sen adamı gördükçe arkanı dönmeye devam edersen biraz zor açılır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen adamı gördükçe arkanı dönmeye devam edersen biraz zor açılır
Onu biliyorum tabi ki ama uygulamada sıkıntı var. ilgilendiğimi belli ettim ama mesela karşı karşıya oturduğumuz da falan rahat olamıyorum inatla başka yönlere bakıyorum. Bir yandan da tanışalım istiyorum ama yakınlaşacak davranışlarda bulunamıyorum.Sende lgilendigini belli edersen o da sana bir kac adim atarAklını kullan
Onu biliyorum tabi ki ama uygulamada sıkıntı var. karşı karşıya oturduğumuz da falan rahat olamıyorum inatla başka yönlere bakıyorum. Bir yandan da tanışalım istiyorum ama yakınlaşacak davranışlarda bulunamıyorum.
Hayat tecrübem şöyle diyor, bu dediğini yaparsam benden hoşlansa bile birden gözünde kolay lokma olacağım ve beni hafife alacak, malesef oluyor böyle şeylerGercekten seninle ilgilendigine eminsen fa....book varsa ekle acik oldugun zamanlarda belki sohbet etmeye calisir. Ayy ne heyecanli belki o da simdi senin gibi yollar ariyordurinatla baska yonlere bakma bence karsi taraf ilgilenmedigini dusunurse nasil adim atsin
yani bahane çok aslında dimi :)Hiçbir şey bulamazsan dolabını düzelt ayolll![]()
Tabi canım senin yaratıcılığına kalmış orası. Belki dolap düzeltirken falan yardım eder,sohbet açılır belli mi oluryani bahane çok aslında dimi :)
e onun da biraz girişken olması gerekecek artık, artık yapıcaz bir şeyler yoksa ben bu kafayla kaçan trenlere bakar dururum :)Tabi canım senin yaratıcılığına kalmış orası. Belki dolap düzeltirken falan yardım eder,sohbet açılır belli mi olur![]()
Ben de kendimi bu konuda beceriksiz sanırdım. En azından merhaba,iyi dersler falan de canım sende. Adamı görünce öcü görmüş gibi davranma ki adım atsın :)e onun da biraz girişken olması gerekecek artık, artık yapıcaz bir şeyler yoksa ben bu kafayla kaçan trenlere bakar dururum :)
O kadarını yaparım da okul çok acayip insanlar birbiriyle konuşmuyor adeta, fırsat yok. koridorda falan karşılaşsak derim de öğretmenler odasında otururken görüyorum te ötede. bi de cool olma takıntısı var ben de bu tür durumlarda :-/Ben de kendimi bu konuda beceriksiz sanırdım. En azından merhaba,iyi dersler falan de canım sende. Adamı görünce öcü görmüş gibi davranma ki adım atsın :)
Heh işte çok haklısın, ben daha önce o dediğin gibi olan insanlarla karşılaştım.. o yüzden aslında bu çekimser tavrım. Tamam rahat biri değilim ama havaya girmemiş gibi davranma ve cool olma konusunda bilinçli hareket ediyorum bu söylediklerinden ötürü. En güzeli zamana bırakmak olacak.Henüz hiç iletişim kurmamışsınız be canım be.
Sırf bakışmaktan çok da mana çıkarmamak gerektiğini öğrenecek kadar büyüdük artık.
Bazı erkekler böyle etrafa mavi boncuk dağıtır bakışla olsun, mimikle tavırla filan. Genel hali öyle olanlar var.
Onun için siz bi durun. Yani hiçbir şey yapmamaya devam edin.
Eğer bi hoşlantısı varsa dışarda bi yerde karşılaşınca filan o iletişimi başlatır.
Eheh aynen öyle. Sen hiç şaapma, niyeti varsa öyle ya da böyle o bi iletişim kurar.Heh işte çok haklısın, ben daha önce o dediğin gibi olan insanlarla karşılaştım.. o yüzden aslında bu çekimser tavrım. Tamam rahat biri değilim ama havaya girmemiş gibi davranma ve cool olma konusunda bilinçli hareket ediyorum bu söylediklerinden ötürü. En güzeli zamana bırakmak olacak.
O olmaz bu olmaz derken çocuk iki bakış attı diye hemen kollarına mı atlayayım yani, bir niyetinin ciddiyetini vs ortaya koyması gerekmiyor mu önce. evet biraz okulda zaman geçirip ona fırsat vermem ve kaçmamam gerektiği doğru ama şu aşamada daha fazlasına yapmam doğru değil benceO olmaz bu olmaz.ne yapalim burdan bizmi tanistiralim.
Yani en olmadı faceden beni ekleyebilir isteyene yol var. çocuk iyi birine benziyor ama yine de belli olmaz belki çapkın belki çok kıza bakıyor böyle. ciddiyetini bir ortaya koysun ama dimi.Eheh aynen öyle. Sen hiç şaapma, niyeti varsa öyle ya da böyle o bi iletişim kurar.
Benim başıma gelmişti.
Ben zaman açısından fırsat vermeye çalışacağım, soğuk da davranmayacağım artık niyeti varsa harekete geçer herhalde.Birazcık oyalan ve tanışmaya çalış. Bende biriyle tanışamıyordum aynen senin durumun gibiydi. Ev arkadaşımında yardımıyla tanıştım ve tahmin ettiğim gibi çocuk benden hoşlanıyordu. Sende birazcık signal ver