- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- Konu Sahibi sweetsmile12
uff canım çok sıkkın daha öncede açtığın konulardan bilenler vardır benim kocam asker 2ay sonra bitecek allah nasip ederse neyse eşim İZMİR DE asker bundan 6 ay önce izine gelmişti bana karşı çok iyiydi mutly etmeye çalışıyodu elinden geleni yapıyordu benim için ama cinsellik konusunda çok soğuktu ki önceden günde 5 defa bile ilişki isterdi canım çıkardı artık ama 6 ay önce çok soğuktu evde kvdemlerde vardı onları bahane etti psikolojiden böyle oluyor fln dedi anlayışla karşıladım 3ay önce yine geldi izine evde yalnızdık tüm izin boyunca elimden geleni yaptım iç çamaşırları giydim aklınıza gelcek herşeyi yaptım ama o okadar hevesli değildi yine bi sğukluk vardı ilk izin kadar değildi ama yine soğuktu hep psikolojiyi bahane ediyor analamdım neyse gelmesine 2ay kaldı şu son zamanlarda sürekli kusurlarımı söylüyor kendimi övmeyi sevmem ama çirkin bir kadın değilim bakımlıyım fiziğim falan herşey güzel herkeste çok beğenir taş bebek derler bana ama eşim yüzümde bir tane ben var onu beğenmediğini alınması gerektiğini göğüslerim küçü 75 beden bir an önce ya çocuk yapmamızı göğüslerimin büyümesi için yada silikon taktırmamı istiyor zayıflığımdan memnun ama büyük göğüs istediğini söylüyor vücudumun heryerine epilasyon yapılmasını istiyor açıkcası 4 4lük istiyor bende önceden bukadar takıntılı olmadığını şimdi niye bu kusurları gördüğünü sordum ve bana daha heycanlı olmak istediğini iştahının açılmasını istediğini mükemmel bi sex hayatımızın olmasını istediğini söylüyor izinlerdede bundan dolayı isteksizlik varmış biraz ama içimden inanmak gelmiyor hic aklıma bile getirmek istemiyorum ama aldatıyormu beni acaba çoğu kez ima ettim sordum kesinlikle kabul etmedi asla böyle birşey yapmam ben herşeyi senden isterim dedi benden çoğu kez çıplak şekilde sexs showları yapıp videoları göndermemi istedi yaptım herşeyi benden istediğini söylüyor ama bunları bana söylemesi benim mi zoruma gitti ben mi abarttım acaba uff ne olur akıl verin lütfen normal mi yoksa aldatılıyormuyum
eşiniz özgüveninizi sarsmış..
yazık..insan bunlar için eşini yıpratırmı..
epilasyon ve heyecenlı ilişki konusunda haklı olabilir ama onun dışında taviz verip olmadığınız kalıba girmeyin..
seviyosa böyle sevsin..kendine baksın biraz da..hödük..