• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllıca fikirlere ihtiyacım var

neyapar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
442
258
53
Merhabalar, benim 7-8 kişilik bi arkadaş grubum var. Bundan 1 ay önce hepsini evime davet etmiştim. Onlar gelmeden 5 dkka önce parfümümü sıktım şifonyerimin üzerine koymuştum. Onlar gittikten sonra baktım ki parfümüm yok. O gün 7 kişi dışında evime ilk defa gelen 3 arkadaş vardı ister istemez onlardan şüphelendim. Diğerleri sürekli evime gelen insanlardı çünkü. Kendi kendime o kişilere karşı şüpheye kapıldım ancak aradan 2 hafta geçtikten sonra evime sürekli gelenlerden biri benim parfümümüm aynı markasının farklı numarasından almış geldi gösterdi hepimize. Ben orda bi şüphe ettim ama sadece şüpheyle kaldı. Mesaj attım dedim sen nerden aldın indirimdeyse benden alayım sanki bir şeyi kanıtlamak ister gibi sipariş ekranını attı. Başka bi arkadaşım yaa aynı şunun (o kız) gibi korkuyorsun dedi bana. O günden sonra ekstradan bana ilgili davranmaya başladı o kız ama hala kanıt yok elimde. Allahım bana bu işin aslını göster diye dua ettim hep. Bugün yine bana geldiler hepsinin eşyalarını yatak odama koymuştum odama bir şey almak için girdiğimde o kızın çantası açık bir şekilde duruyordu ve parfüm içindeydi hemen numarasına baktım ve benim parfümüm. Artık emin oldum ama ben bundan sonra nasıl davranmalıyım soğukluk koysam diğer kızlar soracaklar. Olgun bir şekilde davranmak istiyorum ne yapmam lazım. Bu arada daha önce yalanlarını da gördüğüm için soğumuştum bu kızdan zaten

Sipariş ekranını attı demişsiniz yani aslında parası var. Size özendi numarasını öğrenmek istedi desem, odaya girer fotoğrafını çekerdi. Size sormaya çekindiyse yani. Nereden baksanız tuhaf bir durum. Çantayı kontrol ettiğinizde şişenin sizin olduğundan emin oldunuz mu? Hani kullanılmış miktarı, içinde ne kadar kalmıştı vs. hatırlıyor musunuz?

Sipariş ekranını attı demişsiniz yani aslında parası var. Size özendi numarasını öğrenmek istedi desem, odaya girer fotoğrafını çekerdi. Size sormaya çekindiyse yani. Nereden baksanız tuhaf bir durum. Çantayı kontrol ettiğinizde şişenin sizin olduğundan emin oldunuz mu? Hani kullanılmış miktarı, içinde ne kadar kalmıştı vs. hatırlıyor musunuz?
Parayla alakalı bi durum yok zaten kendisi yüksek bir mevkide memur. Benim parfümüm yarımdı onda bugün bulduğum bitmişti. Numarası aynıydı. Ve bana aldım diye attığı parfümün numarası farklıydı benimki değildi ama çantasında ki benimkiyle aynıydı.

Parayla alakalı bi durum yok zaten kendisi yüksek bir mevkide memur. Benim parfümüm yarımdı onda bugün bulduğum bitmişti. Numarası aynıydı. Ve bana aldım diye attığı parfümün numarası farklıydı benimki değildi ama çantasında ki benimkiyle aynıydı.
Anladım o zaman kleptomani falan olabilir. Daha önce de yalanlarını yakaladıysanız bir daha evinize davet etmeyin derim.

Anladım o zaman kleptomani falan olabilir. Daha önce de yalanlarını yakaladıysanız bir daha evinize davet etmeyin derim.
Evet ama hala konduramıyorum böyle bir şeyi. Ve iletişimi kesersem diğer kızlar soracaklar onun açığını başkasına anlatmak da istemiyorum ama onlarda yaşasın istemiyorum

Belki de şüphelerinizde eminsiniz bilemem ama gözünüzle aldığını görmeden, onun aldığını düşündüğünüzü söylememeniz gerektiği kanaatindeyim. Bu ortamda duyulacak belki de diğer arkadaşlarınıza bana iftira atıyor deyip sizi kötü duruma düşürecek. Sessizce sadece enerjisini sevmedim görüşmek istemiyorum deyip hayatınızdan çıkartmanız en mantıklısı diye düşünüyorum.

Belki de şüphelerinizde eminsiniz bilemem ama gözünüzle aldığını görmeden, onun aldığını düşündüğünüzü söylememeniz gerektiği kanaatindeyim. Bu ortamda duyulacak belki de diğer arkadaşlarınıza bana iftira atıyor deyip sizi kötü duruma düşürecek. Sessizce sadece enerjisini sevmedim görüşmek istemiyorum deyip hayatınızdan çıkartmanız en mantıklısı diye düşünüyorum.
Söylediklerinize katılıyorum ancak öncesinde şüpheydi şu an değil bence çünkü binlerce parfüm numarası varken aynısını çantasında bulmam ve o gün odaya tek başına ceketini almaya girmesi sonra ki davranışları hepsi tesadüf olamaz. Üstelik bana aldım diye attığı parfümün numarası başkaydı çantasında bulduğum benimkiyle aynıydı

Evet ama hala konduramıyorum böyle bir şeyi. Ve iletişimi kesersem diğer kızlar soracaklar onun açığını başkasına anlatmak da istemiyorum ama onlarda yaşasın istemiyorum
Bu bahsettiğim kleptomani durumunda kişiler dürtüsel olarak bir şeyler çalıyor. Yani anlattıklarınıza bakarsak parası var, parfümü beğendiyse sorabilirdi, soramadıysa araştırabilirdi, çalması için bir sebep yok yani. Çantasını açık bırakması bile saçma. Bence böyle bir hastalığı varsa tedavi olmasına vs. vesile olabilirsiniz öyle düşünün. Bu kişiyle çok yakın olan birini tanıyor musunuz? O bilir mutlaka.

Söylediklerinize katılıyorum ancak öncesinde şüpheydi şu an değil bence çünkü binlerce parfüm numarası varken aynısını çantasında bulmam ve o gün odaya tek başına ceketini almaya girmesi sonra ki davranışları hepsi tesadüf olamaz. Üstelik bana aldım diye attığı parfümün numarası başkaydı çantasında bulduğum benimkiyle aynıydı
Haklı olabilirsiniz ama tam net olarak görmemişsiniz. Benim başıma gelse eminde olsam arkadaşlarıma ya da o kişiye bunu söylemezdim. İftira atıyorsun bana diye çirkinleşebilir çünkü. Başka sebep gösterip konuşmayı keserdim. Karar sizin tabii ki

Bu bahsettiğim kleptomani durumunda kişiler dürtüsel olarak bir şeyler çalıyor. Yani anlattıklarınıza bakarsak parası var, parfümü beğendiyse sorabilirdi, soramadıysa araştırabilirdi, çalması için bir sebep yok yani. Çantasını açık bırakması bile saçma. Bence böyle bir hastalığı varsa tedavi olmasına vs. vesile olabilirsiniz öyle düşünün. Bu kişiyle çok yakın olan birini tanıyor musunuz? O bilir mutlaka.
Bizim gruptakiler dışında yakın ardkaşı yok bu şehirde. Daha önce vardı başka grubu ama bu kişiyi dışladılar gruptan sebebini bilmiyorum

Büyük ihtimal arkadaşınız rahatsız.

Ne cesaret çantasını sizin yatak odanızda açık bir şekilde bırakıyor.

Ve parfüm çantasında..

Belki gereksz kuruntu yapıyorsun alan insan onla eve mi gelir Allah aşkına çok mu zor evde bırakırdı kim ne yapacak

Back