Sevgili captain price, benzer durumları yaşamış ve sözlenme aşamasında olan biri olarak seni anlıyorum. Bizim de aramızda din farklılığı var. Bizim ailede babaannem dominanttır. Yani annemin, babamın sözünde yeri geldi mi babaanneminki üstündür o yüzden babaannemi örnek veriyorum. Babaannem istemedi erkek arkadaşımı. Nasıl olacaksınız dedi, sen farklısın o farklı dedi, kültürleriniz, aile yapılarınız farklı dedi, seni baskılarlarsa ne olacak dedi. Dedi de dedi yani. Ama erkek arkadaşımla tanıştığı zaman önyargıları kırıldı, tabi erkek arkadaşımın da verdiği bir güvence oldu ona. Eminim annen de zamanla güvenecektir, bazı anneler babalarda önyargı oluyor böyle. Senin mutlu olman onu da mutlu edecektir. Böyle boş sebeplerden geri adım atma.
Bu arada elbette kuru pasta olmaz, annen de biliyordur da gıcıklık yapıyor olabilir. :) Sen git ev yemekleri yapan bir yerlerden su böreği, yaprak sarması, tatlı falan al. Onları ikram edersiniz. Annene de sevmese bile onların misafir olduğunu unutmamasını, senin mutluluğunu önemsemesi gerektiğini söyle. Umarım en kısa zamanda aşarsınız, mutluluklar dilerim. :)