- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
eşimin eski sevgilileri gizli numaranda arıyolar bız evlendıgımızden berı 3 defa yaptılar bunu..
dun gece yatıyorum saat 1.31 delı gıbı telefon caldı bı numara ben elif canlı sohbet ıstersen benı ara...
esıme dıyorum bu kım 900 lu hatlar dıyo ama mesaj gayet normal telefon numarasından gelırmıs delırıcem yaa
canim dun gece hemen cikmak zorunda kaldim.evet yilda 5 ay ayni evde kalacakmisiz sonra turkiyeye gidecekler onlar.yeni evliyim iste.aslinda seninle daha once tanismistik,ismimi degistirdim ondan taniyamadin sanirim.
bu arada herkese selamlar...insallah gununuz guzel gecer...
inşallah ve âmin!o mesaj bana gelseydıı dusunmek bıle ıstemıyorum...
ya esım benden bırsey saklamaz kolay kolay...
yanlıs bırsey yaptıysa ve ben o seye kızacaksam bıle
bırsey soyluycem tamam yanlıs yaptım ama kalbımızı kırmadan bır benı dınle ıyıce der anlatır...
sımdı msj attım esıme...
özür dilerim sbaah cok sert tepkı verdım
ama kıskanıyorum ıste o kızlarda aamasın sacma sapan sıtelerdende msj gelmesın yazdım...
birbirimizi cok sevıyoruz ondan oluyor hersey
ben senın sabahkı davranıslarını hos karsılayacak kadar asıgım..
sen benı sacma sapan mesajlardan kıskanacak kadar sevıyorsun yazmıs
hıyyyy sevıyorum ben bu adamı..
ama yınede o mesajları gonderenı bulursammmmmmmm...
bide benım kocamı arayan o sür... bulursamm
kocamdan ve benden uzak olsunlar ya
önemli değil canım, zaten eşim bir rahat burakmiyorduki, yarım yarım, okuyup cevap veriyordu . Şimdide şansızlığa bak, Internetden düşüp dürüyorumcanim dun gece hemen cikmak zorunda kaldim.evet yilda 5 ay ayni evde kalacakmisiz sonra turkiyeye gidecekler onlar.yeni evliyim iste.aslinda seninle daha once tanismistik,ismimi degistirdim ondan taniyamadin sanirim.
bu arada herkese selamlar...insallah gununuz guzel gecer...
hosbuldum canim...bu kadar uzun oldugunu bilmiyordum,en onemlisi de kvnin boyle oldugunu bilmiyordum.gercek yuzunu sonradan gosterdi.hoşgldn pekii daha önce bilmiomuydun bu durumu evlenmeden önce
inşallah ve âmin!
Bu arada barışmanıza cok sevindim
önemli değil canım, zaten eşim bir rahat burakmiyorduki, yarım yarım, okuyup cevap veriyordu . Şimdide şansızlığa bak, Internetden düşüp dürüyorum
evet canım ya, ben seni çıkartamadım? İnşallah kocam değilsindir, oda girip üye olcagim, seni bir guzel işletip, ağzından butun lafları alçağım diye:) bak sana isimlerimizde nerdeyse ayniiiişaka bir yana, dün üzüldüm vallah senin için
Allah'a şükürler olsun, bir an korkudan şaşırdım ne yapacağımıhosbuldum canim...bu kadar uzun oldugunu bilmiyordum,en onemlisi de kvnin boyle oldugunu bilmiyordum.gercek yuzunu sonradan gosterdi.merak etme bildigin bayanim ben kocan degilim,hem arkadas listemdesin ya resmimi de gormussun sagol canim tesekkur ederim
Kızlarr
sevgilimin ailesi gediğinde onlara ikram etmek için düşündüğümüz şeyler varr.. bir menü oluşturduk ama az mı acaba yadaa daha iyi bir şey olabilir mi bi yardım edinn pleasee
Düşündüğümüz menü şöyleee
Peynirli poğaça
Elmalı Kurabiye
Ispanaklı Çarşaf Böreği
Patates salatası
Sarma
cay saatine geliyorlarsa bence ideal bir menu;ama yemek saatine geliyorlarsa once bir yemek verin derim ben...hashasli pogaca da guzel oluyor,benim menumde hep olur.
[ı]kızlarr
Sevgilimin ailesi gediğinde onlara ikram etmek için düşündüğümüz şeyler varr.. Bir menü oluşturduk ama az mı acaba yadaa daha iyi bir şey olabilir mi bi yardım edinn pleasee
Düşündüğümüz menü şöyleee
Peynirli poğaça
elmalı kurabiye
ıspanaklı çarşaf böreği
patates salatası
sarma [/ı]
canım tanışmaya gelicekler zaten 2 3 saat anca kalırlar. Bi tatlı bi tuzlu yapın bide patates salatası yada rus salatası yapın yanınada sarma oldu bitti çayla ikram edersiniz. Peşinden de gidene yakın sehpaları kaldırıp soğuk bi içicek ikram edin sonrada zaten kalkarlar:)
Yani bu menü olurr diyosunn
Söz için ayrıca akşam yemeği vereceğiz, 2 gün üst üste yemek olmasın istedikk
CANIM TABİ HERKEZİN Kİ FARKLIDIR. MESELA BİZ TANISMADA BU MENÜYE BENZER Bİ MENÜ YAPTIK ... DAHA SONRA BİZ ONLARA GİTTİK.... TANIŞMA FASLI BİTTİ.
SONRA İSTEME OLAYINI KONUSMAK İÇİN ÇAĞRDIK YİNE BÖYLE HAFİF Bİ MENÜ YAPTIK AMA BUKEZ DOLMA YAPMADIK . ... İSTEME GÜNÜNDEN önce de yemeğe davet ettik yemek yedik içtik üzerinede çayı tatlısı felan :))) sonrada isteme oldu börek sarma vardı 2 çeşit. kurupasta vardı bide. zaten sohbet oldu bitti hemen onlaı yediler peşindeler kahveler geldi çikolatalar tutuldu kalktılar:)
Siz ne kadar çok gidip gelmişsinizz
Bize c.tesi gelecekler tanışmaya , pazar günü söz olacak
eşimin eski sevgilileri gizli numaranda arıyolar bız evlendıgımızden berı 3 defa yaptılar bunu..
dun gece yatıyorum saat 1.31 delı gıbı telefon caldı bı numara ben elif canlı sohbet ıstersen benı ara...
esıme dıyorum bu kım 900 lu hatlar dıyo ama mesaj gayet normal telefon numarasından gelırmıs delırıcem yaa