Herkes uçup gidiyor, ne bahane ediyim ki hem dediğim gibi öyle çok rahat davranamıyorum. kız benim için okulda bekliyor diye düşünsün de istemem hem.Bir gün öğlene kalıverin siz de ne diye hemen çıkıp gidiyorsunuz
O bu yıl atanmamış okulun geçen seneki kadrosunda gözüküyor çünkü. İnanın öyle bir fırsat olmadı, zaten bayan hocalarla erkek hocaların oturduğu yerler bile ayrışık.oda mi yeni atandi ? direk okulla ilgili bi soru sorun muhabbet baslatin :)
Tanışmıyoruz selamlaşmıyoruz bunu yapamam ben. dediğim gibi zor bakışıyorum zaten.Fırsat bulunmaz,yaratılır..
Bi tebessüm et..bi sinyal çak..
Hemen çıkıp gıtme..biraz oyalan..
O da doğru buna inanıyorum elbet ama, çocuk da muhtelen kızın gönlü olsa bir pas verir diye düşünüyordur.Gönlü olan gelir bulur seni hiç dert etme okumuş öğretmen olmuş sana gelip iki kelime mi edemeyecek
Bu mantıklı bunu deneyebilirim, sınav dönemin de ve rehberi olduğum sınıfla ilgili yapmam gereken işler var zaten okulda.Biseylerle oyalanin sanki isiniz varmis gibi. Boylece onun icin kaldiginizi da dusunmez :)
Canım benim o erkek sen kızsın onun adım atması gerekir senden illa sinyal mi alması lazımO da doğru buna inanıyorum elbet ama, çocuk da muhtelen kızın gönlü olsa bir pas verir diye düşünüyordur.
Aradıgınız bahane hazir iste. Sıcak davranin,onun tavrina göre sekil alirsiniz. Belki buyuk bir ask dogacak kim bilir :) eger oyle olursa bizimle paylasin mutlakaBu mantıklı bunu deneyebilirim, sınav dönemin de ve rehberi olduğum sınıfla ilgili yapmam gereken işler var zaten okulda.
Haklısın, zaten en fazla atabileceğim adım o benim :)Canım benim o erkek sen kızsın onun adım atması gerekir senden illa sinyal mi alması lazım
bence okulda biraz oyalan ne bileyim sınav kağıtlarını falan al oku bişeyler yap
İnşallah paylaşabileceğim güzel gelişmeler olur :)Aradıgınız bahane hazir iste. Sıcak davranin,onun tavrina göre sekil alirsiniz. Belki buyuk bir ask dogacak kim bilir :) eger oyle olursa bizimle paylasin mutlaka
İnşallah canim :)İnşallah paylaşabileceğim güzel gelişmeler olur :)
Ya nazdan niyazdan değil, kendimi biliyorum ne yapıp ne yapamayacağımı biliyorum. ilk etapta mesafeliyimdir. Kendimi zorlarsam komik davranışlar sergilerim belki akışına bırakıyorum o yüzden.Ay hemsire sende ona yok buna yok..iyi olacagina inaniyorsan muhabbete girmekte sorun yok.bence.
sen adamı gördükçe arkanı dönmeye devam edersen biraz zor açılırEvet kızlar fikirlerinizi bekliyorum, niyetini olan bir erkek gelip bir şekilde açılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?