- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
-
- Konu Sahibi sweetsmile12
Nasıl mı aldatsın? Ah o çarşı izinlerinin dili olsada konuşsa.
canım yaşadıklarımız aynı değil belki ama benimde nişanlım askerdeyken zor günler geçirmiştiminşallah ya şu 1 yılda yaşadıklarım mahvetti beni
canım yaşadıklarımız aynı değil belki ama benimde nişanlım askerdeyken zor günler geçirmiştim( gerçekten erkekler için çokzor oluyor psikolojileri berbat bi durumda olabiliyor herkes farklı yaşar ama belki eşinin bu yönde bozulmuştur bence aklına daha fazla kötü şeyler getirip moralini daha fazla bozma :))gelince sorunlarınızın düzeleceğini düşünüyorum çünkü ben nişanlımla o zaman sevgiliyken çok kötü psikolojisi bozulmuştu siz bide evlisiniz(daha bi zor olur) inan bize burdan bu kadar zor geliyorsa onlar neler yaşıyorlardr gurbette ( nişanlımın o halindende eser kalmadı( canım yanlış anlama nişanlımdan sürekli bahsetmemin nedeni örneklerle yola çıkıp böyle şeylerin normal olduğunu anlatmaaya çalışamak konular herne kadar farklı olsada)ben askerlik psikolojisine veriyorum kesinlikle:)))umarım biran önce sorunlarını atlatırsın canım :)mutluluklarr:))
izmir gibi biyerde ama çok basit değilmi eşim çok dedi gelip yüzüne karşı kendini satmak isteyen kadın trvest... varmıs aramana bile gerek yokmuş izmirde çok rahat
gelmeden hiç bişey düşünüp karar vermeyin ki şöle düşünün bşka biriyle beraber olmayı istese yada olsa sizden video resim istemez.İçinizi ve aklınızı ferah tutun ki ona yansıtmayın.Gelince nasıl olsa herşey düzelir.İzmir öle biyer değil bu arada alsancak ara sokaklarında gezinmiyosa tabii eşiniz.
İnşallah eşiniz yapmamış tır ama askerlikte bunu yapan çoook insan var. Çarşı izni yeterli. Yani öyle her ortama giremez yasal olarak ama yinede girer ama yakalanırsa cezası büyük.
ozaman genelleme yapmayalım yaşadığım şehri kötületmem kimseye
Valla cok rahatsiniz , bise diyemiycem artik
Cahil cesareti sizinki,
Cok degil, 10,15 yil icinde netten yada telefondan kimliklerle birlikte cok basit islemlerle herkes herkesin herseyine ulasabilecek
Yani ben bi programla istedigim kisinin tum kisisel kayitlarini (sahsin kendi bilgisayari olsun, nete yukledigi seyler olsun ) ele gecirebilecegim.
Bu teknolojileri simdilerde polis ve yetkili kisiler kullaniyo, ama yarin herkes kullanabilecek.
Nasil ki internet 20 yil once sadece pentagonda nasa 'da filan kullanilirken simdi 5 yasindaki cocuklarin elinde, aynen onun gibi
Neyse ben bu kadarini soyliyim de gerisini siz arastirin biraz, kisisel bilgi guvenliginizi saglama alin
canım inan bna sadece nişanlımın dğl benimde psikolojim bozulmuştu ve psikolojik tedavi gördüm o günlerin aklıma bile gelmesini istemiyorum inan bna gelince böyle sorunlar kalmaz :)) ama video göndermeçok tşk ederim haklısın bu psikolojiyle isteksiz oldu çözümüde bunlarda buldu belkide biemiycem
canım inan bna sadece nişanlımın dğl benimde psikolojim bozulmuştu ve psikolojik tedavi gördüm o günlerin aklıma bile gelmesini istemiyorum inan bna gelince böyle sorunlar kalmaz :)) ama video gönderme( burda eşinin art niyetli olduğunu düşünmüyorum düşünemediğinden iistemiştir ( psikoloji bozelduysa ki askerlik döneminde çok normal bişşey bu bozulmuştur)hatta msj bile gönderme fazla arayabiliyorsa hatta konuş az arasın az konuş ama msj gönderme (
Askerlerin yemegine hala sap koyuyorlar mi acaba ? o yuzden
Olabilir mi ki ? Oda heyecana gelemeyimce bunlari istiyordur heyecan duyacagini dusunerek
Belki.
Yani iki ihtimal var.evet ama yakalanmasıda zor komutanlarda çok kurcalamıyo zaten. ya ben oyle bişey yapmıycağını biliyorumda aacaba onları görüp beğeniyoda benden mi istiyo bu da zoruma gidiyo
evet benim eşimde demişti..birde ishal yapıyor diye..neden böyle saçmalık yapıyorlar..insanları sağlığıyla oynuyorlar acaba..komşunun oğlu da geldiğinde çocuk beyni allak bullaktı..hayattan soğutmuşlardı zavallıyı..nerdeyse 1 sonra kendine gelebildi..
Öyle mi diyosunNasıl mı aldatsın? Ah o çarşı izinlerinin dili olsada konuşsa.
Yani iki ihtimal var.
Ya büyük iri göğüslerle tanıştı.
Yada uzun süre birlikte olmayınca seninle hayalini büyük göğüsler üzerine kurdu.
Ama her halukarda bunu kendine yapma. Hadi epilasyon u anlarım seninde işine gelir. Ama yok Benin yok göğsün. Bu ne ya evlenmeden önce pamuk mu dolduruyordun sütyenine. Kandırdınmı sanki. Sende onun beğenmediğin özelliklerini vur yüzüne bunu bunu değiştir de. Tam bir biscolata erkeği gibi omuzlarına şöyle geniş karnında şöyle baklava. Saçı dökülüyorsa beyazı varsa. Köselik ya bişey bişey mutlaka vardır. Bende 75 takıyor dum doğum yaptım şimdi 85 ve küçük göğüs iyi gerçekten
İyi Düşünürsen iyi olur derlerFakat aklıma gelen orda asker ya sonuçta geçici bir ilişki yaşamış olabilir ve bu onu cezbetmiş olması sendende aynı şekilde beklenti içine girmiş olabilir diye düşünüyorum.