aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

Melekcim:)
Ben öyle arkadaşdan korkarım!:KK66:
Kuzeninde olsa, mesafeni koru, be yani seni nişanlinami kötü yapıyor bu arkadaşin?
Doğru anladiysam, dediğimi geri alıyorum, sakin boş verme, bu tafrisini ciddiye al!

Aynen canım:) bu bu kızla çok önceden arkadasız yani 10 yol olmştur:) pek görüşemezdik ailesi tutucu dye ama telefonda msjda hep görüşürdük hergün. ben nişanlımdan önce onu arardım:)
sonra bu görücü usulü biriyle tanştı 1 2 ay önce ve hemen nişanı oldu :) dışarı çıkamam diyen kız işi asıp kaçamak onunla buluşuyor bana glmiyor onu geçtim:)
işte o gün o resmin altında yazdıkları beni deli etti fcden bakabilrs hatta :) duvarda yakınlarda bi gs resimli bişey paylaşmıştım:) nebiliyim belki espriyle takıldı ama sinir oldum:)))
bazen gereksiz yere kırılabiliyorum o yüzden pek hatalıda diyemem belki ben abartmışımdır:))
ama nişanlım okuyunca mesela bak kız fbye gçmiş 2 günlük nişanlısı için demeye basladı :)

Aynen canım:) bu bu kızla çok önceden arkadasız yani 10 yol olmştur:) pek görüşemezdik ailesi tutucu dye ama telefonda msjda hep görüşürdük hergün. ben nişanlımdan önce onu arardım:)
sonra bu görücü usulü biriyle tanştı 1 2 ay önce ve hemen nişanı oldu :) dışarı çıkamam diyen kız işi asıp kaçamak onunla buluşuyor bana glmiyor onu geçtim:)
işte o gün o resmin altında yazdıkları beni deli etti fcden bakabilrs hatta :) duvarda yakınlarda bi gs resimli bişey paylaşmıştım:) nebiliyim belki espriyle takıldı ama sinir oldum:)))
bazen gereksiz yere kırılabiliyorum o yüzden pek hatalıda diyemem belki ben abartmışımdır:))
ama nişanlım okuyunca mesela bak kız fbye gçmiş 2 günlük nişanlısı için demeye basladı :)

Maşallah okadar resmin varki, bulamadım kiz:KK1:
Hangi album de??

gunaydın canımın cıcısı :)
kuzular ya bı sarkıya taktım bu aralar..
gülşen aşk cinayeti sever...
bı dınleyın bak kulagımda kulaklık ıs yerınde sbaahtan berı sarkıyı dınlıom :)

sen napıosun canım bnm **?

ay bende çok sewiyorummm onu:))) bu ara bende yusuf güney düetiyle gökhan özenin budala şarkısna takmış durumdayım:KK1:
naapıyım bende canmcım açlıktan ölüorum ama misafirler bi gitmek bilmedi bide küfürlü konusuolar :KK19:

GÜnaydın kızlarr elim kolum boş döndüm geldim okulaa :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Cuma akşamı beni istemeye geldilerr adetlerden açıldı konu sizin adetleriniz nelerdir diye sordu dayım .. işte ne takarsınız ne alırsınız vs.. Bunlar ne yapılması gerekiosa yapılır şimdiden söylemekle olmaz vs dedilerr ...
babamda ben senden at aşek istemiyorum 1 tane bile bilezik taksan o senin şerefin ben karışmam ama söyleki adet yerini bulsunn vs dedi..
Kp işte nişanda altın takarsak sizde mi kalacak geri vermicek misinizz vss ..
Kv söz kıyafeti almak istemedi evden giysin dedi... sözde alınanı nişanda giyse olmaz mı ? ben çaputa para mı vercem felann ..
Kp kızım sen üzülme ben ne yapılması gerekiyosa yapıcam dedi sarıldı bana .. kv ordan söz varr nişan var kına düğün nasıl yapıcaksın hepsini dedi kp ..
iş tatlıya bağlandı neysee istediler beni kahve dağıtım ellerini öptük vs o gece bitti ...
C.tesi söz çarşısına çıkılacak kv söyledik gelin gidelim diye hanımefndi gelmedi! bizde ben sevgilim annem kardeşim yengem çıktık .. neyse çıktık sürekli arıyorlar öyle böyle şöylee ..
kıyafet beğendik 250 tl sona tekrar başka mağazalara baktık 500 tl ye çok daha güzel bi elbise beğendikk ki bunu herkez çok beğendi ! neyse işte annemler siz konuşun vs dediler ama yok almak istemedi diğer elbiseyi alalım hem uygun hem ben onu beğendim azcıkta beni düşün falan dedi bu tmm dedim çıktık yolda yine babası aradı ! biz yürüyoz o konuşuyor , gittim yanına kimle konuşuyosun falan babam dedi verdi bana .. dedim niye kv benimle gelmedi ? kp işt kızım siz kimseyi dinlemeyin siz mutlu olun rahat gezin diye biz gelmedik dedi .. bende dedim ki ; siz telefonla arayıp rahatsız ediyorsunuz annemler çarşıda bizi yalnız bırakmıyor biz sizlerin yüzünden hiçç mtlu olamıyoruzz ..
Benimki dedi hadi gidelim elbiseyi alalım bende sandım benim beğendiğim elbiseyi meğer onun beğendi elbiseymiş ..
Neyse onu almaya gidiyoruzz bu sefer bizimkiler bana dön istediğini aldır ezdirme kendini arada kaldımmm ... döndüm bu sefer benimki sözü iptal edelim bu böyle olmuyor dedi kafamızı dinleyelim 1 hafta sonra gelelim dedi .. annm de bu iş çocuk oyuncağı değil 1 hafta sonra olmaz.. bende dedim git ahmet istemiyorum seniii dödüm bizimkilerle eve ..
arada kaldım :KK43::KK43::KK43::KK43:
ne aradılar hala n sordularrr , olan sadece bana olduu ..
ALLAH hepsinin belasını versinn

canımmm insan bişeye böle hevesle hazırlanırken bozulması ne üzücü :KK43:((
ama bende okurken aynı kızlar gibi düşünmüşüm yorumlarına bakarken bu kadar olur dedim hep aynı
tatlım erkek tarafı sorar usulen bi isteğiniz varmı diye
bize sordular annemlerde siz ne uygun görürseniz kendi gelininize takıcaksınız sonuçta falan demişlerdi
sorulması tuhaf geldi bana da ama aileye söz geçmio işte
ayrıca bende söz için nie alışverişe çıktınız anlamadım???
hele de 500 tl çok uçuk tatlım ya gelinlik var o fiyata
nişan için geniş geniş yapardınız alışverişi

veeeeeee sana başından beri çok merhametli şevkatli yaklaşan kp.ye kv.nin öfkesini yansıtmasaydın keşke
o adam istediği kadar arar sonuçta babası hee kv aratıyo olabilir ama yinede senin müdahele edebileceğin Bi durum deil canım yaa
rabbim hayırlısını versin ne diyim?????

gunaydın canımın cıcısı :)
kuzular ya bı sarkıya taktım bu aralar..
gülşen aşk cinayeti sever...
bı dınleyın bak kulagımda kulaklık ıs yerınde sbaahtan berı sarkıyı dınlıom :)

sen napıosun canım bnm **?

ay bende ne cinayetini seviyom diorum :KK52:

dogunal bende bittim hafta sonu yaa
ölüyom yorgunluktan heee
kocana aferin valla iyi düşünmüş
nişanlısından ayrılan kuzenin de memlekette dimi onu da görürsün
konuştunmu hiç nasıl şimdi ????

ay bende ne cinayetini seviyom diorum :KK52:

dogunal bende bittim hafta sonu yaa
ölüyom yorgunluktan heee
kocana aferin valla iyi düşünmüş
nişanlısından ayrılan kuzenin de memlekette dimi onu da görürsün
konuştunmu hiç nasıl şimdi ????

cnm hoslar besler geldın......
ya bızım kaderımız nolcak senle bole..
kv dem yemege cagırdı bgnde...
ona gtcem en azından yemek yapma derdınden kurtuldum cunku kolumu kaldırmaya halım yok :KK43:
ama enerjımı koruycam :p:KK1:

kuzenım ıyı sımdı okugu yere gttı..
ama annem dun gormus cok kotu dıyo robot gıbı gorsen aglarsın dıyo..
annem tutmus kolundan evıne bırakmıs..
bıraksam kesın bı araba falan carpardı dıyo..

toparlanıcak bılıorum..
işte haftasonu hem onu gorucem..
1 2 hafta sonraada o gelıcek..

cnm ya sen ne dusuncelısın walla..
kuzenımı falan sordun cok tesekkur ederm..
sen naptın haftasonu..
toccan napıo..

ya kuzum tocana ne alcan evlılık yıldonumune ben kafayı yıcem bulamadım hıcbırsey

Canlarım , inanın ben onu al bunu al demedim .. bunu al şunu al hiç demedimm ...
Sadece ailem ve ailesi arasında kaldımm ...
Zaten dayım yenegem annem babam bana hiç birşey sormadılarr ...
Kendileri istedilerr ..
Ben neden öyle maddiyatla ilgili şeyler isteyim ki ?
Ben sevgilim mutlu olsun diye 250 tl olan elbiseyi almaya gittim ama annemlerr :KK43:
Ya o kıyafeti alıp ailemle mutsuz olacaktım yada almayıp böyle olacaktıı :KK5:
Bizde adettir , söz çarşısına çıkmakk ..
Hem maraştan benim için geldi neden gelme gereksiniminde bulunmadı kii ??
Ki konuşulduu ..
Bilezik onu yap bunu yap konusu değil buu ...
isterse hiç takmasaydı ama taktığım bileziği sen alıcak mısın demesi tuhaff :KK43:(
Şimdi üni hocamla konuştum sen ara canım gurur yada gurursuzluk değil bu .. sadece durumunu öğreneceksinn dedi :KK43:(
Ben seviyorum elbise takı vs istemiyorum ama aileeee

Son düzenleme:
Canlarım , inanın ben onu al bunu al demedim .. bunu al şunu al hiç demedimm ...
Kendileri istedilerr ..
Ben sevgilim mutlu olsun diye 250 tl olan elbiseyi almaya gittim ama annemlerr :KK43:
Ki konuşulduu ..
isterse hiç takmasaydı ama taktığım bileziği sen alıcak mısın demesi tuhaff :KK43:(
Şimdi üni hocamla konuştum sen ara canım gurur yada gurursuzluk değil bu .. sadece durumunu öğreneceksinn dedi :KK43:(

tabi ortada bi sewgi var aramalısın birkezlik tabi. çünkü ailen demek sen demek... yani bu durumda hatalı olanda sensin sewgilin değil. ayrıca ailene biraz söz geçirmeyide bilmelisin.sewgilini açğır görüşün ve uzun uzun konus anlat.... ailem böle şöleee buyüzden böle şöle oldu .... ben hiç bişey istemiyorum durumunuz neyse o olsun demelisin. tabi bu arada da aileni kötüleme onlar böle görmüş böyle istiyorlar sizinkilerde öle görmüş öle düşünürler de. herşeyi i kimiz yapalım çarsıya alılşverişleri hep ikimiz halledeilim aileler olmasın felan de. bu şekilde kafanız dinç herşeyi halledin. ama çocuk ben artık istemem aile böle şöle dio diosa üsteleme.... ayrıca kp bi özür borcun var unutma. ...

Kendileri istedilerr ..
Ki konuşulduu ..

Hocan güzel yönlendirmiş seni.
Biz sen suclususun demiyoruz ama ailen üzülmezsin diyede, ortalığı ayağa kaldirmamalisin.
Ben mesela sorun cikmazsin diye ne yapmişdim biliyormusun:)
Pahali ve güzel olanlara mahsus beyenmiyordum diyordum, normal güzel okup uygun fiyata olanlari beyenmedigim halde güzel diyordumki,
Sorun cikmazsindiye:)

Zaten ikinci alış verişimde eşimle yanlız cikdik...

Yani demek istediğim ortayi sen bulacakdin canimm
Şimdi araması gerekenden o degil zaten, sensin.
Birde unutma, ben herzaman normal fiyatlara kacmamin sebebi ise,
Borca giren sonradan bunun sıkıntısını ceken zadece kocam degi, bende olacakdim.

Ben eşime bir şey aldırmadm,
Kendim aldim,
O almış gibi davrandim aileme dedim:KK43:

Yani canim benim sizde adet olan, onlarda olmaya bilir.
Olsa ne yazar, bende bir cogunu yaşamadım, ama şuan herşeyin en iyisini aldik, eşimle ikmizde çalışıyor ve deli gibi bir birimize bagliyiz.
Anlaşilan ailen cok akıllı degil, yada gercekden adetler sizde önemli.
Ama akıllı olsalardı, düşünürlerdi, el evine gidiyor kızımız, önemsiz şeyler yüzünden bir birimize kötü olmayalim,
Kizima iyi baksinlar falan fillan..

Sanki 500 elbiseyi alsalardi ne olacakdi? Hic bir şey! !
Siz bir elbise yüzünden kötü oldunuz.
Arada kalmani anliyorun, ama burak ailen bi elbisecik icin uzulecekse üzülsunler.
Onlar ama senin üzüle bilecegini hic hesaplamadilar.

Insallah iyi haberlerle dönersin canim, ama kayin valide ile senin aran zor düzelir.
Zaten daha önceden de sorunların galiba vardi.

Hocan güzel yönlendirmiş seni.
Biz sen suclususun demiyoruz ama ailen üzülmezsin diyede, ortalığı ayağa kaldirmamalisin.
Ben mesela sorun cikmazsin diye ne yapmişdim biliyormusun:)
Pahali ve güzel olanlara mahsus beyenmiyordum diyordum, normal güzel okup uygun fiyata olanlari beyenmedigim halde güzel diyordumki,
Sorun cikmazsindiye:)

Zaten ikinci alış verişimde eşimle yanlız cikdik...

Yani demek istediğim ortayi sen bulacakdin canimm
Şimdi araması gerekenden o degil zaten, sensin.
Birde unutma, ben herzaman normal fiyatlara kacmamin sebebi ise,
Borca giren sonradan bunun sıkıntısını ceken zadece kocam degi, bende olacakdim.

Ben eşime bir şey aldırmadm,
Kendim aldim,
O almış gibi davrandim aileme dedim:KK43:

Yani canim benim sizde adet olan, onlarda olmaya bilir.
Olsa ne yazar, bende bir cogunu yaşamadım, ama şuan herşeyin en iyisini aldik, eşimle ikmizde çalışıyor ve deli gibi bir birimize bagliyiz.
Anlaşilan ailen cok akıllı degil, yada gercekden adetler sizde önemli.
Ama akıllı olsalardı, düşünürlerdi, el evine gidiyor kızımız, önemsiz şeyler yüzünden bir birimize kötü olmayalim,
Kizima iyi baksinlar falan fillan..

Sanki 500 elbiseyi alsalardi ne olacakdi? Hic bir şey! !
Siz bir elbise yüzünden kötü oldunuz.
Arada kalmani anliyorun, ama burak ailen bi elbisecik icin uzulecekse üzülsunler.
Onlar ama senin üzüle bilecegini hic hesaplamadilar.

Insallah iyi haberlerle dönersin canim, ama kayin valide ile senin aran zor düzelir.
Zaten daha önceden de sorunların galiba vardi.

çok güsel yazmıssın:) bende yeri gelio kendim alıyorum aileme nişanlım aldı diyorum:) nişanlımda yeri gelio bana bişiler alıo ailesine sölemio nedir yani çokmu önemli:)
500 tl elbiseyi ozaman ailen alsın sana:) okadar beğendiler madem senin üzülmeni istemiyor dimi? sizde erkeğe 500 tl takım alın yada:)
normalde herkese aileni dinle derim ama u-burda aileni dinleme kendini aileni dinlet dicem.. ah ah periimmm:)) ne zorsüreçler dimi

çok güsel yazmıssın:) bende yeri gelio kendim alıyorum aileme nişanlım aldı diyorum:) nişanlımda yeri gelio bana bişiler alıo ailesine sölemio nedir yani çokmu önemli:)
500 tl elbiseyi ozaman ailen alsın sana:) okadar beğendiler madem senin üzülmeni istemiyor dimi? sizde erkeğe 500 tl takım alın yada:)
normalde herkese aileni dinle derim ama u-burda aileni dinleme kendini aileni dinlet dicem.. ah ah periimmm:)) ne zorsüreçler dimi

Sizde iyi yapiyorsunuz canim benim!
Herkezsin aklina uyarsak vah halimize:))
Ne olacakki, öyle desek, çocuğun parasi olsa zaten aldirmaz bize kendi alir, degilmi kuzum:)
Bak, ozaman herşeyi kendim aldim, ama şimdide hic bir şeyi eksik etmiyor. Bir yerde sikişdimi, yine yardim ediyorum.
O nasil ev işlerinde, yemek yapmayi vs. Yardim ediyor bana.
Bu evde bakma, aynen artik ikimizin görevi.

Cok zor meleyim, ben bu dönemlerde neler cekdim neler:)) aklimi kaybediyordum:)
Bu yüzden diyorum, erkek icinde geçerli, kim aileyi dinleyip karşi tarafi sikintiya sokarsa artik,
Bir yerde kıyamet kopar. Esmerinkide başlamadan bitmuş. Çünkü gelir gelmez şunu bunu isteriz demiş ailesi.
Olanda genclere oldu!!!

Cok sesizde kalmayacak kiz tarafi,
Nerde ne istediğini bilmeli!
Sonucda dul kiz vermiyorlar.
Ama söz icin durumları buraya getirmek cok yanlış.
Birde bir elbise yüzünden:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizde iyi yapiyorsunuz canim benim!
Herkezsin aklina uyarsak vah halimize:))
Ne olacakki, öyle desek, çocuğun parasi olsa zaten aldirmaz bize kendi alir, degilmi kuzum:)
Bak, ozaman herşeyi kendim aldim, ama şimdide hic bir şeyi eksik etmiyor. Bir yerde sikişdimi, yine yardim ediyorum.
O nasil ev işlerinde, yemek yapmayi vs. Yardim ediyor bana.
Bu evde bakma, aynen artik ikimizin görevi.

Cok zor meleyim, ben bu dönemlerde neler cekdim neler:)) aklimi kaybediyordum:)
Bu yüzden diyorum, erkek icinde geçerli, kim aileyi dinleyip karşi tarafi sikintiya sokarsa artik,
Bir yerde kıyamet kopar. Esmerinkide başlamadan bitmuş. Çünkü gelir gelmez şunu bunu isteriz demiş ailesi.
Olanda genclere oldu!!!

Cok sesizde kalmayacak kiz tarafi,
Nerde ne istediğini bilmeli!
Sonucda dul kiz vermiyorlar.
Ama söz icin durumları buraya getirmek cok yanlış.
Birde bir elbise yüzünden:26:

öyle tabi :) bugün sana yarın tocaya yardım herşey müşterek:)
kız tarafınıda anlıyorum hep kızı çok şey görsün ister onlar geçmişte görmedikleri için:KK43: ama kız bunu dengede tutucak ben şahsen bişey alırlarken önce çaktırmadan etikete bakardım çok pahalıysan ay bune be hiç tarzım deil derdim:KK1: içim giderdi amaa:=))) ee sonra noldu nişanlım gitti bana çok beğendiğim şeyi 1 senesonra aldı geldi :) gerek varmıydı hayır benm içimde kaldığı gibi onunda kalmştı o an durumu yoktu şuan varmış demkki .
ah perimmmm esmerin yası küçük:KK43: buyüsden aileyle çok sorun yasıyor aile biraz cahil çünkü.. e buda küçük diye hiç tınlamıyorlar :KK43:

öyle tabi :) bugün sana yarın tocaya yardım herşey müşterek:)
kız tarafınıda anlıyorum hep kızı çok şey görsün ister onlar geçmişte görmedikleri için:KK43: ama kız bunu dengede tutucak ben şahsen bişey alırlarken önce çaktırmadan etikete bakardım çok pahalıysan ay bune be hiç tarzım deil derdim:KK1: içim giderdi amaa:=))) ee sonra noldu nişanlım gitti bana çok beğendiğim şeyi 1 senesonra aldı geldi :) gerek varmıydı hayır benm içimde kaldığı gibi onunda kalmştı o an durumu yoktu şuan varmış demkki .
ah perimmmm esmerin yası küçük:KK43: buyüsden aileyle çok sorun yasıyor aile biraz cahil çünkü.. e buda küçük diye hiç tınlamıyorlar :KK43:

Oh sendede benim numaram meşhur ha:KK9:
aklima geldi sizinle paylaşmak isterim:)
§imdi cok beyendigim bur saat vardi. 2 senedir gözüm vardi.
Bir girip soralım dedik. §ansa hala bir tane duruyordu, satilmadigi icin fabrikaya tekrar göndermeyi düşünüyorlarmiş.
Neyse, aradan okadar zaman gecdi, fiyatda yardim edersiniz dedik artik.
Onlarda 150 yapariz en son dedi. Kocam da coşdu, bu fiyata bulamayiz belki diye paket yapun biz yarim saat icinde döneriz dedi.
Cok güzel pakket yapmişlardi, bende bir mutluyum, hic sormayin:KK9:
Birden 450 euro denezmi geri zekalı kadın:KK53:
Ikimizde 150 dedigine emindik, artik her ne olduysa, patronmu k abul etmedi ney:KK14:
Biz orda saati burakmak zorunda kaldik.
Zaten yeni evliydik, balayinda cok harcamuşdik...

Ama benim ifademi herhalde tahmin edersiniz:KK5::KK1:

Neyse, hayat cok garip.
Sanki biz daha iyisini istemiyoruz:KK43:
Ama zadece onu degil aslında kendinide sikintiya sokmuş olursun.

Benim kardeşim, önümüzdeki ay aslında evlenecekdi, ama ayrildilar.
Kizin annesi aynen esmerin ailesi gibi yapmıştı.
Ailem yinede kardeşimi ikna etmeye çalışdi ama o kararliydi, çünkü kiz arkasında durmuyormuş, kizin annesi ne derse kiz onu yapıyormuş.:KK14:

Oh sendede benim numaram meşhur ha:KK9:
aklima geldi sizinle paylaşmak isterim:)
§imdi cok beyendigim bur saat vardi. 2 senedir gözüm vardi.
Bir girip soralım dedik. §ansa hala bir tane duruyordu, satilmadigi icin fabrikaya tekrar göndermeyi düşünüyorlarmiş.
Neyse, aradan okadar zaman gecdi, fiyatda yardim edersiniz dedik artik.
Onlarda 150 yapariz en son dedi. Kocam da coşdu, bu fiyata bulamayiz belki diye paket yapun biz yarim saat icinde döneriz dedi.
Cok güzel pakket yapmişlardi, bende bir mutluyum, hic sormayin:KK9:
Birden 450 euro denezmi geri zekalı kadın:KK53:
Ikimizde 150 dedigine emindik, artik her ne olduysa, patronmu k abul etmedi ney:KK14:
Biz orda saati burakmak zorunda kaldik.
Zaten yeni evliydik, balayinda cok harcamuşdik...

Ama benim ifademi herhalde tahmin edersiniz:KK5::KK1:

Neyse, hayat cok garip.
Sanki biz daha iyisini istemiyoruz:KK43:
Ama zadece onu degil aslında kendinide sikintiya sokmuş olursun.

Benim kardeşim, önümüzdeki ay aslında evlenecekdi, ama ayrildilar.
Kizin annesi aynen esmerin ailesi gibi yapmıştı.
Ailem yinede kardeşimi ikna etmeye çalışdi ama o kararliydi, çünkü kiz arkasında durmuyormuş, kizin annesi ne derse kiz onu yapıyormuş.:KK14:

ay kıyamaaam yaaa:)

valla canım kim ne derse desin seven insan kişiliği oturmuş kendiini bilen insan ailesinin ağzına bakmaz:) ha ailesi çocuğun hatalarını biliodur uyarıodur o ayrı ama bu maddi konularda düşüncem bu yönde:KK17: erkek kardeşinde çok iyi bi karar vermiş bence ana kız sizimi yontcaklar Allah Allah düğün dernek madddiyat değildir ki ya aşktır:)

ay kıyamaaam yaaa:)

valla canım kim ne derse desin seven insan kişiliği oturmuş kendiini bilen insan ailesinin ağzına bakmaz:) ha ailesi çocuğun hatalarını biliodur uyarıodur o ayrı ama bu maddi konularda düşüncem bu yönde:KK17: erkek kardeşinde çok iyi bi karar vermiş bence ana kız sizimi yontcaklar Allah Allah düğün dernek madddiyat değildir ki ya aşktır:)

Dogru işte ama esmer demekki gücü yetmemiş. §imdi övkeli oldugu icin belki ailesinden cekinmeden, akli başunda bir kiz gibi konuşur.
Cok zor olmali şimdi esmer icin. Cidden şuan bir şey gelişdimi merak ecerindeyim. Allah bir daha kötü şeyler yapamazsın.

Ben cok zor zamanlar geçirdiğimde, dayanamadigimda, allaha tamam ama insallah bu benim hayatda gecirecegim en kötü olay olsun derdim. Halla derim.

Hayat acımasız bazen, aien bile istemeden zarar vere bilir. Esmerin aileside kötu niyetindenden degil, kızlarını düşünüyorlar ama olaya duygusal degil, mantiksal yaklaşacaksin.

Belki ilk deneyimleri, onlarda bilmuyor ne yapacagini.
Aradmi acaba esmer:26:

cnm hoslar besler geldın......
ya bızım kaderımız nolcak senle bole..
kv dem yemege cagırdı bgnde...
ona gtcem en azından yemek yapma derdınden kurtuldum cunku kolumu kaldırmaya halım yok :KK43:
ama enerjımı koruycam :p:KK1:

kuzenım ıyı sımdı okugu yere gttı..
ama annem dun gormus cok kotu dıyo robot gıbı gorsen aglarsın dıyo..
annem tutmus kolundan evıne bırakmıs..
bıraksam kesın bı araba falan carpardı dıyo..

toparlanıcak bılıorum..
işte haftasonu hem onu gorucem..
1 2 hafta sonraada o gelıcek..

cnm ya sen ne dusuncelısın walla..
kuzenımı falan sordun cok tesekkur ederm..
sen naptın haftasonu..
toccan napıo..

ya kuzum tocana ne alcan evlılık yıldonumune ben kafayı yıcem bulamadım hıcbırsey

kuzum benim sormazmıyım benim kuzenimde geçti o dönemlerden
bilmezmiyim ne zor olduğunu :KK43:(((
umarım bian önce atlatır ama en önemlisi senin desteğin bebeğim benimmm :21:

tocama zippo alim diorum ya çakmak hastası
tanıştığımızdan beri hep bakar durur onlara ama emin deilim
kuzencim basit kaçar dio
ama ne alcam pantolon gömlek ayakkabı saat hepsinden almışlığım var
ve onları bi daha almak istemiyom :KK43:((
bide aşk gazetesi diye bişey buldum ondan yaptırcam :KK16:
bide biz otel ayarladık sonunda legend hotel riva ya gitcez 1 geceliğine :KK16:

hemde nasıl meleğim anlayış ve idrak farklı tabi esmerin yaşı çok ufak
o idare etme yöntemlerini düşünememiştir kıyamam
bende o taktiği damatlıkta uygulamıştım annemler damatlığa yetişemeyiz demişlerdi
benimde birikmiş param vardı onunla aldım
ama tocam aldı demiştim :21: iyiki d demişim hiç pişman dilim
perimmmm benim ne güsel düşüncelerin var
yanımda olsanız ikinizide şappur şuppur öperdim :21:

Kendileri istedilerr ..
Ki konuşulduu ..

doğrudur bebeğim aileler bu dönemde hassas olabilio
erkek tarafı kız tarafı ayrımı işin içine girio ya tamamdır yani
sorun ordaki gururda nie 500 tl lik elbise alınmıo meselesi de aynı mesele

sana tavsiyem hocanı dinle nişanlını seviyosan ara konuş
ve eğer mutlu olmak istiyosanız aileleri idare edin beyaz yalanlar söleyin
mutluluğunuz için bu şart bebeğim ve böle yaptığında ailene ihanet etmiş olmuosun
sakın böle düşünme olurmu
rabbim hakkında hayırlısı olsun

Aradım ama olmadı kızlarr :KK43::KK43::KK43:
Zaman diyorr başka birşey demiyorr .. beni seviyor musun dedim sevgi yetmiyormuş diyorr ..
Bana herşeye tamam tamam dedin diyor ailen olunca beni unuttun diyorr ..
Gerçekten ortada kaldımm ! Kimse beni anlamıyorr ..
Yine suçlanan ben oldum . Ailemden hiç kimse istemedi olsun ... Bu düşünceyle işi yokuşa sürdülerr iştee ...
Tek benim ailem değil onlarda yaptılarrr ..
Herkez konuştu ama beni kimse dinlemedi konuşturmadılarr .. Çarşıya gitmeden önce çarşıda annenleri dinliceksin onlardan birşey duyarsam bacaklarını kırarım dedii .. Şimdi olsa asla karıştırtmazdım ama konuşamıyorsun işteee KONUŞAMADIMM ..
Suçluyum evet ama bu kadarrıda haketmiyorum benn :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Aradım ama olmadı kızlarr :KK43::KK43::KK43:
Zaman diyorr başka birşey demiyorr .. beni seviyor musun dedim sevgi yetmiyormuş diyorr ..
Bana herşeye tamam tamam dedin diyor ailen olunca beni unuttun diyorr ..
Gerçekten ortada kaldımm ! Kimse beni anlamıyorr ..
Yine suçlanan ben oldum . Ailemden hiç kimse istemedi olsun ... Bu düşünceyle işi yokuşa sürdülerr iştee ...
Tek benim ailem değil onlarda yaptılarrr ..
Herkez konuştu ama beni kimse dinlemedi konuşturmadılarr .. Çarşıya gitmeden önce çarşıda annenleri dinliceksin onlardan birşey duyarsam bacaklarını kırarım dedii .. Şimdi olsa asla karıştırtmazdım ama konuşamıyorsun işteee KONUŞAMADIMM ..
Suçluyum evet ama bu kadarrıda haketmiyorum benn :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

tabiki haketmiosun canım benim
anlayışsız bir çemberin içine düşmüşsün
ben yaşının tecrübenin eksikliği die düşünüorum
ama zaman yardımcı olacaktır eminim
annenler ne yorum yapıolar bu duruma
offf düzelir inşallah yaa
peki tam olarak neyini istemediler çocuğun sorun nerde???

X