-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.421
tabiki haketmiosun canım benim
anlayışsız bir çemberin içine düşmüşsün
ben yaşının tecrübenin eksikliği die düşünüorum
ama zaman yardımcı olacaktır eminim
annenler ne yorum yapıolar bu duruma
offf düzelir inşallah yaa
peki tam olarak neyini istemediler çocuğun sorun nerde???
off canim ya! Ailen biliyor degilmi durumu?Aradım ama olmadı kızlarr
Zaman diyorr başka birşey demiyorr .. beni seviyor musun dedim sevgi yetmiyormuş diyorr ..
Bana herşeye tamam tamam dedin diyor ailen olunca beni unuttun diyorr ..
Gerçekten ortada kaldımm ! Kimse beni anlamıyorr ..
Yine suçlanan ben oldum . Ailemden hiç kimse istemedi olsun ... Bu düşünceyle işi yokuşa sürdülerr iştee ...
Tek benim ailem değil onlarda yaptılarrr ..
Herkez konuştu ama beni kimse dinlemedi konuşturmadılarr .. Çarşıya gitmeden önce çarşıda annenleri dinliceksin onlardan birşey duyarsam bacaklarını kırarım dedii .. Şimdi olsa asla karıştırtmazdım ama konuşamıyorsun işteee KONUŞAMADIMM ..
Suçluyum evet ama bu kadarrıda haketmiyorum benn
Bence zamana ihtiyacı var gibi görünüyor.ALdığı çiçek duruyorr ..
getirdikleri çikolata, kahve, lokum vs vs herşey duruyorr ...
annemin aldıkları söz için hediyeliklerr söz tepsimizz .. kaldır dedim anne gözüm görmesinn aldığı yatak örtüsünü bile kaldırmışş(
o kadar üzgünüm kii ailem sonuçta karşı gelemedimm.. hem maddiyatla ilgili sıkıntısı yoktuuu ... ki yengem sordu oğlum yeterli bütçen varmı diyee .. o da ayşenur biliyorr demişştmm bende onu düşünerek o elbiseye gittim ama bu sefer bizimkilerr
akşam babam çalıştığın yeri biliyor mu ? hattını değiştirelim rahatsız etmesin seni felan diyorr
ne yapim kızlarr benii affetsinn
günaydınn burası yağmurlu hava çok soğuk ama gününüz aydın olsun
esmerim biçim biçim bikaç gün geçsin bakalım nolcak
ailen şuan ayrı olduğunuzu bilmiomu???? off bu çok zor işte nasıl idare ediceksin
şu dönemleri hayırlsıyla bi atlatsanız gerisi gelicek biras sabret bebeğimm
kuzularrrrr şu esmeri hayırlısıyla baş göz edelimde şu kasveti atalım üstümüzdennn
doğru dogunal:), onlarda bir elbiseyi bu jadar abartmamaliydi.günydın canlarım....
esmer baya seyler olmus haberım yok walla..
baya zor bı donemdesın bunları hepımız yasamısızdır..
ama karsı taraf katı baya...
walla daha ılk bastan boyle oldugu ıcın
ben saglıklı bır evlılık olacagını dusunmuyorum acıkcası..
belkıde hayırlısı budur ayrılmanızdır...
bılmıyorum herseyde bır hayır olduguna ınanırım..
rabbım bırseyı oldurmuyorsa vardır bır bıldıgı..
pericim gülşencim pamukcum haksızmıyım ??
gülşenımm senın kuzenındemı ayrıldı..
kıyamam yaa...
gecırmıstır ons oda bu donemı..
dun esım yoktu evde ps oynamaya gıttıler..
bende kız arkadaslarımla konustum
ztn ıkı tane can cıger dostum var..
cocukluk arkadaslarım 16 yıllık falan :)
dun onlara memelekete cuma gunu gelecegımı soledım..
bı tanesı cumartesı falan calısıyor..
sabah10 da gırıyo aksam 10 da cıkıyo ısten..
ben gelcem dıyınce cuma gunu işten cıkcam dedı
manyak
senınle vakıt gecırmeyı ozledım cıkcam dıo..
sacmalama alah askına dıyom yok dınlemıyo..
1 saat ugrastım bak gelmem falan deıdm öle vazgectı
onlarla kahve ıcıcem alısverıs yapıcam sohbet edıcez ...
cok heycanlıyım bı gorsenız-
o kadar hasretımkı ...
cuma gelse artık.....
Ya bana dün bir uyarı geldi,periimmm:) tarifler geldimi kız
doğru dogunal:), onlarda bir elbiseyi bu jadar abartmamaliydi.
Ayrica kv'de daha yeni Özür dilemişken, o bu fırsatı hic kaçırmadan oglani doldurmuşdur, telefonda sürekli annesi ile konuşmasından belliydi, annesini ne kadar cok dinledigi. Benim eşim ac şu telefonu dediğim halde acmazdi..
Ama erkekler annenin etkisinde ne yazıki cok kaliyorlar.
Aralarında çok farkli bir bağ var.
Artik barişsanizda, ailesi ile herzaman sorunun ola bilir esmercim...
Ya bana dün bir uyarı geldi,
Uyarıda herzqnan msjin bir kısmı görünür.
Tamda, meleğim bana tarifmi yolamiş dedim,
Baktım kk'ya bir şey yok,
Face baktım yok!
Dün özelden biride yolamaya çalıştı,
Ben herşeyi bir birine karıştırıp, ortada'da hic bit tarif bulamadım.
Kendi kendime, ben o uyarıyı yanlış gördüm herhalde dedim
Telefonda bir cins zaten, yeni yeni keşfediyorum
Nereye yazdin o tarifi bebeyim
fceden yazmştm kızdu senin açtığın kurabiye konuna yazıyım
Facedede bulamadim
Tekrar bir arayayim, belki baktığım sira yogun oldugun icin dikat etmemiş ola bilirim:)
akşam yine mesaj attım konuştuk yokk olmuyorrrr,,
ailem beni reddetti kimse barışmamızı istemiyor sen onları karşıma almamı bekliyorsun diyorr ..
Bana bu ızdırabı daha çok çektirme dedii( telefonunu kapattıı ..
Annemde bu sabah istiyosan kızım ahmeti ara dedii ..
Bu seferde telefonum bozulduu babamın telefonunu kullanıyordum o da açılmıyorr ..
Televizyon izliyorum bu sabah çocuklar duymasın söz muhabbetti dünürler gelip giderr .. Bana herşey yakışıra baktım konsept kız isteme ! Evim şahane benim istediğim renkler modellerr !! Komşular geldii ne olduu sizee niye olmadıı söz gibisinee !! Okula gitmedim evde bunaldıımmm tamm buraya geldimmm benimki ilişki durumumuzu kaldırmışş .. Beni engellemişş ..
Allahım çıldırmak üzereyimm ..
Normalde hep kornuşan ben artık hiç konuşmuyorumm içimden sadece kendimlee paylaşıyorumm .. Canım yanıyo artık dayanamıyorumm bu kadar yeterrr
canım sakın olaki o çocuk için ağlaama kendin için ağla bu duruma seni düşürdüğü için ağla üzül ama onun için asla .... Ailesi istemiyormuş.... Seninkide istemedi zorla ikna ettin... Neler çektin burda neler yazdın ne heyecanlar yasadınn... Yeri geldi ailenl çatıştıın ters düştün ama o kaçtı .... üzerine birde engeleliyor. Yazıklar olsun hayatına bak sakın ama sakın geri dönme ! O dönsede sakınnnnn kabul etme bundan sonra hayatına bak bitanem
o kadar kötüyüm kii ..
Hala çiçek duruyor atamadık kıyamadıkk ..
Evlenme teklifi ederken aldığı yüzük duruyorr(
deliricemm en sonunuda yüzügüü nasıl verebilirim ki benn
canım bak kendimden örnek veriyim bu konuyu pek açmam ama belki seni rahatlatır.... Senin yaslarında bi sewgilim vardı sonra onun annesi yüzünden saçma bir şekilde bitti... Derken en bunu unutamadım 1 yıl o ara hayatıma biri girdi çıktı ama aklım hala ondaydı oda unutamamıştı arkadaslardan haber alıodum... Derken bu askere gitti. Askerdeyken msj attım buna derken msjlaştık biz:) sonra msnden felan konustuk birkaç kez titriodum böle heycandan kardeşim ve onun kardeşide vardı kamerada:) bana çok değer veriodu benden daha çok hemde canım yansa benden önce o ağlardı ... Askerden felan geldi sonra arkadasımdan duydum ki sözlenmiş ... Ben istemedim diye.. Ben çok kötü oldum ağladm zırladım bunalımlara girdim. Sonra bu sözlüyken beni aradı ve nedense gittim. Görüştük... Gezdik hatta ben erken gittim sabah 7de oda 12de demişti beni aradı 8 gbi ben geldim sen 12de gel dedm arabayla çkıp glmiş hemen tek basına kalmayım diye. Sonra sarıldı seni sewiyorumm felan dedi.. Keşke sözlüm bizi böle görse yüzüğü atsa dedi... Kendisi atamıodu babası yüzünden ...
Bana gül felan aldı o gün sonra bastı gaza nikah dairesine götürdü hemen nikah yapalım nolur ozaman herkez kabul eder dedi... Kabul etmedim çünkü kimliğim yanımda deildi.. Neyse 1 ay sonra bu gitti evlendi.. Dahaa sonra ben intihar ettim... Aradı merak etti felan. Umrum olmadı tabi... Sonra arkadasımın düğünü oldu 1 ay içinde oda ortak arkdas eşiyle geldi... Beni köşede tek görünce yanıma geldi çok güzelsin dedi... Tersledim felan....
Sonrasınra işte nişanlımla oldum ve çok mutluyummmmmmm yani anlıcağın o yasta yasanan herşey unutuluyor.. Dik dur anan baban var senin o kim???? Adamm mı o adam olsa aileyi takmaz sewdiği kızı kolundan tutar alır... Nişanlımlada çok sorunlar oldu ailelerle ilgili ailesiyle ters düştü ve beni kabullendirdi hiç bırakmadı beni...
kızlarr bana çok dua edin barışalımm artıkkk
Herkez bu işte hatalııı .. Harkez yaptı birşeylerr suçunu biz çekiyoruzzz ..
Akşam o kadar çok şey söyledikii nasıl ccanım yandıı o da çok üzülmüşş nasıl yanmış canııı bana gelemiyor bir türlüüü off allahım yardım et bizeee