AKP Mitinginde Bir Çapulcu!

pisstttttttt
kim yazdı bu yazıyı
:KK24:
bi çift lafım varda
arkasından konuşmak istemedim
2 üniversitemezunu
yıllık 50.000 tl geliri olan
günde 3 gazete okuyup
sosyal medya nın ala bir kullanıcısı olarak
ve bir AK PARTİLİ olarak
sadece bir sözüm var kendisine
kendi üslübü çerçevesinde
anlayaacğı dilden yazmak istiyorum
HADİİİİ LENNNNN ORDANNN
:KK28:

:KK9:
:KK28:
çıks olmamış.. onun üslubuyla yazman için onun seviyesine inmen gerekir. bu israf için değmez..

Son düzenleme:
Ona da montaj dersiniz siz, video istemeniz çok komik değil mi sizce de :KK70: Ne videolar çıktı size göre hepsi montaj. Çünküüü çok kıskanıyorlar ustayı :KK1:

bacım dıkkatlı ol :KK70: siyasi olaylara gırınce hemen ceza alıyorsun ben dun hukumetımızı basbakanımızı savunuyum dedım veto yedim :KK43: uzaklastırma aldım cekemeyen arkadaslar şikayet ettı heralde :KK70: valla bunu yazarken bıle tedırgınım su an . :KK36::KK36::KK36::KK36:

bacım dıkkatlı ol :KK70: siyasi olaylara gırınce hemen ceza alıyorsun ben dun hukumetımızı basbakanımızı savunuyum dedım veto yedim :KK43: uzaklastırma aldım cekemeyen arkadaslar şikayet ettı heralde :KK70: valla bunu yazarken bıle tedırgınım su an . :KK36::KK36::KK36::KK36:

Ben paylaştığım şeyde onu savunmuyorum yalnız, aksine :KK70: Yanlış anlaşılma olmasın da. Siz savunmaya devam edin, yazdığımı yanlış anlamışsınız sanırım:)

Ona da montaj dersiniz siz, video istemeniz çok komik değil mi sizce de :KK70: Ne videolar çıktı size göre hepsi montaj. Çünküüü çok kıskanıyorlar ustayı :KK1:

siz siz ne ya uslübüna dikkat ediniz tamammı !!
ve ayrıca bu sen mesajınızı alıntılayışım bir daha ne yazarsanız yazın yadığınız görüpte alıntılayıpta cevap yazmıcam pekiştirmicem sizi anladınız mı beni ne yazarsanız yazın asla cevap yok size
o yüzden zahmet etmeyin bana yazmak için tamam mı :KK52:

Ben paylaştığım şeyde onu savunmuyorum yalnız, aksine :KK70: Yanlış anlaşılma olmasın da. Siz savunmaya devam edin, yazdığımı yanlış anlamışsınız sanırım:)

valla yanlıs anlamısım evet :KK52::KK52::KK52: korkudan kıme ne yazdıgımı ne okudugumu bılememısım zaar ayy bunlar içinde şikayet alıp veto yemıım de :KK76::KK76:

siz siz ne ya uslübüna dikkat ediniz tamammı !!
ve ayrıca bu sen mesajınızı alıntılayışım bir daha ne yazarsanız yazın yadığınız görüpte alıntılayıpta cevap yazmıcam pekiştirmicem sizi anladınız mı beni ne yazarsanız yazın asla cevap yok size
o yüzden zahmet etmeyin bana yazmak için tamam mı :KK52:

Tanımadığınız birine "siz" diye hitap edersiniz hanımefendi, üslubu sıkıntılı olan sizsiniz çok üzgünüm... Siz dedim diye hakaret ettim falan sanmışsınız çok tuhaf :KK70: Bi de açıkçası türkçeyi katletmenize gerek yok yorum yaparken, ne dediğinizi anlamak zaten çok güç. Hani istesem de cevap veremeyeceğim o açıdan... Cevap yok kısmını anladım bir de, vah vah :KK1: Cevap verseniz de anlaşılmıyor, o yüzden siz yormayın kendinizi. Sürekli siz diyorum ama alınmayın lütfen. İyi akşamlar:)

Ne kaynak var ne kamera görüntüsü anlaşılan herkes kafasına göre konu açabiliyor.

Ha birde konuyu açan editör olunca ne ban alıyor ,nede başka bir şey ama normal bir üye içerik bile değiştirince direk banlanıyor :KK76: Ne adalet ama !!!:KK1:

efsaaaa,
bu konu kaynaklı, kaynaksız olsa kapatılırdı, ayrıca kaynaksız konu açan banlanmıyor, ne zaman ban verdik kaynaksız konu açana, tek bir örnek ver özür dileyeceğim.

İçerik konusuna gelince, hem kaynaksız konu hem içerik silme mevzusunda bilmeden yazıyorsun, içeriği tümüyle siler, kısmen değiştirirseniz ceza alırsınız tabii.

Ama imla hatalarını düzeltmek veya ilave yapmak isterseniz ceza falan verilmiyor, bilmiyorsun, bilmeden fikir yürütüyorsun, cezaları veren benim, neye ne sebeple ceza verdim çok iyi bilirim, burda kimseye kaynaksız konu açtın diye ceza vermedim, yazdığı yorumda imla hatalarını düzeltenlere de ceza vermedim ama biri kalkar ben bu partinin var yaaa diye yazdığı yorumu silip vazgeçtim yorum yapmıyorum diye değiştirir, asıl yazdığını silerse ceza alır, iyi o zaman herkes küfür edip edip sonra silsin bizde sildi nasılsa diye ceza vermeyelim.

tipik ak parti seçmenini aşağılama dolu bir yazı olmuş ...
kendini elit sanan bir kesimin sözcüsü olmuş yazan kişi .
vah vaaahh kendisi bir elit olarak gitmiş görmüş gariban vatandaşı ,mecburlarmış ,açlarmış ,ondan gitmişler ,ondan oy vermişler
kendisi çok aklı başındaya bunları hep gözlemlemiş ,oturup kalkıp kendini çok şanslı görüyordur eminim
ak partiye oy vermediği için daha akıllı ,daha elit olmuştur şimdi.
gerçekleri görüyorya ..
bir de tiplemelerde hiç eğitimli şahıs yok ..
hep kendileri eğitimliya ..
vay anasını ..
bunlar yıllardır söyleniyor .
aziz nesinin mantığı işte ,kendi milletine salak diyen bir yapı .. e neden salak diyor ,kendi nemalanacak da ondan ,kendi üstün vasıflıya ..
hiç dikkate almıyorum bu tip yazıları çünkü bu zihniyetler yıllar önce türedi hala da seçimi sabote etmeye çalışıyorlar bu yazılarla ..
lakin bu millet bu senaryoları çok gördü ,milleti aşağılayan bir zihniyetin milleti hakkında analiz yapması da ayrı bir tezat zaten ..
bu millet çatlayan da olsa patlayan da olsa hizmete oy veriyor ,inanmak istemeyen varsın inanmasın .
benim aziz milletim herşeyi görüyor ...

agziniza elinze saglik bu zihniyet kendini boyle mutlu hissediyo napsin.. diger turlu bunalima girerler zavallilar...bunlar fakir, cahil,para ile toplanmis zavallilar diye kendi egosunu tatmin ediyo... ama asil zavallilarin kendisi oldugunu goremiyo...yirtiniyolar bin bir vaad binbir yalan sirin gorunmeye calismalar ama yuzde yirmibesten fazla oy alamiyolar eee yazik bunlarada...ee makarnayla siz toplayin meydanlara bu insnlari..ama yok gucleri yetmiyo..

Ne kaynak var ne kamera görüntüsü anlaşılan herkes kafasına göre konu açabiliyor.

Sonuna kadar okumadın anladım. Ama yazının sonuna bir bakıver. Link var mı yok mu. He yazıyı esas yazana bir güvenin yoksa o benim sorumluluğumda değil. Yazıyı okudum. Herkes çok beğendim çok beğendim diye paylaşıyordu. Akp ye oy vermedim vermem. Yazıdan iğrendim. Sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Ak partiye oy vermediği halde bu yazıyı benim gibi beğenmeyenler önyargılı ve irrite edici bulanlar olacak mı diye merak ettim. Eğer beğenen varsa nesini beğendi merak ettim. Malum sosyal paylaşım platformlarında gerçek arkadaşlarımda bu mevzulara girmek istemediğimden orda "ayyy çok biyendim" diyen arkadaşıma soramadım sizlerle konuşalım istedim.

Editör falan da değilim gördüğün gibi.

Son düzenleme:
Yoo, okuyan kimse yanlış anlamasın lütfen bu "benim" çevremde gözlemlediğim. Başörtüsüz oy veren arkadaşlarım da var ama çoğu ailem kime veriyo hıı ozaman doğrudur modunda. Ben bu mantığı anlamıyorum malesef çevremde şu cümleyi kuran da var "abi çalmışsa çalmış, çalıp da ülkeyi batırmıyo ya yol da yapıyo, her şeyi de yapıyo, helal olsun". Yani ben bu cümleyi kurabilenleri gördükçe ağlanacak halimize gülüyorum. Evet bi'çoğu başka düzgün bi'parti mi var diye oylarını akpye veriyolar ama diğer bi'çoğu da körü körüne bağlı oldukları için veriyo. Hani iki kelime tartışmaya çalışsam çoğunun benim anlattıklarımdan haberi bile yok "yalandır, nerden duydun, ne biliyosun, ayy çekemiyolar üfff" araştırmıyolar yani tv ne verirse o. (yine belirteyim benim çevrem diye)

Mühürlerin çalındığı bi'ülkede kimse adil bi'şekilde başa gelindi dememeli çünkü soru işareti kalıyo kafalarda. Başa gelen mhp, chp, akp hiç farketmez bu ülke sandığa güvenini çoktan yitirdi.

Bi'partiyi fanatikçe destekleyemezsiniz ülke söz konusudur çünkü. Oyüzden biri size bu adam "ananı da al git dedi, kelle dedi, ülkenin oy vermeyenini yok saydı" dediğinde evet orda hata etti diyebilmelisiniz. Ancak benim KK ve çevremde duyduğum cümle "siz adamı sevmezken napıcaktı bağrına mı basacaktı yok yea"... Benim akpyi sevmememin en büyük nedeni ülkeyi %50m diye bölmesidir. Ben onu sevmek zorunda değilim ama o ülkenin başındaysa hepimizi eşit görmek zorunda. Ben oy veren olsaydım ciddi ciddi oturur televizyonda hayranlıkla izlediğim sanatçılar tepkili (Gürse Birsel vb.), okuldaki profesörüm kızgın, üniversite öğrencilerinin (Odtü vb.) çoğu sevmiyo acaba NEDEN? diye düşünürdüm.

Valla imkanım olsa bi'dakika durmam halbuki ülkesine feci aşık bi'insanım ama ruhum daralıyo artık:KK14:
BAŞBAKANIMIZ %50 diye ülkeyi bölmüyor o ayrımsız ülkesini ve insanlarını seviyor ve ayrımsız hizmet veriyor.Bu ülkeyi %50 diye bölen doğruyu gören HALKTIR HALK yani BİZLERRRR.. ÇÜNKÜ BU BAŞBAKANIMIZ BU MİLLETE BU ÜMMETE DUALARI SONUCU SUNULMUŞ BİR BÜYÜK NİMET.Çapulculara da halkı sömüren o zavallı zihniyetlere de ve vatan hainlerine de karşı ülkeyi kalkındırıp düşmanların korkusundan kudurup şantajla montajla yıkmaya kalkışacağı kadar değerli bir ADAM .MEYVE VERİYOR O YÜZDEN BU TAŞLAMALAR :KK52:

Yaziyi bastan sona okudum, cok zahmete girilmis yazık. Gozlemleride o kadar milletin arasından, sadece okumamis, yok sigortasiz calisan kisilermis. Yok deniz görmemiş ler. Turkiye de istanbuldan baska denize kiyisi olan sehirlerde var. Bu on yargiya cok üzüldüm. Boyle küçücük pencereden bakip, gercekleri gormezden gelmeye devam edilirse. Yarin halk size cevabi verecektir.:KK20:

Ahhh ahhh o cahill kesim. Milli mucadele verip yurdumuzu isgallerden kurtardi. Ve onlar bizim atalarimiz. Egitim sadece istanbulda bayanlara haremde erkeklere enderunda verilirmis. Ve cogu aydinlarimizda canalkalede canini vermis. Hepimiz Türkiye vatandasi degilmiyiz. Bu ayrim neden. ?

Yaziyi bastan sona okudum, cok zahmete girilmis yazık. Gozlemleride o kadar milletin arasından, sadece okumamis, yok sigortasiz calisan kisilermis. Yok deniz görmemiş ler. Turkiye de istanbuldan baska denize kiyisi olan sehirlerde var. Bu on yargiya cok üzüldüm. Boyle küçücük pencereden bakip, gercekleri gormezden gelmeye devam edilirse. Yarin halk size cevabi verecektir.:KK20:

Canım fazla gözlem yapmamış. Gitmeden kafasında yazacaklarını planlamış o. Öne göre malzeme toplamış..

BAŞBAKANIMIZ %50 diye ülkeyi bölmüyor o ayrımsız ülkesini ve insanlarını seviyor ve ayrımsız hizmet veriyor.Bu ülkeyi %50 diye bölen doğruyu gören HALKTIR HALK yani BİZLERRRR.. ÇÜNKÜ BU BAŞBAKANIMIZ BU MİLLETE BU ÜMMETE DUALARI SONUCU SUNULMUŞ BİR BÜYÜK NİMET.Çapulculara da halkı sömüren o zavallı zihniyetlere de ve vatan hainlerine de karşı ülkeyi kalkındırıp düşmanların korkusundan kudurup şantajla montajla yıkmaya kalkışacağı kadar değerli bir ADAM .MEYVE VERİYOR O YÜZDEN BU TAŞLAMALAR :KK52:

Şaka yapıyo olmalısınız.
Kibliyorum bu arada bknz:Çapulcu, zavallı zihniyet, vatan haini, kudurmak.

Ne düşünürseniz düşünün ama lütfen yaşınıza uyacak şekilde saygı çerçevesinde savunun görüşünüzü.

Bana perdesiz ev yakistirmasi yapan, baleyi birakilmasi kurtulunmasi gereken bir meslek olara goren, kendi halkina capulcu diyen bir zihniyet beni temsil edemez. Bu kadar eylemden sonra dunyanin neresinde olsak basbakan bir geri adam atar yahu bu insanlar ne istiyor bir dinleyeyim derdi. Basbakan dindar nesil yetistirmeye kalkarkan inanmayanlarin ve farkli dinlerden insanlarin haklarini savunsaydi zaten saygimiz sonsuz. Her gecen gun sahip oldugUm bir hak elimden aliniyor. Ummetin hayriymis. Lutfen yazilani elestirelim saygi cercevesinde.

Son düzenleme:
İnsanları öyle aşağılayıcı bir metin olmuş ki, sonra size çıkıp "çapulcu" denilmesi zorunuza gidiyor. çünkü diğer insanlar size göre "zavallılar,açlar,cahiller,güce tapıyorlar,şehvet içindeler " ya böyle oldukları için sizin onlara dediğiniz onca aşağılık laflara susuyorlar!!!

yok evinde internet bilgisayar yokmuş, yok arabası yokmuş, yok arabası olsada alacak benzini yokmuş, yahu kardeşim tek tek oturup milletin eğitim durumunu, mal varlığını, sigortalı sigortasız çalışıp çalışmadığını, yada ne kadar maaş aldığını mı sordun. 2bin kişinin çetelesinimi tuttun.

Bende mitinge katıldım, her çeşit insan vardı. Benim gördüklerimde aristokratından, eğitimlisine. üniversite mezunu gençlik, ha başı açık başı kapalı diye zaten hiç ayrım yapmayacağım, çünkü herr türlü diyorum.
Ve o adam denmiş, işte o adama oy veren, mühendisinden, öğretmenine, zengin iş adamından, işçisine, öğrencisinden, çobanına, sol görüşlü olan vatandaştan, sanatçısına, yönetmenine, gazetecisine.... daha unuttuklarım bile var, o kadar dar bir pencereden bakıyorsunuz ki bunları göremeyecek kadar körsünüz.
Ha mitinge gazete alıp gelmemiş, insanlar mitinge gidiyor yaa, napsın gazeteyi, seyahate gitmiyor ki ? artı herkesin evinde interneti var pc si, tableti var lüks olmaktan çıktı yani böyle şeyler, insanlar artık internetten okuyor gazeteyi, ha illa gazete okuyacak diye de bişey yok. Gazete okumuyor, twitter e, facebook a girmiyor diye cahil damgası vuramazsınız kimseye, ki aksine 5 yaşındaki çocuğun bile facebook u var :)))

Sigortasız işçi çalıştıran, birsürü patronlar var bu her parti mensuplarınından olabiliyor, ama devlet o kadar çok adım attı ki sigortasız çalıştıran işyerlerine,o kadar çok önlem aldı ki, artık çoğu işyeri sigortasız çalıştıramıyor, devlet müfettişler gönderiyor ve işçilerin haklarını söke söke alıyor. hiç acımadan basıyor cezayı,
yine vergi kaçırılmasın diye, vergi dairelerinden habersizce denetime göndertiyor, yakalayınca affetmiyor, kesiyor cezayı, bu yüzden sigortasız işçi çalıştıran azaldı ve vergi kaçıranlar azaldı. Ha işyerlerine teşvik amaçlı sigortanın yarısını kendi ödüyor, kolaylık sağlıyor işverene de vergi affı yapıyor, bir daha vergi kaçırmasın diye. yada ödemede taksitlendirme yapıyor zorlanmasın diye.

ben şu partiyi ya da bu partiyi savunmuyorum, tepkim sizin insanlara bir koyunmuş gibi muamele yapmanız...

Bu ülkede bir kaos, bir savaş çıksa, sizin elit kesim yurt dışına kaçar, imkanlarınız var ya nasıl olsa. Ama o cahil dediğin millet kanının son damlasına kadar savaşır bu ayyıldızlı bayrak için, tarihte örneğimiz var, eğitimli sadrazamlarımız, heyeti şura mız, Türk Milletini yok sayıp SERV antlaşmasını imzaladılar. Anlaşmanın 494 gibi bir maddesi var onları bir oku istersen, Türkleri tarihten silmek maksatlı bir anlaşmaydı. O dönemin gazeteci aydınlarıda, MANDATER yönetimi savundu. Ülkesini dışa bağımlı olmasını istediler, çünkü Milli bilinç yoktu. Ama Anadalu halkı, o deniz görmeyen halk milli mücadeleyi başlattı.
Vatanı düşmanlardan temizlediler. yene olsa yene yaparız, yaparlar!

Diyorum başkada bir şey demiyorum, aslında bu yazıya söylenmesi gereken çok şey var ama siz o kadar dar pencereden bakıyorsunuz ki anayabileceğinizi sanmıyorum.
Tekrar altını çiziyorum, TEPKİM insanları ötekileştirmeniz!!!

Size mitingin girişinde el değiştiren 300 liranın videosunu göstermeyeceğim! Ona göre okuyun veya bırakın...
Ne işim var benim AKP mitinginde?!!!
Bu soruyu soran sadece ben değilim, görüşlerimi bilen herkes aynı soruyu soruyor.
Tepemizdekinin kontrolden çıktığını ve halkımızın selameti için çok ama çok acil bir iktidar değişimini zaruri gören onmilyonlardan biriyim...
E bilen bilir, bu konuda aktif de sayılırım.
Peki ne işim var benim büyük AKP mitinginde?
Hemen söyleyeyim: Güvensizlik.
Gezi direnişinin başından beri devletin ve basının nasıl davrandığını çok ama çok iyi biliyorum, biliyoruz...
Tek tek anlatmaya gerek yok ama artık "gözümle görmeden" inanmıyorum.
"Bu adam bizi bize düşman etti!"
"Nasıl inanıyorlar anlamıyorum!"
"Kefen giymişler, kesin iç savaş çıkacak!"
"Adam başı 300 TL veriyorlarmış!"
Ooooo! Neler neler!
Yok aga! Ben bi bakıcam!
Eki Görüntüle 1038597
Taksi ile Yenikapıya kadar gittim ve gerçekten inanılmaz bir kalabalıkla karşılaştım.
Hemen herkes özel güne kiralanmış belediye otobüsleri ve ilçe teşkilatları tarafından kiralanmış otobüslerle gelmiş. Girerken otobüs sayısı beni şaşırtmıştı ama çıkarken gördüklerim karşısında küçük dilimi yuttum...yazacağım.
Öncelikle kitleden bahsetmek lazım. Kim bu bir milyon insan?

Onlar görmezden gelinenler...evet, bugüne kadar gözümüzün önünde olan ama görmezden geldiğimiz insanlar var ya, hani farkına varmadığımız, hani iki kelime konuşmaktan sıkıldığımız...

İşte onlar...

Eki Görüntüle 1038598

Çoçuğumuzun bakıcısı Nermin Abla...

Sitemizin güvenlik görevlisi Kadir...

Tekstil atölyesinde günde 12 saat sigortasız çalışan Hatice...

Annesi Meliha...

Kardeşi Sanlı...

İski'den emekli Necati Amca...

Zabıta...itfaiyeci...otobüs şöförü...taşeron inşaat işçisi...

Onlar işte!

Bizi ayakta tutan, "kendiliğinden" olduğunu sandığımız bir çok işi gerçekte sessiz sedasız, afra tafrasız yapan insanlarımız.

Onlar "CV"si olmayan işlerin insanları...

Onlar "uzaktan" gelenler...onlar İstanbul'da denizi yılda bir kez görenler...

Onlar birbiri ile konuşmayanlar...onlar yanlarında bir adet gazete bile getirmeyenler...

Evet hiçbirinin kolunun altında bir gazete yok...bir adet bile...

Onlar telefona, internete bakmayanlar...twitter vimitter filan bilmeyenler..."selfie" çekmeyenler...

Onlar nasırlı eller...yorgun bacaklar...

Onlar talimatla bayrak kaldıranlar...itaat edenler...

Onlar beslenemedikleri için boyu benden kısa olanlar...en son Japonya'da metroda böyle hissetmiştim...ama onlarınki genetikti, bizimkisi yetersizlik...

Hepsi can, hepsi canan! Onlar biziz.

Otobüs ile geliyorlar çünkü arabaları yok çoğunun...

Olsa da benzine paraları yok...

Nerede ise tamamı geldikleri ilçe teşkilatı tarafından sağlanan anlık veya devamlı yardıma muhtaç,

Bizim "Makarnaya, bulgura oyunu satuyorlar!" diye kızdığımız, aşağıladığımız insanlar...

Ama o "Makarna" o kadar değerli ki onlar için...çoçuğu o makarna sayesinde doyuyor.

Eki Görüntüle 1038599

Bunu 1 liraya satılan simite, 50 kuruşa satılan suya yutkunarak bakan onlarcasını görünce anladım.

İşte ben bunu görmek için oradaydım.

Giriş çok karmaşık...bir milyon adamı içeri almak kolay değil...bi de haremlik selamlık dayatması olunca hiç kolay değil...

Halbuki kadınlarına karşı zarifler, kibarlar, dikkatliler.

"Bayanlara yol açalım beyler!"

En sık duyduğum cümlelerden biri.

Takkelisi, cihat bayraklısı, aczimendisi de burada...burada "inançsız" olarak tabir edilebilecek kimse yok.

Eki Görüntüle 1038600

Polisler ekstra kibar..."Pardon, yol açar mısınız?"

Oha! Mayıs'tan beri böyle bir şeye şahit olmadım! Şaka olmalı bu! :)

Eğitimsiz kafalar düalistik çalışıyor. Yani basit "ikilemler" çok etkili...

İyi kötü...sıcak soğuk gibi...

Recep Tayyip Erdoğan - Kılıçdaroğlu

Tayyip iyi, Kılıçdaoğlu kötü...

Tayyip akıllı, Kılıçdaroğlu aptal...

Tayyip sağlam irade, Kılıçdaroğlu çürük elma...

Acaip ucuz ve seviyesiz bir Tayyip-Kılıçdaroğlu photoshop pankartı önünde adeta çıldırıyorlar

Kahkahalar, gülmeler, fotoğraf çektirmeler.

Onlar için AKP, CHP, MHP filan yok...

Tayyip - Kılıçdaroğlu

Melek - Şeytan

Yarım saatlik milim milim ilerleyiş ve uyduruk bir üst araması sonrası içerideyim.

Ortalarda bir yerdeyim ancak alan çok büyük ve kürsüyü görmek nerede ise imkansız. Büyük ekranlara bakıyoruz alık alık...

Eki Görüntüle 1038601

Çok kalabalık...çok yoğun...omuz omuz, göğüs sırt...

Tayyip Kocaeli'nden geliyor. Onu beklerken Kadir Topbaş'la, Fatih Belediye Başkanı ile filan oyalanıyor millet...şu Marmaray tünelinin üzerine inşaat izni veren var ya...o işte.

Bi de bir şarkı var yeni çıkan...çalıntı olan...onu söyleyen sanatçı(!) çıkıyor, "Beni eleştirdiler taraf olduğum için, ne var bunda? Taksim'deki sanatçılar gibi polise taş mı atsaydım, dükkan camı mı kırsaydım?!"

"Yuuuuuh!"

Yavşak denilen şey böyle bişi işte.

O insanların nerede ise hiçbiri Taksim'e gelmedi...görmedi yaşananları...kendilerine yakın birisi ne derse onu doğru biliyorlar. İnternet'le ilgileri de yok...yandaş kitle medyası ne derse "He" diyorlar...

Bu tetikçi yavşaklar da kendilerine verilen görevi layıkıyla yerine getiriyor. Bu işler bittiğinde ilk hesap sorulacaklar bunlardır.

Neyse...

Öncelikle öyle çoşku filan yok...çok fazla pankart filan da yok...abartılı bir kenetlenme, gözü dönmüşlük filan yok...

Seviyorlar Tayyibi ama o kadar...AKP filan da yok onlar için...bi Tayyip o kadar. Ama Tayyip dediği için ölürler mi? Öldürürler mi? Ih ıh!

Bu kitleden iç savaş çıkarması çok zor...yumuşak bir kitle...bizim cesaretimiz, kenetlenmemiz, ortak hedefe yürümemiz çok daha kuvvetli seviyede. Biz ölüyoruz ve daha da ölmeye gidiyoruz.

Oradan bu çıkmaz...çok çok az bir kısmı için "belki" diyeceğim, işte onlar da pala ile dolaşanlar , Berkin'in evini basanlar filan. Kitlesel bir destekleri yok.

Tayyip helikopterle dolaşırken bir heyecan oluyor, el sallamalar filan.

Tayyip kitle iletişimi konusunda önemli taktikler kullanıyor...önce yukarıdan bakıyor...

Sonra helikopterden talimat yolluyor, arka kısma insan alın, dışarıda kalanlar var filan diye.

Vay be! Adam oradan bile müdahele ediyor! Kürsüden iletiyorlar mesajı. Çok seviyor bu kitle bu aşağılayan davranışı!

Neden biliyor musunuz? Çünkü yönlendirilmenin dışında alternatifleri yok. Hayatları boyunca hep talimat alanlar onlar...aç kalmamak için itaat edenler. Yine aynısı oluyor.

Beyefendi çıkıyor sahneye ve aynı masalları ardı ardına anlatıyor...

Prompterdan İstanbul'un ilçelerini alfabetik sırayla okuyor...yanımdakinden bir ses "Vay be adam ezbere okuyor be!"

Prompter bir ara donuyor, bu da donuyor...15 saniye filan...yanımdakiler "Noldu?" filan diyor...

Hiçbirinin aklına gelmiyor, onun o listeyi ezbere okumadığı.

Konuşma başladı...önde kadınlar var...sesi en yüksek çıkanlar ve en heyecanlılar.

Kadınlar gerçekten seviyor onu...duruşunu seviyor...sesini seviyor.

Kabul etmek lazım...ben cinsel olarak uyarılmış gözler gördüm orada...bu hakaret değildir. Milyon yıllık insanlık tarihinin evrimsel sonucudur...Gücü sevmek.

Öyle olmasa yüzbinlerce Fransız kadın, ülkelerini işgal eden Alman askerleri ile beraber olmazdı değil mi? Kim güçlü ise o çekici işte...neyse bu başka bir hikaye...

Konuşma başlıyor...5 dakika sonra ilk hareketler...

"Bu paraleller vatan hainiii!"

"Yuuuuh!".. bir yandan yuhlayıp bir yandan çıkanlar...

Noluyo be?! Nereye gidiyorsunuz?

"Bunlar peygamberi kamyonet kasasına bindirdiler!"

"Yuuuuh!"...hoppala...onlarca insan gidiyor çıkışa doğru...

"Bu CHP zihniyeti bilmemne!"

"Yuuuuuh!"...yüzler oldu...

Ben 25-30 dakika sonra çıktım, onbinlerle beraber çıktım...

Dışarıda yüzbinler vardı!

Adam içeride böğürüyor! Millet çıkıyor!

Yahu neyin kenetlenmesi??! Bu ne?!

Girerken bir sohbet sırasında duyduklarım geliyor aklıma:

"Biz sayı çok olsun diye geldik zaten"

Olay budur...olay bir fotoğraf karesidir...onu çektirebilmek için herkese verilen para, yardım vs aslında bu bir prodüksiyon masrafıdır, o kadar.

Çıkıyorum yüzbinlerle beraber...millet otobüsüne ulaşma derdinde.

Şimdi bir yol hayal edin...Yenikapı feribot iskelesinden, Unkapanı'ndaki tarihi sarnıca kadar...

Herhalde 5 km filan...

O yolun iki şeridinin de ağzına kadar otobüs ve minibüslerle dolu olduğunu düşünün...

Çıkanları bekleyen...

Herhalde 3-5 bin civarında araçtan bahsediyoruz...

"Bindirilmiş kıtalar" deyimi size ne anlatıyor?

Eki Görüntüle 1038602

Sonuçlar:

AKP seçmeninin önemli bir kısmı taraflı kitle iletişim silahlarının etkisi altında. İnternet kullanımı yok veya limitli...twitter, mivitter zaten yok, kapatılsa da dert değil...onların meselesi değil.
Fakirler...açlıkla tehdit edildiği için oradalar...yedikleri azıcık aşı "Tayyip" veriyormuş hissindeler. O olmasa o aş gelmez sanıyorlar.
Kendileri gelmiyorlar...getiriliyorlar. Teşvikler ve taşımalarla.
Çoşkulu değiller...kenetlenme durumu yok...birilerinin karar vermesini ve kendilerine söylemesini bekliyorlar. Mitinglerde sürekli söyleneni tekrar etme durumu var.
Tayyibi seviyorlar ama konuşmasını bitirmesini beklemiyorlar bile. Paralel devlet, istiklal savaşı filan gerçek dertleri değil.
O kadar büyük miting meydanında doğru dürüst miting filan yapılamaz. Duyulamıyor, görülemiyor. Adamın tek derdi, gazetelere "Milli İrade" fotoğrafı vermek.
Basit, zıtlıklara dayalı düşünüyorlar. Çevrecilik, demokrasi, özgürlük filan anlaşılmıyor...kafa karıştırıyor, rahatsız oluyorlar.

Bu lanet iktidar kontrollü olarak aç ve eğitimsiz bıraktıklarını daha büyük bir açlıkla tehdit ederek iktidarda kalıyor. İnsanlar bilinçaltlarında bu korkuyu taşıyor ve bir baba edasında seviyorlar tepelerindeki tiranı. Muhtaçlar...babanın eline muhtaçlar...babanın arada bir kötü söz söylemesi önemli değil...veya evin diğer oğlunun ağzını burnunu kırmasına ses çıkarmak istemiyorlar. O kardeş zaten yoldan çıkmış. Dayakla uslanır belki diyorlar. Bu arada aynı baba bizim konuşmamızı da yasaklamış. Kardeşimize yaşam tarzımız ve babamız hakkındaki gerçekleri anlatmamızı engelliyor. Gezi 15 gün elimizdeyken yakınlaşmanın ve kitlesindeki yumuşamanın farkına vardı ve tekme tokat daldı. Şimdi "onların gazetelerini okumayıııın!" diye anırıyor, interneti kapatıyor.

Seçimden bişi çıkmaz...ama artık "Nasıl olur yaaa, nasıl hala buna oy verirler???" sorusu ile vakit kaybetmeyeceğiz. Derdimiz seçim sonrası olacak. Enerjiyi sağlıklı harcamamız önemli

Kaynak : http://sarapvepeynir.blogspot.com.tr/2014/03/akp-mitinginde-bir-capulcu.html

Aciyorum boyle insanlara :) cunki acinasi haldeler .
Bu yaziyi yazan kisi kendini kaf daginda goruyor zannumca :)
O yerdigi halkdir halk !
E o zaman kendisi ne oluyorki ? Ha capulcuydu dimi :)
Sonrada diyorlarki halki otekilestiriyorlar . Bunu diyenler bu yaziyi okuyunca halki kim otekilestiriyor anlar umarim !

Aciyorum boyle insanlara :) cunki acinasi haldeler .
Bu yaziyi yazan kisi kendini kaf daginda goruyor zannumca :)
O yerdigi halkdir halk !
E o zaman kendisi ne oluyorki ? Ha capulcuydu dimi :)
Sonrada diyorlarki halki otekilestiriyorlar . Bunu diyenler bu yaziyi okuyunca halki kim otekilestiriyor anlar umarim !
o kaf dağına anca burunları ulaşıyor. küçümsedikleri halk Allahın izniyle onları bertaraf etmeye devam edecek

X