- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi sweetsmile12
yok sanmam ya ama belli de olmaz çarşı izinleri oluyor o arada birşeyler karıştırmışsa bilemem ama sanmam . bence konuşmalar etkilemiştir şahsıaldatıyor olma ihtimali var bence
ve çok önemli bunu öğrenmesi
hastalık kapmasın konu sahibi öğrensin bir an evvel bence
Teşekkür ederim canım.kisinin profiline girin,`HAKKINDA`kismi var oraya tiklayin.en alta inin orda `kisi tarafindan acilan konular` gibi bi buton var tiklayin actigi butun konulari gorursunuz
valla benim askerde arkadaşım varyok sanmam ya ama belli de olmaz çarşı izinleri oluyor o arada birşeyler karıştırmışsa bilemem ama sanmam . bence konuşmalar etkilemiştir şahsı
işte olay orada zaten adam gibi adam değilse tabiki de gider hatta gitmek için en büyük fırsatvalla benim askerde arkadaşım var
ankarada askerlik yapıyor
aynen şunu dedi
evli nişanlı hepsi bir olup kadına gidiyorlar milletin umrunda değil eşiymiş nişanlısıymış ....
böyle yani...
ama ozel bolgenizi hakikaten agda filan yaptirin,jiletle alinca sakal gibi sert cikiyor..
esinizin sogukluguna gelince..askerde bu adamlara biseyler oluyor.ben askere gidipte normal donenini gormedim,zamana birakin 3-4 ay sonra duzelicektir emin olun.
bence psikolojik yada başka sebeplerden cinsel bi isteksizliği var, izinlere geldiğinde psikoloji dedi, peki dönünce ne diyecek, erkekler genelde bunu baskılamak isterler, hep hızlı hep dinamik tanınmak isterler, e hal böyle olamayıncada sizi pasifize etmeye başlamış, sakın kendinizi ezikletmeyin ben halimden memnunum, kendimede bakıyorum yeteri kadar deyin,sizi tanıdığında göğüslerinizi farketmemişmi, yani ben yada göğüslerinizin küçük olması sorun değil eşiniz o sorununu başka yere kanalize ediyor, bence geldiğinde çamaşır falan tamam iyide yani aşırı bunları yapınca beklentinizin yüksek olduğunu zanneder, siz normal seyrinizde devam edinki oda kendini yüceltip sizin kusurlarınızı görüyormuş gibi yapmasın. siz aslında eşinizi mutlu etmek adına bunları yapıyorsunuz ama o beklenti yüksek zannediyor, umarım ifade edebildimve ayrıca hiç aldatma mevzusu yok gibi görünüyor.
Benim nişanlım da hep midem bozuk, tuvalet sorunlarım oluyor demişti, bu nedenle mi yani. Ben artık vermiyorlardır diye düşünüyordum hep. Yazık ya hem onların hem bizim psikolojimiz alt üst oluyor. Hiç bir şeye konsantre olamıyorum..
bende su seks showlari filan yaptim lafina takildim aslinda..
bunu her kadin soylemez yahu..
yok yok merak etmeyin enerji çıtası yüksek olunca aşağı düşünce başka şekilde kendini ıspatlmaya çalışıyor aklınca:)evet o bukadar isteksiz soğuk olunca ben ya kendimde sorun aradım yada biri oldugunu düşündüm şimdide bunları isteyince aklım bin türlü şeyler geldi inanın geceleri gözüme uyku girmiyor artık
izin dönemlerinde ki şeyler askere nişanlı gönderen arkadaşlarımda da oldu ona birşey diyemem sadece undan aldatma çıkarma derim amavideo nedir üstelik heryere hacker lar bulaşıyorken iyi cesaret ben olsam yapmazdım (not 26 yaşıda bekarım ) beni özle derdim bahane olarak da
bence direkt aldatılma olarak bakma bunlar aldatılma olayı için güçlü delil değil
içini karartma
ama adamın her dediğini de yapma bırak özlesin seni
Actigi konular belden asagi. Esi askerdeymis guya ama persembe gunu 2 aydir esimle beraber oldugumds orgazm olamiyorum diye konu acmis. Simdi de esinin soguklugundan bahsediyor. Kendince dalgasini gectigini sanan biri...
Bu tip konuyu bir derdim var kismina acman yanlis. Ayrica varsa da bir sorunin doktora git. Ben senin ciddi oldugunu sanmiyorim. Iyi niyetli insanlari da burda boyle sapir sacma seyler icin oyalama.
Doğru cevappp..Pofuduk pijamalarımla sacım basım dagılsa da eşim peşimde oluyo :)) ne saçma bahaneler sen istediğin kadar estetik ol ondan da bıkar taviz tavizi doğurur..
Cep telefonu yasak ama değil, nişanlım askerde gayet telefonla konuşabiliyor. Tuvalete giriyor yarım saat, bir saat konuşuyor duruma göre. Bizimkinde eski tip tel var ama çok kişi de iphone varmış. Yani zor değil izlemeleri. Mesela nişanlımı yakaladılar, sevdikleri için 1 saat geçmeden geri verdiler telefonunu ama tabiii tabur komutanları falan görmemeli :) he konu fake mi değil mi orasını bilemem :)
Yani normalde tam tersi olması gerek ,askerde olan bir kişiye ne versen yemesi lazım
Bu eski konulara nerden bakiyorsunuz???
Şaşırdım şu yazdıklarınıza.. cidden şaşırdımm ne kadar taviz bu böylee.bugün nette görün
gerçekten söylenenler dışında hiç kusurum yok boyum posum bakımlıyımdır .. ama göğüslerim küçük yüzümde bir tane ben var diye eksik hissettiryo bana kendimi artık
Kedilerinefendisi...oradaki yazısında kendi kocasını övmemiş sadece örnek vermiş bunu anlamadınmı seven bir erkek karısı kokmuyorsa ve bakımlıysa her halinle karısını sever demek istemişş.Siz fazla kendinizden taviz vermişsiniz..bende okurken kendimde gerçekten bi eksiklik hissetiim ve sizin tam anlamıyla 4 4lük mükemmel pijamayla bile sexi güzel bi kadın oldugunuz düşüncesi uyandırdı ben burda buna üzülürken sizde çok güzel yorum yaptınız gerçekten çok tşk ederm kumraltı benim diyemediğimi dediniz