Aklıma getirmek istemiyorum ama.. :(

ben zaten bakımlıyımdır kendimi salmam ama o fazlasını bekliyo benden diğer kadınlardan neyim eksikmiş olabilcek bişeymiş

Sabret az kalmış. Eve geldikten sonra da senden öyle videolar izlerse o zaman şüphelenirsin bence..

yok kendide diyo zaten yanında olsam istemem niye istiyim ihtiyaç duyuyorum seni izlemek istiyorum diyor yanında olduktn sonra oyle bi sorunumuz kalmayacak zatn diyo

Askerde yemeklerine şap atiyorlar geyigi var ya dogru mudur bilmiyorum ama şapı fazla kacmis olmasin

Askerde yemeklerine şap atiyorlar geyigi var ya dogru mudur bilmiyorum ama şapı fazla kacmis olmasin

izndeki isteksizliğinde bunuda bahane etti ama internetten araştırdım en fazla vücutta 3 gün kalıyomus 10 gün boyunca isteksizdi eşim izinde

Sen eşinden eminsin canim boşver. Ona bakarsan yapmak isteyen heryerde yapar.

Sen eşinden eminsin canim boşver. Ona bakarsan yapmak isteyen heryerde yapar.

evet ben herrkesten çok güvendim ona ama şu son istekleri beni çok şüpeye düşürdü kanıt bile görmeden ayrılmayı düşünüyorum iyice kafayı yedim asla yediremem bunu

izmirde degilde sirnakta askerlik yapsaydi grurdu o zmn cinsel fantazi kurmayi. isleri gucleri yok bunlara kafa yoruyolar galiba. hep derim zaten herkesin askere gitmesi cok gereksiz sacma bosuna devletin parasini yiyolar orda.

başka bir iş var bunun altında.
ya da sizi gerçekten beğenmiyor..'' başka kadınlardan neyin eksik'' demek falan ne demek yani.
herkes 90 60 90 pürüzsüz değil. hamile olsan Allah korusun bir rahatsızlıgın olsa neler yapacak ben cok merak ediyorum
ki bu kadar cinselliğe düşkün adam izinlerde niye senin çabalarınla birlikte oldu sadece.

bir şeylerin zeminini hazırlıyor gibi geldi bana.

boşanma gibi mi ? çünkü aldatmayı kendine söyletmiyor ve hep inkar ediyo kızıyor bunu asla kabul etmiyor.. bende aylardı bunu düşünyorum

Esin akilli olsun aklini alirim kurban olsun sana. Aynen bunlari soyle ona. Bulmus guzel avradi bunuyor

bugün nette görün
Esin akilli olsun aklini alirim kurban olsun sana. Aynen bunlari soyle ona. Bulmus guzel avradi bunuyor

gerçekten söylenenler dışında hiç kusurum yok boyum posum bakımlıyımdır .. ama göğüslerim küçük yüzümde bir tane ben var diye eksik hissettiryo bana kendimi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…