- 16 Kasım 2023
- 433
- 112
-
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
Tuz ruhu dökülebilir hem tuz hem deterjan katmış olursunAyrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Kiz ne deterjanı adamı öldürecek misinEvli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Ne deterjanı ya hu oldu olacak fare zehri kat tam olsun.Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Ne güzel bir dert,keşke bundanım olsaEvli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Kız ne deterjanı döküyoruz desek dökecek misinEvli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Tuz falan koymadım adamin en heycanli gününde agzinin tadini bozmaya gerek duymadim hatta yanina da çikolata koydum ağzımız tatlı olsun diyeEvli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Bunu ciddiye alabilecek insanlar olabilirTuz ruhu dökülebilir hem tuz hem deterjan katmış olursun
Ben hipo döktüm, hijyenden ödün verememEvli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Girgirina biraz serpilir de deterjan falan ne saçma sapan işler. Ben dümdüz kahve verdim.Evli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Yazık günah ben kıyamam normal kahve yaptım hiç öyle saçma sapan şeylerle uğraşamam adam gibi içti kahvesini gittiEvli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Kahve nasıl köpürüyo zannediyosun?Evli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu
Doğal seçilim olurBunu ciddiye alabilecek insanlar olabilir