Aklıma getirmek istemiyorum ama.. :(

canım msj gönderme dememin sebebi yakalnırsa allah korusun ondan ( zaten çok az kalmış sabırlı ol allaha sığın umarım geldiğinde hiç bi sorununuz kalmaz :))

anladım cnm doğru diyosun az kaldı şu günler bi bitsede kurtulsak

canım soğumuyor musun senden sürrkli bunları istediğinde benini aldır,silikon yaptır,heryerini epilasyon yaptır,seks videosu gönder of cirkin istekler ya ne biliyim nasıl dayanıyorsun biraz tavrını koymalısın bence korkmak yerine

Eşinizin sizden bazı şeyler istemesi normal olabilir epilasyon silikon vs vs hadi ona tamam da insan karısından nasıl video Çek gönder diyebilir bence normal bir insan evladı bunu istemesi bana hiç normal gelmedi, bence bir daha böyle videolar çekip göndermeyin ya

bende şaşırdım ne yapacağımı hiç sindiremiyorum bu sefer tepki grerek benden soğumasını beklentilerini karşılayamayan bi kadın olmak istemiyorum

Konu sahibinin bu yorumu 3 kere okumasi gerektigini düşünüyorum. Sanki bizim gozlerimiz yok hic rahatsiz olmuyoruz killi gobekli heriflerden. Esiniz 4 4luk bi erkek olsun da sonra sizden silikon yaptirmanizi tum vucudunuzdaki tuyleri almanizi istesin. Yani gercekten tum vucudu kıldan ibaret adamlarin kadindaki belli belirsiz kol tüylerini bile sorun etmesi garip geliyor bana

yok kol tüyü fln oraları sorun etmiyo zaten ben bikini bölgemi jiletle alıyorum diğer yerlerimi hep ağda orayıda öyle istiyo

Kendi öz karısının videosunu internete koyacak hali yoktur herhalde,
yoksa boynuzları arş-ı alaya ulaşır
zaten mahkemelik olur sağlam cezası da var ömür boyu iflah olmaz adam
Ozellikle gidip bi siteye yuklemesine gerek yok , o video internette suanda

Teknik aciklamasini bilemem tabi ama, biyerlerde duruyo o görüntüler.

bende şaşırdım ne yapacağımı hiç sindiremiyorum bu sefer tepki grerek benden soğumasını beklentilerini karşılayamayan bi kadın olmak istemiyorum
sevgiliniz falan olsa ayrılın kurtulun derdim de konu es olunca baska oluyor tabi.belki ayrı kaldığınız icindir geldiğinde düzelir insallah bakımlı olmak kötü bisey değil ki ama tabi her dakika bakımlı olunamıyor yani biraz da anlayıs göstermesi gerek

Oda gitsin estetik yaptırsın o zaman baklava vücut falan. Bende biscolata reklamındakiler ile seni kiyasliyorum ama sen estetikle bile düzelmezsin de. Ne zannediyor bunlar kendilerini ya o çirkin ve tüylü vücutlarına bakmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…