- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
6 gün cidden ciddi bir rakamay burda bazen bende ceket giyiorum yazın bile üşüyorum bazen :)))) gülşenin 6 gün geçmiş adeti ayy hadi doğurun hepiniz sıra baana gelsin
ne demelisinayyy bak bana arkadaş çıktı tamam kız dur kalimm sende çalış hemen
hakkaten insan tırsıyo olcak die düşününce :)))
aminnnn hayırlısıyla meleğim benim o günleri de görürük işallah
ama test negatif çıktı yarın sabah gitmek istiodum ama işimi ayarlayamadım
çarşamba gününe doktoruma randevu aldım
bakalım karnımda neler oluo
ne demelisinkoca bir bebeye zor bakıyorum, onun yavrusuna nasıl bakacağımbakacağım
o değilde, doğurmak cok korkunç geliyor bana, eyer biraz gaz verseydin, belki kandırırdin beniayrıca ben yazdan sonra belki diye düşünüyordum
İnsallah sen hayırlı haberlerle dönersin
anaşilan biz bir bitimizi bu konuda morel vermeliyiz, baksana sen bendem daha cok korkuyorsunaynen yavrum yaa bizim koca bebeklerle anca baş ediyoruz
bende doğumdan korkuorum perim yaaa
bugün facede bi arkadaşım akrabasının doğuma giderken resmini çekmiş
kadını gördüm kanım çekildi
gerçi biz ilk gecedende korkuoduk ama bak bişe olmadı
okadar doğum yapan var bizdende bi şekilde çıkar heralde
Oh esmer hanım, nerelerdeydiniz, bizi dördümüzü baş başa burakip terkettin sandık
hadi hayırlısı canım! Gözün Aydin!Selamm kızlarrr :))))
Çokk güzell haberlerlee geldimm yineee :)))
C.tesinden beri yazamadım affedin benii canlarımm(
Dün arkadaşımın nişanı vardı, bugünde sabahtan akşama kadar okuldaşydım ancak gelebildimm :))
Dün babam sevdiğimi çağırdı yanına konuştular yaklaşık 4 saat
İki çenesi düşükkk ancak konuşmuşlarrr
Babam kple de konuşmuş, müjdeli haberi kp verdii..
Bir sorun olmaz ise 16 martta geleceklerr istemeyee
Buarada kv benden özür diledii, o dedeği söz için.. "sen olmazsan ahmet'e kız çok , sanada erkek çok" bu sözz içinn...
Hiç birşey demedimm, yüzüne birşey söylemem ama içten içedee hiçç unutmam ben onuu
Kıyafet aklımda var ber iki tanee, onlarıda eklicemm buraya inşş beğenirsinizz, tecrübeli ablalardan yardım almak bayaa işile yarayacaktırr eminimmm
Buarada melekçimm çok geçmişş olsun inş ayağın çok yanmamıştırr :26:
gulshenn hadi bekliyoruzz güzell haberlerinii , inş karnında güzel şeyler oluyordurr
Ayy gerçekten baharr geldii seviyorum buu aylarıııı
Ayy yinee çenemmm düştüüü azıcıkk resim ekliyim durunn gariii
hadi hayırlısı canım! Gözün Aydin!
babanla o kadar saat ne konuşmuşlar yahu!
Himmm kv' o lavını kaçırmış olmalıyım göZden, o ne bicim lafmiş! Ama varya her kv özür dileyemezdi, mesela benim cadı asla etmezsen yine akili ol, evlenene kadar uslu dur, köprüyü geç Ama herzaman dikatli ol:)
Resimleri ekle canım, böyle şeyler nedense beni heycanlandirir:))
yokk bebeğimm olur mu öylee şeyyy ben hiçç sizii terk ederr miyimmm((((
Herşeyi konuşmuşlarr canım nerdee oturacağımıza kadarrrr
Özür dilese bilee söyledii bir keree,,, geçtii artıkk.. umrumda değillerr, tek umrumda olan sevdiğimm
Ayrıntılı bir resim eklicemm araştırma yapıyorum inşallah beğenirsinizzzz:1:
ne guzel şuan ne guzel duygular içerisinde, mutluluk ve heyecandan uçuyorsun.Bu modellerden bazıları birazcık açıkk :))
Siz diz veya diz üstündee öyle bir şey düşünün birde ufak tefek bir şeyim bende bu kadar iddalı durmaz diye düşünüyorum :S Fikirleriniz önemli benim içinnn unutmayınn bebeklerrrr
ne guzel şuan ne guzel duygular içerisinde, mutluluk ve heyecandan uçuyorsun.
şimdi bu eklediğin resimler hemen hemen benim tarzımdi(2012)Şuan tarzım iyice kendini şaşırttı ve başka bir tarz içerisinde
beni istemeye geldiklerinde aynı şu mor elbisenin modelinde bir elbiZe giymiştim, zaten boyunda kıza ise diz kapağın altında olan boylardan uzak dur!bacaklarini dahada kıza gösterir.
şimdi bu koydukların hiç aşırıya kaçmıyor, Buda önemli:) sade, duru ve guzel olmalısın:)
aile dindarsa göyüz dekoltelerde o gün kaçınmaya çalış, çünü butun gözler üstünde olur:)
bu eklediğin resimdeki elbiselerin kumaşına yanliz dikat et, çünkü iç camaşirlarini oldugu gib beli ediyorlar, bu yüzden bu kumaşdan oldukça kaçınmaya çalışırım.
Hangi renk tenine yakışıyorsa o rengi seç ve evin icinde normal ayakkabımı giyeceksin canım?
:d sen ozaman o elbiselerin bir cogunu unut:) sırf bu yüzden elbiZe secmek ne kadar zor bilirim, ben sırf dekoltesine değil, kumaşında dikat etmeliyim, hatlar beli olmayacak:) ama bu modeleri beyeniyorsan, guzel kumaşlardada bol bol mevcut:) sanırım o konuda benim kadar sıkıntılı olamazsınız.Hmmm bak hiçç düşünmediğim noktalarıı söyledin canım...
Aklımın bir köşesinee not ettim, elbise seçerken dikkat edeceğim.. Aileden çok, benim sevgilim izin vermio kii dekolteye, elbise giyiyorum kahve servisi yap bakim dio eğilihce gögüslerim meydana çıkıyorsaa lmaz dio o yüzden zorlanıyoruzz yaa :))
Esmer tenli olduğum için krem ve pudra tonları güzel olur diye düşündüm ama bilemiyorum tabii kafa karışıkk :S
İstemeye geldikleri gün babet giyeceğim, siyah üzeri zımba detaylı abartılı durmuyor ama..
Söz günüde ya turuncu gibi az topuklu yada az platform topuk giyeceğimm..
Hayrolla göz yaşı? Yalnızlık Allah'a Mahsuzdur,hayirli gecelerr...aaah ah kalabalik icinde yalnizlik hissedenler.yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzz.tutun kollarimdan duserim simdi yalnizim dostlarim yalnizim yalniizzzz
Hayrolla göz yaşı? Yalnızlık Allah'a Mahsuzdur,
hangi kalabalık icinde, kendini bu kadar yanliz hisettin:))
Kv ve kb ile falanmi yaşıyorsun? Ve yenimi evlisin?alisamadim daha buraya canim ya.esim kv,kp bu kalabalik icinde yalnizim..sizler nasilsiniz bu arada
ayyy bak bana arkadaş çıktı tamam kız dur kalimm sende çalış hemen
hakkaten insan tırsıyo olcak die düşününce :)))
aminnnn hayırlısıyla meleğim benim o günleri de görürük işallah
ama test negatif çıktı yarın sabah gitmek istiodum ama işimi ayarlayamadım
çarşamba gününe doktoruma randevu aldım
bakalım karnımda neler oluo