GÜnaydın kızlarr elim kolum boş döndüm geldim okulaa
Cuma akşamı beni istemeye geldilerr adetlerden açıldı konu sizin adetleriniz nelerdir diye sordu dayım .. işte ne takarsınız ne alırsınız vs.. Bunlar ne yapılması gerekiosa yapılır şimdiden söylemekle olmaz vs dedilerr ...
babamda ben senden at aşek istemiyorum 1 tane bile bilezik taksan o senin şerefin ben karışmam ama söyleki adet yerini bulsunn vs dedi..
Kp işte nişanda altın takarsak sizde mi kalacak geri vermicek misinizz vss ..
Kv söz kıyafeti almak istemedi evden giysin dedi... sözde alınanı nişanda giyse olmaz mı ? ben çaputa para mı vercem felann ..
Kp kızım sen üzülme ben ne yapılması gerekiyosa yapıcam dedi sarıldı bana .. kv ordan söz varr nişan var kına düğün nasıl yapıcaksın hepsini dedi kp ..
iş tatlıya bağlandı neysee istediler beni kahve dağıtım ellerini öptük vs o gece bitti ...
C.tesi söz çarşısına çıkılacak kv söyledik gelin gidelim diye hanımefndi gelmedi! bizde ben sevgilim annem kardeşim yengem çıktık .. neyse çıktık sürekli arıyorlar öyle böyle şöylee ..
kıyafet beğendik 250 tl sona tekrar başka mağazalara baktık 500 tl ye çok daha güzel bi elbise beğendikk ki bunu herkez çok beğendi ! neyse işte annemler siz konuşun vs dediler ama yok almak istemedi diğer elbiseyi alalım hem uygun hem ben onu beğendim azcıkta beni düşün falan dedi bu tmm dedim çıktık yolda yine babası aradı ! biz yürüyoz o konuşuyor , gittim yanına kimle konuşuyosun falan babam dedi verdi bana .. dedim niye kv benimle gelmedi ? kp işt kızım siz kimseyi dinlemeyin siz mutlu olun rahat gezin diye biz gelmedik dedi .. bende dedim ki ; siz telefonla arayıp rahatsız ediyorsunuz annemler çarşıda bizi yalnız bırakmıyor biz sizlerin yüzünden hiçç mtlu olamıyoruzz ..
Benimki dedi hadi gidelim elbiseyi alalım bende sandım benim beğendiğim elbiseyi meğer onun beğendi elbiseymiş ..
Neyse onu almaya gidiyoruzz bu sefer bizimkiler bana dön istediğini aldır ezdirme kendini arada kaldımmm ... döndüm bu sefer benimki sözü iptal edelim bu böyle olmuyor dedi kafamızı dinleyelim 1 hafta sonra gelelim dedi .. annm de bu iş çocuk oyuncağı değil 1 hafta sonra olmaz.. bende dedim git ahmet istemiyorum seniii dödüm bizimkilerle eve ..
arada kaldım
ne aradılar hala n sordularrr , olan sadece bana olduu ..
ALLAH hepsinin belasını versinn