- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
- Konu Sahibi pambukmelek8788
eşimin eski sevgilileri gizli numaranda arıyolar bız evlendıgımızden berı 3 defa yaptılar bunu..
dun gece yatıyorum saat 1.31 delı gıbı telefon caldı bı numara ben elif canlı sohbet ıstersen benı ara...
esıme dıyorum bu kım 900 lu hatlar dıyo ama mesaj gayet normal telefon numarasından gelırmıs delırıcem yaa
aayy dogunalım işim yoğunlaştı birden bakamadıımmm (( okudum yazdıklarını... öyle msj atan guruplar var biliyorummm hatları bi şekilde buulup yaada numara sallayıp atıolaar.. yaLnız sinir bozmak için o msjı eski sewgilsisd atmış olabilir dalga geçer gibi 900den ara sohbet edelim gibisinden ...
gerçi 2 aydır aramıomuş.. sende hattı baskasıının üzerine yap o kızın tanımadığı birinin eşin değişssin hattını ama iş hattı için yapıcak bişe yok ...
eşinke msjlaşp barsman iyi olmuş onların istediklerini verme tartışma... istr istemez insan kıskanır kavga eder ama uzatmamak lazım....
o eski sewgilide ararsa sende konuş... Valla tatLımm istediğin kadar ara biz sadece sen aradıkça geçmişi hatırlayıp gülüyoruz ali ßenimm sen sadece gönlünü eğlendirdği eski bi kırığı olarak kaldın de :)
Allah esirgesin böyle o....lardan