aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

ayyy bak bana arkadaş çıktı tamam kız dur kalimm sende çalış hemen :KK1:
hakkaten insan tırsıyo olcak die düşününce :)))

aminnnn hayırlısıyla meleğim benim o günleri de görürük işallah :KK1:
ama test negatif çıktı yarın sabah gitmek istiodum ama işimi ayarlayamadım
çarşamba gününe doktoruma randevu aldım
bakalım karnımda neler oluo :KK1:
ne demelisin:KK14: koca bir bebeye zor bakıyorum, onun yavrusuna nasıl bakacağımbakacağım:KK53:

o değilde, doğurmak cok korkunç geliyor bana, eyer biraz gaz verseydin, belki kandırırdin beni:KK9: ayrıca ben yazdan sonra belki diye düşünüyordum :KK17:

İnsallah sen hayırlı haberlerle dönersin:nazar:

ne demelisin:KK14: koca bir bebeye zor bakıyorum, onun yavrusuna nasıl bakacağımbakacağım:KK53:

o değilde, doğurmak cok korkunç geliyor bana, eyer biraz gaz verseydin, belki kandırırdin beni:KK9: ayrıca ben yazdan sonra belki diye düşünüyordum :KK17:

İnsallah sen hayırlı haberlerle dönersin:nazar:

aynen yavrum yaa bizim koca bebeklerle anca baş ediyoruz :KK1:
bende doğumdan korkuorum perim yaaa
bugün facede bi arkadaşım akrabasının doğuma giderken resmini çekmiş
kadını gördüm kanım çekildi
gerçi biz ilk gecedende korkuoduk ama bak bişe olmadı :KK1:
okadar doğum yapan var bizdende bi şekilde çıkar heralde :KK53:

aynen yavrum yaa bizim koca bebeklerle anca baş ediyoruz :KK1:
bende doğumdan korkuorum perim yaaa
bugün facede bi arkadaşım akrabasının doğuma giderken resmini çekmiş
kadını gördüm kanım çekildi
gerçi biz ilk gecedende korkuoduk ama bak bişe olmadı :KK1:
okadar doğum yapan var bizdende bi şekilde çıkar heralde :KK53:
anaşilan biz bir bitimizi bu konuda morel vermeliyiz, baksana sen bendem daha cok korkuyorsun:KK1: ya kuzum ben ilk gün kadar olmaSa o konuda hala biraz sikintililiyim o yüzden bu kadar korkuyorum ya:KK53: bence sen dogumu benden daha iyi becerersin bu yüzden öncelik hakı senindir:d ama haklisin, artık tip cok gelişdi, hele ben aslında bu konuda biraz şansliyim, çünkü ablam doktor, kardeşim doktor o yüzden bir alo yaparlar, özel kıyak olur hehe:KK9:

Selamm kızlarrr :))))

Çokk güzell haberlerlee geldimm yineee :)))

C.tesinden beri yazamadım affedin benii canlarımm :KK43:(

Dün arkadaşımın nişanı vardı, bugünde sabahtan akşama kadar okuldaşydım ancak gelebildimm :))

Dün babam sevdiğimi çağırdı yanına konuştular yaklaşık 4 saat :KK52::KK52::KK52::KK52:

İki çenesi düşükkk ancak konuşmuşlarrr :KK1:

Babam kple de konuşmuş, müjdeli haberi kp verdii..

Bir sorun olmaz ise 16 martta geleceklerr istemeyee :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Buarada kv benden özür diledii, o dedeği söz için.. "sen olmazsan ahmet'e kız çok , sanada erkek çok" bu sözz içinn...

Hiç birşey demedimm, yüzüne birşey söylemem ama içten içedee hiçç unutmam ben onuu :KK19::KK19:

Kıyafet aklımda var ber iki tanee, onlarıda eklicemm buraya inşş beğenirsinizz, tecrübeli ablalardan yardım almak bayaa işile yarayacaktırr eminimmm :KK1::KK1:

Buarada melekçimm çok geçmişş olsun inş ayağın çok yanmamıştırr :26:

gulshenn hadi bekliyoruzz güzell haberlerinii , inş karnında güzel şeyler oluyordurr :KK1:

Ayy gerçekten baharr geldii seviyorum buu aylarıııı :KK16::KK16:

Ayy yinee çenemmm düştüüü azıcıkk resim ekliyim durunn gariii :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Selamm kızlarrr :))))

Çokk güzell haberlerlee geldimm yineee :)))

C.tesinden beri yazamadım affedin benii canlarımm :KK43:(

Dün arkadaşımın nişanı vardı, bugünde sabahtan akşama kadar okuldaşydım ancak gelebildimm :))

Dün babam sevdiğimi çağırdı yanına konuştular yaklaşık 4 saat :KK52::KK52::KK52::KK52:

İki çenesi düşükkk ancak konuşmuşlarrr :KK1:

Babam kple de konuşmuş, müjdeli haberi kp verdii..

Bir sorun olmaz ise 16 martta geleceklerr istemeyee :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Buarada kv benden özür diledii, o dedeği söz için.. "sen olmazsan ahmet'e kız çok , sanada erkek çok" bu sözz içinn...

Hiç birşey demedimm, yüzüne birşey söylemem ama içten içedee hiçç unutmam ben onuu :KK19::KK19:

Kıyafet aklımda var ber iki tanee, onlarıda eklicemm buraya inşş beğenirsinizz, tecrübeli ablalardan yardım almak bayaa işile yarayacaktırr eminimmm :KK1::KK1:

Buarada melekçimm çok geçmişş olsun inş ayağın çok yanmamıştırr :26:

gulshenn hadi bekliyoruzz güzell haberlerinii , inş karnında güzel şeyler oluyordurr :KK1:

Ayy gerçekten baharr geldii seviyorum buu aylarıııı :KK16::KK16:

Ayy yinee çenemmm düştüüü azıcıkk resim ekliyim durunn gariii :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
hadi hayırlısı canım! Gözün Aydin!
babanla o kadar saat ne konuşmuşlar yahu!
Himmm kv' o lavını kaçırmış olmalıyım göZden, o ne bicim lafmiş! Ama varya her kv özür dileyemezdi, mesela benim cadı asla etmez:KK66: sen yine akili ol, evlenene kadar uslu dur, köprüyü geç :KK53: Ama herzaman dikatli ol:)

Resimleri ekle canım, böyle şeyler nedense beni heycanlandirir:))

hadi hayırlısı canım! Gözün Aydin!
babanla o kadar saat ne konuşmuşlar yahu!
Himmm kv' o lavını kaçırmış olmalıyım göZden, o ne bicim lafmiş! Ama varya her kv özür dileyemezdi, mesela benim cadı asla etmez:KK66: sen yine akili ol, evlenene kadar uslu dur, köprüyü geç :KK53: Ama herzaman dikatli ol:)

Resimleri ekle canım, böyle şeyler nedense beni heycanlandirir:))

Herşeyi konuşmuşlarr canım nerdee oturacağımıza kadarrrr :KK52::KK52::KK52::KK52:

Özür dilese bilee söyledii bir keree,,, geçtii artıkk.. umrumda değillerr, tek umrumda olan sevdiğimm :KK69:

Ayrıntılı bir resim eklicemm araştırma yapıyorum inşallah beğenirsinizzzz :KK1::1
:

Kızlarr ayrıntılı olarak şimdii ekliyorumm yardımlarınızıı bekliyorummm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK16:

Aklımda bir dantelli model var birde beli şekilli olan modell varrr :KK9::KK9::KK9:

ilk önce modelleri ekliyorumm :KK52:

$618678_main.jpg $Çok-Þýk-Dar-Elbise-2013.jpg $Dantel-Elbise-Modelleri-5.jpg $peplum-modasi-1.jpg $sezonun-modasý-peplum-elbiseler.jpg $ucuz-elbise-model-28.jpg

istediğim renklerr ise pudra pembe ve krem tolarıı, siyah istemiyorum matemdee gibii:KK52:

vee onlara da bir kaç örnekk :KK1:

$2012-abiye-þifon-elbise-modeli.jpg $esra-erol-evlen-benimle-1.jpg

istediğim ayakkabılarr isee :KK1: açık vizon, krem tonlarıı :KK52:

isteme günü giymek istediğim kıyafet bunaa benziyorrr :KK1: Pantolon olur dimii yaa ?? :KK52:

$1836_esra-erolun-kiyafetleri-dizisponsorlari.com_2.jpg

İstemem günü saçları mı toplucam olur mu kii ?? :KK1:

$2013-at-kuyruðu--saç-modelleri+1+(10).jpg $images.jpg

söz günü saçlarımı böyle kalın bukle yaptırsam nasıl olur ??

Eki Görüntüle 641734

Eklentiler

• $3_2012313142122.jpg
    $3_2012313142122.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $Platform-Topuk-Ayakkabý-Modelleri-2012-7.jpg
    $Platform-Topuk-Ayakkabý-Modelleri-2012-7.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bu modellerden bazıları birazcık açıkk :))

Siz diz veya diz üstündee öyle bir şey düşünün birde ufak tefek bir şeyim bende bu kadar iddalı durmaz diye düşünüyorum :S Fikirleriniz önemli benim içinnn unutmayınn bebeklerrrr :KK16:

yokk bebeğimm olur mu öylee şeyyy ben hiçç sizii terk ederr miyimmm :KK43:((((

Herşeyi konuşmuşlarr canım nerdee oturacağımıza kadarrrr :KK52::KK52::KK52::KK52:

Özür dilese bilee söyledii bir keree,,, geçtii artıkk.. umrumda değillerr, tek umrumda olan sevdiğimm :KK69:

Ayrıntılı bir resim eklicemm araştırma yapıyorum inşallah beğenirsinizzzz :KK1::1
:

Bu modellerden bazıları birazcık açıkk :))

Siz diz veya diz üstündee öyle bir şey düşünün birde ufak tefek bir şeyim bende bu kadar iddalı durmaz diye düşünüyorum :S Fikirleriniz önemli benim içinnn unutmayınn bebeklerrrr :KK16:
ne guzel şuan ne guzel duygular içerisinde, mutluluk ve heyecandan uçuyorsun.
şimdi bu eklediğin resimler hemen hemen benim tarzımdi(2012)Şuan tarzım iyice kendini şaşırttı ve başka bir tarz içerisinde:KK66:

beni istemeye geldiklerinde aynı şu mor elbisenin modelinde bir elbiZe giymiştim, zaten boyunda kıza ise diz kapağın altında olan boylardan uzak dur!bacaklarini dahada kıza gösterir.

şimdi bu koydukların hiç aşırıya kaçmıyor, Buda önemli:) sade, duru ve guzel olmalısın:)
aile dindarsa göyüz dekoltelerde o gün kaçınmaya çalış, çünü butun gözler üstünde olur:)

bu eklediğin resimdeki elbiselerin kumaşına yanliz dikat et, çünkü iç camaşirlarini oldugu gib beli ediyorlar, bu yüzden bu kumaşdan oldukça kaçınmaya çalışırım.

Hangi renk tenine yakışıyorsa o rengi seç ve evin icinde normal ayakkabımı giyeceksin canım?

ne guzel şuan ne guzel duygular içerisinde, mutluluk ve heyecandan uçuyorsun.
şimdi bu eklediğin resimler hemen hemen benim tarzımdi(2012)Şuan tarzım iyice kendini şaşırttı ve başka bir tarz içerisinde:KK66:

beni istemeye geldiklerinde aynı şu mor elbisenin modelinde bir elbiZe giymiştim, zaten boyunda kıza ise diz kapağın altında olan boylardan uzak dur!bacaklarini dahada kıza gösterir.

şimdi bu koydukların hiç aşırıya kaçmıyor, Buda önemli:) sade, duru ve guzel olmalısın:)
aile dindarsa göyüz dekoltelerde o gün kaçınmaya çalış, çünü butun gözler üstünde olur:)

bu eklediğin resimdeki elbiselerin kumaşına yanliz dikat et, çünkü iç camaşirlarini oldugu gib beli ediyorlar, bu yüzden bu kumaşdan oldukça kaçınmaya çalışırım.

Hangi renk tenine yakışıyorsa o rengi seç ve evin icinde normal ayakkabımı giyeceksin canım?

Hmmm bak hiçç düşünmediğim noktalarıı söyledin canım...
Aklımın bir köşesinee not ettim, elbise seçerken dikkat edeceğim.. Aileden çok, benim sevgilim izin vermio kii dekolteye, elbise giyiyorum kahve servisi yap bakim dio eğilihce gögüslerim meydana çıkıyorsaa lmaz dio o yüzden zorlanıyoruzz yaa :))

Esmer tenli olduğum için krem ve pudra tonları güzel olur diye düşündüm ama bilemiyorum tabii kafa karışıkk :S

İstemeye geldikleri gün babet giyeceğim, siyah üzeri zımba detaylı abartılı durmuyor ama..
Söz günüde ya turuncu gibi az topuklu yada az platform topuk giyeceğimm..

hayirli gecelerr...aaah ah kalabalik icinde yalnizlik hissedenler.yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzz.tutun kollarimdan duserim simdi yalnizim dostlarim yalnizim yalniizzzz:KK43::KK43::KK43:

Hmmm bak hiçç düşünmediğim noktalarıı söyledin canım...
Aklımın bir köşesinee not ettim, elbise seçerken dikkat edeceğim.. Aileden çok, benim sevgilim izin vermio kii dekolteye, elbise giyiyorum kahve servisi yap bakim dio eğilihce gögüslerim meydana çıkıyorsaa lmaz dio o yüzden zorlanıyoruzz yaa :))

Esmer tenli olduğum için krem ve pudra tonları güzel olur diye düşündüm ama bilemiyorum tabii kafa karışıkk :S

İstemeye geldikleri gün babet giyeceğim, siyah üzeri zımba detaylı abartılı durmuyor ama..
Söz günüde ya turuncu gibi az topuklu yada az platform topuk giyeceğimm..
:d sen ozaman o elbiselerin bir cogunu unut:) sırf bu yüzden elbiZe secmek ne kadar zor bilirim, ben sırf dekoltesine değil, kumaşında dikat etmeliyim, hatlar beli olmayacak:) ama bu modeleri beyeniyorsan, guzel kumaşlardada bol bol mevcut:) sanırım o konuda benim kadar sıkıntılı olamazsınız.

eyer farklı modeler düşünürsen, tekrar ekle hayatım,
sanirim cikdin, kusura bakma eşimden dolayı ara, ara giriyorum artık tatlım:))

ayyy bak bana arkadaş çıktı tamam kız dur kalimm sende çalış hemen :KK1:
hakkaten insan tırsıyo olcak die düşününce :)))

aminnnn hayırlısıyla meleğim benim o günleri de görürük işallah :KK1:
ama test negatif çıktı yarın sabah gitmek istiodum ama işimi ayarlayamadım
çarşamba gününe doktoruma randevu aldım
bakalım karnımda neler oluo :KK1:

negatif yani bebiş yokmu demek oluo :)) ay hadi bakalım kanda ne çıkcaak :KK1:

X