aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

Sanırım hangisini kast etigini biliyorum canım! Eskiden bende birtane almıştım, ucuz cinslerinden ama hiç kulanmadim, nerde olduğunu bile hatırlamıyorum Benimkiside topuzdan hoşlanmıyor, ama ben yapıyorum:))

bak bu yüzden sordum! Benim pantolonların cogu Türkiye'den, bedenleri farklı farklı kezilmiş olmalı, Bakdim bedenlerine vallah, 27,28 hata 29 bile var, insan 3 değişik bedenimi giyer yahu! Zor olduğunu biliyordum, ama sıvı yemek cok önemli, onun yüzünden bende yapmıyor yemiyorum Kuru fazulyyede itras etti başda, ama yedi patlıcan ve kapağı Zadece kizartiyorum kızlar, önüm dışında yemeklik olarak yemiyorbierlik dolma olarak Zadece yeşil/kırmızı/sarı renkde varya, bunu yiyoruz pirasaya alişdirmaya çalışıyorum
ispanal mesella yemez, Zadece pastasını ancak bir, iki dilim yer! Ne kötü alişdirilmiş yaaaa
evet, sagol canım! Cok acıdı kız! Acıdan odanın icinde koşup takla atacakdim nerdeyse
Öyleliki, ağrısı koluma kadar vurdu, şimdilik iyi görünüyor canım, yeni tırnak çıkar artık
bedenlerin birde kalıp farkı oluo canım:))) düşünsene 26 27 pantolonda giyiyorken bazen 28 giyebiliosun ve seni sıkıyor:))))
ßen 26 27 felan giyiorum çok nadir 28de olabiliyor yani 34 36 beden yani xs ve s beden :)
yok, yok ben zor çözeceğim bu işi, ama eminim esmerde ve sende güç bacak, göt möt yok

hahahahaha aynen öyleee :))) bacaklar ince ama popiş var biraz nişanLım o yüzden çok sewio onu bide nedense kıyafetle daha zayıf durabiliyorum ama normalde bacaklar felan etlidir bu sende de oluomu esmer

canım bodruma gidicez bizimki yer ayırmış ama neresi oldunu sölemiO:))) beğenmezSin moralimi bozarsın şimdi diye:) ßeğenmicek nevarsa o yanımda olsunda köyde bile balayı yaparım ben :)
Wouuu köyde bile geçirirsin ha, ne romantiksin senin herif seni aldığına yaşadı! Valla sen böyle düşünüyorsan mekeyim, demeden edemeyeceğim, herkez seninle geçinir!

Bende senin gibiyim biraz, bu yüzden cok iyi niyetime kurban oldum:)ama hala ayniyim

hahahahaha aynen öyleee :))) bacaklar ince ama popiş var biraz nişanLım o yüzden çok sewio onu bide nedense kıyafetle daha zayıf durabiliyorum ama normalde bacaklar felan etlidir bu sende de oluomu esmer
Erkekler hafif etki kızlardan hoşlanıyor sanırım, ama ben kendi herifimi çözemedim,
saclarimi kezdirmemi istemiyor, annesin sacları küçükken kızaymış ve uzun saçlı diyer anneleri cok beyenirmiş, bu yüzden beyenmiyor,

zayifken biraz kilo al derdi, az kilo aldık hemen koca götlu fallan tarzında şaka yapıyor
acaba annesi kilolu diyemi şimdide, kilo almamdan korkuyor,anlamıyorumki

demek senin nişanlın senin popona bakiyor ve popona bayılıyor, ha terbiyesizle
Hahaha şaka yavrum şakaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

bnmkide kestirmemi istemez uzun saçı seviyor:))) koyu renkli saçı birde :))
kilo almamı istiyor hatta az önce telefonda askım nolur az kilo alda glinliğin içinde etli dur dedi bozuldum bende nedense alıngan günüm sanırım küstüümm onaa
oda gelinliği nisanda yaptıralım demişti istrsen hemen başlatabiliriz param var diye gönül almaya çlştı ama küstüm

evet yaa popo manyağıı yani ona bunab aktını hiç görmedim ama ßenimkini çok sewiO ßende bu durumdan rahatsız oluorum :)))

ay bende hep iiyi niyet kurbanıyım :)))
nebiliyim sadece sevsin hiç kırmasın Valla köyde bile kalırdım bunalcaığımı bilsemde aama bu köy tatil köyü olsa iyi olur

seeeni sewiorummmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
bir aşşK borcun var banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aşk bedensizz nedensizz sewmekmişşşş

gökhanım yine parça yapmışş ya:)

bebeğim ben kot pantolonda 26 beden giyiorum
kumaş pantolonda 34 giyiorum bedenler farklı galiba zaten bizim beden etiketlerinde avrupa değerleride yazıyo
ama ben bişe anlamıorum

ah dogunalım ah !!!
ben dün akşam ablam kuzenim bide ortak arkadaşımız sinemaya gittik
romantik komediye gittik akşam 8 seansına
aldım eve getirdim onları saat 11 buçuktu düşün ((
arkadaşım düğüne gelmemişti düğün cd sini izledik
baya güldük falan ve saat 4 e kadar oturduk
e benim dün sabah 6 buçukta kalktığımı düşünürsek
tipim böle oldu
onlar çalışıolardı hepsi sabah işine gitti bende evimi topladım
tembellik yapıorum yavrum sen çok yorulmazsın işallah ya bugün tembellik günü
resimlerini beklioruuzzzz

canım bodruma gidicez bizimki yer ayırmış ama neresi oldunu sölemiO:))) beğenmezSin moralimi bozarsın şimdi diye:) ßeğenmicek nevarsa o yanımda olsunda köyde bile balayı yaparım ben :)

işte aşk bu gerçek aşk hemde
bebeğim allahım bozmasın emi
nişanlın öyle otelde pineklemek yerine gezme üzerine bi program yapmış galiba
en iyisini yapmış meleğim çok güsel geçicene eminim

esmerim bu arada 28 yaşındayım

perimmm nasıl başardım bilmiorum ama yazdığım cevap senin alıntının içine düştü
ordan okuyabilirsin

amincümlemizin inşallaaahhhh çatlakımm:))) yani oteli beğenmezsin dediğine göre herhalde gezeriz diye düşündü bilmiyorum ama bellide olmaz onun sağı solu düşünmesi yeter :)))
yaşını itinayla söyle şekerim ruhun genç senin:))))))))) eminimde göstermiosundur zaten 34 giydiğine göre:))

ayyy şımardım şimdi böle deyince
böle apart tarzı oteller varya öle bişey olabilir mesela
ben öyle bi yerde tatil yapmıştım çok eğlenceli oluyo
her öğün başka bi yerde yiyosun

ayyy şımardım şimdi böle deyince
böle apart tarzı oteller varya öle bişey olabilir mesela
ben öyle bi yerde tatil yapmıştım çok eğlenceli oluyo
her öğün başka bi yerde yiyosun

şımar şımar:)))))
bilmiyorum valla sadece bodrumda oldğunu herşey dahil olduğunu merkeze denize felan yakın oldunu bilmiyorum
hayrlısı düğünüm bi geçsinde o kolay:)

kızlar gelin ayakkabısında önü açık mı kapalımı rahat oLur:))) ? topuklu pek giyemiyorum çok rahatsız ediyor beni ayacıklarım sıkışıyor:) buyüzden açık olsun dedim gerçi daha almadık ama gelinlik diktirmeye baslayınca 2 3 haftaya alınır herhalde. :)

kalın topuk ince topuk önü açık kapalı vs tavsiyeleriniz varmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…