Sen de kendini anlattın herhalde : D
Bence düz sami olmak lazım.Çünkü erkekler akıl makıl bırakmıyorlarBaşlığı okuyunca kendimi övdüğümü düşünebilirsiniz ama öyle bir amaçla açmadım gerçekten bu konuyu.
Etrafımdaki herkes, beni hiç sevmeyen kişiler bile çok akıllı ve zeki olduğumu söyler. Ama ben bu 'akıllı' olmanın tek bir etkisini yaşıyorum. Olaylara hep çok yönlü bakmak, sığ olamamak, derin düşünmek ve mutsuz olmak...
Tanıştığım erkeklerde de yaşıyorum bunu basit bir tartışmada bile cümlelerimi özenle seçiyorum anlaşılır olsun, tartışmamız bile kaliteli olsun diye :)
Ama öyle cevaplar geliyor ki ben yine kendimi anlatamadığım için çıldırıyorum.
Biraz karışık anlatmış olabilirim, benim kafam da karışık ama birkaç soruyla özetleyeyim. Daha mutlu olmak için o kadar derin değil de biraz daha sığ mı olmalı? Biraz düz adam Sami gibi mi olmalı? Ve erkekler akıllı kadın mı severler yoksa onlardan kaçarlar mı?
Sen de kendini anlattın herhalde : D
kendinizi biraz abartmamış mısınızBaşlığı okuyunca kendimi övdüğümü düşünebilirsiniz ama öyle bir amaçla açmadım gerçekten bu konuyu.
Etrafımdaki herkes, beni hiç sevmeyen kişiler bile çok akıllı ve zeki olduğumu söyler. Ama ben bu 'akıllı' olmanın tek bir etkisini yaşıyorum. Olaylara hep çok yönlü bakmak, sığ olamamak, derin düşünmek ve mutsuz olmak...
Tanıştığım erkeklerde de yaşıyorum bunu basit bir tartışmada bile cümlelerimi özenle seçiyorum anlaşılır olsun, tartışmamız bile kaliteli olsun diye :)
Ama öyle cevaplar geliyor ki ben yine kendimi anlatamadığım için çıldırıyorum.
Biraz karışık anlatmış olabilirim, benim kafam da karışık ama birkaç soruyla özetleyeyim. Daha mutlu olmak için o kadar derin değil de biraz daha sığ mı olmalı? Biraz düz adam Sami gibi mi olmalı? Ve erkekler akıllı kadın mı severler yoksa onlardan kaçarlar mı?
aynen öyle tebrikler:))Canım dünyadaki tek akıllı kadın sen değilsin bunu bil. O yüzden kendin gibi akıllı insanlarla arkadaş olup, akıllı erkeklerle sevgili olabilirsin. Seni anlamayanlarla ve senin anlatmaya çalıştığın tabirle sığ ve senden akılsız olanlarla takılma gibi bir hobin varsa da adamına göre muamele yapabilirsin.
Ben de akıllı olduğumu düşünen biriyim ama oturup hayatı mutfak, komşu ve ev arasında geçen ve kendini geliştirmeye çabalamayan bir kadınla da üniversitede profla konuşacağım konuları konuşmuyorum, havadan sudan konuş yeter.
tabiBen bildiğin saf salagim ve cok mutluyum
kendinizi biraz abartmamış mısınız
bi sürü üstün zekalı tanıyorum ya bir tanesi bu kadarını demiyor:)
Masallah ego akiyor. Cok derinim cok dusunceliyimler falan... bence biraz cevreniz egonuzu sisirmis egonuz da gozunuzu kor etmis olabilir. Bu tip dusunurseniz mutsuz olmaniz son derece dogal. Insanlara elestirel ya da yuksekten bakmaktansa onlari sevmeyi deneyin... Belki seviyorsunuz belki kibirlisiniz bunu bilemem sizi tanimiyorum sonucta. Ama ben konuyu aciklarken yazdiginiz paragrafa gore bir yorum yapiyorum. Soylediklerimi kisisel algilamayin.
tartışma sırasında anlaşma sorunu mu yaşıyorsunuz?Üstün zekalı filan hiç değilim kendimi övme olarak algılamayın. Ben sosyal ilişkilerde çok sıkıntı yaşamıyorum. Ama bir erkek söz konusu olduğunda yani ikili duygusal ilişkilerde demek ki karşıma aynı frekansta biri çıkmadı ki böyle bir dertten muzdaribim. Tanıştığım erkekler hep benim anlattığımı ısrarla anlamak istemeyen (tartışma esnasında) ve beni kendimi ifade edemediğim için yoran tiplerdi. Belki de onlar benden daha akıllı oldukları için beni anladıkları halde anlamazdan geliyorlardı. Bilemiyorum.
Neyse teşekkür ederim cevaplar için, dalga geçilmesini de göze alarak böyle bi konu açmıştım herkese teşekkürler :)
Üstün zekalı filan hiç değilim kendimi övme olarak algılamayın. Ben sosyal ilişkilerde çok sıkıntı yaşamıyorum. Ama bir erkek söz konusu olduğunda yani ikili duygusal ilişkilerde demek ki karşıma aynı frekansta biri çıkmadı ki böyle bir dertten muzdaribim. Tanıştığım erkekler hep benim anlattığımı ısrarla anlamak istemeyen (tartışma esnasında) ve beni kendimi ifade edemediğim için yoran tiplerdi. Belki de onlar benden daha akıllı oldukları için beni anladıkları halde anlamazdan geliyorlardı. Bilemiyorum.
Neyse teşekkür ederim cevaplar için, dalga geçilmesini de göze alarak böyle bi konu açmıştım herkese teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?