- 8 Ağustos 2021
- 442
- 258
- 53
Merhabalar, benim 7-8 kişilik bi arkadaş grubum var. Bundan 1 ay önce hepsini evime davet etmiştim. Onlar gelmeden 5 dkka önce parfümümü sıktım şifonyerimin üzerine koymuştum. Onlar gittikten sonra baktım ki parfümüm yok. O gün 7 kişi dışında evime ilk defa gelen 3 arkadaş vardı ister istemez onlardan şüphelendim. Diğerleri sürekli evime gelen insanlardı çünkü. Kendi kendime o kişilere karşı şüpheye kapıldım ancak aradan 2 hafta geçtikten sonra evime sürekli gelenlerden biri benim parfümümüm aynı markasının farklı numarasından almış geldi gösterdi hepimize. Ben orda bi şüphe ettim ama sadece şüpheyle kaldı. Mesaj attım dedim sen nerden aldın indirimdeyse benden alayım sanki bir şeyi kanıtlamak ister gibi sipariş ekranını attı. Başka bi arkadaşım yaa aynı şunun (o kız) gibi korkuyorsun dedi bana. O günden sonra ekstradan bana ilgili davranmaya başladı o kız ama hala kanıt yok elimde. Allahım bana bu işin aslını göster diye dua ettim hep. Bugün yine bana geldiler hepsinin eşyalarını yatak odama koymuştum odama bir şey almak için girdiğimde o kızın çantası açık bir şekilde duruyordu ve parfüm içindeydi hemen numarasına baktım ve benim parfümüm. Artık emin oldum ama ben bundan sonra nasıl davranmalıyım soğukluk koysam diğer kızlar soracaklar. Olgun bir şekilde davranmak istiyorum ne yapmam lazım. Bu arada daha önce yalanlarını da gördüğüm için soğumuştum bu kızdan zaten