- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
-
- Konu Sahibi sweetsmile12
yok kol tüyü fln oraları sorun etmiyo zaten ben bikini bölgemi jiletle alıyorum diğer yerlerimi hep ağda orayıda öyle istiyo
bence psikolojik yada başka sebeplerden cinsel bi isteksizliği var, izinlere geldiğinde psikoloji dedi, peki dönünce ne diyecek, erkekler genelde bunu baskılamak isterler, hep hızlı hep dinamik tanınmak isterler, e hal böyle olamayıncada sizi pasifize etmeye başlamış, sakın kendinizi ezikletmeyin ben halimden memnunum, kendimede bakıyorum yeteri kadar deyin,sizi tanıdığında göğüslerinizi farketmemişmi, yani ben yada göğüslerinizin küçük olması sorun değil eşiniz o sorununu başka yere kanalize ediyor, bence geldiğinde çamaşır falan tamam iyide yani aşırı bunları yapınca beklentinizin yüksek olduğunu zanneder, siz normal seyrinizde devam edinki oda kendini yüceltip sizin kusurlarınızı görüyormuş gibi yapmasın. siz aslında eşinizi mutlu etmek adına bunları yapıyorsunuz ama o beklenti yüksek zannediyor, umarım ifade edebildimuff canım çok sıkkın daha öncede açtığın konulardan bilenler vardır benim kocam asker 2ay sonra bitecek allah nasip ederse neyse eşim İZMİR DE asker bundan 6 ay önce izine gelmişti bana karşı çok iyiydi mutly etmeye çalışıyodu elinden geleni yapıyordu benim için ama cinsellik konusunda çok soğuktu ki önceden günde 5 defa bile ilişki isterdi canım çıkardı artık ama 6 ay önce çok soğuktu evde kvdemlerde vardı onları bahane etti psikolojiden böyle oluyor fln dedi anlayışla karşıladım 3ay önce yine geldi izine evde yalnızdık tüm izin boyunca elimden geleni yaptım iç çamaşırları giydim aklınıza gelcek herşeyi yaptım ama o okadar hevesli değildi yine bi sğukluk vardı ilk izin kadar değildi ama yine soğuktu hep psikolojiyi bahane ediyor analamdımneyse gelmesine 2ay kaldı şu son zamanlarda sürekli kusurlarımı söylüyor kendimi övmeyi sevmem ama çirkin bir kadın değilim bakımlıyım fiziğim falan herşey güzel herkeste çok beğenir taş bebek derler bana ama eşim yüzümde bir tane ben var onu beğenmediğini alınması gerektiğini göğüslerim küçü 75 beden bir an önce ya çocuk yapmamızı göğüslerimin büyümesi için yada silikon taktırmamı istiyor zayıflığımdan memnun ama büyük göğüs istediğini söylüyor vücudumun heryerine epilasyon yapılmasını istiyor açıkcası 4 4lük istiyor bende önceden bukadar takıntılı olmadığını şimdi niye bu kusurları gördüğünü sordum ve bana daha heycanlı olmak istediğini iştahının açılmasını istediğini mükemmel bi sex hayatımızın olmasını istediğini söylüyor izinlerdede bundan dolayı isteksizlik varmış biraz ama içimden inanmak gelmiyor hic aklıma bile getirmek istemiyorum ama aldatıyormu beni acaba çoğu kez ima ettim sordum kesinlikle kabul etmedi asla böyle birşey yapmam ben herşeyi senden isterim dedi benden çoğu kez çıplak şekilde sexs showları yapıp videoları göndermemi istedi yaptım herşeyi benden istediğini söylüyor ama bunları bana söylemesi benim mi zoruma gitti ben mi abarttım acaba uff ne olur akıl verin lütfen normal mi yoksa aldatılıyormuyum
Aynen canım, bende senin gibi düşünüyorum, artık bazı şeyleri aşmamız gerek. Bencede çok doğal.Yapın siz de..ne var bunu buyutecek? İsteklerini soylemesi kadar dogal bisey var mı?
Silikon taktırın, epilasyon zaten artık sart..yani bunlar buyutulecek seyler degil karı koca arasında.
Benim nişanlım da hep midem bozuk, tuvalet sorunlarım oluyor demişti, bu nedenle mi yani. Ben artık vermiyorlardır diye düşünüyordum hep. Yazık ya hem onların hem bizim psikolojimiz alt üst oluyor. Hiç bir şeye konsantre olamıyorum..evet benim eşimde demişti..birde ishal yapıyor diye..neden böyle saçmalık yapıyorlar..insanları sağlığıyla oynuyorlar acaba..komşunun oğlu da geldiğinde çocuk beyni allak bullaktı..hayattan soğutmuşlardı zavallıyı..nerdeyse 1 sonra kendine gelebildi..
bende su seks showlari filan yaptim lafina takildim aslinda..Fake mi bu konu? Ya da konu sahibi erkek mi?
Actigi konular belden asagi. Esi askerdeymis guya ama persembe gunu 2 aydir esimle beraber oldugumds orgazm olamiyorum diye konu acmis. Simdi de esinin soguklugundan bahsediyor. Kendince dalgasini gectigini sanan biri...bende su seks showlari filan yaptim lafina takildim aslinda..
bunu her kadin soylemez yahu..
Benim nişanlım da hep midem bozuk, tuvalet sorunlarım oluyor demişti, bu nedenle mi yani. Ben artık vermiyorlardır diye düşünüyordum hep. Yazık ya hem onların hem bizim psikolojimiz alt üst oluyor. Hiç bir şeye konsantre olamıyorum..
Actigi konular belden asagi. Esi askerdeymis guya ama persembe gunu 2 aydir esimle beraber oldugumds orgazm olamiyorum diye konu acmis. Simdi de esinin soguklugundan bahsediyor. Kendince dalgasini gectigini sanan biri...
Mektuplarin bile okundugu, cep telefonlarinin yasak oldugu askeriyeye oyle bir video gonderdigine inaniyor musunuz? Yapmayin ya. Dalga geciyor.izin dönemlerinde ki şeyler askere nişanlı gönderen arkadaşlarımda da oldu ona birşey diyemem sadece undan aldatma çıkarma derim amavideo nedir üstelik heryere hacker lar bulaşıyorken iyi cesaret ben olsam yapmazdım (not 26 yaşıda bekarım ) beni özle derdim bahane olarak da
bence direkt aldatılma olarak bakma bunlar aldatılma olayı için güçlü delil değil
içini karartma
ama adamın her dediğini de yapma bırak özlesin seni
Kesin öyledir, Türklerden başka olduğunu sanmam.. Malesef daha 3 ayı var bitmesine dolu doluveriyorlardır..eşim yemeğin içine koyuyorlardı diyordu..incecik kalmıştı zavallı..yediği yemete yaramıyormuş zaten bu yüzden..bu uygulama sadece türklere mi mahsus..çok merak ediyorum..nişanlın bitirdi mi askerliği..
Cep telefonu yasak ama değil, nişanlım askerde gayet telefonla konuşabiliyor. Tuvalete giriyor yarım saat, bir saat konuşuyor duruma göre. Bizimkinde eski tip tel var ama çok kişi de iphone varmış. Yani zor değil izlemeleri. Mesela nişanlımı yakaladılar, sevdikleri için 1 saat geçmeden geri verdiler telefonunu ama tabiii tabur komutanları falan görmemeli :) he konu fake mi değil mi orasını bilemem :)Mektuplarin bile okundugu, cep telefonlarinin yasak oldugu askeriyeye oyle bir video gonderdigine inaniyor musunuz? Yapmayin ya. Dalga geciyor.
Ben aslinda sunu soylenek istiyorum. Esinin ilgisizliginden soguklugundan eskisi kadar beraber olamadiklarindan bahseden bu kisi persembe gunu konu acmis. Esiyle 2 aydir beraberlermis ama hatun orgazm olamiyormus. Bunun icin ne yapmaliymis falan...celiskili...Cep telefonu yasak ama değil, nişanlım askerde gayet telefonla konuşabiliyor. Tuvalete giriyor yarım saat, bir saat konuşuyor duruma göre. Bizimkinde eski tip tel var ama çok kişi de iphone varmış. Yani zor değil izlemeleri. Mesela nişanlımı yakaladılar, sevdikleri için 1 saat geçmeden geri verdiler telefonunu ama tabiii tabur komutanları falan görmemeli :) he konu fake mi değil mi orasını bilemem :)
sende ona hayallerindeki erkekten bahset bakalım. biraz spor yapsın kas yapsın fit olssun. şöyle güclü kuvvetli olsun . göbek falan varsa derhal gidecek o göbek. kelse eyvah bi an önce saç ektirmesi lazım. vs vs.... seks hayatımız için dersin.
Yok konuyu tam anlamıyla okumadım, seçerek okuyorum mesajları. Ben telefon kısmındaki rahatlıktan bahsetmek istedim. Bayanın konusu fake olabilir. Zaten siz fake dediğinizden beridir de dönmüyor yazılanlara. Acaba bu fake olanlar anlaşıldığında banlanmıyorlar mı?Ben aslinda sunu soylenek istiyorum. Esinin ilgisizliginden soguklugundan eskisi kadar beraber olamadiklarindan bahseden bu kisi persembe gunu konu acmis. Esiyle 2 aydir beraberlermis ama hatun orgazm olamiyormus. Bunun icin ne yapmaliymis falan...celiskili...