• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akla İhtiyacım Var !

Merhaba arkadaşlar, ben bu konuyu sizlere sormak için siteye yeni üye oldum.
Ben yeni atanmış bir öğretmenim yaşım 25. Uzun süredir hayatımda kimse yok bu durumdan da şikayetçi değilim ama nihayetinde evlenmeyi de düşünüyorum uygun bir kişiyle.
Ve aslında işe başladığımdan beri benle ilgilendiğini hissettiğim biri var. Aramızda bir beğeni de var. Zamanla doğru kişi olabileceğini de düşündüm ama emin olamadım çünkü biz hala tanışamadık :KK64:Ben sabahçıyım o öğlenci ben çıkarken o geliyor. Okul çok kalabalık ve iletişim özellikle (bayan ve erkek hocalar arasında) çok zayıf. Bana olan ilgisi bariz zaten benim bu düşüncemin temeli onun daha ilk günden bana baktığını fark etmemle başladı. Çocukcağız fırsat kolluyor gibi aslında gelip tam karşıma oturuyor kısacık zamanımız da olsa, göz kontağı kurmaya çalışıyor belki tanışabiliriz falan diye sanırım ama ne fırsat oluyor ne de ben rahat olabiliyorum neden bilmiyorum ben neredeyse arkamı dönüyorum onu görünce, yüzüne çok zor bakıyorum. Bir çekinme var, tanışmaya fırsat yok, çocuk da sapık gibi peşime takılamaz ya ne bileyim. Bu gidişle bizden bir şey olmaz diye düşünmeye başladım. :KK51:
Ne düşünüyorsunuz ne tavsiye ediyorsunuz kızlar ?
Başlığı görünce dayanamayıp yazıyorum. Benimde akla çoooook ihtiyacım var. Şaka bir yana gönül işi incedir. Hayırlısı olsun. . .

Aynı okulda öğretmensiniz, aynı öğretmenler odasını kullanıyorsunuz değil mi, ben mi yanlış anladım acaba? Eğer öyleyse, insan nezaket icabı, mesleği gereği tanışır yav. Valla tuhaf geldi.:KK64: İlle başka bir anlamı olmasına gerek yok ki bu tanışmanın. Ardından selamlaşmaya, ardından yavaş yavaş muhabbete başlarsınız. Meslektaş olarak konuşacak bir sürü ortak konunuz vardır eminim. Sonra belki arkadaş olursunuz, daha yakından tanırsınız. Sonra neler olacağını zaman gösterir. :KK66:

Aynı okulda öğretmensiniz, aynı öğretmenler odasını kullanıyorsunuz değil mi, ben mi yanlış anladım acaba? Eğer öyleyse, insan nezaket icabı, mesleği gereği tanışır yav. Valla tuhaf geldi.:KK64: İlle başka bir anlamı olmasına gerek yok ki bu tanışmanın. Ardından selamlaşmaya, ardından yavaş yavaş muhabbete başlarsınız. Meslektaş olarak konuşacak bir sürü ortak konunuz vardır eminim. Sonra belki arkadaş olursunuz, daha yakından tanırsınız. Sonra neler olacağını zaman gösterir. :KK66:
Aynen öyle normal şartlarda olması gereken bunlar ama ben bu okula gelince sosyal yanım köreldi çünkü okulda iletişim yok. bayan hocalar bile kopuk, bana sen de yeni misin hoşgeldin demeyen çok bayan hoca vardır mesela. insanlar birbirini görüp günaydın demiyor ben ne yapayım :/

Yakinda ogretmenler gunu var yemek organizasyonu olur muhtemelen az daha bekleyin
Bence siz firsat yaratmayin. Birakin gerekiyorsa gelsin konussun. Cocuk degil ya yol yordam bilmeyecek. Hic agirliginizi hafifletmeyin
Bizim okulda yemek falan olmaz gibi geliyor bana, ama cool olmaya devam tamamdır :cool:

Vol 2
Kızlar bu çocuk beni deli edecek ya, uzaktan bakıp bakıp duruyor başka bir şey yaptığı yok. Bir şey var belli ama o kadar yani, bence beceriksiz bu.
Karşılaşmaya kesişmeye falan çalışıyor ama bakışarak nereye varmayı planlıyor acaba ? Hani böyle bir hamle yapayım da kızla tanışayım diye bir hareket göremiyorum, bence hem çekingen hem de kabiliyetsiz bu konuda. yani millet iki dakika da kız tavlar ayak üstü bu 1.5 aydır bakıp duruyor. Ama samimi buluyorum onu çünkü böyle bazen şaşkın davranıyor bir şeyler yapmak istiyor ama yapamıyor gibi, pişkin ve tecrübeli görünmüyor açıkcası. tamam ben oyalanıyorum biraz daha geç çıkıyorum okuldan bu aralar ama bazen gerçekten hiiiç bir şey olmayacakmış gibi hissediyorum o_O

Konu tekrarı değildi ki, farklı bir durumdan bahsediyordum. Niyeti ciddi olan erkek bir şekilde adım atar mı yoksa imkan bulamamak diye bir şey var mı gerçekten diye sormuştum.

Konu tekrarı değildi ki, farklı bir durumdan bahsediyordum. Niyeti ciddi olan erkek bir şekilde adım atar mı yoksa imkan bulamamak diye bir şey var mı gerçekten diye sormuştum.

Tabii ki niyeti olan gelip tanışır.
Hatta acele eder hoşlandığı kızı başkasına kaptırmamak için.
Yerinizde olsam artık kaçamak bile bakmam.
Ergenle uğraşacak vaktiniz bolsa bilemem tabi..
Daha bir tanışmayı beceremeyen ilişki esnasında da hep soğuk ve çekingen olur ben sıkılırım bu işten.

Tabii ki niyeti olan gelip tanışır.
Hatta acele eder hoşlandığı kızı başkasına kaptırmamak için.
Yerinizde olsam artık kaçamak bile bakmam.
Ergenle uğraşacak vaktiniz bolsa bilemem tabi..
Daha bir tanışmayı beceremeyen ilişki esnasında da hep soğuk ve çekingen olur ben sıkılırım bu işten.
Doğru söylüyorsunuz malesef :KK51:
Napıyım ben yapacak bir şeyim yok artık, akışına bıraktım. sinirimi bozmuyor değil ama bu durum :KK34: aylar sonra da gelip tanışılmaz ki bi yerden sonra soğuyacak bir şeyler böyle giderse, salak fırsatın ölmesini bekliyor adeta :KK67:

Merhaba arkadaşlar, ben bu konuyu sizlere sormak için siteye yeni üye oldum.
Ben yeni atanmış bir öğretmenim yaşım 25. Uzun süredir hayatımda kimse yok bu durumdan da şikayetçi değilim ama nihayetinde evlenmeyi de düşünüyorum uygun bir kişiyle.
Ve aslında işe başladığımdan beri benle ilgilendiğini hissettiğim biri var. Aramızda bir beğeni de var. Zamanla doğru kişi olabileceğini de düşündüm ama emin olamadım çünkü biz hala tanışamadık :KK64:Ben sabahçıyım o öğlenci ben çıkarken o geliyor. Okul çok kalabalık ve iletişim özellikle (bayan ve erkek hocalar arasında) çok zayıf. Bana olan ilgisi bariz zaten benim bu düşüncemin temeli onun daha ilk günden bana baktığını fark etmemle başladı. Çocukcağız fırsat kolluyor gibi aslında gelip tam karşıma oturuyor kısacık zamanımız da olsa, göz kontağı kurmaya çalışıyor belki tanışabiliriz falan diye sanırım ama ne fırsat oluyor ne de ben rahat olabiliyorum neden bilmiyorum ben neredeyse arkamı dönüyorum onu görünce, yüzüne çok zor bakıyorum. Bir çekinme var, tanışmaya fırsat yok, çocuk da sapık gibi peşime takılamaz ya ne bileyim. Bu gidişle bizden bir şey olmaz diye düşünmeye başladım. :KK51:
Ne düşünüyorsunuz ne tavsiye ediyorsunuz kızlar ?

Vol 2
Kızlar bu çocuk beni deli edecek ya, uzaktan bakıp bakıp duruyor başka bir şey yaptığı yok. Bir şey var belli ama o kadar yani, bence beceriksiz bu.
Karşılaşmaya kesişmeye falan çalışıyor ama bakışarak nereye varmayı planlıyor acaba ? Hani böyle bir hamle yapayım da kızla tanışayım diye bir hareket göremiyorum, bence hem çekingen hem de kabiliyetsiz bu konuda. yani millet iki dakika da kız tavlar ayak üstü bu 1.5 aydır bakıp duruyor. Ama samimi buluyorum onu çünkü böyle bazen şaşkın davranıyor bir şeyler yapmak istiyor ama yapamıyor gibi, pişkin ve tecrübeli görünmüyor açıkcası. tamam ben oyalanıyorum biraz daha geç çıkıyorum okuldan bu aralar ama bazen gerçekten hiiiç bir şey olmayacakmış gibi hissediyorum o_O
Valla bu çekingen erkekler de cidden büyük sorun eğer yüz veremiyorsaniz o da acilmayacak yüz verseniz tepkisi ne olur belli değil aynı ortamda çalışıyorsunuz. Ya adım atacaksiniz ya da uzun uzun onu bekleyeceksin iz

Valla bu çekingen erkekler de cidden büyük sorun eğer yüz veremiyorsaniz o da acilmayacak yüz verseniz tepkisi ne olur belli değil aynı ortamda çalışıyorsunuz. Ya adım atacaksiniz ya da uzun uzun onu bekleyeceksin iz
Evet aynı ortam da çalışıyoruz, sonuçlarını düşündüğümüz için her hareketin biraz uzak duruyoruz ikimiz de, şimdi gelip beni faceten eklese ben pas vermesen okulda karşılasınca bozulur çocuk bunları düşünüyor olsa gerek o da.
uzun uzun da nereye kadar neye istinaden onu bekleyeyim ki ben uzun uzun beklerken gidip bir başkasıyla evlenebilir bu erkekler.
Korkum çapkın herkese mavi boncuk dağıtan bir insan olması ihtimali ama pek öyle görünmüyor bilmiyorum yani ben de bir şey yaşıcaz görcez artık.

aynı ortam kesinlikle zor canım insanın sinir olmaması imkansız adım atsan ters tepse ayrı dert bekle bekle nereye kadar... ama sonuçta iş yeri onunda belki çekiniyordur belki sevgilin var diye düşünüyordur neyse kafanı sürekli kurcalamasın seminerler felan sen açık ol diğer seçeneklere hep, bu da harekete geçer isterse hem yeni atanmışsın sosyal çevren genişler zamanla genişlet hatta spor kurs seçenekler çoğalsın :KK48::KK48::KK48:

aynı ortam kesinlikle zor canım insanın sinir olmaması imkansız adım atsan ters tepse ayrı dert bekle bekle nereye kadar... ama sonuçta iş yeri onunda belki çekiniyordur belki sevgilin var diye düşünüyordur neyse kafanı sürekli kurcalamasın seminerler felan sen açık ol diğer seçeneklere hep, bu da harekete geçer isterse hem yeni atanmışsın sosyal çevren genişler zamanla genişlet hatta spor kurs seçenekler çoğalsın :KK48::KK48::KK48:
Ben evlenecek biri bulma derdinde değilim ki tabi düşünüyorum evlenmeyi ama hep bir gün kendi çıkacak karşıma diye düşündüğüm için arayışı gereksiz buldum. ben mesafeli bir insanım çocuğun kolay yaklaşamamasın da bunun da etkisi var. İşin kötü yanı şu ki ben duygusalım sonuç da bir bayanım ve ilgim zamanla sevgiye dönüşmeye başladı, uzakda uzakdan nasıl oluyor o demeyin insan bir bahane buluyor işte yani hayal kırıklığım büyük olabilir :KK51:
Hem okulda bakan başka biri daha oldu ama ben biriyle ilgilenirken başka birini değerlendirmeye alamam pas da veremem durum böyle :)

canım benim demek istediğim tabi yaldır yaldır evlenecek birini ara değil.... sadece bu konuda birine takılıp kalmak senin enerjini, ilgini ve tüm odak noktalarını ona çevirecek ve dışta seni anlayıp değer verebilecek kişilere gözlerin tamamen kapalı olacak bunu yapma işte o zaman hayal kırıklığın kat be kat artar
ayrıca gelene gidene yüz ver anlamı çıkmasın karakterli isen insanları üzmeden tanırsın hep sevgili başlamaz işler

canım benim demek istediğim tabi yaldır yaldır evlenecek birini ara değil.... sadece bu konuda birine takılıp kalmak senin enerjini, ilgini ve tüm odak noktalarını ona çevirecek ve dışta seni anlayıp değer verebilecek kişilere gözlerin tamamen kapalı olacak bunu yapma işte o zaman hayal kırıklığın kat be kat artar
ayrıca gelene gidene yüz ver anlamı çıkmasın karakterli isen insanları üzmeden tanırsın hep sevgili başlamaz işler
Anladım canım. haklısın keşke insanları o şekil de tanıyabileceğim bir ortam olsam bizim iş yerinde de malesef yok. Arkadaşça iletişim şansı da az yani. o hayal kırıklığına düşebilirim işte. fazla kaptırmamak da fayda var tabi.

Selam kızlar, hep aynı şeyi yazıp duruyorum ama ne yapayım durum hep aynı :110: içimi dökeyim bari.
Ben sınavlar dolayısıyla okulda fazla vakit geçirdim bu ara, öğleden sonraya kaldım bi kaç ders. Ne oldu peki; arada bir ona bakıyor muyum diye bana bakan bir insanı görmekten daha fazlası olmadı. Benim gerçekten işlerim vardı onlarla ilgilendim hem yok yere orada vakit geçiriyor gibi olmak istemediğim için bu işime geldi. Çocuk karşımda oturdu durdu. Sonra ertesi gün gene böyle oldu, ben işlerimi hallettim oturdum onun zümresinden bir hocayla muhabbet ettim hatta al sana bahane dimi, gel dahil ol.. yok çocuk ortalıklarda dolanıp poz kesiyor oturdu işini yaptı. arada bir de göz göze gelmeye çalışıyor hak ediyormuş gibi.
Ya hu ben kızım ben üstüne düşmüyorum cool davranıyorum da sen niye öyle davranıyorsun ? Kendini niye gösterip duruyorsun bana, bakış atıp işini yapıyorsun gelip ben mi açılayım sana? bu çocuk rolleri karıştırdı sanki :KK20: Sonra işte sinirlendim ben artık kalktım hazırlandım kapıya yöneldim o da esnada kalktı dersine gitmek için. Kapıda döndü ve yüzüme baktı yani gene bakışmaya çalıştı ama ben bakmadım suratına şapşalın :63: Niye bakayım bu ne sanıyor bu meseleyi ya, bakışa bakışa kuş mu konduracaklar başımıza. isyanlardayım moralimi psikolojimi sabrımı tüketti :mad:
Bi de bunlar yetmezmiş gibi ben duygusala bağladım, üzülüyorum bu iş olmayacak diye falan :KK61:tam sırasıydı bu kadar romantikliğin sanki, ben o aşık olsun diye bekledim işler karıştı sanki :oops: o yüzden tedirginim :KK17:

Back