver kuzum böle çıtır çıtır bişeler
akşam yapim
Kızlar ya telefondan cok zor oluyo perim sen nasıl yetısıyordun bıze ya... Sızınle konusamıyorum cok uzgunum. Cuma gunu gelmedı gıttı bu hafta bana ... Of ... Gülşenm cokmu yoruldun kıyamam ya. Pericik kurabıyenı denıycem. Bızde dun aksam kocamla kek yaptık kocam yedı baya. Cok komuktık ama kocam cıprıcıyla kakoyu cırptıgı ıcın yuzumuz gozumuz kakaoydu :) pamukum annrndrn takvıye tarıflerı bende isterm faceden msj olarak at ucumuzede:) esmer naptıkı haberı olan var mı ?