aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

Ben istanbulda yaşıyorum canım.. Yaşamaz olaydım

Evet bu işte herkez hatalı , Beklemedeyim artık çok zorda olsaaa

Yardım ve desteğin için çok sağol canımm

Bende bu yaşıma kadar 500 tl lik elbise giymedim canım .. Ki ben onu düşündüğüm için gidip 250 tl olanı almak istedim ama bu sefer ailem ..
Ki o da bize dürüst bir şekilde söyleseydi olay buraya gelmezdii ..
Ki kayınvalidem hiçte iyi biri değildi ! İnsan eve geldiğinde iyi misin nasılsın felan derr ..
O direkt olarak saçımdan giriş yaptı !
Sen olmazsan oğluma kız çok , sanada erkek çok dedii daha söz olayı yoktuu ..
Yaşamayan bilemez canım , dışarıdan ahkam kesmek çok basit !

Bir şey değil canim, bizde geçtik bu tür sınavlardan:)
Konuşup içini dökmek çok önemli:)
Benim dogru dürüst konuşup, paylaştığım kimsem yokdu:)
Ama hepsi gelip geciyor:)
Ama hic birini kokay kolay unutamazsin o başka:)
Sen henüz cok küçüksun, ailen seni nasil koruyacağını şaşirmis, herkez icin kötü bir deneyim oldu ve önemli olan herkez iyi ders almazsi.
Bir daha ailen böyle davranmaz, umuyorum.

Canim kv'den niye saçına yapişdiki

Saçımı boyattım canım geçen perşembe nasılsın vs der insan gelince dimi ? yokk benimkii senin saçın siyah değil mi ? Niye boyuyorsun deyiverdii .. Bende evet siyah ama ben kahve daha çok seviyorum diyiverdim ..

Bu korumak değil ya başka bişi

Ya ben çok boşlukta hissediyorum kendimii .. Arayanım yok soranım yok ! Eskiden olsa hep mesaj atardı yada arardı ! Sürekli birlikte gibiydikk ama şimdi çok zor gelmeye başladıı .. Hele bu evde olmak işkencee !

Off off geçen hafta ne haldeydik şimdii ne haldeyizz ..

Desin canim takma ya:)
Zadece senin kv'demi öğle sanıyorsun:)

Benimki bana saldirmazdi, ama bir gün demedi saçın hoş olmuş, kıyafetin hoş olmus vs, ama herzan yanimda kim varsa ona derdi,
Farkindaydim ama bir kez bile takmadim
Kimse yoksa, kendi tanıdığı bir kizdan bahsederdi takı kalkana dek

Saçını kiskanmişdir diyeceğim ama boş ver Gülüm ya, gözünde cok büyütme şu kadini,

Hakini kim yediysen, Allah elbet yaninda burakmaz..
Burda kimse mahsun degil, zadece karşi tarafda suç bulma bebeyim..

Ailen mesella hatalarinin farkindami?

O kadın benim umrumda bile değil !!

ALLAhından bulsun belasını

Annem ben çarşıya gelmeseydim diyorr .. Ama şu isteme günü herşey konuşulur konusunda hala ısrarla devam ediyorr .. İsteme günü konuşulmuzsa hiç konuşulmaz ve yapılmazmışş .. Eski düşünceler diyorum hep yokkk öyle değil diyorr , bizim burda çevrede hep konuşulurr canımm ..
Ben daha önce hiç isteme ve söz merasiminde bulunmadığım için bimiyorum ama şunu söyleyimkii ailem gibi geri düşünmüyorumm onlarr bi bana uysa zaten !

ama babam hiç konuşmuyor desem yeridir .. Konuşuncada ahmeti kötüleyip duruyor nefret ediyor !

Geçen ne dedi şok oldum "belkide o getirdiği kişiler annesi babası değildi"

Şuan tek düşündüğüm ahmedimm , ona gram olsun kızmıyorum, öfkem yok, normalde kızmam lazım ! Nefret etmem lazım beni istemiyor diye ama yok ! Tuhaf olanda benim içim çok rahat !! Hiç onunla ilgili kötü düşünmüyorummm .. Hala çok seviyorummm

Son düzenleme:
Yarın koltuk altı için lazere gitmem lazım 2. gidişimm olacak ..

İlk gideceğim gün iş yerinden izin almış, sabah beni aradı bende geliyorum seni yalnız bırakamam ya sana birşey olursa demiştii yaa beni o götürmüştü gerekli olacak tüm herşeyide tek tek sormuştuu .. Şimdi oraya gitmek işkence !!

Ya evlenme teklifi ettiği akşamm !

Kapadokya eğitim turundaydık 3 gün ..
2. akşamı türk gecesinde evlenme teklifi etmeyi planlamış ama restoran sahibi benim programım var bozamazsın olmaz demiş .. O da 2. plan olarak tur otobüsünde evlenme teklifi etmeyi planlamışş ..

Tuz gölünde mola verdikten sonra otobüs istanbula doğru harekete geçti saat 6 gibiydi ön tarafta benim yakın arkadaşım vardı tvden film izliyordu .. benimkide film hastası çok sever her gün 1 film izler ! Kendi tv lerimiz kapalı açmıyoruz ama bu göz ucuyla hep tv ye bakıyorr .. Bende dedeim git öne sen otur diğer arkadaşım benim yanıma gelsinn .. 1 - 2 - 3 derken gitti bu diğer arkadaşta benim yanıma geldi .. Benimkiyle uğraşıp duruyor ama enişte diyor , saçını çekiyor felan ben hiç bakmıyorum ! Sinir yaptım yaa :))

Baktım benimki yerinden kalktı hocanın yanına gitti bende hemen nereye gidiyosun ne oldu felan 1 - 2 dakika konuştu geldi neysee ne olldu diyorum yok birşey diyor, yine film izlemeye devam.. otobüste gişelerde mi nee duruyor :S 15 dakika felan durdu sonra tekrar hareket etti ve benimki tekrar hocanın yanındaa ...

Mikrofonu aldı eline :))

Merhaba arkadaşlar ben ayşenur'un misafiri ahmet .. Bu tur boyunca herkez sunum yaptı (turlarda herkez bir yer anlatıyor onu kastetti orda) Benimde canım çekti bende sunum yapmak istiyorum dedi :))
Tabi tüm otobüs oo bravo eniştee felan alkışlıyorlarr :)) Bende eşlik ediyorumm tabii :))
İşte ben ahmet ayşenurun misafiri olarak aranızdayım , 3 gündür beni kendiniz gibi gördünüz beni içinize aldınız başta nihan hocamıza ve hepinize çok teşekkür ediyorum .. Bir suçum oludysa hepinizden özür diliyorum dedii .. O annda otobüs nasıll kopuyorr , nasıl alkış kıyamett ömrümün sonuna kadar asla unutamam ! tam 55 kişiyizz ..
Dediğim gibi ayşenurun misafiri olarak aranızdayım ve ayşenurla aramazda bir birliktelik var hepiniz biliyorsunuz ... bu birliktelik belki çok yeni belki çok eski her birinizden çok farklı yorumlar aldım bu konuyla alakalı ama bu süreç birbirimizi tanımaya yetti dedii ..
Bizimkilerr tamam enişte ilişkiyi bitiriyor dedilerr :)) Sonrasında isee hep bir ağızdan kutsi ilan-ı aşk şarkısını söylemeye başladılar ! Ki benim ona söylediğim ilk şarkımız !!
Ve bu birlikteliği taçlandırmak üzere hepinizin karşısında meleğimi yanıma davet ediyorum dediii ..
Ölüyorum sandım , elim ayağım titriyor , boğazıma cümleler dizildi .. Otobüsün en ön kısmına doğru aşkıma doğru gittim ! Yere çökmüş (kendi seçip beğendiği yüzüğü almış ) kutusunu açmış bana bakıyorr ve ağızında şu kelimelerr : şu dünyada tek seni sevdim ilkim oldun benim , seni bu dünyanın sonuna kadar öbür dünyanında sonsuzluğunda çok sevicem ,, seni çok seviyorum benimle evlenir misin ?
Dondum kaldımm .. kelimeler boğazıma düğümlendi evet diyorum ama kimse duymuyorrr .. Her yanım titrerken aşkımın sarılmasıyla kendime geliyorum ! Sarılıyoruzz , yüzüğümü takıyorr .. Sonrasında beni istemeye geliceğini de herkeze söylüyorr ...
Alkış , şarkılar , tebrikler havada uçuşuyorr ..
O an diyorumki ALLAH da biliyor ya , bu adam benim kaderim bu benim evleneceğim adam !
Bu yaşıma kadar hiç kimseyle yaşamadığım mutluluğu bu adamla yaşadım ben ! Hiç kimsenin yapmadığı şeyleri yaptı bana ! Şİmdi gelde 1 hafta içinde unutt .. Kim ne derse desin BEN ONU ÇOK SEVİYORUM ! Belki ben o kadar çok sevilmedim ama onada ömrüm boyunca hiç kızmıcam ! Onu tanıdığım için hep ALLAHıma şükredicemm ..

Günaydın kızlar:)
Herkez nasıl?
Dogunal şuan keyfine diyecek yoktur:)
Yokluğun hissediliyor:))

Gulshencim ve meleğim sizlerdemi Dogunalimla gittiniz ney nerelerdesiniz

Off esmercim:)
Canim sen bunları düşünerek kendini iyice bitirmek üzeresin..
Cik biraz arkadaşlarınla takil,
Bir şeylerle uğraş yoksa sen şu 14 gün hiç sabredemeyeceksin..

Canim onu seni aramazsini bekleme, kendini herşey icin hazirla!
Sonu böyle olacağı belliydi, lütfen durumu kabul et.
Herkez sinirli, adamlarda bir nevi hakli,
Kim olsa belki çekilirdi...

Önce ailen kendini çeki düzene koymasi gerekiyor,
Hata bebeyim ailen araması ve Özür dilemesi gerekende sizin taraf
O çocuğa bir daha evimize gelme demiş,
Sonra kararından vazgeçip seni kulanip, haber yoluyor, gelirse gelsin gibisine
Öğle olmaz aslinda annen kendisu arayip Özür dilemeliydi..

Ben aslinda hala böyle düşünüyorum canım.
Yani aileni suçlu buluyorum.

Daha anne baba ortalığı karıştırırsa, gençler nasil davrana bilirki? Arada bir tane olgun bile yok:26:

periiimmmm günaydıınnnnn iyiyiyimmm sen nasılsınn:) dogunal dün gitti bakalımm keyifler yerindedir facede görürsem yazarım:) güşşşenim güşşenim bu aralar bizi pek bi ihmal etti

esmer konusunda da bence ailesi kesinlikle özür dilemesin ilerde koz olur bu . ߀nim ailemde birşeyler istedi felan ufak ufak tartışma yasandı... hatta ßaßam nişanlımı istemedi sana kocalık yapacak birine benzemiyor ama umarım yüzümü kara çıkarır dedi ve birçok kez çocuğu çağırıp çağırıp konuştu... canım ߀nim hepsine sustu sesi çıkmadan gitti konustu hep ...
ailemin bu tepkisine rağmen ailesini aldı 2.kez 3.kez yine geldi. ߀nim üzüldüğümü gördükçe o daha çok üzüldü. halledicez herşeyi sen yeterki üzülme dedi. herşeye rağmen.....
Ve şuan nişanlyıız evet aileler çok iyi değil bi aradayken iyiler ama öle birbirlerini pek aramaazlar görüşmezler... iki tarafta kendi içlerinde öutlu olsun yeter görüşsseler ne görüşmeselerde ne zaten . sonuçta nişanlım benm ailemle iyi bende onun ailesiyle. önemli olanda bu . bu olayda tam tersi olmuş ahmet kız tarafı esmer erkek tarafı :)

Yorgunum kuzum ya, 6 gün gel git, günde 2 saat yolculuk
Dogunal gibi değişikliğe sanki ihtiyacım var

Meleyim babanin ankara çevresinde ev tutmasını şart koymasıni şimdi daha uyi anliya biliyorum!
Aslında cok iyide olmuş.

Esmer ne olcak bilmiyorum.
Benim abim evlenmeden önce kv'desi, esmerin annesi kadar agir tepki göstermemiş olsada,
Ailesi gelip tıpış tıpış Özür diledi.
Sonuç ne oldu? Düğün devam etti,
§uan abim çok samimi bulmazsada,
İyiler, herzaman bir aradakar.

Eyer bir tarafa hata varsa, bence bu kadar ciddi bir mesele iken,
Benim görüşüme göre düzeltilmesi gerekiyor,
Sonuçta kadin orda bu işi bitiriyor.
Ne evime gel, nede kızımı sana veririm diyor..

Erkek tarafi bence kurban oldu.
Sonuçta damat durumum yok ve zadece bir gün istemiş,
Sırf bir gün istediği için esmerimizin annesi olay cikarmiş..

Cok hassas ve ince bu işler, herkes hatini bilecek,
Sonuçta en kötüsü taki işinde zorluk cikarirlar,
Zaten çıkacak, çünkü esmerin ailesi, onlarin boyunu açacak miktarda isteyecekdi..

Kimse bu gençleri düşünmüyor meleyim,
Herkes kontrolünü kaybediyor,
Her iki tarafda olgun ve anlayışli olmali, yoksa sonu huzran. .

Melek, merhamet cok hoş bir film defin ya,
Senin demenle merak ettim,
Hakliymişsin

Cok güzel bir filimiş ya
Dün 1'den 4 yada 5 'ci bölüme kadar izledim

:) aslında bende istiyorm o deişikliği çok bunaldım evlilik stresine girdim:) sewgimden şphe eder hale gldim:)))
doğru aslında esmer konusunda haklısın ama erkk tarafı baya çirkef canım yani o özrü çok güzel kullanırlar eminim... özellikle kaynana esmerin annesine laf sokar her dk :)
öyle hissettim ben ama tabi özür dilemeler olsa aralar düzelse sewinirim bende

Bence heb birlikde bir tatile çıkalım canim
Kuzum niye giriyorsun sitrese, yada şupeci tavırlar sergiliyorsun demeyecegim,
Çünkü bunları herkes yaşıyor:)
Acaba evlenerek doğrumu yapiyoruz diye emin olamiyoruz:)

Bunlar senin en güzel dönemlerin den biri, lütfen uyi deyerlendir canim benim:)

Annesinin yaptıkları zaten bir annenin yapacağı davranışlar degil, ama o yaptıkları icin Özür dilediğini hatirliyorum sanki:26:
Ama en azından oğlan elinden geleni yapıyordu ve babada öyle:)
Kaynanayi zaten yokmuş gibi düşünüyorum, kaynana zaten herzaman baş belasidir:)
Daga doğrusu ağır olacak ana adamdan bile saymıyorum çoğu kaynanalari
Ama şöyle bir gerçekde var, kb'da o kadınin ağzını kapatacak, lafini geçirecekdi.

Benim kb bir kez bile kötü laf ettiğini mesella duymadim,
Ama o cadinin tarafindaydi belliydi, bir kez bile telefon acip kusura bakmayin bile demedi..
Lafini geçirip bir kere bile durdurmadi bu yüzden onun yüzünü bile görmek istemiyorum,
Allah şahidimdir cok kötü hakimi yediler, hakimida asla helal etmem.

Herkesi kendim gibi sanardim,
Ailem çok kızardı insanlara bu kadar güvendiğim icin,
Her dediklerina inanır ve samimi bulurdum ( ne yazık ki hala var biraz)
Ama cok büyük bir kazık yiyince, insan artik aynayi konyayi anlıyor.

Bir şey ögrendim meleyim, meyerse para icin insanin ne şerefi ne hazuyeti kalıyor muş,

Birde insanin 40 ruhu varmiş, o şekilden o şekike gire biliyorlarmiş, oysa ne sanatçı hir ruhları varmiş bazı insanlarda..
Ama yaşamadan bir şey ögrenilmiyormuş...
Ila bir kazık yiyeceksinki, gözündeki perde düşecek:)

Şimdi esmerde yaşıyarak bir şeylerin farkına varacak, cok üzücü. .
Canim benim, burda aslinda tek kurban olan biride belki esmerdir..

Ailesi bana göre baştan sons kadar hatali..
Erkek tarafinin hatasi annasi işte ama bilmediğiiz bir çok şeyde olabilir

canımm inşallaaahhh doğru bi evlilik olur insan korkuo artık :)

bugün benmki glmiş diokii ben seni çok sewiorum kendimden bile kıskanıorum basen resimlermize baktım çok yakışıos biz nazar değmesin diyo manyak çok güldüüm:))
kıskanma durumunda tkldm ama genelde kıskanmaz rahat bırakır hep :S

esmere artık yorum yapamıom ben perim valla :)))) milliii mesele haline geldi

Bak buna güldüm, ne güzel meleyim!
İnşallah askiniz, sevginiz bur ömür devam eder!

Senin kine bak, birde benimkin;

Aradi ya kuya espiri yapacak,

Karicim?
_ merhabaaaa caniiiim dedim
Güldü ve şöyle dedi, ilaçlarını aldinmi?
_ ne ilacı canoem dedim?
_ doğum kontrol hapinimi?
Hayir diyerlerini, kikiki gülüyor, eşek
_ ruh hastamiyim ben dedim, cok komiiiiiiiik dedim
Yok, bir film izliyorumda, kadın depressifmiş biraz ve aklıma ordan geldi dedi maniak

Ehh yarim sene gecdi, o canim cicim aylarini atladık galiba

Siz evlenin, aşkınız daha çok güçlenecek canim benim

Hem söylesene cadı seni, ceviz ne alemde?

aaayyhh çok tatlı yaaa karıcımm dio bide şirin şirin:))))))

inşşş güçlenir canımm:))) ne cevizi kız ?

Ceviz? Tabi benim salak klavye büyük bir ihtimalle,
Benimle dalga geçiyor olmali:)
Sinir oluyorum zaten, cok ugraşdiriyor,

Ama Çeyiz kast ettim:26:

Sana şimdiden alışmak için, Karicim diyir ha

hahaha deli çeyiz bitti gibi bişey cnm pek bişey kalmadı :) yok karıcım demio seninki demiş ya onu dedim:))) negüsel diye.

hahaha deli çeyiz bitti gibi bişey cnm pek bişey kalmadı :) yok karıcım demio seninki demiş ya onu dedim:))) negüsel diye.

Hahah koptum kiz:d
Tabi bir gözüm burda, bir gözüm işte olunca böyle oluyor
Ne güzel, yokmu senin Çeyiz topigin

§uan burda inanılmaz bir rüzgar var, yazarken parmaklarim dondu,
Hafta sonu yinr unutum, uyuz otobüs 1 saatda bir kalkıyor
Dondum yahu

Merhabalar :)

yorumlarınızı okumak bile iyi ediyor beni .. iyiki var burası yaa

Ailem hayatta özür dilemez hatalı olduklarının farkında değiller, o aileden kurtulduk diye seviniyorlar hattaaa .. Ki özür dileseler bile karşı taraf bunu iyi bir şekilde kullanmaz eminimm . .

Karşı tarafa gelince ahmetin demesine göre babası tükürdüğünü yalamıyormuş ! Birdaha onlar buraya gelmez, onlar kendilerine göre bie ön verdiler bizim mutluluğumuz için ama ailem buna karşı çıktı olmadı bu iş ..
Hoş onlarda buraya zaten kendileri istediği için değil ahmetin isteği üzerine gelmişler , zaten ailem olmasa bile istanbulda oturuyor oluşum büyük bir sorun ! Onlara ayak uyduramayacağım düşünüldü ve bu düşünceyle bize gelinmiş .. Görümcem söyledi !

Ahmet ise zaten gururlu ! Birde ailesi beynini yıkayınca şuanda karma karışık bir halde ..

Ben ise ; Evde bunalımdayım , şuanda arkadaşımda olduğum için mutluyum .. Ama evde bunalımlardayım ..
Annem benimle konuşmuyor birde .. paramdan 25 tl istedim bağırdı çağırdı arabanın altında kal eve etlerin gelsin defol git bu evden diye bağırıp çağırdı şimdide konuşmuyor benimle !

Buarada eşlerinizle konuşmalarınıza bayıldım , darısı başıma diycem ama demiyim kalsınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…