- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
-
- Konu Sahibi sweetsmile12
eşinin şuan hayal gücü şuan fazla aktivite olmuş.Takılma çok narıdere demi asker şuan
Pofuduk pijamalarımla sacım basım dagılsa da eşim peşimde oluyo :)) ne saçma bahaneler sen istediğin kadar estetik ol ondan da bıkar taviz tavizi doğurur..
aman ne mutlu size...
gerçekten çok itici duruyor birisinin derdi kocasıyken gelip de benim kocam şöyle böyle diye övmek...
kimse size kocanızın ne kadar peşinde olduğunu sormamış...??
gerçekten kusura bakmayın ama yorumunuz inanılmaz itici..
Goguslerimiz ayni beden ve ben kendimi ayiptir soylemesi begeniyorum daha ne sen takma kendine guven gulum kimse mukemmel degilbugün nette görün
gerçekten söylenenler dışında hiç kusurum yok boyum posum bakımlıyımdır .. ama göğüslerim küçük yüzümde bir tane ben var diye eksik hissettiryo bana kendimi artık
Askerlerin yemegine hala sap koyuyorlar mi acaba ? o yuzden
Olabilir mi ki ? Oda heyecana gelemeyimce bunlari istiyordur heyecan duyacagini dusunerek
Belki.
Goguslerimiz ayni beden ve ben kendimi ayiptir soylemesi begeniyorum daha ne sen takma kendine guven gulum kimse mukemmel degil
Hemen ayrılmayı getirme konuya.Hele bi gelsin biraz bekle 1 ay felan sonra konuş hala istekleri aynimi diye haline tavrina bi bakarsin.Sende bi sakinles canim.Herseyi iyice bi düşün. Ama esin gelince ne tavir ne bir söz söyleme biraz gözlemle onu.Umarim herşey yoluna girer.evet ben herrkesten çok güvendim ona ama şu son istekleri beni çok şüpeye düşürdü kanıt bile görmeden ayrılmayı düşünüyorum iyice kafayı yedim asla yediremem bunu
Hemen ayrılmayı getirme konuya.Hele bi gelsin biraz bekle 1 ay felan sonra konuş hala istekleri aynimi diye haline tavri a bi bakarsin.Sende bi sakinles canim.Herseyi iyice bi düşün. Ama esin gelince ne tavir ne bir söz söyleme biraz gözlemle onu.Umarim herşey yoluna girer.
koysalarda bi işe yaramıyomuş o şaplarAskerlerin yemegine hala sap koyuyorlar mi acaba ? o yuzden
Olabilir mi ki ? Oda heyecana gelemeyimce bunlari istiyordur heyecan duyacagini dusunerek
Belki.
koysalarda bi işe yaramıyomuş o şaplar
O yuzdendir.evet yemeklere koyuyolarmış hergün olmasada haftada en 2 kez koyuyolarmış 3 gün etkisi oluyomuş hatta ilk askere gittiği gün kayıt yapılırkende vermişler hap gibi için diye
Askerden gelsin. 8 ay verin. Bu arada isteklerini sevgiyle , onu bozmadan, hor görmeden ve kendine güveninizi kaybetmeden atlatın. 8 ay sonra düzelme yoksa o zaman boşanmayı düşünürsünüz. Aslında askerlik bir travmadır. Beki de yatakhanede bensiz pürüzsüz iri göğüslü bir resim vardır:)
O yuzdendir.
Bence esinin dengesi bozulmus. Sadeceuc gun olmaz onun etkisi, sonucta aylardir
Kullaniyo.
Cok sallama esinin dedikleri i hehe de gecistir.
Duzelirgider.
Ustune duser durursan sorun buyur.
Niye kendini üzüyorsun? ??Herşey gelip geçer. SU akar yolunu bulur.Moralini bozma.Insallah eşin döndüğünde herşeyi Unutup çok mutlu olursunuz hemde cok o zaman bu 1 yilin acisini cikartirsin.inşallah ya şu 1 yılda yaşadıklarım mahvetti beni
Nasıl mı aldatsın? Ah o çarşı izinlerinin dili olsada konuşsa.Askerde pskolojisi bozulmuş , nasıl aldatsın ki askerde ? Aklına kötü şeyler getirme. Bence askerde her yer erkek olduğu için sapıtmış döndüğünde fazla şeyler bekliyor...Beklentisi artmış ve seni daha güzel istiyor. Geldiğinde düzelir inşallah
Niye kendini üzüyorsun? ??Herşey gelip geçer. SU akar yolunu bulur.Moralini bozma.Insallah eşin döndüğünde herşeyi Unutup çok mutlu olursunuz hemde cok o zaman bu 1 yilin acisini cikartirsin.