- 12 Temmuz 2006
- 55.560
- 213.219
- 52
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
La havle vela kuvvete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz attınız deterjan yaniKahve nasıl köpürüyo zannediyosun?
Normal kahve yaptım verdim. Ben de yapmadım hatta yengem yaptı ben taşıdım
Biraz derken ne kadar işteGirgirina biraz serpilir de deterjan falan ne saçma sapan işler. Ben dümdüz kahve verdim.
Ne kadar tuz peki anlık çokluk neye göre belirlenecekNe deterjanı ya hu oldu olacak fare zehri kat tam olsun.
Adet yerini bulsun diye tuz seker acı karısım olur iste..
Koyma ya amannn... İlllaaaaaaaa koyacaksan çay kasiginin ucuyla koy.Biraz derken ne kadar işte
Gizemmmmmm köpüğü ciddiye almışKahve nasıl köpürüyo zannediyosun?
Normal kahve yaptım verdim. Ben de yapmadım hatta yengem yaptı ben taşıdım
Kaç yaşındasın gerçekten evleniyor musun? Ben senin evliliğe hazır olduğuna inanmıyorum.Evli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
3gun sonra kocan geldiğinde kucağına atlarken bu mesajı görünür yapacağım.Ben bal koydum ama çamaşır suyunu hak ediyormuş.
O ayrı canim3gun sonra kocan geldiğinde kucağına atlarken bu mesajı görünür yapacağım.
Adamı toptan TEMİZLEYECEKKiz ne deterjanı adamı öldürecek misin dümdüz kahve yap ver işte.
Hemen R hemennnn.O ayrı canim
Neden kiBen bal koydum ama çamaşır suyunu hak ediyormuş.
Şaka yapıyorum bebeğim bal koydum ve iyi yaptım ne öyle saçma sapan adetlerNeden ki
Turşu gibi cok dayansın istiyorsan fincana bir tatlı kaşıgı:))Ne kadar tuz peki anlık çokluk neye göre belirlenecek
Çevremde çok evlenen var hayal etmeye başladım ama hayalde orayı oturtamadım kahve kısmında kararsız kaldım sizler nasıl yaptınız öğrenmek istedimKaç yaşındasın gerçekten evleniyor musun? Ben senin evliliğe hazır olduğuna inanmıyorum.
Başka saçma gelen adetler neler acaba evlilik sürecindeŞaka yapıyorum bebeğim bal koydum ve iyi yaptım ne öyle saçma sapan adetler
Tek oturtamadıgın o mu, kahveye gelene kadarı tamamsa boşver kahveyi kola ver:)Çevremde çok evlenen var hayal etmeye başladım ama hayalde orayı oturtamadım kahve kısmında kararsız kaldım sizler nasıl yaptınız öğrenmek istedim