Aklıma getirmek istemiyorum ama.. :(

aldatıyor olma ihtimali var bence
ve çok önemli bunu öğrenmesi
hastalık kapmasın konu sahibi öğrensin bir an evvel bence
yok sanmam ya ama belli de olmaz çarşı izinleri oluyor o arada birşeyler karıştırmışsa bilemem ama sanmam . bence konuşmalar etkilemiştir şahsı

yok sanmam ya ama belli de olmaz çarşı izinleri oluyor o arada birşeyler karıştırmışsa bilemem ama sanmam . bence konuşmalar etkilemiştir şahsı
valla benim askerde arkadaşım var
ankarada askerlik yapıyor
aynen şunu dedi
evli nişanlı hepsi bir olup kadına gidiyorlar milletin umrunda değil eşiymiş nişanlısıymış ....
böyle yani...

valla benim askerde arkadaşım var
ankarada askerlik yapıyor
aynen şunu dedi
evli nişanlı hepsi bir olup kadına gidiyorlar milletin umrunda değil eşiymiş nişanlısıymış ....
böyle yani...
işte olay orada zaten adam gibi adam değilse tabiki de gider hatta gitmek için en büyük fırsat

umarım düzelir yaa...

evet o bukadar isteksiz soğuk olunca ben ya kendimde sorun aradım yada biri oldugunu düşündüm şimdide bunları isteyince aklım bin türlü şeyler geldi inanın geceleri gözüme uyku girmiyor artık

Askerde nasıl aldatabilir ki sizi zaten çarşıya çıkışları bile saatle. Asker psikolojisi orada bu tür şeyleri özlüyor olabilir ama görüntüler istemesi biraz ileri olmuş ayrıca evlendiğinizde fiziğinizi bilerek evlenmiş. Sorun yapmayın gelince düzelir

aynen her konudan ayrı dert veriyolar insanlara

evet o bukadar isteksiz soğuk olunca ben ya kendimde sorun aradım yada biri oldugunu düşündüm şimdide bunları isteyince aklım bin türlü şeyler geldi inanın geceleri gözüme uyku girmiyor artık
yok yok merak etmeyin enerji çıtası yüksek olunca aşağı düşünce başka şekilde kendini ıspatlmaya çalışıyor aklınca:)
cinsel isteksizlik halbuki zaman ve yaşa göre, şartlara göre değişir, ama erkekler bunu zayıflık olarak görüyor maalesef:)

dedim zaten özle gelince herşeyi yaparız dedim ama bu seferde trip yapıyo anlayıssın diyo

Actigi konular belden asagi. Esi askerdeymis guya ama persembe gunu 2 aydir esimle beraber oldugumds orgazm olamiyorum diye konu acmis. Simdi de esinin soguklugundan bahsediyor. Kendince dalgasini gectigini sanan biri...

çünkü eişm bunlarıda sorun ediyo bende konu açtım ne kadar kötü niyetlisiniz

Bu tip konuyu bir derdim var kismina acman yanlis. Ayrica varsa da bir sorunin doktora git. Ben senin ciddi oldugunu sanmiyorim. Iyi niyetli insanlari da burda boyle sapir sacma seyler icin oyalama.

kendi kendine yorum yapma lütfen birşey anlamamış aklındaki saçma şeyleride söyleme kimse ciddeye almıyo biraz olgun davran lütfen

ne fake ya allah aşkına ben burda özelime kimseye anlatamadıklarımı anlatıyorum . biz eişmle sivilde bukadar tel görüşmesi yapmazdık nöcette 2 saat boyunca konusuyoruz..

Bu eski konulara nerden bakiyorsunuz???

bende anlamadım ben gidip bunları kime anlatabilirim ya nasıl sacma gelir ben yalan yanlıs hiç bişey anlatmadım çok eski konularıma bakında görün o zaman iyce anlarsınız bu ne böyle ön yargımı olur

Bana cok anormal geldi silikon istedigim halde esim asla izin vermem dedi videoyu birak foto ceksem kavga eder telefonlara oyle sey yüklenmez diye...ne bileyim ben olsam gururum kirilirdi resmen seks malzemesi ol istiyor senden...

Kedilerinefendisi...oradaki yazısında kendi kocasını övmemiş sadece örnek vermiş bunu anlamadınmı seven bir erkek karısı kokmuyorsa ve bakımlıysa her halinle karısını sever demek istemişş.Siz fazla kendinizden taviz vermişsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…