- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
Hayırlı olsun topiğin
Aynen benimde dert okuyacak havam yok hiç
ay saol aynen yaa sabah zaten yeterince okuyoruz can sıkıntısından :) Allahm akşam pek girmezdim baktım akşamda devam ediyor bu dertler dedim yeter:))) hep üzülces mi birazda makara yapaLım sohbet edelim
Biraz morele ihtiyacımız var bizim. Aaaaa hep dert hep dert nereye kadar
Açtım müziğimi bir yandan buraya bakıyorum biryandan da tvye bakıyorum
Film izlmeye düşünüyorum ama feci uykum var.
dertler derya olmuş zaten hangi birini okuyalımvalla çok isterdim burda sizle geyik yapmayı ama eşim gelicek
bende açtım müziğimi buralara takılıyorum işte:)) nişanlımız yorgun geliyor hep nedense sadece yatarken arıobende sıkılıyorumm napıyım aman napıcan kız filmi boşver uyuyakalırsın filmde yarım kalır
bende açtım müziğimi buralara takılıyorum işte:)) nişanlımız yorgun geliyor hep nedense sadece yatarken arıobende sıkılıyorumm napıyım aman napıcan kız filmi boşver uyuyakalırsın filmde yarım kalır
ben nişanlıyken kkyı bulsaydım hiç kavga etmezdik benimkiyle , hep burda takılırdım
haha ay yasemiinn :)))))))))) güzel dedin valla... eeşini uyutta gel kız
aay Kızlar :)) geeLinde kaynataLım ßiraz akşam aKŞam insan dertleri okuyunca bunalıyor vallahiee yapıcak birşeyimizde yok birazda kaynatsak mı ne yapsak :)))
ben nişanlıyken kkyı bulsaydım hiç kavga etmezdik benimkiyle , hep burda takılırdım
Yoldan geldim bugun kuzu..
Nişanlım askere gitti,yol yorgunuydum üzüntüydü sıkıntıydı derken bedenim ve ruhum yorgun çöktü
Uyudum bayağa bi. Bu gece sabahlarım artık. Vakit geçirmek için ..
uyumaz ki ogelir, yemek yeriz, sonra zorla bişeyler izletir bana anca 1 , 2 gbi uyuruz
ahahaha ay bende yeni buLdum sayılır da yine de çatıcak çok şey bulabiliyorum nişanlımaheleki burda okuyunca nişanlım hiç boş bırakmaz arar felan diyenleri hahaha
bende geldimmmm :))
nasılsınız bayanlar ne var ne yok
HahahaBunu kkya ilk girdiğim gün bende demiştim..
Hakikaten öyle,burada yaşanmışlıklardan ders çıkarmak gerçektende faydalı oluyor..
aay öylemiAllah kavustursun canım ßenimm çOk zor beklemek gerçekten ama geçioo tabi