- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
Yettimmmmmm Gariiii :)))
Hepiniz çıktıktan sonra gelmişim ama işlerim bitmedii kii yaaaa bir türlüüü
melekk tam tapılacak hatun derler yaa , o türdensin iştee :)) Köyde balayıııı heeee
28 yaşş çokta yaşlı değill ki ?? Ben yaşınla gurur duymalısın canımcımmm
Baksana 26 giyiyormuşsunn :))
Gazetede iyi fikir hoş gözüküyorr :)))
Bende her türlü zayıfım yaa, geçen s deri mont denedim o bile bol geldii sinirlendim almadımm(
Çok zayıfımm hiç birşey bulaöıyorumm, çok kilolu olmakta dert, zayıf olmakta dert :))
Kızlarr birşey sormak istiyorum sizlere , bizim evde artık söz nişan konuları konuşulmaya başlandı babam dahil :)))
Şimdi ben ne giyicem karar veremiyorum aşkımla baktık kafam iyice karıştı bi yardımcıı olun bana yaaa(
ay kızlar 2 uzanıyım dedim birazda ağrım vardı sıcak su torbamıda ayağıma koydum güselce:)))) birden ayağım bi yandı aay sıcak su torbam patlamış :) bu 2. yaaa :))))) patlamayan torba istiyorumm:)))))) inşallah su toplamaz ayağımm ((
ah kuzum benim ayağın nasıl şimdi???
su torbası uzmanı olaraktanince torbaları tercih etme
benimki okadar kalın ki 2 saat sonra ısınıyo anca
ben hep korkmuşumdur o mevzudan kıyamam sana
aman aman popişlere dikkat kuzum !!!
günaydın kızlaarrr
yine bir pazartesi gününde daha beraberiz hemde bugün hava güneşli
çok mutluyum bu yüsden ben baharı özledim
gelirken 2 tane ağaç gördüm
ilkokulda patlamış mısırla yaptığımız ağaçlar gibi çiçek açmışlar
ayyy yerim ben onları yerim
günaydınlar kızlar:)))) bendende herkeze günaydın!hemen boşaltıyorum Canım!perimmm msj kutun dolmuuş msj atamadım sana
ne guzel! Sizleri kıskandım şimdiaman aman popişlere dikkat kuzum !!!
günaydın kızlaarrr
yine bir pazartesi gününde daha beraberiz hemde bugün hava güneşli
çok mutluyum bu yüsden ben baharı özledim
gelirken 2 tane ağaç gördüm
ilkokulda patlamış mısırla yaptığımız ağaçlar gibi çiçek açmışlar
ayyy yerim ben onları yerim
günaydınlar kızlar:)))) bendende herkeze günaydın!hemen boşaltıyorum Canım!
ne guzel! Sizleri kıskandım şimdiburda keskin bir soğukluk ve kar hala devam ediyor. Sabah yine otobüsüme 3 dakika kala koştum, boşuna koşmuşum, sanki yolarda kapalı şöver bey yine 7 dakika geç kaldı, burdakiler biraz kar Kağsin, hemen bu fırsat, bu fırsatır diyorlar ve kahve ve sigaralarını püfluyorlar:)
günaydınlar kızlar:)))) bendende herkeze günaydın!hemen boşaltıyorum Canım!
ne guzel! Sizleri kıskandım şimdiburda keskin bir soğukluk ve kar hala devam ediyor. Sabah yine otobüsüme 3 dakika kala koştum, boşuna koşmuşum, sanki yolarda kapalı şöver bey yine 7 dakika geç kaldı, burdakiler biraz kar Kağsin, hemen bu fırsat, bu fırsatır diyorlar ve kahve ve sigaralarını püfluyorlar:)
ay ben kıyamam perime yaa çarşamba günü cemre düştü ya
biras biras ısınıyo havalar orası da ısınsın hemencecik inşallahhh
ya ben hala adet olmadım bu akşam eve giderken test alcam
çok heyecanlıyım
aayy testi yapar yapmaz hemen bizede söyleee:)
olaki hamile olursan sorun değil dimi? Istiyorsunuz:)
hemen yayınlıcam bakalım nolcak ???
Tabi canım 3-4 ay sonra biz başlıcaktık zaten çalışmalara
:))) ayyyyhh inşallaaah güzeel haberlerle gelirsiinnHİÇ FARKLILIK YOKMU UYKU HALİ AĞRIN FELAN BÖYLE:)))) NEBİLİYİM İŞTAHN ARTMASI İŞTAHTAN KESİLME FELAN AAAYYY :)))))))) ÇOK HEYCANLI GİT YAPTA GEL ŞU TESTİ :)
ya aslında adetin gecikmesinden başka bişey yok gibi meleğim yaa
ben uykuya hep düşkünümdür hep uykum gelir o yüsden bebekmi yapıo çözemedim
Bide sadece geçen hafta çok başım döndü
geçen hafta grip oldum die doktora gittik ya yolda tocama sarılmasam düşüodum
başım döndü tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı ondan şüphelendim bak işte
yavru kuşum çıkıorum ben birasdan iştende çıkıcam
hemenn haber vercem dua et tamam ???
öptüm seni
hiç sanmam tatlım, iyi dileklerin için cok TSK ama yazın bile bazen ceketlerle dolaşırızinşallah orda da hemen ısınır havacıklar:))) burda güneşli ama yinede soğuk ya üşüyorum ben :)
ay ben kıyamam perime yaa çarşamba günü cemre düştü ya
biras biras ısınıyo havalar orası da ısınsın hemencecik inşallahhh
ya ben hala adet olmadım bu akşam eve giderken test alcam
çok heyecanlıyım
aaaaa ne guzel! Kac gün geçildi!? Kız benim bir ara Piskoleji gitti, adet geçilmesi ve düzensiz hap kulaniyordum ve bir karnım şişdi, test yaparım diye bir kac gün bekledin ve hayal kırıklığı yasadım çünkü adet oldum, aradan 2 ay bile olmadan yine aynı şeyler, bu sever merak ve heyecanla adet olacamiyim derken olmadım bir türlü, iş ciddiye binince cok korkdum bu sever, inşallah şimdi kalmam diye dua etmeye başlamışdinki oldum. Gülşenim sen bir hamile kal, bende senden cezaret alacağımya aslında adetin gecikmesinden başka bişey yok gibi meleğim yaa
ben uykuya hep düşkünümdür hep uykum gelir o yüsden bebekmi yapıo çözemedim
bide sadece geçen hafta çok başım döndü
geçen hafta grip oldum die doktora gittik ya yolda tocama sarılmasam düşüodum
başım döndü tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı ondan şüphelendim bak işte
hiç sanmam tatlım, iyi dileklerin için cok tsk ama yazın bile bazen ceketlerle dolaşırız
aaaaa ne guzel! Kac gün geçildi!? Kız benim bir ara piskoleji gitti, adet geçilmesi ve düzensiz hap kulaniyordum ve bir karnım şişdi, test yaparım diye bir kac gün bekledin ve hayal kırıklığı yasadım çünkü adet oldum, aradan 2 ay bile olmadan yine aynı şeyler, bu sever merak ve heyecanla adet olacamiyim derken olmadım bir türlü, iş ciddiye binince cok korkdum bu sever, inşallah şimdi kalmam diye dua etmeye başlamışdinki oldum. Gülşenim sen bir hamile kal, bende senden cezaret alacağım
hiç sanmam tatlım, iyi dileklerin için cok TSK ama yazın bile bazen ceketlerle dolaşırız
aaaaa ne guzel! Kac gün geçildi!? Kız benim bir ara Piskoleji gitti, adet geçilmesi ve düzensiz hap kulaniyordum ve bir karnım şişdi, test yaparım diye bir kac gün bekledin ve hayal kırıklığı yasadım çünkü adet oldum, aradan 2 ay bile olmadan yine aynı şeyler, bu sever merak ve heyecanla adet olacamiyim derken olmadım bir türlü, iş ciddiye binince cok korkdum bu sever, inşallah şimdi kalmam diye dua etmeye başlamışdinki oldum. Gülşenim sen bir hamile kal, bende senden cezaret alacağım
ay burda bazen bende ceket giyiorum yazın bile üşüyorum bazen :)))) gülşenin 6 gün geçmiş adeti ayy hadi doğurun hepiniz sıra baana gelsin