- 16 Kasım 2023
- 433
- 113
-
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
Tatlı kaşığının ucu kadar demişler yukarıda o kadar mıTurşu gibi cok dayansın istiyorsan fincana bir tatlı kaşıgı:))
Böbrekleri saglam,tansiyonu yoksa doldur gitsin.Ne kadar tuz peki anlık çokluk neye göre belirlenecek
Her şey oturdu kahve mi kaldı ? Evlilik keşke kahvenin tuz miktarına kalsaydi, şimdilik hayalleri rafa kaldir.Çevremde çok evlenen var hayal etmeye başladım ama hayalde orayı oturtamadım kahve kısmında kararsız kaldım sizler nasıl yaptınız öğrenmek istedim
Hmmm o zaman üzgünüm ama eski adetleri çoook yanlış uyguluyorsunuz hatta içinden geçiyorsunuz
Evli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Çok severek izlediğim "Bir gece masalı" dizisinden soruna cevap veriyorum dikkatli izle canımEvli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Dümdüz kahve verdim aplaaaa bileydim bal koyardımHmmm o zaman üzgünüm ama eski adetleri çoook yanlış uyguluyorsunuz hatta içinden geçiyorsunuz
Eskiden kızlar bizim gibi flört edemezmiş, kız evlerine görücüler gidermiş, kızlar istemeye gelen erkeği beğenirse bal, beğenmezse tuz koyarmış.
Bal koymak bal tadında evlilik yapalım demek, tuz koymak seni beğenmedim istemiyorum demek.
Dümdüz kahve de olur, adamı tekrar strese sokmaDümdüz kahve verdim aplaaaa bileydim bal koyardımgidip tekrar yapacam, damatligini giyip içsin
Sizin hatriniza öyle yapayım( dagmatliga sigmama ihtimalini görmezden geliyorumDümdüz kahve de olur, adamı tekrar strese sokma
Ben kahveyi istediğim gibi yapamadım, annemlere tekrar istemeye gelir misin dersen eşinin tepkisi ne olur acabaSizin hatriniza öyle yapayım( dagmatliga sigmama ihtimalini görmezden geliyorum)
Ahahaha sizin yazınızı aynen okudum ;" Abinle o ortamda tekrar göz göze gelmektense şuracıkta damatligimi giyeyim ,tuzlu kahve yap" dediBen kahveyi istediğim gibi yapamadım, annemlere tekrar istemeye gelir misin dersen eşinin tepkisi ne olur acaba
Abin neden öyle bir şey yaptı ki zorba mı abinizAhahaha sizin yazınızı aynen okudum ;" Abinle o ortamda tekrar göz göze gelmektense şuracıkta damatligimi giyeyim ,tuzlu kahve yap" dedi(abim kahve dibini görene kadar gözünü üstüne dikti )
aşırı utangaç biridir, hala Abimle göz göze gelip sohbet edemez ,başı öndedir.
Yazık yaaaa üzüldüm şimdi, durduk yere strese girdiAhahaha sizin yazınızı aynen okudum ;" Abinle o ortamda tekrar göz göze gelmektense şuracıkta damatligimi giyeyim ,tuzlu kahve yap" dedi(abim kahve dibini görene kadar gözünü üstüne dikti )
aşırı utangaç biridir, hala Abimle göz göze gelip sohbet edemez ,başı öndedir.
Kaç yıllık evliyiz belki açılırYazık yaaaa üzüldüm şimdi, durduk yere strese girdi
Bu saatten sonra açılmazsa kahvenin yanına tuzluk da versen olmazKaç yıllık evliyiz belki açılır@mune abla sen mesajlarıma cevap verince ünlü biriyle konuşmuş gibi hissediyorum