- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.401
Melekcim:)
Ben öyle arkadaşdan korkarım!
Kuzeninde olsa, mesafeni koru, be yani seni nişanlinami kötü yapıyor bu arkadaşin?
Doğru anladiysam, dediğimi geri alıyorum, sakin boş verme, bu tafrisini ciddiye al!
Aynen canım:) bu bu kızla çok önceden arkadasız yani 10 yol olmştur:) pek görüşemezdik ailesi tutucu dye ama telefonda msjda hep görüşürdük hergün. ben nişanlımdan önce onu arardım:)
sonra bu görücü usulü biriyle tanştı 1 2 ay önce ve hemen nişanı oldu :) dışarı çıkamam diyen kız işi asıp kaçamak onunla buluşuyor bana glmiyor onu geçtim:)
işte o gün o resmin altında yazdıkları beni deli etti fcden bakabilrs hatta :) duvarda yakınlarda bi gs resimli bişey paylaşmıştım:) nebiliyim belki espriyle takıldı ama sinir oldum:)))
bazen gereksiz yere kırılabiliyorum o yüzden pek hatalıda diyemem belki ben abartmışımdır:))
ama nişanlım okuyunca mesela bak kız fbye gçmiş 2 günlük nişanlısı için demeye basladı :)
Maşallah okadar resmin varki, bulamadım kiz
Hangi album de??
dogunalım günaydın sen nasılsıınn:))
gunaydın canımın cıcısı :)
kuzular ya bı sarkıya taktım bu aralar..
gülşen aşk cinayeti sever...
bı dınleyın bak kulagımda kulaklık ıs yerınde sbaahtan berı sarkıyı dınlıom :)
sen napıosun canım bnm **?
GÜnaydın kızlarr elim kolum boş döndüm geldim okulaa
Cuma akşamı beni istemeye geldilerr adetlerden açıldı konu sizin adetleriniz nelerdir diye sordu dayım .. işte ne takarsınız ne alırsınız vs.. Bunlar ne yapılması gerekiosa yapılır şimdiden söylemekle olmaz vs dedilerr ...
babamda ben senden at aşek istemiyorum 1 tane bile bilezik taksan o senin şerefin ben karışmam ama söyleki adet yerini bulsunn vs dedi..
Kp işte nişanda altın takarsak sizde mi kalacak geri vermicek misinizz vss ..
Kv söz kıyafeti almak istemedi evden giysin dedi... sözde alınanı nişanda giyse olmaz mı ? ben çaputa para mı vercem felann ..
Kp kızım sen üzülme ben ne yapılması gerekiyosa yapıcam dedi sarıldı bana .. kv ordan söz varr nişan var kına düğün nasıl yapıcaksın hepsini dedi kp ..
iş tatlıya bağlandı neysee istediler beni kahve dağıtım ellerini öptük vs o gece bitti ...
C.tesi söz çarşısına çıkılacak kv söyledik gelin gidelim diye hanımefndi gelmedi! bizde ben sevgilim annem kardeşim yengem çıktık .. neyse çıktık sürekli arıyorlar öyle böyle şöylee ..
kıyafet beğendik 250 tl sona tekrar başka mağazalara baktık 500 tl ye çok daha güzel bi elbise beğendikk ki bunu herkez çok beğendi ! neyse işte annemler siz konuşun vs dediler ama yok almak istemedi diğer elbiseyi alalım hem uygun hem ben onu beğendim azcıkta beni düşün falan dedi bu tmm dedim çıktık yolda yine babası aradı ! biz yürüyoz o konuşuyor , gittim yanına kimle konuşuyosun falan babam dedi verdi bana .. dedim niye kv benimle gelmedi ? kp işt kızım siz kimseyi dinlemeyin siz mutlu olun rahat gezin diye biz gelmedik dedi .. bende dedim ki ; siz telefonla arayıp rahatsız ediyorsunuz annemler çarşıda bizi yalnız bırakmıyor biz sizlerin yüzünden hiçç mtlu olamıyoruzz ..
Benimki dedi hadi gidelim elbiseyi alalım bende sandım benim beğendiğim elbiseyi meğer onun beğendi elbiseymiş ..
Neyse onu almaya gidiyoruzz bu sefer bizimkiler bana dön istediğini aldır ezdirme kendini arada kaldımmm ... döndüm bu sefer benimki sözü iptal edelim bu böyle olmuyor dedi kafamızı dinleyelim 1 hafta sonra gelelim dedi .. annm de bu iş çocuk oyuncağı değil 1 hafta sonra olmaz.. bende dedim git ahmet istemiyorum seniii dödüm bizimkilerle eve ..
arada kaldım
ne aradılar hala n sordularrr , olan sadece bana olduu ..
ALLAH hepsinin belasını versinn
gunaydın canımın cıcısı :)
kuzular ya bı sarkıya taktım bu aralar..
gülşen aşk cinayeti sever...
bı dınleyın bak kulagımda kulaklık ıs yerınde sbaahtan berı sarkıyı dınlıom :)
sen napıosun canım bnm **?
ay bende ne cinayetini seviyom diorum
dogunal bende bittim hafta sonu yaa
ölüyom yorgunluktan heee
kocana aferin valla iyi düşünmüş
nişanlısından ayrılan kuzenin de memlekette dimi onu da görürsün
konuştunmu hiç nasıl şimdi ????
Canlarım , inanın ben onu al bunu al demedim .. bunu al şunu al hiç demedimm ...
Sadece ailem ve ailesi arasında kaldımm ...
Zaten dayım yenegem annem babam bana hiç birşey sormadılarr ...
Kendileri istedilerr ..
Ben neden öyle maddiyatla ilgili şeyler isteyim ki ?
Ben sevgilim mutlu olsun diye 250 tl olan elbiseyi almaya gittim ama annemlerr
Ya o kıyafeti alıp ailemle mutsuz olacaktım yada almayıp böyle olacaktıı
Bizde adettir , söz çarşısına çıkmakk ..
Hem maraştan benim için geldi neden gelme gereksiniminde bulunmadı kii ??
Ki konuşulduu ..
Bilezik onu yap bunu yap konusu değil buu ...
isterse hiç takmasaydı ama taktığım bileziği sen alıcak mısın demesi tuhaff(
Şimdi üni hocamla konuştum sen ara canım gurur yada gurursuzluk değil bu .. sadece durumunu öğreneceksinn dedi(
Ben seviyorum elbise takı vs istemiyorum ama aileeee
Canlarım , inanın ben onu al bunu al demedim .. bunu al şunu al hiç demedimm ...
Kendileri istedilerr ..
Ki konuşulduu ..
Şimdi üni hocamla konuştum sen ara canım gurur yada gurursuzluk değil bu .. sadece durumunu öğreneceksinn dedi(
Hocan güzel yönlendirmiş seni.
Biz sen suclususun demiyoruz ama ailen üzülmezsin diyede, ortalığı ayağa kaldirmamalisin.
Ben mesela sorun cikmazsin diye ne yapmişdim biliyormusun:)
Pahali ve güzel olanlara mahsus beyenmiyordum diyordum, normal güzel okup uygun fiyata olanlari beyenmedigim halde güzel diyordumki,
Sorun cikmazsindiye:)
Zaten ikinci alış verişimde eşimle yanlız cikdik...
Yani demek istediğim ortayi sen bulacakdin canimm
Şimdi araması gerekenden o degil zaten, sensin.
Birde unutma, ben herzaman normal fiyatlara kacmamin sebebi ise,
Borca giren sonradan bunun sıkıntısını ceken zadece kocam degi, bende olacakdim.
Ben eşime bir şey aldırmadm,
Kendim aldim,
O almış gibi davrandim aileme dedim
Yani canim benim sizde adet olan, onlarda olmaya bilir.
Olsa ne yazar, bende bir cogunu yaşamadım, ama şuan herşeyin en iyisini aldik, eşimle ikmizde çalışıyor ve deli gibi bir birimize bagliyiz.
Anlaşilan ailen cok akıllı degil, yada gercekden adetler sizde önemli.
Ama akıllı olsalardı, düşünürlerdi, el evine gidiyor kızımız, önemsiz şeyler yüzünden bir birimize kötü olmayalim,
Kizima iyi baksinlar falan fillan..
Sanki 500 elbiseyi alsalardi ne olacakdi? Hic bir şey! !
Siz bir elbise yüzünden kötü oldunuz.
Arada kalmani anliyorun, ama burak ailen bi elbisecik icin uzulecekse üzülsunler.
Onlar ama senin üzüle bilecegini hic hesaplamadilar.
Insallah iyi haberlerle dönersin canim, ama kayin valide ile senin aran zor düzelir.
Zaten daha önceden de sorunların galiba vardi.
çok güsel yazmıssın:) bende yeri gelio kendim alıyorum aileme nişanlım aldı diyorum:) nişanlımda yeri gelio bana bişiler alıo ailesine sölemio nedir yani çokmu önemli:)
500 tl elbiseyi ozaman ailen alsın sana:) okadar beğendiler madem senin üzülmeni istemiyor dimi? sizde erkeğe 500 tl takım alın yada:)
normalde herkese aileni dinle derim ama u-burda aileni dinleme kendini aileni dinlet dicem.. ah ah periimmm:)) ne zorsüreçler dimi
Sizde iyi yapiyorsunuz canim benim!
Herkezsin aklina uyarsak vah halimize:))
Ne olacakki, öyle desek, çocuğun parasi olsa zaten aldirmaz bize kendi alir, degilmi kuzum:)
Bak, ozaman herşeyi kendim aldim, ama şimdide hic bir şeyi eksik etmiyor. Bir yerde sikişdimi, yine yardim ediyorum.
O nasil ev işlerinde, yemek yapmayi vs. Yardim ediyor bana.
Bu evde bakma, aynen artik ikimizin görevi.
Cok zor meleyim, ben bu dönemlerde neler cekdim neler:)) aklimi kaybediyordum:)
Bu yüzden diyorum, erkek icinde geçerli, kim aileyi dinleyip karşi tarafi sikintiya sokarsa artik,
Bir yerde kıyamet kopar. Esmerinkide başlamadan bitmuş. Çünkü gelir gelmez şunu bunu isteriz demiş ailesi.
Olanda genclere oldu!!!
Cok sesizde kalmayacak kiz tarafi,
Nerde ne istediğini bilmeli!
Sonucda dul kiz vermiyorlar.
Ama söz icin durumları buraya getirmek cok yanlış.
Birde bir elbise yüzünden:26:
öyle tabi :) bugün sana yarın tocaya yardım herşey müşterek:)
kız tarafınıda anlıyorum hep kızı çok şey görsün ister onlar geçmişte görmedikleri içinama kız bunu dengede tutucak ben şahsen bişey alırlarken önce çaktırmadan etikete bakardım çok pahalıysan ay bune be hiç tarzım deil derdim içim giderdi amaa:=))) ee sonra noldu nişanlım gitti bana çok beğendiğim şeyi 1 senesonra aldı geldi :) gerek varmıydı hayır benm içimde kaldığı gibi onunda kalmştı o an durumu yoktu şuan varmış demkki .
ah perimmmm esmerin yası küçükbuyüsden aileyle çok sorun yasıyor aile biraz cahil çünkü.. e buda küçük diye hiç tınlamıyorlar
Oh sendede benim numaram meşhur ha
aklima geldi sizinle paylaşmak isterim:)
§imdi cok beyendigim bur saat vardi. 2 senedir gözüm vardi.
Bir girip soralım dedik. §ansa hala bir tane duruyordu, satilmadigi icin fabrikaya tekrar göndermeyi düşünüyorlarmiş.
Neyse, aradan okadar zaman gecdi, fiyatda yardim edersiniz dedik artik.
Onlarda 150 yapariz en son dedi. Kocam da coşdu, bu fiyata bulamayiz belki diye paket yapun biz yarim saat icinde döneriz dedi.
Cok güzel pakket yapmişlardi, bende bir mutluyum, hic sormayin
Birden 450 euro denezmi geri zekalı kadın
Ikimizde 150 dedigine emindik, artik her ne olduysa, patronmu k abul etmedi ney
Biz orda saati burakmak zorunda kaldik.
Zaten yeni evliydik, balayinda cok harcamuşdik...
Ama benim ifademi herhalde tahmin edersiniz
Neyse, hayat cok garip.
Sanki biz daha iyisini istemiyoruz
Ama zadece onu degil aslında kendinide sikintiya sokmuş olursun.
Benim kardeşim, önümüzdeki ay aslında evlenecekdi, ama ayrildilar.
Kizin annesi aynen esmerin ailesi gibi yapmıştı.
Ailem yinede kardeşimi ikna etmeye çalışdi ama o kararliydi, çünkü kiz arkasında durmuyormuş, kizin annesi ne derse kiz onu yapıyormuş.
ay kıyamaaam yaaa:)
valla canım kim ne derse desin seven insan kişiliği oturmuş kendiini bilen insan ailesinin ağzına bakmaz:) ha ailesi çocuğun hatalarını biliodur uyarıodur o ayrı ama bu maddi konularda düşüncem bu yöndeerkek kardeşinde çok iyi bi karar vermiş bence ana kız sizimi yontcaklar Allah Allah düğün dernek madddiyat değildir ki ya aşktır:)
cnm hoslar besler geldın......
ya bızım kaderımız nolcak senle bole..
kv dem yemege cagırdı bgnde...
ona gtcem en azından yemek yapma derdınden kurtuldum cunku kolumu kaldırmaya halım yok
ama enerjımı koruycam
kuzenım ıyı sımdı okugu yere gttı..
ama annem dun gormus cok kotu dıyo robot gıbı gorsen aglarsın dıyo..
annem tutmus kolundan evıne bırakmıs..
bıraksam kesın bı araba falan carpardı dıyo..
toparlanıcak bılıorum..
işte haftasonu hem onu gorucem..
1 2 hafta sonraada o gelıcek..
cnm ya sen ne dusuncelısın walla..
kuzenımı falan sordun cok tesekkur ederm..
sen naptın haftasonu..
toccan napıo..
ya kuzum tocana ne alcan evlılık yıldonumune ben kafayı yıcem bulamadım hıcbırsey
çok güsel yazmıssın:) bende yeri gelio kendim alıyorum aileme nişanlım aldı diyorum:) nişanlımda yeri gelio bana bişiler alıo ailesine sölemio nedir yani çokmu önemli:)
500 tl elbiseyi ozaman ailen alsın sana:) okadar beğendiler madem senin üzülmeni istemiyor dimi? sizde erkeğe 500 tl takım alın yada:)
normalde herkese aileni dinle derim ama u-burda aileni dinleme kendini aileni dinlet dicem.. ah ah periimmm:)) ne zorsüreçler dimi
Kendileri istedilerr ..
Ki konuşulduu ..
Aradım ama olmadı kızlarr
Zaman diyorr başka birşey demiyorr .. beni seviyor musun dedim sevgi yetmiyormuş diyorr ..
Bana herşeye tamam tamam dedin diyor ailen olunca beni unuttun diyorr ..
Gerçekten ortada kaldımm ! Kimse beni anlamıyorr ..
Yine suçlanan ben oldum . Ailemden hiç kimse istemedi olsun ... Bu düşünceyle işi yokuşa sürdülerr iştee ...
Tek benim ailem değil onlarda yaptılarrr ..
Herkez konuştu ama beni kimse dinlemedi konuşturmadılarr .. Çarşıya gitmeden önce çarşıda annenleri dinliceksin onlardan birşey duyarsam bacaklarını kırarım dedii .. Şimdi olsa asla karıştırtmazdım ama konuşamıyorsun işteee KONUŞAMADIMM ..
Suçluyum evet ama bu kadarrıda haketmiyorum benn