aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

aaay perim harika görünüyooorrrr :) ellerine sağlık tadi nasıldı :)

Sağol meleyim!
Tadini aşkım bekleyemedi ve bir parça aldi,
Banada bir kaşik uzatti,
Õfmek gibi olmazsin ama güzeldi, 9, 5 puan verdi
Notumu neyden kırdı? Neymiş muzu bol bol istedi, zaten bol koydum, gözü doymaz

Bebeyim ben en son harcın icine bir bardak hindistan cevizi koydum, sanirim bu yüzden çok hoş oldu:)

anladım perimm vallaaaa görüünümde 10 üzerinden 10 yani :)))) hadi bakalımmm iyice alışcaaan bu işlere sen kilo alma da kız bunları yaptıkça yersin dayanamazsn :)))

Aynen canım annem bu şekilde söyledii .. Bu iş çocuk oyuncağı değil bidaha bize gelmeyin ben sana kızımı vermem dedi ..

Dün ahmetle tekrar konuştuk sonra o sanırım ablasıyla konuşmuş ablası beni aramış .. Telefonum bozuktu kapanmış aryan kişiyi görmedim, Gece telefonu açtığımda ablasının aradığını fark ettim derken ablası tekrar aradı beni ..
Ayşenur canım ben seni anlıyorum üzülmekte çok haklısın hayallerin ykıldı falan filan bende onlardan biri beni aradığı için mutlu oldum teşekkür felan ediyorum ..
Amma ve lakin kadın bana ; işte siz daha söz yapmadan bu kadar çok şey yaşadınız ailemde artık birlikte olmanızı istemiyor, seninde ailen istemiydr .. siz evlenseniz bile mutlu olamazsınız sen ahmede kaçsan bile ahmet seni maraşa getirecek ,, o burda mutlu olur ama sen olamazsın tek başına dışarı çıkamazsın, istediğini giyemezsin vs vs ..
Bende dedim abla neden böyle diyorsunuz ben hovarda uçarı kaçarı biri değilim ki ? 20 yaşındayım ben 1 kere bile ailmeden biri olmadan asla gece dışarı çıkmadım .. Ben ahmeti seviyorum siz bize engel olmayın bize yardım edin derken telefonum kapandı ..
Baktım ki telefona ne göreyim görümcem bana ulaşamayınca sen mesaj at .
Ayşenur siz ahmetle birlikte olamazsınız artık zorlamayın , ne senin ailen nede biz artık istemiyoruz .. annem zaten yeni gelen aramaya başladı .. hem ahmet ordan giderse onun izini bile bulamazsın diye bir mesaj göndermiş ..
Sonra tekrar çağrı attım numrası meşgul başkasıyla görüşüyor ! tahmin ettiğim gibi ahmetle konuşuyormuş ..
aradı tekrar ben üzüldükçe ahmet daha çok yıpranıyormuş , o herşeyin farkındaymış evlenince mutlu olamıcağımızı biliyormuş .. Bende artık kabul etmeliymişim gibi cümleler söyledi hep. kapattık neyse telefonu bana dua mesajı göndermiş dua et rahatla felan gibilerinden ..

Şimdi iyi mi yaptı aramakla kötü mü yaptı düşünemiyorum bilee ..
Tek bildiğim bu işin burda bitmediği
Çok inandığım bir söz var "keser döner sap döner, gün gelir hesa döner" elbet bir gün dönecek ..
Bende susup beklicem o günüü !

canım seninki artık sewgi değil takıntı olmuş

Diyosun !

İşte kaç ydır birlikte olduğum adam ve bu kadar çabuk unutmamı bekleyen birileriii ..

Bu yoruyor benii melekk sen yapma nolurr

ßen unutmak kolaydır demiyorum canım hepimiz yasadık bunları belkide yada yasıcaz hayat bu . ama lütfen birazda gururlu ol artık ... resmen sölenmiş herşey istenmiosun. ahmette istese zaten arardı seni. gün gelicek arıcak döncek diosun eee? ne olucak dönünce herşey güselmi olucak sanıosun. bence bi dur kendine artık lütfen Allahn gücüne gidiceek bukadar üsteleyip üzülmen al sana ahmet dicek evlenip sürüncen.. ya lütfen duanı et dersini çlş işine git gel. hayatın sonu değil

Yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama birden bire unutmam bunun beklenilmesi beni daha çok yıpratıyorrr

Aramamakta bence bir karar bu kararı verdim ben ama kimse yine olumlu tarafından bakmıyorr ..

Hep olumsuz olumsuzz .. Ya yeter bir kişide tamam haklısın ağla dök içni demiyorr .. hep sus hayatına devam et ..

Gelde devam et ..

kimse sana hemen unut demiyor ki canım unutmaya çalış biran önce diyor çünkü sen hala unutmak için çaba göstermek yerine pişman olucak dönüek yada arıcakmı die beklenti içindesin. sus diyende yok elbette ağlıcaksın ama nereye kadar ? dünyanın sonu değil... erkek aşk sewgi heryerde var kısmetin neyse o olur... ama sen böyle ağlayarak sürekli... isyan etmiş oluosun

Canim sana tek bir şey diyeceğim,
Ablası sana ne yapsanizda mutlu olmazsınız derken, kaçmayı bile örnek verdi?
Sakin ama sakin evden kaçayim deme!

Durumlar ciddiye bindi, tabi bedava düğün yapmak icn, millet artik olay çıkarıp
Başlaması bu evlilik yapiyorki, kizi kaçmaya teşvik ediyorlar!

Bak sen sen ol, bu tuzağa asla düşme!
Herşey edebiyle, namusuyla yapsinlar.

Eyer geeercekden bu evliliğin olamayacağını düşünüyorlarsa aramazlardi
Ben hic birini iyi niyetli yaklaştığını sanmiyor ve anlamadigim bir sey var burda!

Dişini sik esmer 2 hafta gözünü seveyim, ne ara nede caldir..

Ahh be canım kimse sizin gibi iyi niyetle yaklaşmıyorr ..
Bıktım usandım yemin ediyorum, durumu anlatıyorum yine suçlu oluyorum bugün misafirliğe gittik kaç gündür evden dışarı adım atmıyordumm yakın ber komşumuzdaydık konuşuluyor ister istemez bu konular açmak istemesem bilee ,, annem deg-fol git dedi ortada birşey yok durumları konuşurkın ! Bunların böyle yapışı beni daha çok pişman ediyorr

Yok kaçmam zaten canım benimm

Nasıl anlamadığın birşey var canım bak bende anlamadım

Aramayacağım zaten istediği olsunn rahat etsin !

kıyamam ßen sana ya! ailen çok bencil esmer istedikleri olmadı diye aranızı bozdular bunun üstüne çevreden laf gelio diye seni kırıyorlar
dimdik dur kimseyi takma tek laf etme... çok bunalırsan gel biz burdayız... sen genç güzel zeki bi kızsın ... ahmed hayırsızsa hiç olmasın zaten hayrlısıysada bir şekilde olur. o görümceylede sakın muhattap olma birdaha

Dün dedim zaten kimse artık umrumda değil siz bile.. Ben onları düşündükçe onlar beni yok sayıyorlar hep ..
Görümceyede söyledim artık3. kşiler karışmasın hayatımıza zaten aileler karıştığı için böyle olduu ..
Bakalım arayıp sormayacağım, ne yapacak ?
Ailemede artık birşey demiyorum .. ALLAH hepsini bildiği gibi yapsın ..

Istemeyen biri bütün kontağini keser.
Ailesi ne arar ne sorar.
Bunlar önce arayi iyice bozmaya çalışıyor.
Sende kopamayacak kadar cok seviyorsun.
O anlamadigim şey ise, işte bunlari bir pilan yapip seni kaçmaya teşvik etmeleri ola bilur.

Böyle bir şey varsa sende bir daha aramaz sormazsan, pilanlari suya düşer:)
Tekrar arayi ya düzelecekler, yada bu iş cidden bitmiştir.

Ama bir şey daha, annen büyük bir yanlış yapmış çocuğa öğle demekle...

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşallah senin dediğin gibi olur canım yaaa ..

Annem çok hata yaptıı ahh ahh anne işte birşey diyemiyorsunnn

Ben 15 gün aramıcam bakalım ne olacak inşallah herşey düzene girer

İnşallah senin dediğin gibi olur canım yaaa ..

Annem çok hata yaptıı ahh ahh anne işte birşey diyemiyorsunnn

Ben 15 gün aramıcam bakalım ne olacak inşallah herşey düzene girer

Böyle düşünme desemde sen şuan duygusal yaklaşır ve hic bir şeyi onu istediğin kadar istemezein,
Ama şöyle düşün,

Her ne olursa aşkda gurur yoktur.
Annen ve baban büyük hata yapti..
Evlenince hic düşünmüyor bu aileler,
Kötü olmayalım, kizimiz bize ziyarete gelmek istediğin de sıkıntı olmazsin, kocasi olay çıkarması vs.
Hani burda böyle gerçekden yaşayan var, kiz ailesine gitmek istiyor, kocalari istemiyor..

Demiyorlar pis olmayalim, arayi bulalim. Anladınmi esmercim, ne demek istedigimi? Sizin evliginiz olursa böyle olcak buyuk bir ihtimale, yada ailene yakın oturacaksinki, bir otobüse binip kolaylıkla ziyaretini kendin yapa bilesin.

Ama en önemliside şu,
Erkek olan sevdiginin arkasında olur! Kiyamaz:) senin icin ailene katlanir,
Ailen zor sa, altın şu bu istiyorsa, sonunda onlar ikiniz. Borc alir tekrar öder.
Ama burda herkesin hatasi var işte. .

Sizi olayınız cok karma karışık. .

Sabret ve bekle neler olacak,

Ama asla kendini ateşe atacak kararlar olma esmerim!

Bir şey olursa, istersen bir şey yapmadan önce burda bizimle paylaş vegulshenin, dolunayin, meleyin fallan fikrini al!

Sen Türkiye'nin neresinde yaşiyordun canim?

sözde 500 tl lik elbise mi? ben bu yaşıma geldim odtü mezunuyum.çalışırım daha onun yarısı kadarlık bile elbise giymedim.o paraya başkasına elbise aldırmak çok ayıp ki çocuk beni de düşün demiş.KV sanırım sizin adeterden haberdar olmuş ve gözü fazlasıyla korkmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…