aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

bebeğim benim gelin ayakkabım bunun krem rengiydi
ben düğünden 1 hafta önce kilo verdiğim için ayağımda küçülmüştü
azcık ayağımdan çıkıodu ama rahattı yani
platformlu ve ayağı rahatsız etmeyen bişey seçmelisin meleğim
mesela bu ayakkabının topuğu 12 cm di çok yüksek deildi yani

ay modeliii çook hoş gülşenimm evet bu işte tam istediğim gibi ön kısmı yaLnız ben bilekten bi şekilde saran bi model istiyorum:) ayağımdan çıkma korkusu yaşamamak için bi rezil olmusluğum var bu konuda çün ki :)))))))))

bunu telefona alıyım model olarak dursun :)))) peki ayakkabı bakarken gelinlik içinmi bakıyoruz demeliyim beyaz şık bi ayakkabı mı diyim:))) fiyatı yükseltirlermiki gelinlik için desem :))))

sen nereye gidion yine meleğim ???

esmer güzeli sen gel burdayız biz bugün koltuktan kalkmaya hiç niyetim yok

işten çıkıcam gülşenim 3 gibi malum evde de giremiyorum:) bugünde teyzemlerde kalıcam zaten :) anca pasartesiye gelebilirim telefondan buraya nedense giremiorum beceremiorum yoksa hep netteyim

işten çıkıcam gülşenim 3 gibi malum evde de giremiyorum:) bugünde teyzemlerde kalıcam zaten :) anca pasartesiye gelebilirim telefondan buraya nedense giremiorum beceremiorum yoksa hep netteyim

yok bebeğim fiyatlar sabittir heralde yani yükseltmezler die düşünüoum
bilekten bağlı bi model olursa daha rahat edersin
ben ayağımdan çıkcanı bilsem öle alırdım
hımm yavrum teyzene selam et
ben evde giremediğini unutmuşum bebişim

a.selam :)) ayhh evet yaa anca faceye msne giriom keşke kk'nında bi programı olsa telefon için perim nasıl giriyorsa en kısa zaamanda lptpu yaptrmam lazım alşknlk yaptıınız akılm burda kalıo pazar günleri :))))))))

kızlarrrr malum bizim evlilik yıldönümü yaklaşıo
biras netten araştırma yaptım güsel bişey buldum
hem sizinle paylaşim hem yorumları alim lütfennnnn

Eklentiler

• $sevgiliye-ozel-ask-gazetesi.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 23
kişiye özel aşk gazetesiymiş
resimleri metinleri biz veriyoruz gazete formatında basıolar
çok hoşuma gitti

canım ben iki tane ayakkabı kullandım, yedek topuklu cirkindi ve bilinçli almıştım, görüntü değilde, rahatlık ve topuğu düşünerek almıştım. Türkcede o modele ne derler bilmiyorum ama, beyaz bir ayakkabi ald, zaten gelinligin altinda ayakkabi girunmuyor. Googleya 'sleehakken' yaz, anlarsin hangi modeli kast etigimi! Gelinlik ayakkabimda cok guzeldi parmak uclarinda delikli kalp şekli vardı, düğün bitmeden yarım saat önce çirkinlerle değişmiştim.

kızlarrrr malum bizim evlilik yıldönümü yaklaşıo
biras netten araştırma yaptım güsel bişey buldum
hem sizinle paylaşim hem yorumları alim lütfennnnn

kişiye özel aşk gazetesiymiş
resimleri metinleri biz veriyoruz gazete formatında basıolar
çok hoşuma gitti

işden gücden Halim kalmadı kızlar, ya offf patladım!
gulshen yavruuuum! Yüklediğin resimi açamadım ya

anladım canım :) dolgu topuk mantar topuk gibi bişe:) en iyisini yapmışsın :) valla bende bunaldım çıkmam lazımdı çoktan ama misafirler var hala gitmediler haftasonunu buldular salaklar ne işleri varsa insan bi ararda gelir

espirisinde bu ya:))
kız, dün nasıl gecdi arkadaşlarinla:) ben uzun süredir kızlarla çıkmadım, hep kocacigimlayim:) ne eylenceli ve keyifliydi bekarlik ya:)) tadını çıkar, 4 ayın kaldı

Valla yağmuurluydu pek bişi anlamadık cnm:) hastanede çlşıo arkdasım orda fink attık biraz:)))
yok kız bnmki gönderir öyle blşmalrıma bişe demez:) ama ben gitmem kocamla olurumm:)

görgüsüzün bi kocası olmuş tutmuş kafasını koparmış benmkiside:))))))

ben çkıorm cnm çok öptümmmmmmmmmmmm

Yettimmmmmm Gariiii :)))

Hepiniz çıktıktan sonra gelmişim ama işlerim bitmedii kii yaaaa bir türlüüü

melekk tam tapılacak hatun derler yaa , o türdensin iştee :)) Köyde balayıııı heeee

28 yaşş çokta yaşlı değill ki ?? Ben yaşınla gurur duymalısın canımcımmm

Baksana 26 giyiyormuşsunn :))

Gazetede iyi fikir hoş gözüküyorr :)))

Bende her türlü zayıfım yaa, geçen s deri mont denedim o bile bol geldii sinirlendim almadımm (

Çok zayıfımm hiç birşey bulaöıyorumm, çok kilolu olmakta dert, zayıf olmakta dert :))

Kızlarr birşey sormak istiyorum sizlere , bizim evde artık söz nişan konuları konuşulmaya başlandı babam dahil :)))

Şimdi ben ne giyicem karar veremiyorum aşkımla baktık kafam iyice karıştı bi yardımcıı olun bana yaaa (

ay süpermiş esmerim bu raddeye geindi ya kıyafet kolay iş
ben beni istemeye geldiklerinde siyah elbise içine beyaz gömlek giydim
hani klasik hanım hanımcık misali
babam beni verdikten sonra tocamla birlikte aldığımız
etek ceket takım giymiştim
söz biras daha resmi geçio şık bi elbiseyle halledebilirsin
ben daha çok giydiğim için takım tercih etmiştim

pericimm o fotoda bi sorun var zaten
yüklerkende pek başarılı olamadım
hiç göremiyomusun pekiiii

kız bu dogunal nerde yine

kızceler bırı benı mı andııı............
kızlar salonu yukledım...
mısafırım vardı... gıttı sımdı yemeke yapıom b yandan sıze kosuyom
ne bıcım karıyım anlamadım...

ne kaynatıyosunuz burda sızz

kızLar cingar çıkarcam burda...
salon kadını çizgimden kaydırmayın beniiiiiiiiiiiiiii.........

nerdesiniZZZZZZZZZZZZZZZz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…