- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi captain price
-
Captain, her ihtimale karşı sevgilini uyar annenin olası tavrıyla ilgili, şaşırmasın.Münasip bir dille anlatırsın sen.Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik. ailelere açıldık. onun ailesinden yana bir sıkıntı yok. babamdan yana da sıkıntı yok. annem ise burada tartışma çıkmasına sebep olacak bi durum yüzünden karşı çıkıyor. yalnız bu durum ne benim için ne karşı taraf için sorun teşkil etmiyor. yani lütfen anneler hisseder ile gelmeyin bana, annem tanımadan etmeden örnek veriyorum ; karşıdaki insan x memleketli diye olmaz diyor bana.
neyse benim rest çekmem sonucu annem de gelsinler madem dedi. bu akşam gelecekler ailecek tanışmaya.
ama annemin isteksizliği her halinden belli. dün bişeyler yapalım, temizlik yapalım vs dedim ama oralı olmadı. ben yine elimden gelen temizliği yaptım. ne ikram edilecek dedim. kuru pasta alırız dedi. gittik kuru pasta, kuruyemiş aldık.
ben çalışıyorum bu arada. iş yerinden bi ablayla konuşuyoduk. öyle olmaz, haberli gelen insanın önüne kuru pasta konulmaz dedi. buradan bi yerden ıslak kek ve börek vs ayarlıycam. hani benim elimden gelse bu tip şeyelr dün yapardım ama gerçekten beceremiyorum. hani deseydi ki gel yaprak saralım, sarardım ama yok yani.
üzülüyorum yani isteksiz de olsan sonuçta insanları eve davet etmişiz. haksız mıyım?
ne bileyim. mutlu olmam gerekirken kırgınım. öyle içimi döktüm.
Su böreği ve tatli ikram edebilirsiniz.. Meyve filan da olabilir akabinde.. Aşırı döktürmeye gerek yok şu aşamada..Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik. ailelere açıldık. onun ailesinden yana bir sıkıntı yok. babamdan yana da sıkıntı yok. annem ise burada tartışma çıkmasına sebep olacak bi durum yüzünden karşı çıkıyor. yalnız bu durum ne benim için ne karşı taraf için sorun teşkil etmiyor. yani lütfen anneler hisseder ile gelmeyin bana, annem tanımadan etmeden örnek veriyorum ; karşıdaki insan x memleketli diye olmaz diyor bana.
neyse benim rest çekmem sonucu annem de gelsinler madem dedi. bu akşam gelecekler ailecek tanışmaya.
ama annemin isteksizliği her halinden belli. dün bişeyler yapalım, temizlik yapalım vs dedim ama oralı olmadı. ben yine elimden gelen temizliği yaptım. ne ikram edilecek dedim. kuru pasta alırız dedi. gittik kuru pasta, kuruyemiş aldık.
ben çalışıyorum bu arada. iş yerinden bi ablayla konuşuyoduk. öyle olmaz, haberli gelen insanın önüne kuru pasta konulmaz dedi. buradan bi yerden ıslak kek ve börek vs ayarlıycam. hani benim elimden gelse bu tip şeyelr dün yapardım ama gerçekten beceremiyorum. hani deseydi ki gel yaprak saralım, sarardım ama yok yani.
üzülüyorum yani isteksiz de olsan sonuçta insanları eve davet etmişiz. haksız mıyım?
canım benim kvde geçen hafta görümcem tanışma amaçlı getirdi oda kavga falan etti ama şimdi gayet iyi ve onlarda farklı memleket bide kuru pasta olmaz biz sarma patataes salatası tatlı börek falan yapmıştık sende o tarz yaparsın yada dışardan alırsınErkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik. ailelere açıldık. onun ailesinden yana bir sıkıntı yok. babamdan yana da sıkıntı yok. annem ise burada tartışma çıkmasına sebep olacak bi durum yüzünden karşı çıkıyor. yalnız bu durum ne benim için ne karşı taraf için sorun teşkil etmiyor. yani lütfen anneler hisseder ile gelmeyin bana, annem tanımadan etmeden örnek veriyorum ; karşıdaki insan x memleketli diye olmaz diyor bana.
Ben de aynen bu şekilde evlendim. O kadar isteksizlerdi ki ben herşey olsun bitsin yeter ki bi sürtüşme olmasın modundaydım. Eşimle sözümden ve nişanımdan bir fotoğrafım dahi yok. O gerginlikte aklımıza gelmemiş. Şimdi çok mutluyum ailem pişman ama hala bazı üzüntüler içimde.Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik. ailelere açıldık. onun ailesinden yana bir sıkıntı yok. babamdan yana da sıkıntı yok. annem ise burada tartışma çıkmasına sebep olacak bi durum yüzünden karşı çıkıyor. yalnız bu durum ne benim için ne karşı taraf için sorun teşkil etmiyor. yani lütfen anneler hisseder ile gelmeyin bana, annem tanımadan etmeden örnek veriyorum ; karşıdaki insan x memleketli diye olmaz diyor bana.
Captain, her ihtimale karşı sevgilini uyar annenin olası tavrıyla ilgili, şaşırmasın.Münasip bir dille anlatırsın sen.
Annen de eğer severse arkadaşın dediği gibi kendisi telafi eder sonra.
Restine rest yapmış anne, helal olsun
E öyle anneden de böyle kız olması normal
Yanlış anlama dik duruşundan bahsediyorum.
tanıştırmadım. aslında erkek arkadaşım da önce ben geleyim. benle bi konuşsunlar, anlarlar, severler tanıyınca dedi. ama annem inat. yüz göz olmadan alın gidin kızı demek istiyor sanırım. hatta ben annesiyle o gelsin önce dedim. ona bile yok dedi.Sevgilinle daha onceden tanistirmis miydin?Keske aile oncesinde damat adayini gorseydi tanisaydi.Onyargi oldugunu anlardi buyuk ihtimal
Neden isteksiz hiç adam akıllı konuştu mu senle ?
Benim annemde istekli değildi ama şimdi benden çok eşimi seviyo diyebilirimErkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik. ailelere açıldık. onun ailesinden yana bir sıkıntı yok. babamdan yana da sıkıntı yok. annem ise burada tartışma çıkmasına sebep olacak bi durum yüzünden karşı çıkıyor. yalnız bu durum ne benim için ne karşı taraf için sorun teşkil etmiyor. yani lütfen anneler hisseder ile gelmeyin bana, annem tanımadan etmeden örnek veriyorum ; karşıdaki insan x memleketli diye olmaz diyor bana.
Yani isteksizlik sebebini bilmeden çok sağlıklı yorum yapamayacağım ama belki de tanıyınca kafasındaki önyargılar silinir beklemekten baska çare yok gibi .ben rest çekmeyip az boyun eğsem hiç olmazdı. ben de kartları büyük oynadım mecburen.
erkek arkadaşımın durumdan haberi var. söyledim anam istemiyo diye.
tanıştırmadım. aslında erkek arkadaşım da önce ben geleyim. benle bi konuşsunlar, anlarlar, severler tanıyınca dedi. ama annem inat. yüz göz olmadan alın gidin kızı demek istiyor sanırım. hatta ben annesiyle o gelsin önce dedim. ona bile yok dedi.
isteksizlik sebebini yazamıyorum. ama dediğim gibi bizim aramızda problem olacak meseleler değil. annem konuştu. konuşmaktan çok kavga ettik. arkası boş şeyler söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?