Aklıma takılan tuzlu kahve sorumu

BirBaharAksamiSenVeBen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
433
112
Evli veya isteme merasimi yaşamış kısaca herkese sormak istiyorum eşiniz istemeye gelince gerçekten aşırı tuzlu kahveler mi hazırlıyorsunuz yoksa az tuzlu veya ballı kahve falan mı? Hiç aşırı tuzlu kahve hazırlayan oldu mu? Yoksa normal kahve mi hazırladınız? Benim aklıma bu aralar sebepsiz yere çok takılıyor aydınlatırsanız sevinirim neye göre çok tuzlu neye göre az tuzlu veya tatlı oluyor. Ayrıca deterjan gerçekten dökülüyor mu

Kiz ne deterjanı adamı öldürecek misin dümdüz kahve yap ver işte.

Ne güzel bir dert,keşke bundanım olsa

Kız ne deterjanı döküyoruz desek dökecek misin burda şimdi döküyoruz falan diyenler olur şaka yapıyolar şaka

Tuz falan koymadım adamin en heycanli gününde agzinin tadini bozmaya gerek duymadim hatta yanina da çikolata koydum ağzımız tatlı olsun diye

Ben hipo döktüm, hijyenden ödün veremem

Girgirina biraz serpilir de deterjan falan ne saçma sapan işler. Ben dümdüz kahve verdim.

Yazık günah ben kıyamam normal kahve yaptım hiç öyle saçma sapan şeylerle uğraşamam adam gibi içti kahvesini gitti

Kahve nasıl köpürüyo zannediyosun?
Normal kahve yaptım verdim. Ben de yapmadım hatta yengem yaptı ben taşıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…