aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
aay Kızlar :)) geeLinde kaynataLım ßiraz akşam aKŞam insan dertleri okuyunca bunalıyor vallahi ee yapıcak birşeyimizde yok birazda kaynatsak mı ne yapsak :)))

ay saol aynen yaa sabah zaten yeterince okuyoruz can sıkıntısından :) Allahm akşam pek girmezdim baktım akşamda devam ediyor bu dertler dedim yeter:))) hep üzülces mi birazda makara yapaLım sohbet edelim

Biraz morele ihtiyacımız var bizim. Aaaaa hep dert hep dert nereye kadar

Açtım müziğimi bir yandan buraya bakıyorum biryandan da tvye bakıyorum

Film izlmeye düşünüyorum ama feci uykum var.

Biraz morele ihtiyacımız var bizim. Aaaaa hep dert hep dert nereye kadar

Açtım müziğimi bir yandan buraya bakıyorum biryandan da tvye bakıyorum

Film izlmeye düşünüyorum ama feci uykum var.

bende açtım müziğimi buralara takılıyorum işte:)) nişanlımız yorgun geliyor hep nedense sadece yatarken arıo bende sıkılıyorumm napıyım aman napıcan kız filmi boşver uyuyakalırsın filmde yarım kalır

ben nişanlıyken kkyı bulsaydım hiç kavga etmezdik benimkiyle , hep burda takılırdım

Yoldan geldim bugun kuzu..

Nişanlım askere gitti,yol yorgunuydum üzüntüydü sıkıntıydı derken bedenim ve ruhum yorgun çöktü

Uyudum bayağa bi. Bu gece sabahlarım artık. Vakit geçirmek için ..

ahahaha ay bende yeni buLdum sayılır da yine de çatıcak çok şey bulabiliyorum nişanlıma heleki burda okuyunca nişanlım hiç boş bırakmaz arar felan diyenleri hahaha

kız boşver ne çatıyosun çocuğa evlendikten sonra hiç boş bırakmaz merak etme.. benimki internete girmeme bile karışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…