- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
-
- Konu Sahibi sweetsmile12
uff canım çok sıkkın daha öncede açtığın konulardan bilenler vardır benim kocam asker 2ay sonra bitecek allah nasip ederse neyse eşim İZMİR DE asker bundan 6 ay önce izine gelmişti bana karşı çok iyiydi mutly etmeye çalışıyodu elinden geleni yapıyordu benim için ama cinsellik konusunda çok soğuktu ki önceden günde 5 defa bile ilişki isterdi canım çıkardı artık ama 6 ay önce çok soğuktu evde kvdemlerde vardı onları bahane etti psikolojiden böyle oluyor fln dedi anlayışla karşıladım 3ay önce yine geldi izine evde yalnızdık tüm izin boyunca elimden geleni yaptım iç çamaşırları giydim aklınıza gelcek herşeyi yaptım ama o okadar hevesli değildi yine bi sğukluk vardı ilk izin kadar değildi ama yine soğuktu hep psikolojiyi bahane ediyor analamdımneyse gelmesine 2ay kaldı şu son zamanlarda sürekli kusurlarımı söylüyor kendimi övmeyi sevmem ama çirkin bir kadın değilim bakımlıyım fiziğim falan herşey güzel herkeste çok beğenir taş bebek derler bana ama eşim yüzümde bir tane ben var onu beğenmediğini alınması gerektiğini göğüslerim küçü 75 beden bir an önce ya çocuk yapmamızı göğüslerimin büyümesi için yada silikon taktırmamı istiyor zayıflığımdan memnun ama büyük göğüs istediğini söylüyor vücudumun heryerine epilasyon yapılmasını istiyor açıkcası 4 4lük istiyor bende önceden bukadar takıntılı olmadığını şimdi niye bu kusurları gördüğünü sordum ve bana daha heycanlı olmak istediğini iştahının açılmasını istediğini mükemmel bi sex hayatımızın olmasını istediğini söylüyor izinlerdede bundan dolayı isteksizlik varmış biraz ama içimden inanmak gelmiyor hic aklıma bile getirmek istemiyorum ama aldatıyormu beni acaba çoğu kez ima ettim sordum kesinlikle kabul etmedi asla böyle birşey yapmam ben herşeyi senden isterim dedi benden çoğu kez çıplak şekilde sexs showları yapıp videoları göndermemi istedi yaptım herşeyi benden istediğini söylüyor ama bunları bana söylemesi benim mi zoruma gitti ben mi abarttım acaba uff ne olur akıl verin lütfen normal mi yoksa aldatılıyormuyum
Vay anasınııhadi yatobe yarabbim bi bakayim eski konularina
edit: baktim konularina..ya kafa bulan biri ya da aklini cinsellikle bozmus bi kizimiz..hakkikaten dediginiz gibi belden asagi yazmis genelde.
ıyyy iğrençsiniz. video falan çekip nasıl gönderiyosunuz. teknolojinin bu kadar ilerlediği devirde, çektiğiniz videoların başkasının eline geçmesi hiç aklınıza gelmedi mi. bir de eşinize de pess... nasıl bu kadar rahat. bence de sizi aldatıyordur, siz de birazcık gururlu olun dik durun. bu kadar yüz vermeyin şu erkek milletine.. beğenmiyorsa beğenmesin, şimdi mi aklına geldi eşinin kusurları. çok garip aranızda geçen diyaloglar.
Aynen ya ben kendime aman şahaneyim demiyorum örnek verdim sadece ...Kedilerinefendisi...oradaki yazısında kendi kocasını övmemiş sadece örnek vermiş bunu anlamadınmı seven bir erkek karısı kokmuyorsa ve bakımlıysa her halinle karısını sever demek istemişş.Siz fazla kendinizden taviz vermişsiniz..
Simdi orda Bi dolu erkek var ve haliyle kadın göremediği icin gozunde farkli bi kadin imaji ciziyor olabilir.
Aldattigini sakin düşünme,askerde telefondan seks videolari falan izliyorsa orda gördüğü icin senden bunlari istemiştir.
Diğer arkadaşların söylediğine katılmıyorum sapıklık degil bu,evet bunu senden.istiyor ki çarşıya falan çıktığında başkasına gereksinim duymasin diye,merak etme seviyor seni ve herseyi söylüyor.saklasa gizli bisey yapsa daha mi iyi
Yanina geldiginde düZelir merak etme,sen isteme o istiycektir zaten.
Eger seni istemezse o zamn dusunursun bunları
çok değişik uzak kalmış özlemesi daha çok istekli olması gerekirken saçma sapan sebeplerden kusur arar olmuş kessinlikle var bu işte bir bit yeniği dikkat et ..
Sadece guluyorum. Cinsel sorunlarin icin doktora gitmelisin. Cozum burasi degil. Ayrica yasca senden buyuk oldugum kesin. Olgunluk yonunden diyorsan bu kadar mahremimi payladmayacak kadar da senden olgunum. Ben senin yazdiklarini anladim. Onemli olan senin sacmaliklarini anlaman.kendi kendine yorum yapma lütfen birşey anlamamış aklındaki saçma şeyleride söyleme kimse ciddeye almıyo biraz olgun davran lütfen
Bir terar yapiyim. Gunde 5 yada 6 kez ikiskiye giren ciftlersiniz. Kayinvalidenle yasiyorsun. Esin askerde. Eskisi kadar sik beraber olmadigi icin soguk davranislari seni uzuyor. Sen de seksi kiyafetler giyip adama aptalca bir video gonderdin. Bu arada 2 ay once de beraberliginizde adamla birlikteliginden her yolu denedigin halde orgazm olamadigini yazmissin.çünkü eişm bunlarıda sorun ediyo bende konu açtım ne kadar kötü niyetlisiniz