aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

aaayyy ayseeemmm :) esmeriimm hayırlı uğurlu olsun bak dedim ben sanaa bişicik olmıcak en batsa böle olur diye:) 16 martı hep birlikte iple çekiyoruuzzzzzz:) çok mutlu ol emi :)
yok bitanem ayacığım iyi bişe olmamıŞ ben kızarınca ve acıyın baya yandı sandım ama hiçbişe yok:))

canımcım ayakkabıları beğenmedim ewdeki bi söz için abartılı gldi bana önü açık şöle bilekten bağlamalı ve ufak topuklu ev ayakkabsı gibi bişe olsa daha iyi olur gibime gldi :) saçların için bana kalırsa dalgalı fön çektir yada düşük maşa yaptır derdim havalı olsun:) elbisen içinde bunu( oortadaki ) beğendimm.. eğer açık giymene bişe demezlerse tabi... ayrıca şölede bişe diyim bu isteme söz günü felan yani ewde rahat olman açısından kısa giymemeni tavsiye ederim gerçekten çok zor oluyor serviste:)))

Son düzenleme:
Hosgeldin pamuk hanım! Günaydın herkeze!
sen geldin ben otobüse koşmaliyim, her sabah olduğu gibi
birazdan görüşürüz canlarım

günaydınnndogunalımm hayırdır nOldu ?

eşimin eski sevgilileri gizli numaranda arıyolar bız evlendıgımızden berı 3 defa yaptılar bunu..
dun gece yatıyorum saat 1.31 delı gıbı telefon caldı bı numara ben elif canlı sohbet ıstersen benı ara...
esıme dıyorum bu kım 900 lu hatlar dıyo ama mesaj gayet normal telefon numarasından gelırmıs delırıcem yaa

Gercekden sınır olmamak elde değil canım ya! Cok tuaf! Gercekden 900 nr'mi, eyer öyleyse bu mümkünmü?
degilse, eski sevgilileri olduğunu nerden çıkardınız? Aramayı kendi gösunlede Gördünmu?

Sen eşinin telefonuna sık, sık kontrol et, özellikle uyuduğunda

cnm eşimde birşey yok o o... varya onlar yapıyor...
her aradıklarında esım getırırp bana verıyor telefonu...
telefonda gulmeler kahkahalar..
bnm esımı cok ozlemıste arıyayım demıs..
kendısı soyluyo eskı sevgılısıyım dıye..
bu kadar ar damarı catlar mı bı kızın yaa...
pislikler...

o mesaj olayıda normal numaradan atılmıs ben elıf canlı sohbet ıcın benı ara dıye... sonunada 0900 bılmem kac numara yazmıs..
hanı bı programı falan mı varda herkese atıyolar bole msj anlamadım.. bılen varsa soylesın ya
eşimle konusmuyorum su an..
gosterdım mesajı bu ne dedım askım 900 lu hatlar atarlar boyle dedı he sen gülebılıyorsun yanı bu konuya..
bende gece mesaj geldıgınde cok guldum dedım gıttım..
işe gelırken hep sebeklık yaptı konusmadım...
işe ayrılırkende bakmadım yurudum gıttım...

ne istiyolar anlamıyorum kıı

inanmiyorum ne tür kizlar var ya..ama seni anliyabiliyorum, ben olsam kırız gecirirdim! Dolunay, eşin eski sevgilisi ile kac ay oldu ayrilali, yada sene?
off sınır oldum! Dolunay eyer eminsen hangi eski sevgili olduğunu, gözünü Korkut!!! Bir daha ararsan, ailene seni rezil ederim küçük sür•tuk de!:26: Ailen kim biliyorum fallan at, birde canını sıkıyorlar, huzursuzluk çıkartıyorlar, bu numaralara, dolduruşlara gelme bebeyim! Msj geliyorsa kendi asıl nr'si görünmüyormu?

googeldan bir araştır belki genuş bir bilgi bulursun, genelde rahatsız eden nr'lari telefon şirketleri kim olduğunu tesbit ediyor.
belki Internetden o pis sitelere eşinin nr'sini verdigi için, otomatik bu tür msj'lar geliyor.
ama inşallah eşin o tür sitelere kendi takilip, bu severde arama olunca, eski sevgiliye sucu yikmiyordur,

cnm eskı sevgılısı hangısı bılmıyorum...
sadece 2 tanesını tanıyorum zaten ben..
kaç kısıyle cıktı allah bılır...
sımdı eskı sevgılı olayı ıle bu gelen canlı sohbet mesajı ayrı seyler..
eskı sevgılısı evlendıgımızden berı 3 kez aradı..
gızlı numaradan arıyor..
esımın telefonu sırket hattı oldugu ıcın gızlı numaralara kapatamıyoruz..
kız arıyor konusuyor.. sen eşimisin.. zamanında cok uzdu o yanındakı adam benı
allah cezasını versın..
falan dıo 2 aydır falan aramadı ama hıc..
bu dun gece gelen mesaj ne onu anlamadım.
herkeze gelıyormu bole mesajlar bılemedım...
bu mesajla eskı sevgılısının alakası yok bence..
0900 lu bır numara yazmıs ara benı canlı sohbet edelım demıs...
ama mesajı atan numara normal cep telefonu..
ay delırcem...
esımın burnundan getırırım ben .o mesajı ndn ona gelıyor
ndn bana sana degılde benım esıme atılıyor o mesaj..

eşin evlenmiş, gitmiş! Daha ne sebeble arayayip seni rahatsız ediyor, eski konularla.? O bir daha ararsa, aileni buldum, beni ve eşimi aradığını söyleyeceğini söylersen, korkar, aramaz bir daha! Tabi geri zekalı degilse.

900 nr'yi bende anlamadım, yine o kızın parmağı olabilir! Aranizi acmaya calişiyordur!

gecen patron ve kalıpları bilgisayara yüklemek istemiştim, ama reklamlar çıkıyor, doldurma forumları vs ve numaramızı doldurmam gereken bir pencere cikdi, kapatıyorum, tekrar deniyorum, tekrar cep telefonu penceresi, delirdin artık!

şimfi bu kız pis sitelere girdiyse, aynen o tür reklam amaçlı nr'lar verildiyse siteye, belki durmadan gelecek o mesajlar.
yani ya eşin kendi girdi pis sitelere, yada cok kötü biri size tuzak hazırlıyor! Googl'dan aynen buraya yazdığını yazsana" 900 nr dan gelen mesaj nedir" fallan, internetim cok kötü yoksa bende cok merak ettim. Eşinede sakın emn olmadan bir suçlama yapma! Emin ol, önce duşun sonra uygula!

numarayı arttırdım ınternetten..
ergenlık cagındakı erkeklere msj atan bı grupmus.. sahtekarlarmıs..
ama ndn benım esıme atılıyor delırdım ya..
haksızmıyım..
esımde benım ne sucum var bana kızıyorsun dıye küstü..
bende konusmuyorum sınırlendım banane..
alttan alması gerekırdı..
konusmuycam..
tavız vermemem lazım boyle seylere..
tamam sucu olmayabılır ama sınırlendım..
o mesaj bana gelseydı kıyamet kopardı ama ..

Offf uzun uzun yazdık, msjim yine kayboldu

neyse canım benim, eyer böyle davranırsanız adan birdaha herşeyi gizler, saklar. O marjları geç, o kızın aradığındandan bile haberin olmazdı

sen böyle davranman, onu istemediğin şeyleri yapmaya teşvik eder. Adam ne guzel, dürüst ve herşeyi paylaşıyor. Telefonunu sesizdede Burak'a bilirdi. Eşine güven ve huzursuzluklardan kaçın.
bu şansızlık Zadece ne yazsikki size denk gelmiş, adamın hiç sucu yokken, suçlu durumuna düşünemezsinki:26:

dedigin dogru bir şey var! Oda o msj sana gelmiş olsaydı, yada bir kadına, ozaman sonumuz cok kötu olurdu

Offf uzun uzun yazdık, msjim yine kayboldu

neyse canım benim, eyer böyle davranırsanız adan birdaha herşeyi gizler, saklar. O marjları geç, o kızın aradığındandan bile haberin olmazdı

sen böyle davranman, onu istemediğin şeyleri yapmaya teşvik eder. Adam ne guzel, dürüst ve herşeyi paylaşıyor. Telefonunu sesizdede Burak'a bilirdi. Eşine güven ve huzursuzluklardan kaçın.
bu şansızlık Zadece ne yazsikki size denk gelmiş, adamın hiç sucu yokken, suçlu durumuna düşünemezsinki:26:

dedigin dogru bir şey var! Oda o msj sana gelmiş olsaydı, yada bir kadına, ozaman sonumuz cok kötu olurdu

o mesaj bana gelseydıı dusunmek bıle ıstemıyorum...
ya esım benden bırsey saklamaz kolay kolay...
yanlıs bırsey yaptıysa ve ben o seye kızacaksam bıle
bırsey soyluycem tamam yanlıs yaptım ama kalbımızı kırmadan bır benı dınle ıyıce der anlatır...

sımdı msj attım esıme...
özür dilerim sbaah cok sert tepkı verdım
ama kıskanıyorum ıste o kızlarda aamasın sacma sapan sıtelerdende msj gelmesın yazdım...

birbirimizi cok sevıyoruz ondan oluyor hersey
ben senın sabahkı davranıslarını hos karsılayacak kadar asıgım..
sen benı sacma sapan mesajlardan kıskanacak kadar sevıyorsun yazmıs

hıyyyy sevıyorum ben bu adamı..
ama yınede o mesajları gonderenı bulursammmmmmmm...
bide benım kocamı arayan o sür... bulursamm

kocamdan ve benden uzak olsunlar ya

Kv ve kb ile falanmi yaşıyorsun? Ve yenimi evlisin?

canim dun gece hemen cikmak zorunda kaldim.evet yilda 5 ay ayni evde kalacakmisiz sonra turkiyeye gidecekler onlar.yeni evliyim iste.aslinda seninle daha once tanismistik,ismimi degistirdim ondan taniyamadin sanirim.

bu arada herkese selamlar...insallah gununuz guzel gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…