aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

eşimin eski sevgilileri gizli numaranda arıyolar bız evlendıgımızden berı 3 defa yaptılar bunu..
dun gece yatıyorum saat 1.31 delı gıbı telefon caldı bı numara ben elif canlı sohbet ıstersen benı ara...
esıme dıyorum bu kım 900 lu hatlar dıyo ama mesaj gayet normal telefon numarasından gelırmıs delırıcem yaa

aayy dogunalım işim yoğunlaştı birden bakamadıımmm :KK43:(( okudum yazdıklarını... öyle msj atan guruplar var biliyorummm hatları bi şekilde buulup yaada numara sallayıp atıolaar.. yaLnız sinir bozmak için o msjı eski sewgilsisd atmış olabilir dalga geçer gibi 900den ara sohbet edelim gibisinden ...
gerçi 2 aydır aramıomuş.. sende hattı baskasıının üzerine yap o kızın tanımadığı birinin eşin değişssin hattını ama iş hattı için yapıcak bişe yok ...
eşinke msjlaşp barsman iyi olmuş onların istediklerini verme tartışma... istr istemez insan kıskanır:KK43: kavga eder ama uzatmamak lazım....
o eski sewgilide ararsa sende konuş... Valla tatLımm istediğin kadar ara biz sadece sen aradıkça geçmişi hatırlayıp gülüyoruz ali ßenimm sen sadece gönlünü eğlendirdği eski bi kırığı olarak kaldın de :)
Allah esirgesin böyle o....lardan

canim dun gece hemen cikmak zorunda kaldim.evet yilda 5 ay ayni evde kalacakmisiz sonra turkiyeye gidecekler onlar.yeni evliyim iste.aslinda seninle daha once tanismistik,ismimi degistirdim ondan taniyamadin sanirim.

bu arada herkese selamlar...insallah gununuz guzel gecer...

hoşgldn pekii daha önce bilmiomuydun bu durumu evlenmeden önce

o mesaj bana gelseydıı dusunmek bıle ıstemıyorum...
ya esım benden bırsey saklamaz kolay kolay...
yanlıs bırsey yaptıysa ve ben o seye kızacaksam bıle
bırsey soyluycem tamam yanlıs yaptım ama kalbımızı kırmadan bır benı dınle ıyıce der anlatır...

sımdı msj attım esıme...
özür dilerim sbaah cok sert tepkı verdım
ama kıskanıyorum ıste o kızlarda aamasın sacma sapan sıtelerdende msj gelmesın yazdım...

birbirimizi cok sevıyoruz ondan oluyor hersey
ben senın sabahkı davranıslarını hos karsılayacak kadar asıgım..
sen benı sacma sapan mesajlardan kıskanacak kadar sevıyorsun yazmıs

hıyyyy sevıyorum ben bu adamı..
ama yınede o mesajları gonderenı bulursammmmmmmm...:KK47::KK47:
bide benım kocamı arayan o sür... bulursamm:KK47:

kocamdan ve benden uzak olsunlar ya:21:
inşallah ve âmin!
Bu arada barışmanıza cok sevindim:KK16:

canim dun gece hemen cikmak zorunda kaldim.evet yilda 5 ay ayni evde kalacakmisiz sonra turkiyeye gidecekler onlar.yeni evliyim iste.aslinda seninle daha once tanismistik,ismimi degistirdim ondan taniyamadin sanirim.

bu arada herkese selamlar...insallah gununuz guzel gecer...
önemli değil canım, zaten eşim bir rahat burakmiyorduki, yarım yarım, okuyup cevap veriyordu . Şimdide şansızlığa bak, Internetden düşüp dürüyorum:KK43:
evet canım ya, ben seni çıkartamadım? İnşallah kocam değilsindir, oda girip üye olcagim, seni bir guzel işletip, ağzından butun lafları alçağım diye:) bak sana isimlerimizde nerdeyse ayniiii:KK53: şaka bir yana, dün üzüldüm vallah senin için:KK43:

hoşgldn pekii daha önce bilmiomuydun bu durumu evlenmeden önce
hosbuldum canim...bu kadar uzun oldugunu bilmiyordum,en onemlisi de kvnin boyle oldugunu bilmiyordum.gercek yuzunu sonradan gosterdi.
inşallah ve âmin!
Bu arada barışmanıza cok sevindim:KK16:

önemli değil canım, zaten eşim bir rahat burakmiyorduki, yarım yarım, okuyup cevap veriyordu . Şimdide şansızlığa bak, Internetden düşüp dürüyorum:KK43:
evet canım ya, ben seni çıkartamadım? İnşallah kocam değilsindir, oda girip üye olcagim, seni bir guzel işletip, ağzından butun lafları alçağım diye:) bak sana isimlerimizde nerdeyse ayniiii:KK53: şaka bir yana, dün üzüldüm vallah senin için:KK43:

merak etme bildigin bayanim ben kocan degilim :KK1:,hem arkadas listemdesin ya resmimi de gormussun :KK1::KK1: sagol canim tesekkur ederim

hosbuldum canim...bu kadar uzun oldugunu bilmiyordum,en onemlisi de kvnin boyle oldugunu bilmiyordum.gercek yuzunu sonradan gosterdi.merak etme bildigin bayanim ben kocan degilim :KK1:,hem arkadas listemdesin ya resmimi de gormussun :KK1::KK1: sagol canim tesekkur ederim
Allah'a şükürler olsun, bir an korkudan şaşırdım ne yapacağımı:pAma ben seni hala hatirlayamadim:)) bari özel msj yollayıp söylesene.Bir konusami tanıştık, yoksa mesajlaşmiydik?

Gözyaşı perisi hoşgeldin canımm :KK16:

Ayağının yanmamasına çok sevindim meleğimm :)) Evet 16 martıı küreklee çekiyorumm artıkkkk :KK9::KK9::KK9::KK9:

Artık evde konuşulan tek şeyy Sözz... Yok temizlik, yok ne hazırlayacağız, kimler gelecek vs vs :KK52::KK52:

Benimde istediğim saç tipi öyle canım, düşük maşa olabilirr :KK1:

İsteme günü toplu olacak ama servis felan olacağı içinn :KK1:

ayakkabı küçük topuklu birşey almayı düşünüyorum canım ama bakalım ne olacak kısmett :KK1::KK1:

dogunal bence polise şikayet edin o numaradaki kızlarıı birde eşin acil hattını değiştirsinn yoksa başa çıkıamazsın ALLAH korusunn :18::18:

Kızlarr :KK1:

sevgilimin ailesi gediğinde onlara ikram etmek için düşündüğümüz şeyler varr.. bir menü oluşturduk ama az mı acaba yadaa daha iyi bir şey olabilir mi bi yardım edinn pleasee :KK1::KK1:

Düşündüğümüz menü şöyleee :KK42:

Peynirli poğaça
Elmalı Kurabiye
Ispanaklı Çarşaf Böreği
Patates salatası
Sarma

Kızlarr :KK1:

sevgilimin ailesi gediğinde onlara ikram etmek için düşündüğümüz şeyler varr.. bir menü oluşturduk ama az mı acaba yadaa daha iyi bir şey olabilir mi bi yardım edinn pleasee :KK1::KK1:

Peynirli poğaça
Elmalı Kurabiye
Ispanaklı Çarşaf Böreği
Patates salatası
Sarma

cay saatine geliyorlarsa bence ideal bir menu;ama yemek saatine geliyorlarsa once bir yemek verin derim ben...hashasli pogaca da guzel oluyor,benim menumde hep olur.

cay saatine geliyorlarsa bence ideal bir menu;ama yemek saatine geliyorlarsa once bir yemek verin derim ben...hashasli pogaca da guzel oluyor,benim menumde hep olur.

Tanışmaya gelecekleri gün bunları vermeyi düşünüyoruz ama oda akşam saatleri gibi olacak 16:00 dan sonra gibi tahmini, söz günü akşam yemeği vereceğizz...
Olmaz mı ki? :18::18:

Annemde bu hafta haşhaş almş, ama ben onu yapmayı bilmiyorum ki... Annemde o gün yapamazz :KK43:

[ı]kızlarr :KK1:

Sevgilimin ailesi gediğinde onlara ikram etmek için düşündüğümüz şeyler varr.. Bir menü oluşturduk ama az mı acaba yadaa daha iyi bir şey olabilir mi bi yardım edinn pleasee :KK1::KK1:

Peynirli poğaça
elmalı kurabiye
ıspanaklı çarşaf böreği
patates salatası
sarma
[/ı]

canım tanışmaya gelicekler zaten 2 3 saat anca kalırlar. Bi tatlı bi tuzlu yapın bide patates salatası yada rus salatası yapın yanınada sarma oldu bitti çayla ikram edersiniz. Peşinden de gidene yakın sehpaları kaldırıp soğuk bi içicek ikram edin sonrada zaten kalkarlar:)

canım tanışmaya gelicekler zaten 2 3 saat anca kalırlar. Bi tatlı bi tuzlu yapın bide patates salatası yada rus salatası yapın yanınada sarma oldu bitti çayla ikram edersiniz. Peşinden de gidene yakın sehpaları kaldırıp soğuk bi içicek ikram edin sonrada zaten kalkarlar:)

Yani bu menü olurr diyosunn :KK1:

Söz için ayrıca akşam yemeği vereceğiz, 2 gün üst üste yemek olmasın istedikk :KK52::KK52:

Yani bu menü olurr diyosunn :KK1:

Söz için ayrıca akşam yemeği vereceğiz, 2 gün üst üste yemek olmasın istedikk :KK52::KK52:

CANIM TABİ HERKEZİN Kİ FARKLIDIR. MESELA BİZ TANISMADA BU MENÜYE BENZER Bİ MENÜ YAPTIK ... DAHA SONRA BİZ ONLARA GİTTİK.... TANIŞMA FASLI BİTTİ.
SONRA İSTEME OLAYINI KONUSMAK İÇİN ÇAĞRDIK YİNE BÖYLE HAFİF Bİ MENÜ YAPTIK AMA BUKEZ DOLMA YAPMADIK . ... İSTEME GÜNÜNDEN önce de yemeğe davet ettik yemek yedik içtik üzerinede çayı tatlısı felan :))) sonrada isteme oldu börek sarma vardı 2 çeşit. kurupasta vardı bide. zaten sohbet oldu bitti hemen onlaı yediler peşindeler kahveler geldi çikolatalar tutuldu kalktılar:)

CANIM TABİ HERKEZİN Kİ FARKLIDIR. MESELA BİZ TANISMADA BU MENÜYE BENZER Bİ MENÜ YAPTIK ... DAHA SONRA BİZ ONLARA GİTTİK.... TANIŞMA FASLI BİTTİ.
SONRA İSTEME OLAYINI KONUSMAK İÇİN ÇAĞRDIK YİNE BÖYLE HAFİF Bİ MENÜ YAPTIK AMA BUKEZ DOLMA YAPMADIK . ... İSTEME GÜNÜNDEN önce de yemeğe davet ettik yemek yedik içtik üzerinede çayı tatlısı felan :))) sonrada isteme oldu börek sarma vardı 2 çeşit. kurupasta vardı bide. zaten sohbet oldu bitti hemen onlaı yediler peşindeler kahveler geldi çikolatalar tutuldu kalktılar:)

Siz ne kadar çok gidip gelmişsinizz :KK1:
Bize c.tesi gelecekler tanışmaya , pazar günü söz olacak :KK16::KK16:

Siz ne kadar çok gidip gelmişsinizz :KK1:
Bize c.tesi gelecekler tanışmaya , pazar günü söz olacak :KK16::KK16:

ee öeyle canım:) onlar geldi tanıstı evimizi yasam tarzımızı gördü . ee bizde onlara gittik gördük... sonrada özel konular için konusmaya geldiler. yemek yeme faslı da bi nevi tanısma ve gözlemdir onun içinde gelip gitme oldu sonra sözümüzü nişanımızı yaptık:)

hadi hayrlısı olsun caım ߀nim:)

eşimin eski sevgilileri gizli numaranda arıyolar bız evlendıgımızden berı 3 defa yaptılar bunu..
dun gece yatıyorum saat 1.31 delı gıbı telefon caldı bı numara ben elif canlı sohbet ıstersen benı ara...
esıme dıyorum bu kım 900 lu hatlar dıyo ama mesaj gayet normal telefon numarasından gelırmıs delırıcem yaa

bebişim benim sinirlenmekte haklısın tabii ama
inan şuanda bunlar heryerdeler benim mail adresim saçma sappan maillerle dolu hep böle
ayrıca artık 900 lü hatmı kaldı elbette normal cep numarasından arayacaklar yavrum benim
hem siz evlenmeden önce eşin merakından falan aramıştır belki numarası kayıtlıysa rahat bırakmazlar
sinirlenme hemen bitanem

X