- 22 Eylül 2012
- 1.480
- 1.985
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de hic akilli degilimdir insanlar yaniliyordur. Cunku cok akilli olsaydim bu kadar gozlem yapmaz ani yasar gecerdim.aslında o kadar da akıllı değiliz . bence asıl akıllılar beceremem diyen ama her işi bilip elini sürmeyen Hatunlar şaka bir yana belki biraz çevre değiştirebilirsiniz. akıllı kadın bence çekici bulunuyor .
Güzel laf soktunuz, tebrikler.Bence bir insan akıllı olduğu için zarara girmez. Akıllı gecindigi için zarar görebilir..
Güzel laf soktunuz, tebrikler.
Aslında orda akıl var doğru ama aklını kötü yönde kullanmak var uyanıklıktır o,şeytanlık,siz de akıllısınızdır ama aklınızı kötülük için kullanmadğınızdan anlayamazsınız,sadece yaşadıklarınız tecrübelerden önlem alırsınız.Amacım laf sokmak değildi.
Gerçekten böyle düşünüyorum. Ben yediğim kazıklara söyle bir bakiniyorum.
Ulan bir de akıllı gecinirdin diye kızıyorum kendime yani akıllı işi değildi attığım adım. Doğruya doğru. Kendini doğru degerlendirmek önemli. .
Sen de kendini anlattın herhalde : DAkilli olmak zeki olmak himmm...
akilli ve zeki olmak gurultu yapiyorsunuz diye kapiyi hisimla vuran komsuya aaa ben dizi davet etmeyi unutmusum. lutfen kusura bskmayin iceriye buyurmazmisiniz? diyen insandir...
cok akilliyim diyen kisi genelde tartismaz...
cok akilli kisi etrafindakilerle uyum icindedir...
elindekileri muhtaclarla paylasan, yaptigi iyilikten maraz dogunca sabreden,iyi niyetli salih insan da akillidir oyle insanlarin etrafini diger insanlar sarar onu yalniz birakmazlar affediciliginden dolayi kimse urkmez yaptigi yanlisi affedecegini bildigi icinde uzak durmaz buda gercek İNSAN dir misal...
Diger siradan insanlar zarara ugratilinca cemkirir sarlar kendini ispat etmeye calisir kavga dovus beni anlamiyorsunlar ivir zivir iste