- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
kızlar gelin ayakkabısında önü açık mı kapalımı rahat oLur:))) ? topuklu pek giyemiyorum çok rahatsız ediyor beni ayacıklarım sıkışıyor:) buyüzden açık olsun dedim gerçi daha almadık ama gelinlik diktirmeye baslayınca 2 3 haftaya alınır herhalde. :)
kalın topuk ince topuk önü açık kapalı vs tavsiyeleriniz varmı:)
bekleriz şekerim:) ama ben çıkıcam 1 2 saate :) perimle gülşenmle dognlmla kaynatrsın:)))
bebeğim benim gelin ayakkabım bunun krem rengiydi
ben düğünden 1 hafta önce kilo verdiğim için ayağımda küçülmüştü
azcık ayağımdan çıkıodu ama rahattı yani
platformlu ve ayağı rahatsız etmeyen bişey seçmelisin meleğim
mesela bu ayakkabının topuğu 12 cm di çok yüksek deildi yani
Eki Görüntüle 640269
sen nereye gidion yine meleğim ???
esmer güzeli sen gel burdayız biz bugün koltuktan kalkmaya hiç niyetim yok
ay modeliii çook hoş gülşenimmevet bu işte tam istediğim gibi ön kısmı yaLnız ben bilekten bi şekilde saran bi model istiyorum:) ayağımdan çıkma korkusu yaşamamak için bi rezil olmusluğum var bu konuda çün ki :)))))))))
bunu telefona alıyım model olarak dursun :)))) peki ayakkabı bakarken gelinlik içinmi bakıyoruz demeliyim beyaz şık bi ayakkabı mı diyim:))) fiyatı yükseltirlermiki gelinlik için desem :))))
işten çıkıcam gülşenim 3 gibi malum evde de giremiyorum:) bugünde teyzemlerde kalıcam zaten :) anca pasartesiye gelebilirimtelefondan buraya nedense giremiorum beceremiorum yoksa hep netteyim
yok bebeğim fiyatlar sabittir heralde yani yükseltmezler die düşünüoum
bilekten bağlı bi model olursa daha rahat edersin
ben ayağımdan çıkcanı bilsem öle alırdım
hımm yavrum teyzene selam et
ben evde giremediğini unutmuşum bebişim
kişiye özel aşk gazetesiymiş
resimleri metinleri biz veriyoruz gazete formatında basıolar
çok hoşuma gitti
canım ben iki tane ayakkabı kullandım, yedek topuklu cirkindi ve bilinçli almıştım, görüntü değilde, rahatlık ve topuğu düşünerek almıştım. Türkcede o modele ne derler bilmiyorum ama, beyaz bir ayakkabi ald, zaten gelinligin altinda ayakkabi girunmuyor. Googleya 'sleehakken' yaz, anlarsin hangi modeli kast etigimi! Gelinlik ayakkabimda cok guzeldi parmak uclarinda delikli kalp şekli vardı, düğün bitmeden yarım saat önce çirkinlerle değişmiştim.kızlar gelin ayakkabısında önü açık mı kapalımı rahat oLur:))) ? topuklu pek giyemiyorum çok rahatsız ediyor beni ayacıklarım sıkışıyor:) buyüzden açık olsun dedim gerçi daha almadık ama gelinlik diktirmeye baslayınca 2 3 haftaya alınır herhalde. :)
kalın topuk ince topuk önü açık kapalı vs tavsiyeleriniz varmı:)
kızlarrrr malum bizim evlilik yıldönümü yaklaşıo
biras netten araştırma yaptım güsel bişey buldum
hem sizinle paylaşim hem yorumları alim lütfennnnn
kişiye özel aşk gazetesiymiş
resimleri metinleri biz veriyoruz gazete formatında basıolar
çok hoşuma gitti
canım ben iki tane ayakkabı kullandım, yedek topuklu cirkindi ve bilinçli almıştım, görüntü değilde, rahatlık ve topuğu düşünerek almıştım. Türkcede o modele ne derler bilmiyorum ama, beyaz bir ayakkabi ald, zaten gelinligin altinda ayakkabi girunmuyor. Googleya 'sleehakken' yaz, anlarsin hangi modeli kast etigimi! Gelinlik ayakkabimda cok guzeldi parmak uclarinda delikli kalp şekli vardı, düğün bitmeden yarım saat önce çirkinlerle değişmiştim.
işden gücden Halim kalmadı kızlar, ya offf patladım!
gulshen yavruuuum! Yüklediğin resimi açamadım ya
Odada maruz kaldın yani, bir an kendi gençliğimi hatırladımanladım canım :) dolgu topuk mantar topuk gibi bişe:) en iyisini yapmışsın :) valla bende bunaldım çıkmam lazımdı çoktan ama misafirler var hala gitmedilerhaftasonunu buldular salaklar ne işleri varsa insan bi ararda gelir
Odada maruz kaldın yani, bir an kendi gençliğimi hatırladım
Espirisinde bu ya:))hahahaha görende 40 yasnda sanar seni deli
espirisinde bu ya:))
kız, dün nasıl gecdi arkadaşlarinla:) ben uzun süredir kızlarla çıkmadım, hep kocacigimlayim:) ne eylenceli ve keyifliydi bekarlik ya:)) tadını çıkar, 4 ayın kaldı